Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Future Proof by Workday Designers

Joidenkin arvioiden mukaan 85% vuoden 2030 työpaikoista ei ole vielä syntynytkään. Mutta mitä tämä tarkoittaa ihan tavallisen työtä tekevän suomalaisen kannalta? Future Proof on podcast tulevaisuuden työstä. Sarjassa työpäivämuotoilijat Paula Helle ja Aku Varamäki tutkivat miten työ muuttuu, mitä uutta työtä syntyy ja miten itse kukin voisi valmistautua tulevaisuuden työelämään.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 18.9.2018.

Kaupan tulevaisuus odottaa tekijöitään

Julkaistu 2.10.2018

Globaali kilpailu sekä helppoutta ja elämyksiä vaativat asiakkaat haastavat kaupan alan. Maailmalla tehdään kokeiluita kassattomista ruokakaupoista kuljetusdroneihin, mutta onko kaupan tulevaisuus niissä? Mitä töitä katoaa ja mitä uutta työtä syntyy? Jakson tarjoaa Tieto.

Toimistovaeltajia ja robottiavatareita

Julkaistu 18.9.2018

Työn piti irrota paikasta, mutta niin ei olekaan käynyt. Onko tämä muuttumassa? Onko toimistoilla tulevaisuutta? Voiko töitä tehdä sängystä? Miten käy työmatkoille, jos tulevaisuudessa työn suorittaa robottiavatar? Tässä jaksossa tutustutaan työtilojen tulevaisuuteen ja keskustellaan siitä, miten työn tekemisen paikka pitäisi valikoitua. Asiantuntijana kuullaan MOWin kapteenia Elmeri Kaukoa ja keskustelua vievät eteenpäin työpäivämuotoilijat Aku Varamäki ja Paula Helle. Tämän jakson tarjoaa MOW, Mothership of Work. Psst! MoW tarjoaa podcastin kuulijoille -50% alennusta kuukausimaksusta kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta. Etu koskee kaikkia kuukausijäsenyyksiä. Lisäksi kuulijat saavat 10 x Day Passin hintaan 150eur (+alv). Ale Ei koske Day Passejä eikä neukkareita. Tarjous on voimassa 31.5.2019 asti. Edun saat käyttöösi koodilla lausumalla tiskillä ääneen salasanan “Future Proof”.

Kiihtyvää ja kiihkeää oppimista hautaan asti

Julkaistu 18.9.2018

Future proof -podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa käsitellään oppimista. Kun maailma muuttuu koko ajan nopeammin, meidän pitäisi olla jatkuvasti oppimassa uutta. Mutta miten oppia uutta, kun jo nyt on koko ajan niin kiire? Miten oppimisesta tehdään osa työtä ja löytyykö ratkaisu oppimisappseista? Aihepiiriä ovat tutkimassa Workday Designersin työpäivämuotoijat Paula Helle ja Aku Varamäki. Jakson asiantuntijana kuullaan Akavan Ida Mielityistä ja tämän jakson tarjoaa Akava.

Takaisin podcastien listaan