Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.

Tervetuloa Kirvescastin kyytiin. Tässä podcastissa pääset suoraan Tapparan ytimeen mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Ota Kirvescast seurantaan! https://www.tappara.fi Liput elämyksiin: https://www.tappara.fi/liput

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 36 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 26.10.2020.

Kirvescast jakso 35 - finaaliennakko - vieraana Aki Näykki

Julkaistu 19.4.2024

Kirvescastin finaaliennakko. Jaksossa vieraana Tapparan maalivahtivalmentaja Aki Näykki.

30 päivän ilmainen kokeilutarjous Storytelin uusille asiakkaille: ⁠⁠⁠Hyödynnä tarjous tästä.

Kirvescast jakso 34 - vieraana Mika Lehto

Julkaistu 16.4.2024

Kirvescastin jaksossa numero 34 paketoidaan Tapparan ja KalPan välinen semifinaalisarja. Jaksossa vieraana Mika Lehto, jonka pelaajauraa käydään myös läpi tässä jaksossa. Ota Kirvescast seurantaan!

Semifinaalit (00:00)

Mika Lehto (21:40)

Kirvescast jakso 33 - semifinaalit käynnissä!

Julkaistu 9.4.2024

30 päivän ilmainen kokeilutarjous Storytelin uusille asiakkaille: ⁠⁠Hyödynnä tarjous tästä.

Tappara esitti hurjaa luonnetta lauantaina Kuopiossa, jossa joukkue nousi päätöserässä kolmen maalin takaa tasoihin ja voittoon. Semifinaalisarja jatkuu Nokia Arenassa tulevana tiistaina 9. huhtikuuta Nokia Arenassa kolmannen osaottelun tunnelmissa. Ottelu käynnistyy kello 18:30. Liput tästä

Kirvescast jakso 32 - Vieraana Christian Heljanko

Julkaistu 5.4.2024

30 päivän ilmainen kokeilutarjous Storytelin uusille asiakkaille: ⁠Hyödynnä tarjous tästä.

Kirvescastin vieraana paljon toivottu Christian Heljanko. Jaksossa käydään läpi Chrisun uraa ja nousua Euroopan parhaiden maalivahtien joukkoon. Heljanko vastaa myös kannattajien lähettämiin kysymyksiin.

Storytel on Kirvescastin pääyhteistyökumppani.

Kirvescast jakso 31 - semifinaali ennakko feat. Juha Juujärvi & Sami Tervonen

Julkaistu 3.4.2024

Kirvescastissa otetaan katsaus perjantaina alkaviin semifinaaleihin. Jaksossa vieraina Tapparan valmentaja Juha Juujärvi sekä KalPan valmennuksesta Sami Tervonen.

Juha Juujärvi (1:57)

Sami Tervonen KalPa (37:07)

Kirvescastin uusi pääyhteistyökumppani on Storytel. Tutustu valikoimaan osoitteessa: https://www.storytel.com/fi

Kirvescast jakso 30 - Neljännesfinaalit käynnissä

Julkaistu 26.3.2024

Tappara siirtyi lauantaina TPS:ää vastaan pelattavassa neljännesfinaalisarjassa 2–1 -johtoon, kun kirvesrinnat selättivät turkulaiset Nokia Arenassa loppulukemin 4–0.

Ottelusarjan viides osa pelataan tulevana torstaina 28. marraskuuta Nokia Arenassa. Ottelu käynnistyy kello 18:30, areenan ovet avautuvat yleisölle puolitoista tuntia aiemmin kello 17:00.

Tappara-TPS ottelut 1-3 (00:00)

Tulevat ottelut + muut ottelusarjat (23:55)

Kirvescast jakso 29 - Runkosarja pakettiin

Julkaistu 12.3.2024

Tässä jaksossa paketoidaan runkosarja ja siirretään katseet playoffseihin.

Kirvescast jakso 28 - Puolustuspelaamisen haasteet feat. Juha Juujärvi

Julkaistu 27.2.2024

Kirvescastin jaksossa numero 28 käydään läpi Tapparan viime viikon otteet. Puhelimitse vieraana Tapparan valmentaja Juha Juujärvi, jonka kanssa käydään läpi mm. puolustuspelaamisen haasteita.

Juha Juujärvi (12:13)

Kirvescast jakso 27 - Nyt puhuu Rikard Grönborg

Julkaistu 23.2.2024

Kirvescastin jaksossa 27 käydään läpi edellisen viikon ottelut, sekä kuullaan Tapparan päävalmentaja Rikard Grönborgin laaja haastattelu Kimmo Hoivassillan tekemänä.

Rikard Grönborg: (40:39)

Kirvescast jakso 26 - Vieraana Oiva Keskinen

Julkaistu 16.2.2024

Kirvescastin vieraana kevääseen 2026 yltävän jatkosopimuksen Tapparan kanssa tehnyt Oiva Keskinen. Keskinen on pelannut Tapparassa kuluneella kaudella 42 runkosarjaottelua ja tehnyt tehopisteet 5+16=21 sekä viisi Mestarien Liigan ottelua tehoin 1+1=2. Nuori hyökkääjä pelasi myös vuoden 2023 jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa seitsemän ottelua syöttäen kolme ja viimeistellen kaksi maalia.

Kirvescast jakso 25 - Vieraana Atte Pentikäinen

Julkaistu 13.2.2024

Kirvescastin vieraana Atte Pentikäinen. Jaksossa käydään läpi Pentikäisen tapahtumarikasta uraa, sekä puhutaan alumnitoiminnasta.

Pentikäinen on 41-vuotias uransa päättänyt puolustaja, jonka monivaiheinen ura lähti käyntiin Tapparan U16–U20-joukkueista. Puolustaja ehti ammattilaisurallaan edustaa useaa Mestis- ja Liiga-joukkuetta sekä pelasi Slovakian ja Saksan pääsarjoissa.

Palkintokaapista Pentikäiseltä löytyy U20 Suomen mestaruus kaudelta 2000–2001, yksi hopeamitali sekä kaksi pronssimitalia Liigasta. Kauden 2016–2017 jälkeen Pentikäinen päätti pelaajauransa, mutta on sen jälkeen ollut vahvasti mukana Alumni-toiminnassa, kuuluen tänä päivänäkin Liiga Alumnin hallitukseen.

Atte Pentikäinen (27:10)

• Ke 14.2. Tappara-SaiPa klo 18:30
  • La 17.2. Tappara-HIFK klo 17:00

Kirvescast jakso 24 - Vieraana Oona Puustinen Tappara Fan Club

Julkaistu 9.2.2024

Kirvescastin jaksossa 24 on vieraana Tappara Fan Clubista Oona Puustinen. Jaksossa keskustellaan mm. 2.3. Turkuun järjestettävästä megamatkasta.

Tapparan seuraavaan kotiotteluun S-etukortilla normaalihintaiset otteluliput -50%!

Tutustu Tappara Fan Clubiin:

Kirvescast jakso 23 - Vieraana Juha Juujärvi& Kristian Kuusela

Julkaistu 6.2.2024

Kirvescastin jaksossa 23 vieraana valmentaja Juha Juujärvi, joka kertoo joukkueen tunnelmista hyvin sujuneen kolmen ottelun viikon jälkeen. Toisena vieraana huikean pelaajauransa viime kauteen päättänyt Kristian Kuusela.

Juha Juujärvi (09:59)

Kristian Kuusela (44:55)

Kirvescast jakso 22 - Kirvescastin paluu!

Julkaistu 29.1.2024

Tervetuloa takaisin Tapparan Kirvescast-podcastin pariin! Kirvescastin studiossa Juha Kivelä & Tuukka Mäntylä.

Kirvescast Jakso 21 - Selostajalegenda Juha "Linkki" Lindgren

Julkaistu 2.11.2022

Sunnuntaina 13.10.1985 pelattiin ottelu HIFK-Tappara, jonka Tappara voitti 3–5. Samalla nykyisin Tampereen Kiakkoradiossa selostava Juha ¨Linkki¨ Lindgren selosti ensimmäisen jääkiekko-ottelunsa.

Kirvescast Jakso 20 - Mitä kuuluu, Valtteri Kemiläinen?

Julkaistu 12.11.2021

Kirvescastin vieraana Valtteri Kemiläinen, joka pelaa KHL-seura Vitjaz Podolskissa.

Liput kotiotteluihin: tappara.lippu.fi

Tilaa Tapparan YouTube kanava

Kirvescast Jakso 19 - Tappara Vs. Kärpät feat. Petopodi

Julkaistu 20.9.2021

Kirvescastin Tappara Vs. Kärpät erikoisjakso, jossa vieraana Petopodin Antti Meriläinen.

tappara.fi

Kirvescast Jakso 18 - Waltteri Merelä

Julkaistu 28.5.2021

Kirvescastin vieraana takaisin kotiin palaava Waltteri Merelä. Tapparan junioreissa aikoinaan pelannut Merelä palaa  kirvesrintoihin vietettyään kolme edellistä kautta Lahden Pelicansin  riveissä. 188-senttinen ja 89-kiloinen hyökkääjä takoi viime kaudella  uransa parhaat pisteet Liiga-tasolla, kun 57 pelatussa ottelussa  ylöjärveläinen paukutti 10 maalia ja yhteensä 27 tehopistettä.

tappara.fi/kausikortti

Kirvescast Jakso 17: Aki Näykki | Tapparan maalivahdit kaudella 21-22

Julkaistu 21.5.2021

Kirvescastin vieraana Tapparan maalivahtivalmentaja Aki Näykki. Näykin kanssa keskustellaan Tapparan maalivahditandemista Heljanko&Piiroinen kaudella 21-22. Lisäksi Aki avaa maalivahtien fysiikkaharjoittelua.

Tappara.fi/kausikortti

Tämä on Kirvescast

Julkaistu 14.5.2021

Mielenkiintoisia tarinoita kaukalosta ja kaukalon ulkopuolelta. Ota seurantaan!

Kirvescast Jakso 16 - Ville Niemisen tarina

Julkaistu 13.5.2021

Tämän jakson vieras ei isompia esittelyitä kaipaa. Ville Niemisen huikea tarina mailapojasta Stanley Cup- voittajaksi!

tappara.fi

Kirvescast Jakso 15 - Semifinaaliennakko Feat. Tuukka Mäntylä

Julkaistu 27.4.2021

Tapparan semifinaalit käynnistyvät torstaina 29. huhtikuuta, kun joukkue  matkaa Raumalle runkosarjavoittaja Lukon vieraaksi. Raumalaiset  hallitsivat Liigan runkosarjaa mielin määrin, mutta heidän  pudotuspelihistoriansa Tapparaa vastaan ei ole mairittelevaa  katsottavaa. 2010-luvulla joukkueet kohtasivat kevään peleissä viitenä  vuonna, joista kirvesrinnat menivät jatkoon joka kerralla.

Kirvescast Jakso 14 - Playoffs-ennakko

Julkaistu 16.4.2021

Kirvescastin Playoffs-ennakossa haastattelussa kannattajat Vesa Kuivasto &Jarkko Mäkinen, sekä päävalmentaja Jussi Tapola.

Kirvescast Jakso 13 - Sasu Hovi

Julkaistu 28.1.2021

Kirvescastin vieraana Sasu Hovi. Sasu pelasi 2000-luvun alussa neljä kautta SM-liigaa kasvattajaseurassaan Tapparassa sekä jokusen ottelun lainasopimuksella Pelicansissa.

SM-liigakausien jälkeen Hovi pelasi Tshekissä ja Slovakiassa, kunnes lopetti uransa vuonna 2014. Nykyään Hovi toimii mm. NHL-seura Krakenin Euroopan kykyjenetsijänä.  Tässä jaksossa käydään läpi miehen pelaajaura, puhutaan jääkiekon HDC-harjoittelukeskuksesta, sekä tottakai myös scoutin työstä.

Kirvescast Jakso 12 - Tuukka Mäntylä

Julkaistu 20.1.2021

Kirvescastin vieraana viime kaudella pelaajauransa lopettanut Tuukka Mäntylä. Tuukan kanssa käydään läpi miehen pelaajaura alusta loppuun. Tuukka nousi Tapparan liigarinkiin kaudella 1999−00 ja edusti kirvesrintoja jokaisella Suomessa pelaamallaan kaudella. Hienoja tarinoita mm. KHL-kausilta tässä jaksossa.

Kirvescast Jakso 11 - Kari Piiroinen

Julkaistu 14.1.2021

Kirvescastin vieraana Nuoret Leijonat MM-pronssille torjunut Kari Piiroinen. Karin kanssa käydään läpi Edmontonissa pelattu MM-turnaus, kokemukset Kanadan junioriliiga Ontario Hockey Leaguesta (OHL), sekä tietysti tämän kauden otteet.

Kirvescast Jakso 10 - Jere Henriksson

Julkaistu 7.1.2021

Kirvescastin vieraana 19-vuotias huippulupaus Jere Henriksson.  Kovaa jälkeä U20 SM-sarjassa tehnyt Henriksson debytoi viime viikolla Liigassa. Tässä jaksossa käydään läpi miehen ura Kiekko-Laserista Hakametsään. Jere kertoo myös jännittävästä liigadebyytti päivästä.

Virtuaaliliput myynnissä: Osta tästä

Kirvescast Jakso 9 - Kimmo Vähä-Ruohola & Kristian Tanus

Julkaistu 17.12.2020

Tämä jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössö MV-Betoni Oy:n kanssa. Vuoden 2020 viimeisessä jaksossa kaksi vierasta. Kimmon kanssa keskustellaan Tapparan junioripuolesta sekä tulevan kauden joukkueen rakennuksesta. Tanuksen kanssa keskustellaan Krisun urasta, ja mukana myös kannattajien lähettämiä kysymyksiä.

Kirvescast Jakso 8 - Pekka Saravo

Julkaistu 10.12.2020

Kirvescastin kahdeksannessa jaksossa vieraana Pekka "Peksi" Saravo. Peksin kanssa käydään läpi pitkä pelaajaura.

Kirvescast Jakso 7 - Lassi Vanhatalo + Q&A

Julkaistu 3.12.2020

Kirvescastin seitsemännessä jaksossa vieraana Lassi "Lasa" Vanhatalo. Lasan kanssa keskustellaan uran eri vaiheista, sekä tottakai tämän kauden peleistä. Mukana myös Q&A, jossa Lasa vastaa kannattajien lähettämiin kysymyksiin.

Kirvescast Jakso 6 - Arttu "Artuzio" Mustila & Erik "EKI" Tammenpää

Julkaistu 26.11.2020

Kirvescastin kuudennessa jaksossa vieraina eLiigassa Tapparaa edustavat  Erik "EKI" Tammenpää, sekä Arttu "Artuzio" Mustila.

Kirvescast Jakso 5 - Aki Näykki

Julkaistu 19.11.2020

Kirvescastin viidennessä jaksossa vieraana Tapparan maalivahtivalmentaja Aki Näykki. Painavaa keskustelua maalivahtipelistä sekä harjoittelusta.

Liity Meidän Seuraan

Kirvescast Jakso 4 - Rauno Korpi

Julkaistu 12.11.2020

Kirvescastin neljännessä jaksossa vieraana Legenda Rauno Korpi. Ranen kanssa keskustellaan mm. vanhoista treenimetodeista sekä myös tämän kauden Tapparasta.

Kirvescast Jakso 3 - Christian Heljanko + Q&A

Julkaistu 3.11.2020

Kirvescastin kolmannessa jaksossa vieraana Tapparan maalivahti Christian Heljanko. Chrisun kanssa keskustellaan mm. haasteista uralla, pelipäivän rutiineista, sekä tänä kesänä käydystä armeijasta.  Lisäksi Chrisu vastaa kannattajien lähettämiin kysymyksiin Q&A osiossa.

Kirvescast Jakso 2 - Aleksander "Sasha" Barkov

Julkaistu 30.10.2020

Tämä jakso tehty kaupallisessa yhteistyössä Kultajousen&RealMachineryn kanssa.  Aleksander "Sasha"  Barkov, Florida Panthersin kapteeni ja yksi maailman parhaista jääkiekkoilijoista Kirvescastin vieraana.

Kirvescast Jakso 1 - Kasper Simontaival

Julkaistu 26.10.2020

Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kultajousen ja RealMachineryn kanssa. Ensimmäisessä jaksossa vieraana Tapparan kasvatti Kasper Simontaival. Kasper varattiin tänä syksynä NHL:ään kolmannella kierroksella.