Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kovaksi keitetyt 2 - Ravintolaunelmia

Kovaksi keitetyt -podcastin toisella tuotantokaudella huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kertovat kokemuksiaan lennokkaiden ravintolaunelmien toteuttamisesta ja haaveilemme yhdessä ravintolan perustamisesta. Kuunneltuasi koko tuotantokauden, olet siis jo valmis avaamaan oman unelmiesi ravintolan! Hmm, vai oletko?

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 9 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 20.5.2020.

Jakso 8: Avajaisten kynnyksellä: muista nämä!

Julkaistu 9.7.2020

Mihin kaikkeen ravintolayrittäjän tulee varautua? Voiko tulipalo tai vesivahinko oikeasti yllättää? Mitä jos tippikassasta häviää rahaa? Tämän tuotantokauden viimeisessä jaksossa kokkimme Henri Alén ja Tommi Tuominen antavat vielä muutaman kullanarvoisen vinkin uusille ravintolayrittäjille ja kertovat, mitä kaikkea voikaan tapahtua.

Jakso 7: Remontti – pennien ja hermojen venytystä

Julkaistu 2.7.2020

Voiko liiketilan remontoida itse? Mihin työvaiheisiin kannattaa palkata ammattilainen? Entä miten voi säästää sekä rahaa että hermojaan? Kokkimme Henri Alén ja Tommi Tuominen tietävät, mitä kaikkea remontin aikana voikaan sattua ja tapahtua.

Jakso 6: Asiakkaitakin pitäisi olla – brändää ja markkinoi!

Julkaistu 25.6.2020

Miten ravintolaan saa asiakkaita? Missä ravintolaa kannattaa markkinoida ja miten? Millainen on ravintola brändi, ja mitkä tekijät sen muodostavat? Kokkimme Henri Alén ja Tommi Tuominen kertovat kokemuksiaan ravintolan brändäyksestä ja markkinoinnista. Henri paljastaa noloimman viestintämokansa ja Tommi sympaattisen tavan hankkia asiakkaita.

Jakso 5: Ruokalistaa ja painia

Julkaistu 18.6.2020

Miten ruokalista tehdään? Kuinka monta annosta listalla voi olla? Menu vai á la carte -lista? Tässä jaksossa Henri Alén ja Tommi Tuominen antavat vinkkejä ruokalistan tekoon. Kokkiemme vieraana käväisee Kouvolan lakritsin lakutehtailija Timo Nisula. Miehet pohtivat, millaisiin pääruokiin lakritsi sopii.

Jakso 4: Suunnittelu ja sisustus – muutakin kuin tuoli katalogista

Julkaistu 11.6.2020

Millaiset tuolit, pöydät, lautaset ja ruokailuvälineet ravintolaan tulee? Kuinka kauan ennen avajaisia ravintolatilan suunnittelu kannattaa aloittaa? Entä miten ravintola valaistaan? Kokkimme Henri Alénin ja Tommi Tuomisen vieraina ovat tunnelman luonnin ammattilaiset: myyntijohtaja Teija Sääksmäki sekä projektipäällikkö Maria Sburatura E. Ahlströmiltä.

Jakso 3: Lokaatio, lokaatio ja lokaatio

Julkaistu 4.6.2020

Mihin ravintola kannattaa perustaa? Mitä asioita sijaintia ja liiketilaa valitessa tulee huomioida? Entä kuinka pitkän matkan asiakkaat ovat valmiita kulkemaan hyvän ruuan perässä? Tällä kertaa kokkimme Henri Alén ja Tommi Tuominen kertovat omia kokemuksiaan siitä, minkä verran merkitystä sijainnilla on ravintolan menestykselle.

Jakso 2. Haaveesta toteutukseen, mutta miten?

Julkaistu 28.5.2020

Mistä oman ravintolan perustaminen tulisi aloittaa? Mistä tietää, onko omassa liikeideassa potentiaalia? Entä millaiset hullut ravintolakonseptit ovat menestyneet maailmalla? Tässä jaksossa kokkimme Henri Alén ja Tommi Tuominen kypsentävät ravintolaunelmia ja siirtyvät haaveilusta toteutukseen.

2. KAUSI ALKAA: Jakso 1: Hataria unelmia

Julkaistu 21.5.2020

Millaista ravintolayrittäjän arki oikeasti on? Miten oman unelman toteuttamiseen voi valmistautua? Entä miten syntyi ravintola Finnjävel? Tässä jaksossa kokkimme Henri Alén ja Tommi Tuominen soseuttavat idylliset ravintolahaaveet totuuksiksi. Kokkien kanssa unelmien ravintolaa ovat suunnittelemassa E.Ahlströmiltä myyntijohtaja ja yrittäjä Teija Sääksmäki ja projektipäällikkö Maria Sburatura.

Tämä on Kovaksi keitetyt 2 - Ravintolaunelmia

Julkaistu 20.5.2020

Kovaksi keitetyt -podcastin toisella tuotantokaudella huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kertovat kokemuksiaan lennokkaiden ravintolaunelmien toteuttamisesta ja haaveilemme yhdessä ravintolan perustamisesta. Kuunneltuasi koko tuotantokauden, olet siis jo valmis avaamaan oman unelmiesi ravintolan! Hmm, vai oletko?

Takaisin podcastien listaan