Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Muutostarinat

Muutostarinat-podcastissa jokaisessa jaksossa on uusi vieras ja uusi muutostarina, jonka avulla haluamme ymmärtää elämää paremmin. Ohjelmaa tekevät toimittajat Jenni Koskensuu ja Elina Hovinen. muutostarinat@gmail.com

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 14.2.2019.

4. Elämäntyönä lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäiseminen

Julkaistu 12.4.2019

Ville Turkka on tehnyt lasten ja nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä jo yli kaksikymmentä vuotta. Hän perusti Ice Hearts Ry:n vuonna 1996, joka kerää syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevia nuoria joukkuetoiminnan pariin. Mistä hän sai kimmokkeen aloittaa nuorisotyön? Ja mitä työ nuorten parissa on opettanut? Ovatko nuorten ongelmat muuttuneet näiden vuosien aikana?

3. Ekologisen elämäntavan puolesta #arvokasmaailma

Julkaistu 29.3.2019

Onko yksittäisen ihmisen ekoteoilla oikeasti väliä? Varsinkaan Suomessa. Ekologisen elämäntavan valinnut Pipsa Valkeila kertoo ekojaksossa omista kuluttamisen tavoistaan ja siitä, minkälaisia valintoja hän on tehnyt osaltaan ilmastonmuutoksen ehkäisemisessä.

2. Keskustelua kehonkuvasta, kauneuskirurgiasta ja somepaineista

Julkaistu 15.3.2019

Bikini fitnesstähti Clarissa Pajukoski kertoo omasta kehonkuvastaan ja rehellisesti kauneuskirurgisista toimenpiteistä, joita hänelle on tehty. Lisäksi jutellaan, miten some vaikuttaa ulkonäköpaineisiin ja nuorten itsetuntoon.

1. Ilmastoahdistusta ja keskustelua lentomatkustamisesta

Julkaistu 14.2.2019

Onko ilmastoahdistus tuonut mukanaan lentoahdistuksen? Työkseen matkustellut bloggaaja ja somevaikuttaja Elisa Lepistö päätti jättää tänä talvena lentomatkat tekemättä. Kuuntele jaksosta, miten matkustamisen vähentäminen on vaikuttanut Elisan arkipäivään ja minkälaisia tunteita se on nostattanut.

Takaisin podcastien listaan