Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kovaksi keitetyt

Henri Alénin ja Tommi Tuomisen kanssa pääsemme ravintolamaailman kulisseihin. Herrat on marinoitu monissa liemissä ja keitetty kovaksi ministeritasoa myöten. Rikomme ruuanlaiton myyttejä ja pidämme hauskaa keittiössä. Tervetuloa mukaan kuulemaan herkullisia tarinoita ruokamaailman huipulta. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 5.1.2019.

Jakso 8: Totuus ammattikeittiön kulisseista

Julkaistu 20.2.2019

Ravintolalle ehdoton asia on se, että raaka-aine on oikeasti sitä, mitä väitetään ja että se ei ole varastettuna. Kovaksi keitetyt kokkimme ovat kohdanneet kaikenlaisia ja ennen kaikkea persoonallisia ruokaratsuja. Tämä on ensimmäisen tuotantokauden viimeinen osa. Henri Alénin ja Tommi Tuomisen kanssa pääsemme ravintolamaailman kulisseihin. Herrat on marinoitu monissa leimissä ja keitetty kovaksi ministeritasoa myöten. Rikomme ruuanlaiton myyttejä ja pidämme hauskaa keittiössä. Tervetuloa mukaan kuulemaan herkullisia tarinoita ruokamaailman huipulta. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 7: Parhaat valmisruuat kautta aikojen

Julkaistu 20.2.2019

Suomi elää maksalaatikolla ja ruisleivällä. Valmisaterian syöminen ei ole häpeä. Kovaksi keitetyt -podcastissa selviää, kuinka paljon maksalaatikkoa syödään suomalaisissa kodeissa. Henri Alénin ja Tommi Tuomisen kanssa pääsemme ravintolamaailman kulisseihin. Herrat on marinoitu monissa leimissä ja keitetty kovaksi ministeritasoa myöten. Rikomme ruuanlaiton myyttejä ja pidämme hauskaa keittiössä. Tervetuloa mukaan kuulemaan herkullisia tarinoita ruokamaailman huipulta. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 6: Kokitko kaikki juoppoja?

Julkaistu 6.2.2019

Vanhoina hyvinä aikoina ravintolassa oli kaksi baaria: toinen niistä oli keittiön puolella. Nykyään kokeille maistuu enemmän kahvi. Ohjelman lopussa myös suuri viinikeskustelu. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 5: Ruokakritiikki on kuollut?

Julkaistu 5.2.2019

Kovaksi keitetyt kokkimme Alén ja Tuominen ovat perustaneet ravintoloita, jotka ovat saaneet arvosteluissa tähtiä kahdesta viiteen. Mutta millä perusteella tähtiä oikeasti jaetaan? Kokeillamme on erikoisiakin kokemuksia kritiikistä. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 4: Mitä kokit syövät vapaa-aikana?

Julkaistu 29.1.2019

Kokkien keittiö on yllättävän tavallinen. Kuka jaksaisi syödä gourmet-ruokaa 365 päivää vuodessa? Jaksossa on mukana punajuurta ja pinaattilettuja. Henri Alénin ja Tommi Tuomisen kanssa pääsemme ravintolamaailman kulisseihin. Herrat on marinoitu monissa leimissä ja keitetty kovaksi ministeritasoa myöten. Rikomme ruuanlaiton myyttejä ja pidämme hauskaa keittiössä. Tervetuloa mukaan kuulemaan herkullisia tarinoita ruokamaailman huipulta. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 3: Ruoanlaiton kummalliset myytit

Julkaistu 29.1.2019

Paraneeko pasta öljyämällä? Entä mikä taikaesine pitää heittää mustekalakattilaan? Muun muassa nämä myytit puretaan pieniksi nyyteiksi Kovaksi keitetyt -podcastin kolmannessa jaksossa. Henri Alénin ja Tommi Tuomisen kanssa pääsemme ravintolamaailman kulisseihin. Herrat on marinoitu monissa leimissä ja keitetty kovaksi ministeritasoa myöten. Rikomme ruuanlaiton myyttejä ja pidämme hauskaa keittiössä. Tervetuloa mukaan kuulemaan herkullisia tarinoita ruokamaailman huipulta. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 2: Mitä on suomalainen ruokakulttuuri?

Julkaistu 9.1.2019

Kun suomalainen muuttaa ulkomaille, kaipaa hän aina lakua ja ruisleipää. Kokkimme Henri Alen ja Tommi Tuominen pohtivat tänään, mitä muuta on kotimainen ruokakulttuuri. Annamme myös varman vinkin täydellisten purilaisten tekoon. Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia 2018 & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Jakso 1: Mitä eroa on huippukokilla ja kotikokilla?

Julkaistu 5.1.2019

Suomen ensimmäisessä huippukokkien podcastissa Henri Alén ja Tommi Tuominen pohtivat, että kotikokki voi tehdä ammattilaista parempaa ruokaa, mutta ei välttämättä sadoille suille. Lopussa on vastaus vielä yllättävään Instagram-kysymykseen: miten saat potkua neljän euron nistipataan? Podcastin kieli: suomi Tuotanto: Suomen Podcastmedia & Source *** (Language: Finnish) Production: Suomen Podcastmedia – Podcast Finland & Source

Takaisin podcastien listaan