Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Iris & Melissa: Jatkoilla

"Me tuodaan jatkot sun kuulokkeisiin." Kaksi ihmistä kohtaa olohuoneessa ja filtterit ovat kadonneet jonnekin lähikapakan vessaan. Heitä ei hävetä mikään, joten luvassa on suoraa puhetta niin seksistä kuin politiikastakin. melissajairis.jatkoilla@gmail.com Tuottaja: Thomas Nybergh / Osuuskunta IVA

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 24 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.3.2017.

Jakso 24 - Missä te lesbot olette ja miksen mä tunne teitä?

Julkaistu 24.11.2017

Ymmärtävätkö homot ja lesbot toisiaan? Voiko lesbo olla sovinisti? Miten lesboseksi lopetetaan? Tuohtunut mies lähikuppilassa ja bileet joissa ei ole yhtään miestä! Lesbokuningatar Säde Puusa murtaa L-koodimyytit ja raottaa lesbokuplaansa sivistymättömille Irikselle ja Melissalle. Lisätiedot: Säde Puusan kotisivut: http://photopuusa.com/ Säde Puusan Instagram: http://instagram.com/kolakuningas Säde Puusan Facebook-sivu: http://facebook.com/koomikkopuusa

Jakso 23 (live) - Viisikymmentä ihmistä panee keskenään

Julkaistu 10.11.2017

Onko seksipositiivisuus poissulkevaa ja epäturvallista? Aktivisti ja Wonderlust-seksifestivaalin tuottaja Kasper Kamppuri liittyy seuraan Sokos Hotel Vantaalla pidetyssä esityksessä, juttelemaan muunsukupuolisten sivuuttamista julkisessa keskustelussa. Melissa kysyy kenen on pakko meikata, ihmettelee huonoja seksibileitä ja kertoo metsästävänsä vaihtoehtoista pornoa. Iris ei ole kokenut sukupuolieuforiaa, mutta todistaa miksi Jatkoilla-ohjelma on oikeasti Suomen ensimmäinen livepodcast. Kiitos Valtuusto Podcastin Hannu Oskalalle live-äänityksen yhteistuotannosta. Lisätietoja: Kasper Kamppurin haastattelu: https://www.city.fi/suhteet/seksivallankumous+tulee+ja+tama+henkilo+nayttaa+meille+tieta/11278 Wonderlust-festivaali: https://www.wonderlust.fi Valtuusto Podcast: https://soundcloud.com/user-769318490 Live-esityksen tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/171721553410256/

Jakso 22 - Sori kurpat, tää on nykyaikaa

Julkaistu 2.11.2017

Saako hame päällä korkeampaa palkkaa? Ohjelman vieraana Citytyylin kuraattori ja katumuodin asiantuntija Naomi Matthes, joka ei allekirjoita väitteitä suomalaisten huonosta työpukeutumisesta. Iris paljastaa olevansa nuuskaa käyttävä satanisti, ja lyttää Minna Kiistalan ja Jani Niipolan uuden kirjan vaatejeesustelun. Melissa iloitsee, että IT- ja softa-alojen kärkinimet halveksuvat siistiä pukeutumista. Lisätietoja: Citytyyli: https://www.instagram.com/citytyyli/ Minna Kiistalan ja Jani Niipolan vaatejeesustelu: https://www.hs.fi/ura/art-2000005416524.html

Jakso 21 - Itke mieluummin Mersussa ku bussissa

Julkaistu 25.10.2017

Self help, #MeToo ja esimerkilliset allyt. Miksi häirinnän uhrit joutuvat kantamaan vastuun ja syylliset jäävät kasvottomiksi? Vitun hipit menevät Goalle henkistymään, Melissa sen sijaan hotelliin ja Iris Amsterdamiin.

Jakso 20 - Vihaan miehiä

Julkaistu 18.10.2017

Melissa ja Iris tutkivat dataa pettämisestä ja avioliitoista. Selviää, etteivät nuoret miehet petä lainkaan. Miksi? Vastaus löytyi yllättävästä lähteestä. Iris innovoi termin nimeltä "Mäntsälä-ilmiö" ja Melissalla hajoaa pää miesasiamiesten kanssa.

Jakso 19 - Eihän sikiöille anneta nimiä

Julkaistu 3.10.2017

Mikä kotimainen elokuva herättää ajatuksia miesten sopivasta iästä? Iris toivoo, että häntä kutsuttaisiin sukunimellään ja ihmettelee bestiksensä alien-vauvaa. Melissa myöntää katsovansa finninpuristamisvideoita ja kysyy demi-teinien esittämiä suhdekysymyksiä.

Jakso 18 - Jättimäinen tekodildo jää tulliin

Julkaistu 5.9.2017

Millaisia esineitä haluat työntää itseesi? Melissan mielestä vibraattori pitää olla saatanan lujalla. Iris hakee stimulaatiota eksänsä pesemättömästä t-paidasta.

Jakso 17 - Rappioromantiikka pukee mua

Julkaistu 28.8.2017

Mitä ystävälle voi sanoa? Melissa suuttuu Ylelle seksityöhaastattelusta. Iris paljastaa menneisyytensä internet-tyrannina. Paras ystävä tuo vissyä kotiovelle ja millenniaalit ovat perseestä.

Jakso 16 - Seksin jälkeen maailmanpyörään

Julkaistu 24.7.2017

Missä vaiheessa iltaa flirtti muuttuu säpinäksi? Iris jatkaa vanhojen säätöjen haastattelemista, tällä kertaa vuorossa treenileirillä hengaava Leo. Kuulemme, miksi valta on seksikästä.

Jakso 15 - Soita mulle kun kaikki kaatuu

Julkaistu 17.7.2017

Perustuuko avoimessa suhteessa elävien Tinder-menestys sukupuoleen? Iris pyysi vanhoja säätöjään haastateltavaksi, Toffe ilmoittautui vapaaehtoiseksi. Opimme, miltä tuntuu muuttaa Vantaalle ja lopettaa arkidokailu, jottei hyvä duuni lähtisi alta.

Jakso 14 - Raumalla ei ollu ruokafestarit

Julkaistu 10.7.2017

Mihin Melissa on kadonnut, miksei uusia jaksoja ole tullut? Iris etsii nopeita läheisyyskiksejä maakuntafestareilla. Melissan ennakkoluulot SuomiAreenan käppäukkoudesta osoittautuvat virheellisiksi.

Jakso 13 - Mun keskiarvo oli melkein kympin

Julkaistu 19.6.2017

Onko skandaali, jos vegaaniylioppilaan sukulaiset jäävät ilman lohivoileipiä? Ella Rantanen kertoo Irikselle, millaista on kirjoittaa ylioppilaaksi, kun on maniapörinä päällä. Helmi Soininvaara selittää Melissalle, miksi seitsemän laudaturin ylioppilas ei ole parempi ihminen kuin muut.

Jakso 12 - Oonks mä täällä vain koristeena?

Julkaistu 5.6.2017

Millainen ihminen tulkitsee hymyn flirttinä? Melissa huolestuu valopallojen ja muun kitsin sielua syövyttävistä ominaisuuksista. Iris kertoo tulleensa sivuutetuksi normaaleissa sosiaalisissa tilanteissa, liikkuessaan miehen seurassa.

Jakso 11 - Tunnistatko räppiskenessä naisvihaa, Sonny?

Julkaistu 29.5.2017

Iris tapasi rap-artisti Sonnyn Tallinnassa ja he ihmettelivät bäkkärillä maan viinalakeja. Sonny kaipaa keskustelukulttuuriin muutosta ja siiloutumisen loppumista. Melissa on hyötynyt verkostoista luovalla alalla jo teininä.

Jakso 10 - Kuinka VIP olet, Tämän kylän homopoika?

Julkaistu 22.5.2017

Homobloggari Eino Nurmisto muutti Kallioon, mikä oli vastaanotto? Melissa kertoo pelänneensä muilutuksia jytkyn jälkeen. Iris hämmästelee, kuinka transfoobikot kehtaavat.

Jakso 9 - Vegaaneilla on parempi paska

Julkaistu 16.5.2017

Iris tuntee Dallapénpuiston krustipunkkareiden meiningit ja ruokatottumukset. Melissa rakastaa vegaanisia valmisruokia, eikä muista, milloin on viimeksi pussannut lihansyöjää.

Jakso 8 - Hirveet pleksit ja sekaan vaan

Julkaistu 8.5.2017

Mitä tapahtuu, kun vegaani lähtee maakuntakiertueelle? Melissa kävi seksifestareilla Himoksella ja järkyttyi. Iris rakastaa julkista liikennettä, mutta käyttää silti liikaa taksia.

Jakso 7 - Ulkona paneminen on myytti

Julkaistu 1.5.2017

Miten haalarikansa lisääntyy? Iris pettyy opiskelijakulttuurin heikkotasoiseen irstauteen. Melissa kertoo, miten baarijonossa kannattaa etuilla.

Jakso 6 - Oisko tääl kuumii poitsui?

Julkaistu 24.4.2017

Onko sillä väliä mitä tekee työkseen? Iris muistelee ensimmäistä työpaikkaansa pölynimurikaupassa, jonka pomo on ollut vankilassa. Melissa hakee Kalliosta seuraa startup-koodareista, vaikka jotkut heistä näyttävät kokoomusnuorilta.

Jakso 5 - Toi ei ollu bingo

Julkaistu 17.4.2017

Voiko vappua viettää kaksi viikkoa? Melissa vihaa lautapelejä ja Iris veti juhannuksena kalsarikännit.

Jakso 4 - En mä oo läski

Julkaistu 10.4.2017

Mitä on hyvä itsetunto? Melissa katsoo heikkoina hetkinään Temptation Islandin promokuvia. Iris meikkaa paljon ja koristautuu itseään varten.

Jakso 3 - Toinen ihminen ei voi olla sulle kaikkea

Julkaistu 3.4.2017

Milloin tapailu muuttuu seurusteluksi? Melissa on kihloissa ja päättää laittaa Tinderin laulamaan. Iristä ahdistaa suhdetermistö.

Jakso 2 - Netflixii voi kattoo yksinkin

Julkaistu 26.3.2017

Tarvitaanko pettämiseen aina kaksi osapuolta? Iris tekee lupauksen, ettei koskaan katso televisiota parisuhteessa. Melissa pelkää olevansa osa järjestelmää.

Jakso 1 - Voidaanks me vaan panna

Julkaistu 15.3.2017

Voiko Tinder-deitin kanssa lähteä bailaamaan? Melissa ei tiedä miten flirttaillaan ja noudattaa Iriksen neuvoa Facebook-kaverien panemisesta.

Takaisin podcastien listaan