Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kestävyysurheilu.fi: Latu Podcast

Kestavyysurheilu.fi on kestävyysurheilun ja -liikunnan ykkösmedia Suomessa. Kanavaltamme löydät yhteistyössä Brav-konsernin kanssa tuotetun Latu Podcastin, jossa juontaja Aki Tuovinen perehdyttää yhdessä vieraiden kanssa hiihtourheilun saloihin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 5.12.2019.

Latu Podcast 19: Samuli Lappalainen perehdyttää valjakkohiihdon saloihin

Julkaistu 13.2.2020

19. Latu Podcast sukeltaa syvälle valjakkohiihdon syövereihin yhdessä lajin aktiivin Samuli Lappalaisen kanssa. Millainen laji on valjakkohiihto ja kuinka hiihjtäjän ja koiran yhteistyö saadaan toimimaan? Näihin ja moneen muuhun lajiin liittyvään kysymykseen, saat vastauksen kuuntelemalla tämän viikon jakson.

Latu Podcast 18: Lari Lehtonen - takana jo yli vuosikymmen kansainvälistä hiihtouraa

Julkaistu 6.2.2020

Latu Podcast vieraili maajoukkuehiihtäjä Lari Lehtosen kotona Hollolassa. Yli vuosikymmenen kestänyt kansainvälinen hiihtoura on jatkunut haasteista huolimatta, eikä Lari ole heitä pyyhettä kehään. Latu Podcastin 18. jaksossa Lehtonen kertaa uransa vaiheita, mietteitään hiihtourheilun muutoksista sekä tulevaisuudesta. Lisäksi saamme paikan päältä tuoretta tietoa Finlandia-hiihdon lumitilanteesta.

Latu Podcast 17: Jyväslumi - olosuhteet kuntoon kaveriporukalla

Julkaistu 30.1.2020

Jyväslumi Oy laittoi hiiihto-olosuhteet kuntoon kaveriporukalla Jyväslumi Oy perustettiin 10 vuotta sitten Pekka Sulkulan, Juha Tuikkasen ja Paavo Räisäsen toimesta, jotka kyllästyivät ajamaan Jyväskylästä lumen perässä alkutalvesta ja huonoina lumitalvina. Jyväslumi on onnistunut yhteistyökumppaneidensa kanssa pidentämään hiihtokautta Keski-Suomessa jopa viiteen kuukauteen, houkutellen Laajavuoreen niin kuntoilijoita, junioreita kuin kisahiihtäjiäkin. Latu Podcatissa Pekka Sulkula ja Juha Tuikkanen kertovat koko Jyväslumen tarinan!

Latu Podcast 16: Jussi Simula - Nuoren hiihtäjän polku huipulle

Julkaistu 19.12.2019

Latu Podcast 16: Nuoren hiihtäjän polku huipulle Millainen on suomalainen nuoren hiihtäjän polku kohti maailman eliittiä? Latu Podcastin vieraana ST1 -ryhmän ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentaja Jussi Simula. Latu Podcast jää pienelle joulutauolle ja toivottaa kaikille kuuntelijoille oikein rauhaisaa Joulun aikaa!

Latu Podcast 15: Maarit Valtonen - Hiihtäjän terveydenhuolto

Julkaistu 12.12.2019

Mitä tapahtui "mykoplasmaepidemialle"? Miksi etenkin nuorten naishiihtäjien tulee olla tarkkana suorituskyvyn optimoinnissa? Miten vältät hengitystieinfektiot? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Latu Podcastin 15. jaksossa Olympiakomitean vastuulääkäri Maarit Valtonen.

Latu Podcast 14: Steffen Hoos - Racing Service joukkueiden ja tuotekehityksen apuna

Julkaistu 5.12.2019

Latu Podcastin vieraana on SWIX & TOKO -tuotemerkkien Racing Service Director Steffen Hoos. Joukkuekilpailun maailmanmestaruuden ampumahiihtourallaan voittanut saksalainen vastaa maailman johtavien voidemerkkien maailmancuptoiminnasta kaikissa lumilajeissa maastohiihdosta lumilautailuun. Mitä on Racing Service ja mikä sen merkitys on joukkueille sekä tuotekehitykselle? Haastattelu on englanniksi.

Takaisin podcastien listaan