Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hiukkasviihdytin

Podcast by Hiukkasviihdytin

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 11 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.5.2018.

Osa 11: Kesän kohokodista ja pitsataikinan sitkosta

Julkaistu 10.8.2018

Hiukkasviihdytin laskeutuu jo alkavaan syksyyn käyden läpi menneen kesän kohokohtia: Pori Jazzia, Ilosaarirockia ja Ilosaaren laguunia. Tässä yhdennessätoista jaksossa Olli ja Jusa, nuo sormisuolamiehet, vaivaavat tarinaa myös pitsataikinan sitkosta, shakkinyrkkeilystä ja AirBnb-majoituksesta.

Osa 10: Hiukkasviihdytin-podcast: Sukellus urheilijan elämään

Julkaistu 3.8.2018

23-vuotiaat seitsenottelijakaksoset Hertta ja Jutta Heikkinen, 23, kertovat Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcastissa, millaista on yhdistää tavoitteellinen urheilu muuhun elämään.

Osa 9: Gradunurkan kimonoasut, Kerouacin huumeet ja Kittilän *unkkarit

Julkaistu 13.7.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa keskustelevat tällä kertaa Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Arttu Koistinen ja Miia Ruuttula.

Osa 8: Tiukkiskiihdytin: Valituksen ytimessä

Julkaistu 6.7.2018

Seitsemännessä osassa Hiukkasviihdytin muuntautuu Tiukkiskiihdyttimeksi, kun studion valtaavat Tuuli Rantasalo, Emma Auvinen ja Milka Rissanen. Tuuli ei voi sietää somessa parisuhdettaan hehkuttavia pariskuntia, Emmaa ärsyttää tytöttelevät setämiehet ja Milka paljastaa liikenneraivonsa. Studiovieraana on Enon kesäteatterissa Mielensäpahoittajaa näyttelevä Pekka Räty.

Osa 7: Arkipäiväisyydesta ja suurista tunteista

Julkaistu 29.6.2018

Vapiskaa, Hiukkasviihdyttimen keski-ikäiset vakionaamat: Karjalaisen nuoret ja tuliset kesätoimittajat ottavat täten podcastin haltuun! Tänään Tuukka herättelee keskustelua Arttu Wiskarista ja Vain elämää -sarjasta, Katri paljastaa menneisyytensä yltiödramaattisena HIM-fanina ja Artemis ikävöi vanhojen hyvien aikojen ylevää paatoksellisuutta. Keskustelussa myös Artemiksen viimesyksyinen esikoisromaani Omenatarha, eli kertomus huonoista miehistä.

Osa 6: Pelien maailmassa

Julkaistu 21.6.2018

Kuudennessa jaksossa hyppäämme pelien maailmaan. Arttu on pelannut pikkupojasta saakka, Jusa löysi pelit uudelleen, ja Olli ei ole nörtti. Puhetta myös pelimaailman pelottavasta seuraavasta askeleesta, ensimmäisistä lanimuistoista ja pelien ikärajoista. Lopussa tietenkin perinteinen "Hiukkasviihdytin suosittelee"."

Osa 5: Joensuun kiertoliittymätaide ja oodi italialaiselle jalkapalloilulle

Julkaistu 15.6.2018

Viidennessä osassa Olli kertoo saatananpalvonnasta Joensuun eräässä kiertoliittymässä. Nappaako Kranssi tai #TUOHI? Itkemme myös italialaisten futaajien perään, mamma mia! Lopuksi julkistamme suositukset, jotka ovat täyttä kiertoliittymärautaa.

Osa 4. Kuntamarkkinointi ja kärnän käristys

Julkaistu 8.6.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Neljännessä osassa Hiukkasviihdyttimen laboratoriossa syynätään muun muassa Seppo Rätyä, Liperin painajaissikaa ja virolaista verkkodemokratiaa. Lisäksi pureskelemme makkaraa, joka ei kuseta. Lopuksi jo lakisääteisiksi kirnutut suositukset.

Osa 3: Suoratoistopalveluiden käyttäjät ovat panttaajia tai ahmijia - kumpaa sinä edustat?

Julkaistu 1.6.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Kolmannessa jaksossa käydään läpi seuraavia teemoja: Musiikkivideot. Puhetta Childish Gambinon musiikkivideosta. Lätinää Ghostbusters-videosta. Suoratoistopalvelut "Panttaajat vai ahmijat", 90-luvulta näyttävä tv-sarja. tamagotsit ja matkapuhelinten nousu, poikabändit. Karate Kid -tv-sarja tulossa. Lopuksi perinteinen "Hiukkasviihdytin suosittelee".

Osa 2: Kasaritoiminta on parasta – Mitä kuuntelisimme ennen renkaaseen pissimistä?

Julkaistu 25.5.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Toisessa jaksossa käydään läpi seuraavia teemoja: 1980- ja 1990-luvun toimintaelokuvat ja niiden jälkeläiset. LL ja Cobra mainittu. CIA rahoittamassa elokuvia ja tv-sarjoja. Terminator T-800 - täydellinen isäpuoli. Astronautit pissivät autonrenkaaseen. Perinteinen "Hiukkasviihdytin suosittelee".

Osa 1: Ilosaarirockin maksuranneke - uhka vai mahdollisuus

Julkaistu 24.5.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Kuuntele Ilosaarirockin ensi kesän tärpit ja kaikkien aikojen kovimmat keikat.

Takaisin podcastien listaan