Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Näin meidän kesken

Oletko joskus potenut sydänsuruja, ollut korvia myöten rakastunut tai tullut kohdelluksi huonosti? Ei hätää, niin mekin! Tulet huomaamaan meidän tarinoiden myötä ettet ole näiden asioiden kanssa yksin. Asioita lempeän hassusti kanssasi lähestyy Karo ja Saara. Tuu mukaan meidän keskiseen hetkeen! Seuraa meitä Instagramissa @ nainmeidankesken

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 2.2.2019.

5. Parisuhdesoppia ja lusikoiden jakoa

Julkaistu 8.3.2019

Tässä jaksossa palataan ajassa taaksepäin menneisiin parisuhteisiin ja eroihin. Jakso on erityisen henkilökohtainen meille molemmille ja käymme läpi jakson aikana myös erityisen vaikeita asioita. Skippaa tää jakso jos tuntuu siltä, että tää on liikaa sulle!

4. Unelmatreffeistä painajaiseen

Julkaistu 24.2.2019

On aika jakaa ikimuistoisia treffikokemuksia. Kumpi on hengästynyt aktiviteettitreffeillä ja kumpi kääntänyt päänsä pois pusun yllättäessä? Entä mitä tapaamisia voi oikeasti kutsua treffeiksi? Kanssasi asioita pohdiskelee Karo ja Saara.

3. Sinkku, vapaa ja naimaton

Julkaistu 17.2.2019

Tässä jaksossa jaetaan ajatuksia vapaudesta, sinkkuudesta ja yksinäisyydestä. Mitä paineita ihmiset ympärillä ja yhteiskunta luo yksineläviä kohtaan. Ja miten Ruisrock ja sinkkuus liittyvät toisiinsa?

2. Jatkoon vai ei

Julkaistu 10.2.2019

Svaippaisko oikealle vai vasemmalle? Mikä tekee vaikutuksen ja kuka saa sukat pyörimään jaloissa? Entä kenen kohdalla selkäpiitä pitkin hiipii kylmät väreet... Ja ei, ei sillä hyvällä tavalla! Ikimuistoisista tindertarinoista svaippailun kautta valitsemaan kumman kanssa oltaisiin. Loppuun vielä haaste! Ootko mukana?

1. Tervetuliaismalja

Julkaistu 2.2.2019

Kippis ja tervetuloa meidän kanssa matkalle ihmissuhteiden ihmeelliseen maailmaan! Ykkösjaksossa pääset vähän kiinni siihen ketä linjan toisella puolella on ja mitä on luvassa.

Takaisin podcastien listaan