Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Peli Legacy

Peli Legacyn toimittajat ylistävät tai tuomitsevat ja teloittavat pelejä ja pelaamista koskevia asioita. Tilaaminen vain omalla vastuulla.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 5.10.2016.

Jakso #5: Batman – The Telltale Series, osa 5

Julkaistu 30.12.2016Viimein on aika vetää langat yhteen Telltalen Batman-pelisarjan osalta. Jaksossa ruoditaan mennyttä kautta kokonaisuutena, spekuloidaan mahdollisen toisen kauden suuntaviivoja ja toivotetaan kuuntelijoille hyviä tulevia juhlapyhiä. Lähetyksen toimittavat Niko Heikkilä ja Miikka Mononen.

Kuunnelma sisältää juonipaljastuksia.

Toimitus jatkaa podcastailua jälleen tammikuun puolella -- tee itsellesi hyvin ja tilaa meidät!

Jakso #4: Jouluspesiaali

Julkaistu 24.12.2016Lähetyksessä Niko muistelee Duke Nukem 3D:n joululisäosaa, Kim siivoaa joulun jälkiä Viscera Cleanup Detailin parissa ja lopuksi palataan mentaalisesti vuoteen 1995, jolloin Miikka joulupukilta… PlayStation 1:n demolevyn sai.

Lähetyksen toimittavat tuttuun tapaan Miikka Mononen, Niko Heikkilä ja Kim Parkkinen. Nautitaan kera manteleiden, rusinoiden ja kanelin aseteltuna vapaavalintaiseen muodostelmaan nenän eteen samalla kuulokkeet syvemmin vasten korvia painaen.

Jakso #3: Batman – The Telltale Series, osa 4

Julkaistu 9.12.2016Kuunnelma sisältää juonipaljastuksia.

Batman - The Telltale Series -pelisarjan neljännessä jaksossa osa pelin valintojen merkityksistä katoaa narratiivin suoraviivaistuessa kuin Bruce Waynen vanhempien murhaaja hämärällä kujalle. Lisäksi tavataan vanha tuttu – Doe, John Doe. Telltalen pelisarjan finaali saa päätöksensä ensi viikolla ja tuolloin on luvassa myös podcastien sarjamme grande finale, mutta vain hetkeksi.

Lähetyksen toimittavat Niko Heikkilä ja Miikka Mononen.

Jakso #2: Batman – The Telltale Series, osa 3

Julkaistu 8.11.2016Tämänkertaisessa jaksossa keskustellaan Harvey Dentin, Bruce Waynen ja Selina Kylen välisestä kolmiodraamasta, skitsofreniasta sekä aamupalan tekemisen vaikeudesta. Onko Telltale onnistunut sarjan kolmanteen osaan mennessä luomaan kaksi selkeästi erilaista, mutta tyydyttävää narratiivipolkua, joita toimittajamme seuraavat omilla pelitavoillaan? Kuuntele, niin tiedät. Lähetyksen toimittavat Niko Heikkilä ja Miikka Mononen.

Varoitus: Jakso sisältää juonipaljastuksia.

Lue lisää

Polygon: The sexiest game I played this weekend was about Batman. (26.10.2016)

Jakso 1: Batman – The Telltale Series, osat 1 & 2

Julkaistu 5.10.2016Batman: The Telltale Series, tuon moraalisista valinnoista vuorovaikutteista teatteria tekevän Telltale Gamesin tuorein taidonnäyte, ojennettiin toimituksen tuomittavaksi.

Batman-tarinoille ominaista synkkyyttä ei pehmeän sarjakuvallinen visuaalinen tyyli kätke, sillä pelisarjan kahden ensimmäisen episodin jälkeen olemme todistaneet yön kaoottisen ritarin omankädenoikeutta verrattain hurmeisen kuvaston siivittämänä.

Periaatteellinen synkkyys Frank Millerin jalanjäljissä ei kuitenkaan ole kaiken alfa ja omega. Kun Batman-tarinoita ollaan luettu, katsottu ja pelattu yli 80 vuoden ajan on paikallaan pohtia, mitä uusia ulottuvuuksia hahmoon voidaan enää lisätä -- tai ainakin mitä Telltale Games voi omalla tunnistettavalla tyylillään peliin tuoda.

Lähetyksen toimittavat Niko Heikkilä ja Miikka Mononen.

Varoitus: Jakso sisältää juonipaljastuksia.

Lue lisää

Videogamer.com -- Batman: The Telltale Series Review

GameInformer -- Batman: The Telltale Series Episode One

Lisäämme podcastin iTunesiin ja muihin palveluihin myöhemmin.

Takaisin podcastien listaan