Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


#Merirosvoradio

Kaipaatko jotain kuunneltavaa, mutta et mitään liian vakavaa? Voin sanoa, että olet löytänyt etsimäsi! Kakkos kausi uudella kokoonpanolla. Julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti uutta kuunneltavaa. Välillä käydään läpi uutisia, mutta usein vain mitä yleisesti taas on tapahtunut. Kuuntele ja innostu! Meidät löytää instasta ja jos haluat ehdottaa keskustelunaiheita, niin laita viestillä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 14 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.9.2018.

Episode 1: Toinen yhteinen kausi alkaa! Helmikuussa nauhoitetussa jaksossa on oma kiehtovuutensa kuunnella näin kesällä.

Julkaistu 13.8.2023

Aloitettiin uusi kausi todella mallikkaasti! Pahoin pelkään, että podcastissäkin mainittu tavoite saattoi olla ylioptimistinen. Varsinkin, kun tämäkin eetteriin heti 6 kk nauhoituksesta. Kuuntele mitä ajateltiin tehdä kesällä ja mitä tapahtui viime jouluna. . Jutellaan mentalismistakin ja näemme, että tämä kannattaa ehdottomasti kuunnella!

Episode 6: Traileri - Merirosvoradio

Julkaistu 20.2.2023

Kunhan vain pieni traileri kaikesta hauskasta, jotta tiedät mitä odottaa.

Episode 5: Tästä tulikin toisen kauden päätösjakso! Paluu kesään näin talven keskellä kuulostaa aina hyvältä.

Julkaistu 20.2.2023

Tarkoitus oli nauhoittaa kauteen 2 vielä useampikin jakso, mutta kiire yllätti podcasteilijat ja tämä jäikin viimeiseksi. Kuitenkin hyvä paluu kesään ja elokuuhun 2022. Tulevaisuutta ei tiedä, mutta historiaa on hauska kuunnella jälkikäteen.

Episode 4: Kesä on vihdoin täällä ja uskaltauduimme ulos nauhoittamaan. Mitä tapahtuukaan kesällä? Ja ensifiiliksiä uudesta työstä. Jos sisältö ei muuten natsaa, niin ainakin taustaäänet on kultaa.

Julkaistu 15.6.2022

Episode 3: Kauden kolmas jakso on totta! Kevät osoittaa merkkejään ja illat valaistuvat. Puhutaanko muutakin kuin säästä?

Julkaistu 23.4.2022

Episode 2: Maailma muuttui yhdessä yössä, mutta välillä jotain pysyvääkin – meidän kokoonpano! Toinen jakso uudesta kaudesta.

Julkaistu 16.3.2022

Julkaisua sopivasti rajoittamalla ehdin tankata varastot täyteen omat protippini kaupasta. Aiheina mitä kaikkea onkaan jo nykyään kytketty nettiin, maksulliset artikkelit, yltiö positiivisuus ja lauluohjelmat. Vähän ehkä aiheet rönsyilee, mutta rönsyile sinäkin. Parasta tuoreena!

Episode 1: Vähän eri kokoonpanolla polttavimmat ajankohtaiset aiheet. Kuuntele ja ole boomeri!

Julkaistu 9.2.2022

Uusi kausi starttaa! Viruksilta rokotettu ja vihdoin uskaltaudutaan alle 2 metrin turvaetäisyydelle. Kuuntele ja pysyt mukana mitä uutisia ollaan poimittu käsiteltäväksi. Aiheita meiltä ja maailmalta, ja tarinaa myös kaikesta muusta.

Episode 7: Aika juoksee liian nopeasti vaikka kuinka painaa täysillä!

Julkaistu 21.5.2019

Uskomatonta, että ei olla ehditty purkittamaan jaksoa, mutta nyt tässä on aivan uutta materiaalia tunnin mittaisena pätkänä suoraan sinulle toimitettuna. Miten on mennyt isyyslomalla ja millaisia sanoja on opeteltu taaperon kanssa, lisäksi ynnätään yhteen mitä kaikkea onkaan kaveruksille tapahtunut tässä alkuvuoden aikana.

Episode 6: Mitä on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana?

Julkaistu 7.12.2018

Tovi on taas mennyt edellisestä julkaisusta, joten nyt aivan uunituoretta matskua. Kuuntele ennen kuin vanhenee!

Episode 5: Some. Mitä merirosvoradiolla onkaan kerrottavana somesta?

Julkaistu 3.12.2018

Tällä kertaa jakson aiheeksi valikoitui tuo kansamme uusi huume - sosiaalinen media, joka koukuttaa ja introvertityttää. Kuuntele jakso ja kuulet ensimmäisenä mistä muut puhuvat!

Episode 4: Synttärilahjat. Mitä ostaa lahjaksi, kun ei haluta, että ostetaan mitään?

Julkaistu 18.9.2018

Aina on näitä synttäreitä, joihin pitää keksiä lahja, mutta mikä? Vuosikymmenet, kun vaihtuu, niin sitä vähemmän enää tarvitsee mitään, mutta silti jotenkin pitäisi muistaa. Tässä vinkkejä ostoslistalle!

Episode 3: Risteilyä, havaintoja parisuhteesta ja remontteja

Julkaistu 17.9.2018

Miten menee risteily naispuolisten kavereiden kanssa, mitä uutta voit kokea, kun aloitat parisuhteen ja kannattaako remonttia tehdä jos ei osaa?

Episode 1: Pilottijakso - Mistä kaikki alkoi?

Julkaistu 17.9.2018

Kaikki alkaa aina jostain – myös tämäkin podcast sarja. Ensimmäinen pilottimme, jota ei olisi koskaan pitänyt julkaista on nyt kuitenkin julkaistu.

Episode 2: Kesälomat pidetty

Julkaistu 15.9.2018

Mitä tapahtuikaan viime kesänä? Kesälomat pidetty ja uusi podcast pitkästä aikaa julki

Takaisin podcastien listaan