Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hiukkasviihdytin

Podcast by Hiukkasviihdytin

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.5.2018.

Osa 5: Joensuun kiertoliittymätaide ja oodi italialaiselle jalkapalloilulle

Julkaistu 15.6.2018

Viidennessä osassa Olli kertoo saatananpalvonnasta Joensuun eräässä kiertoliittymässä. Nappaako Kranssi tai #TUOHI? Itkemme myös italialaisten futaajien perään, mamma mia! Lopuksi julkistamme suositukset, jotka ovat täyttä kiertoliittymärautaa.

Osa 4. Kuntamarkkinointi ja kärnän käristys

Julkaistu 8.6.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Neljännessä osassa Hiukkasviihdyttimen laboratoriossa syynätään muun muassa Seppo Rätyä, Liperin painajaissikaa ja virolaista verkkodemokratiaa. Lisäksi pureskelemme makkaraa, joka ei kuseta. Lopuksi jo lakisääteisiksi kirnutut suositukset.

Osa 3: Suoratoistopalveluiden käyttäjät ovat panttaajia tai ahmijia - kumpaa sinä edustat?

Julkaistu 1.6.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Kolmannessa jaksossa käydään läpi seuraavia teemoja: Musiikkivideot. Puhetta Childish Gambinon musiikkivideosta. Lätinää Ghostbusters-videosta. Suoratoistopalvelut "Panttaajat vai ahmijat", 90-luvulta näyttävä tv-sarja. tamagotsit ja matkapuhelinten nousu, poikabändit. Karate Kid -tv-sarja tulossa. Lopuksi perinteinen "Hiukkasviihdytin suosittelee".

Osa 2: Kasaritoiminta on parasta – Mitä kuuntelisimme ennen renkaaseen pissimistä?

Julkaistu 25.5.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Toisessa jaksossa käydään läpi seuraavia teemoja: 1980- ja 1990-luvun toimintaelokuvat ja niiden jälkeläiset. LL ja Cobra mainittu. CIA rahoittamassa elokuvia ja tv-sarjoja. Terminator T-800 - täydellinen isäpuoli. Astronautit pissivät autonrenkaaseen. Perinteinen "Hiukkasviihdytin suosittelee".

Osa 1: Ilosaarirockin maksuranneke - uhka vai mahdollisuus

Julkaistu 24.5.2018

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast halkaisee atomin ja korjaa sen pikaliimalla. Noljakan studiossa popkulttuurista keskustelevat Karjalaisen toimituksesta Jusa Hämäläinen, Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen. Kuuntele Ilosaarirockin ensi kesän tärpit ja kaikkien aikojen kovimmat keikat.

Takaisin podcastien listaan