Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pallo & Pullo Podcast

Pallo & Pullo, juttuja elämästä osana kotimaista futista. Hosts: Thomas Widell, Tommi Kari, Bobi Wistuba & Markus Halsti

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 145 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 18.3.2020.

Episode 145 feat. Toni Koskela & Toni Saukkola

Julkaistu 9.5.2023

Aiheitamme tässä setissä:

- Bobin viikonloppu

- Ac Oulun paidat

- Kupsin tilanne

- Toni Koskela (21:20)

- Ykkösen status

- Toni Saukkola (44:49)

- Liigan kurinpitoongelma

Episode 144. Vastakkainasettelu

Julkaistu 19.4.2023

Tässä setissä mm seuraavia aiheita:

  • Veikkausliigan otteluohjelma
  • Vedonlyönti-monopolin kaatumisessa piilevä mahdollisuus
  • Derbyjen merkitys


Siinä muutamia aiheita tässä setissä, jonka veti Narcos, Bulletdodger & Halstinho. Linjoilla kuullaan myös puhelimen välityksellä Jyväskylän urheilukonossööri Joni Vesalainen!

Episode 143 feat. Sakari Tukiainen

Julkaistu 12.4.2023

IFK:n tuore vahvistus Sakari Tukiainen on kulkenut erilaisen polun. Lopetti aikanaan 17 vuotiaana futiksen kokonaan 4 vuodeksi ja teki uudelleen käynnistyksen jälkeen kakkosessa edelleen voimassa olevan yhden kauden maaliennätyksen, 40 byyriä. Muun muuassa tästä ja paljon muustakin jauhettiin.

Episode 142 feat. Sakari Mattila

Julkaistu 30.3.2023

Helsingin IFK:n kausi 2022 oli murheellinen näytelmä. Kutsuimme Sakke Mattilan kertomaan meille tarinat "sisäpuolelta". Kuuntelusuositus!

Episode 141 feat. Anton Matinlauri

Julkaistu 15.3.2023

Vuoden eka! Pitkän breikin jälkeen takas eetterissä ja tässä setissä kuullaan myös Los Angeles FC:n fysiikkakoutsi Anton Matinlaurin tarina (28:22). Muita aiheita:

- Futiksen harrastamisen hinta

- Olosuhteet 

- Oulun Stadion Shitshow 

- Veikkausliigan toimistorekryt & uus studiokokoonpano




Episode 140 Campeones Del Mundo

Julkaistu 22.12.2022

Otsikko kertoo kaiken. Vedettiin kundien kaa MM-Skabat yhteen ja laitettiin vuos pakettiin. Hyvää joulua, onnellista uutta vuotta ja nähdään ensi vuonna! 

Episode 139 Kiitos kaudesta!

Julkaistu 26.10.2022

Tässä setissä kundit laittaa kauden pakettiin. TPS:n karu kohtalo, mikä fiilis jäi kaiken kaikkiaan ja näin pois päin. Vedetään hetki happea ja palataan uudella innolla eetteriin enemmin tai myöhemmin, iso kiitos kaikille vieraille ja ennen kaikkea kuulijoille!

Episode 138 feat. Gäri, Fööni & Narcos

Julkaistu 12.10.2022

Kundien kesken käytiin läpi mm seuraavat jutut:

  • Make Regions Cup Voittaja
  • HJK Suomen Mestari
  • Mixu Paatelainen jättää IFK:n
  • Huuhkajien EM Karsintalohko

Episode 137 feat. Juhani Ojala

Julkaistu 28.9.2022

Meidän vieras tässä setissä on aikanaan Vantaalta maailmalle ponnistanut puolustaja. Tää 33 vuotias karju on urallaan pelannut Suomen lisäks mm. Sveitsissä, Ruotsissa, Tanskassa ja viimeisimpänä Skotlannissa. Uralle on myös kertynyt yli 30 A-Maaottelua. Juhani B.O.S.S Ojala liittyy linjoille ajassa (17:55), sitä ennen vähän Turun Palloseuraa ja lopuks vielä Huuhkajia. 

Episode 136 feat. Teemu Tainio

Julkaistu 15.9.2022

Tätä on venattu. Auxerre, Tottenham Hotspur, Sunderland, Birmingham, Ajax, New York Redbulls... Siinä tän setin vieraan seurat, mieletön ura pelaajana ja toivottavasti vielä pitkä valmennusura edessä. Teemu Tainion haastis alkaa ajassa (15:45), nauttikaa! 

Episode 135 feat. P&P Boyz

Julkaistu 8.9.2022

Stadin Derby, Bulletdodgerin soihdutukset, Veikkausliiga ja jotain muuta. Siinä tän setin aiheet, nauttikaa! 

Episode 134 feat. Gäri, Gamacho & Narcos

Julkaistu 31.8.2022

Long time no podcast! Tässä setissä jätkät jutteli mm. Gärin comebackista, Klubin Eurooppaseikkailusta ja sen vaikutuksesta Suomalaiseen futikseen. Ei vierasta tällä kertaa, mutta toivotaan että ens kerralla on!

Episode 133 feat. Jonatan Johansson

Julkaistu 17.8.2022

Glasgow Rangers, Charlton Athletic, Norwich, FC Flora, Malmö FF, TPS... Siinä muutama jengi jossa tän setin stara veti erittäin hienolla urallaan. Nykyinen Turun Palloseuran päävalmentaja Jonatan "Tintti" Johansson astuu eetteriin ajassa (20:04). Ennen Tinttiä ja Tintin jälkeen The Bulletdodger kertoi pitkästä aikaan näkemyksiään elämästä ja futiksesta, Narcos tyytyi kuuntelemaan viisaan junnukoutsinsa sanoja. 

Episode 132 feat. Gäri & Fööni

Julkaistu 3.8.2022

Lomamiehistöllä mennään vielä ja tässä setissä Gäri & Fööni käy läpi mm seuraavia aiheita:

- IFK vs. Inter (Saken punainen) 

- Liigan uudet pelaajat

- Tulevat Europelit

Episode 131 feat. Pyry Hannola

Julkaistu 20.7.2022

SJK:n keskikenttäpelaaja, tulevaisuuden A-maajoukkueen strava kenties Pyry Hannola (19:10) liittyi linjoille ja jutteli niitä näitä. Setin muita aiheita mm:

  • Gate Signeul
  • Paken Paluu
  • Europelit


Episode 130 feat. Marianne Miettinen

Julkaistu 13.7.2022

Meidän vieras setissä numero 130 on pitkän päivätyön suomalaisen futiksen eteen tehnyt Palloliiton tyttöjen huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen. Supliikkiina tyyppinä Marge kertoi mm näkemyksiään meneillä olevista Naisten EM-skaboista sekä missä mennään nuorten futiksessa kansainvälisellä mittapuulla. Alkuläppiä ei aikataulullisista syistä saatu tällä kertaa messiin eli tää setti on pelkkää Margea! 

Episode 129 feat. Hanna Ruohomaa & Valtteri Moren

Julkaistu 6.7.2022

Viikon breikin jälkeen ollaan back in business! Ja tällä viikolla kun alkaa naisten EM-skabat, niin me päätettiin kutsua Hanna Ruohomaa vieraaks kertomaan mistä asemista Helmarit lähtee tappelemaan pisteistä! Hanna on messissä koko alku ja loppuläppien aikana, pääteemana Englannissa pelattavat EM Skabat. Tässä setissä kuullaan myös HJK:n kokeneen topparin Valtteri Morenin (42:55) haastis. Vubbe kertoi mm. siitä miksi huoneessa 329 ei kandee asua ja paljon muustakin! 

Pahoittelut pikkasen heikosta audion laadusta, jouduttiin vetämään kakkoskamoilla tää setti.

Episode 128 feat. Gäri & Narcos

Julkaistu 22.6.2022

Ajat ollut tuulisia ja kiireisiä, eikä valitettavasti saatu tähänkään settiin vierasta. Onneks on asioita tapahtunut eli juteltavaa riitti! Aiheet mm.

- Klubin epäonnistuneet synttärit

- IFK:n kaaos

- TPS 100 vuotta

Episode 127 feat Gäri, Bobi & Make

Julkaistu 16.6.2022

Tän viikon settiin ei valitettavasti saatu vierasta lukittua, eli mennään omilla jätkillä. Gäri puikoissa, Bobi & Make taustalaulajina. Aiheina mm.

- Huuhkajien Nations League
- Suomen Cup
- Veikkausliigan uudelleenkäynnistys

Episode 126 feat. Jouni Hyytiä

Julkaistu 8.6.2022

Kaiken nähnyt ja kokenut, kansainvälisiä ja kansallisia pelejä viheltänyt legenda Jouni Hyytiä liittyy linkoille ajassa (19:20). Jouni kertoi mielettömästä urastaan tarinoita ja mm. VAR:in merkityksestä Suomalaisten dumarien tulevaisuudessa. Halstinho ja Narcos laittoi viikonlopun maaottelut pakettiin ennen herra Hyytiän showta.

Episode 125 feat. Robin Lod

Julkaistu 1.6.2022

Huuhkajat eli Suomen A-Maajoukkue palaa kehiin tällä viikolla ja meillä kävi niin hyvä tsägä, että saatii pitkän kierroksen ulkomailla pelannut Huuhkaja-hyökkääjä Robin Lod (36:03) linjoille. Röbä kertoi mm vandalisoituneesta autostaan ja fiiliksiä jenkeistä.

Tässä setissä käyttiin muuten läpi alkukauden Veikkausliiga topit & flopit ja tottakai juteltiin myös tulevista maaotteluista. Kiitos Röbälle vielä vierailusta! 

Episode 124 feat. Aki Riihilahti, Kim Mikkola & Mehdi Younes

Julkaistu 25.5.2022

Bolt Areenan ravintolapalveluita on kritisoitu ja nyt toiminnasta vastaavat tuodaan käräjille vastaamaan palautteeseen. Eli (23:02) alkaen Klubin toimari Aki Riihilahti ja ravintolapalveluista vastaavaat Kim Mikkola & Mehdi Younes vastaavat Klubin somessa esitettyihin kysymyksiin. Kaikkia kyssäreitä ei esitetty, mutta keskustelun kautta tuli varmasti esiin miks asiat on tai ei ole mennyt niin kuin suunniteltu.

Ennen ja jälkeen "tuomioistuinta" Halstinho & Narcos kävi läpi viikon polttavia puheenaiheita. 

Episode 123 feat. Dani Hatakka

Julkaistu 18.5.2022

Episode numero 123 tähtenä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen Puheenjohtaja & Keflavikin puolustaja Dani Hatakka (17:15). Danin kertoi Islannin futisskenestä ja tarinasta Islantiin päätymisestä (Espoon, Kuopion, Norjan ja Seinäjoen kautta). Danin haastiksen ulkopuolella Gäri & Narcos kävi läpi viime viikon puheenaiheita.

Episode 122 feat. Niklas Moisander

Julkaistu 11.5.2022

Settiä numero 122 tähdittää kaiken nähnyt ja kokenut, monissa liemissä keitetty Turkulainen liideri ex Huuhkaja-kapteeni Niklas Moisander. Tunti ei riitä mitenkään käymään läpi herrasmiehen saavutuksia, mutta pintaraapaisu saatiin ainakin tehtyä. Nikke liittyy linjoille ajssa (32:27), sitä ennen ja jälkeen tuttuun tyyliin läpikäyntiä erilaisista aiheista. 

Episode 121 feat. Garry, Halstinho & Narcos

Julkaistu 4.5.2022

Meidän pelaajahaastattelu siirty viime hetkellä toiseen ajankohtaan, eli tää setti vedettiin ilman vierasta. Tän setin aiheet:

- Kuulumiset

- 5 kierroksen tilinpäätös

- Liigan yleisömäärä

- Kuulijakysymykset

Iso kiitos kaikille kysymysten lähettämisestä! 


Episode 120 feat. Joona Toivio

Julkaistu 27.4.2022

Meidän vieras jaksossa numero 120 on nähnyt paljon, ellei jopa kaiken. Tää herra lähti aikanaan Sipoosta maailmalle, pelasi maajoukkueurallaan 78 A-maaottelua, kantoi Djurgårdens IF:issä & Molde FK:ssa kapteenin nauhaa ja vaikuttaa nykyään HJK:n takalinjoilla. Joona Toivion kanssa juteltiin mm hänen urastaan ja hänen epämielenkiinnostaan futista kohtaan, haastattelu alkaa ajassa (18:50). Narcos & Bobi ennakoi muuten mm. Stadin Derbyä. 

Episode 119 feat. Petteri Pennanen

Julkaistu 20.4.2022

Kups-ikoni, tätä nykyään Tampereen Ilveksessä rokkaava Petteri "Pete" Pennanen liittyy linjoille ajassa (26:49). Pete kertoi fiiliksistään Ilveksen meiningistä, mitä tapahtu Kupsin kanssa talvella ja tuli sieltä yks hauska stoori jenkeistäkin. Iso kiitos Petelle vierailusta! Peten setin ulkopuolella kundit kävi läpi mm. Mixun paluuta Veikkausliigaan. 

Episode 118 feat. Joni Kauko

Julkaistu 6.4.2022

Suomen Messi & Runosmäen Jeesus Joni Kauko liittyy linjoille suoraan Kolkatasta ajassa (32:05). Vajaan tunnin setissä Kake kertoi mm fiiliksistään Intiasta ja oluen hintatasosta. Episoden alussa ja lopussa otettiin syyniin SJK, Kups & Fc Inter. 

Episode 117 feat. Vesa Vasara

Julkaistu 30.3.2022

Pitkän uran pelaajana & 6 kautta putkeen Fc Honkaa koutsaava Vesa Vasara liittyy Bobin & Narcosin seuraan ajassa (18:00). Veskun setin ulkopuolella otettiin Honka, HJK & IFK, top-3?, vähän tarkempaan syyniin ennen kauden alkua.

Episode 116 feat. Matti Härkönen

Julkaistu 23.3.2022

Episode numero 116 pitää sisällään Ylen kultakurkku Matti "Masa" Härkösen (18:20) haastiksen. Masa kertoi polustaan selostajaksi ja muutaman hauskan stoorin kulissien takaa 😂Ennen Masan settiä Narcos, Bulletdodger & Gamacho jutteli oikeastaan niitä näitä, mutta haastiksen jälkeen saatiin myös jotain järkevää sanottua. 

Episode 115 feat. Eero Markkanen

Julkaistu 16.3.2022

Paljon nähnyt ja kokenut Eero "Erzi" Markkanen tekee toisen esiintymisensä Pallon & Pullon vieraana (25:00). Vastikään IFK:hon liittyneen Erzin kanssa jauhettiin parin viime kauden tapahtumista ja tulevaisuuden fiiliksistä. Ennen Erzin settiä tuttuun tyyliin alkuläpät.

Episode 114 feat. Juho Rantala

Julkaistu 2.3.2022

Ollut viime aikoina aika paljon muut jutut mielessä, kuin futis. Mutta annetaan teillekkin ehkä vähän muuta funtsittavaa! Tässä setissä Palloliiton Juho "Jallu" Rantala (16:06) kertoo oman tarinansa. Tää oli todella kova setti. 

Episode 113 feat. Kari Arkivuo

Julkaistu 23.2.2022

Vasemman laidan ikuinen kiitäjä, Lahdesta maailmalle ponnistanut & Huuhkajien ex-luottopelaaja Kari Arkivuo (18:15) kertoo tässä setissä eläkepäivistään, mitä futis oli Lahdessa 2000-luvun alussa. Kallun kanssa käytiin tietenkin myös läpi Häckenin vuosia. Kallun setin ulkopuolella tuttuun tyyliin alku & loppuläpät.

Episode 112 feat. Ville Kuusinen

Julkaistu 16.2.2022

Vuosikaudet suomalaisille mm. Huuhkajia, Valioliiga, Champions Liiga & Bundesliigaa selostanut Porilainen kultakurkku Ville Kuusinen (12:40) kävi jätkien vieraana. Ville kertoi mm selostajan arjesta ja tarinoita selostusreissuilta. Iso kiitos Villelle vierailusta! Haastiksen ulkopuolella jauhettiin tuttuun tyyliin niitä näitä. 

Episode 111 feat. Mika Kottila

Julkaistu 9.2.2022

Episode 111 pitää sisällään erittäin viihdyttävän haastattelun kaikkien tunteman Mika "Miguli" Kottilan kanssa (14:45). Miguli kertoi kuulumisistaan ja hauskoja stooreja uraltaan. Ennen Migulin settiä jätkät heitti tuttuun tyyliin jerryä niistä näistä, haastiksen jälkeen jauhettiin mm liigan matsiohjelmasta 2022.

Episode 110 feat. Tim Sparv

Julkaistu 24.1.2022

Pallon ja Pullon vuoden ensimmäinen vieras on koko kansan suosikki, Huuhkajien kapteeni & Urheilugaalassa Vuoden Esikuvaksi valittu Tim Sparv! (28:11). Tässä super pitkässä haastiksessa käydään läpi Timin hienoa uraa ja jutellaan muutenkin elämästä. Ennen ja jälkeen Timin settiä jauhettiin Futsalin EM-skaboista, pre-seasonista ja mm. Turun Palloseuran 100v paidasta.

Episode 109

Julkaistu 31.12.2021

2021 oli siinä. Laitettiin kundien kanssa vuosi pakettiin, käytiin läpi high- ja lowlightsit. Paljon puhuttanut yleisömäärä nousi puheenaiheeksi eli juteltiin paljon siitä, mitä asialle voisi / pitäis tehdä. Kuulijoiden kyssäreihin vastattiin luonnollisesti lopuksi. Kiitos kaikille tästä vuodesta, palataan ens vuonna asiaan!

Episode 108 feat. Carljohan "Saku" Eriksson

Julkaistu 22.12.2021

Allsvenkanin paras veskari 2021. 793 minsan nollapeliputki. Torjuttu rankkari A-Maajoukkuedebyytissä. Siinä muutama Saku Erikssonin (16:08) suorituksista viime kaudelta ja toivottavasti lisää huippusuorituksia on tulossa tulevaisuudessa! Sakun kanssa juteltiin myös mm. lempinimen taustoista, Henwall Glovesista ja hauskoista veskarikollegoista. Ennen Sakun settiä käytiin lyhyesti Tim Sparvin lopettamispäätöstä läpi ja lopuks laitettiin vielä kasaan ajatukset Petteri Pennasen & Mosan siirroista. 

Episode 107 feat. Toni Korkeakunnas

Julkaistu 8.12.2021

Pitkään skenessä vaikuttanut, viime vuodet Huuhkajien messissä pyörinyt Toni "Toke" Korkeakunnas vierailu show:ssa (19:35). Toke kertoi mielenkiintoisia juttuja maajoukkueen toiminnasta ja muutaman hauskan stoorin menneisyydestä. Heitettiin ennen Token haastista läppää kundien kanssa. 

Episode 106 feat. Mikael Soisalo

Julkaistu 1.12.2021

Pikku-Huuhkajista tuttu Mikael "Mikki" Soisalo piipahti jätkien studiossa (22:00). Mikki on nuoresta iästään huolimatta nähnyt yhtä jos toista ja tarinaa riitti! Ennen Mikin settiä heitettiin nopeet läpät con Garry, Make & Narcos.

Episode 105 feat. Aleksandr Kokko

Julkaistu 24.11.2021

Liigan maalikuningas, Suomen Cupin mestari & futistenniksen mestari Aleksandr "Borre" Kokko liittyi jätkien Zoom-settiin (33:02). Borren kaa käytiin tän hetkinen status läpi, muistoja uralta ja kaiken näköstä muuta kivaa. Ennen Borren settiä alkuläpissä vedettiin muun muuassa MM-karsinnat yhteen.

Episode 104 feat. Petteri Jaatinen

Julkaistu 18.11.2021

Pidettiin alkuläpät lyhyenä ja haastattelu pitkänä. Pitkän päivätyön futiksen eteen tehnyt Petteri "Jabe" Jaatinen (01:23) kävi jätkien vieraana. Garry, Bobi & Make jutteli Jaben kaa mm. koutsaamisesta.

Episode 103 feat. Hannu Patronen

Julkaistu 10.11.2021

Jätkät saa tässä setissä vieraakseen pitkän uransa päättäneen Hannu "Hantta" Patrosen (30:00). Muisteltiin Hantan kaa vanhoja ja käytiin pikkasen tulevaisuuden suunnitelmiakin läpi. Ennen Hantan settiä pantiin liigakarsinnat pakettiin ja jauhettiin pikkasen myös Huuhkajista, tietenkin.

Episode 102 feat. Riski Business

Julkaistu 3.11.2021

HJK on Suomen Mestari 2021 ja sen kunniaksi otettiin itseoikeutetusti mestarijengistä Riku & Roope Riski vierailulle (39:08). Broidien kaa käytiin vähän läpi tätä kautta ja myös molempien uria, tätä et haluu missata! Ennen broidien settiä pantiin "Klubin jätkien" kaa liigakausi pakettiin ja lopuks vielä Garry & Narcos ennakoi tulevia liigakarsintoja.

Episode 101 feat. Kaan Kairinen

Julkaistu 27.10.2021

Triplanumeroissa ollaan! Episode 101 pitää sisällään Veikkausliigan loppuhuipennuksen ennakointia, fiilistelyä liigakarsinnoista ja Kaan Kairisen (28:30) haastiksen. Kaanin kanssa käytiin mm. läpi miten Turussa pääsee yökerhoon jonon ohi. Jauhettiin myös futiksesta.

Episode 100

Julkaistu 20.10.2021

Setti numero 100. Tää on askel uuteen aikakauteen, kandee kuunnella!

Episode 99 feat. Petteri Forsell

Julkaistu 13.10.2021

Otettiin linkkii Turkuun, eli Fc Inter Turkuun liittyneeseen Petteri Forselliin (17:45). Peten kanssa jauhettiin penkkipunnerruksen merkityksestä futiksessa & hamppareiden salaisuuksista. Garry & Narcos kävi maajoukkueen touhut läpi ja ennakoi Veikkausliigan loppurutistusta.

Episode 98 feat. Bobi, Garry & Narcos

Julkaistu 6.10.2021

Episode 98 vedettiin ilman vierasta. Juteltiin niitä näitä, pääaiheena Veikkausliigan yleisömäärät ja mikä ns. mättää meidän mielestä.

Episode 97 feat. Robert Taylor

Julkaistu 29.9.2021

Sk Brannin & Huuhkajien Robert "Robi" Taylor tekee toisen esiintymisensä meidän show:ssa (29:55). Käytiin Robin kaa läpi vähän kryptovaluutta juttuja & puhuttiin kanssa vähän futiksesta. Ennen ja jälkeen Robin settiä jauhettiin ummet ja lammet futiksesta.

Episode 96 feat. Antti Pohja

Julkaistu 22.9.2021

Veikkausliiga legenda, kesällä Ylen EM-kisa studiossakin asiantuntijana nähty Antti "Ato" Pohja (27:30) jäbien vieraana. Muisteltiin hänen hienoa uraansa ja minkälaista oli kasvaa Lahdessa mm. Ennen ja jälkeen Aton haastista käytiin läpi futiksen polttavat puheenaiheet.

Episode 95 feat. Tim Väyrynen

Julkaistu 15.9.2021

Nykyään KUPSia edustava, monessa liemessä keitetty asiamies Tim Väyrynen liittyy linjalle ajassa (17:55). Ennen Timin settiä heitettiin nopeet läpät ja ennakoitiin mm. tulevan syksyn aiheita. Stay tuned.

Episode 94 feat. Eeva-Maria Saari

Julkaistu 8.9.2021

Potkutekniikkaa koutsaava Eeva-Maria Saari (20:00) kävi jätkien juttusilla. Juteltiin mm. potkutekniikoista, Orsa Sportista ja mitä kaikkea pallon potkimiseen liittyy. Ennen Eevan settiä alkuläpät tuttuun tyyliin.

Episode 93 feat. Miro Tenho

Julkaistu 1.9.2021

Tykkikautta Klubissa vetävä Turkulainen Miro Tenho liittyy linjalle ajassa (15:40). Sitä ennen mm Bobin avautuminen dumareista jne. Garryllä muutama hyvä poiniti, Narcosilla ei mitään annettavaa.

Episode 92 feat. Joni Vesalainen

Julkaistu 25.8.2021

Monissa liemissä keitetty, Suomalaisen urheilun monitoimimies ja nykyään JJK:ssa vaikuttava Joni Vesalainen liittyy linjoille ajassa (11:50). Paljon asiaa ja muutama hauska tarina mahtui tän setin messiin. Ennen ja jälkeen Narcos & Bobi jutteli niitä näitä.

Episode 91 feat. Marko Kolsi

Julkaistu 18.8.2021

Pitkän uran pelaajana ja nyt IF Gnistanin eli "Gnisun" managementissa vaikuttava Marko Kolsi liittyy linjoille (21:00). Ennen Markon setti Garry & Narcos käy läpi liigan tilannetta ja myöhemmin snadisti ykköstä.

Episode 90 feat. Robert Ivanov

Julkaistu 11.8.2021

BOYS ARE BACK! Kesäbreikin jälkeen P&P:n jäbät tekee comebackin tässä setissä ja sen kunniaks dropataan Kontulan kasvatin Robert "Roba" Ivanovin haastis (13:00). Jauhettiin reilu tunti Roban kaa elämästä ja futiksesta.

Episode 89 feat. Lucas Lingman

Julkaistu 14.7.2021

Jätkät jutteli HJK:n parikymppisen kk Lucas "Luce" Lingmanin kanssa vajaan tunnin (22:00). Nuori jätkä jolla on loistava tulevaisuus edessä. Ennen Lucen settiä Garry & Narcos veti EM-skabat yhteen ja lopussa jauhettiin Ykkösestä & Veikkausliigasta.

Episode 88 feat. Kasper Hämäläinen

Julkaistu 7.7.2021

Otettiin linkki maailmaa viimeisen vuosikymmenen kiertäneeseen, Turkuun ja TPS:ään paluun tekevään Kasper "Kappe" Hämäläiseen. Kapen setti alkaa ajassa (16:43). Ennen Kappea käytiin vähän läpi Suomalaisten jengien Europelimatseja, EM-skaboja ja lopuks vielä otettiin Turun Palloseuran status käsittelyyn.

Episode 87 feat. Mika Ojala

Julkaistu 30.6.2021

Jätkät otti linkkiä Fc Inter Turku ikoni Mika "Moukku" Ojalaan. Moukku kertoi mm. fiiliksistä Veikkausliigasta, hauskoja stooreja omalta uralta ja minkälaista telkkariduuni on. Moukun setti alkaa ajassa (14:53). Sitä ennen käytiin vähän läpi Veikkausliigaa ja Moukun setin jälkeen otettiin Stadin Derby käsittelyyn.

Episode 86 feat. Janne Saksela

Julkaistu 24.6.2021

Huuhkajat on alkulohko-matsina tahkonut eikä kaikki oo enää omissa käsissä. Tää käsiteltiin luonnollisesti jätkien kaa, ennen Klubin puolustaja Janne "Jasba" Sakselan haastista (25:02) - (1:10:50). Jasban setin jälkeen käytiin läpi viimeisimpiä Veikkausliigan tapahtumia.

Episode 85 feat. Teemu Pukki

Julkaistu 16.6.2021

Tätä on venattu. Tässä setissä kuullaan Teemu Pukin (29:43) - (1:32:05) fiiliksiä EM-kisoista, tarinoita urasta ja malliesimerkkejä kodinhoidosta. Ennen Temen haastista Garry & Narcos käy läpi EM-avausta ja Temen setin jälkeen ennakoitiin mm. Venäjä matsia.

Episode 84 feat. Aki Riihilahti

Julkaistu 9.6.2021

Mm. 69 A-Maaottelua, HJK:n toimitusjohtaja & ECA:n varapuheenjohtaja Aki Riihilahti kävi jätkien jututettavana. Ägän setti (54:18) sisältää raudan lujaa asiaa seurafutiksesta, Superliigasta ja tottakai pari loistavaa tarinaa peliuralta. Ennen Ägän settiä käyttin jäbien kaa läpi lyhyesti Ykkösen & Kansallisen liigan tilannetta ja tottakai otettiin EM-skabat syyniin.

Episode 83 feat. Lukas Hradecky

Julkaistu 2.6.2021

Tää jätkä ei esittelyjä kaipaa. Huuhkajien & Bayer Leverkusenin veskari, Runosmäen Jumala, Lukas Hradecky liittyy seuraan ajassa (37:40). Luke kertoi mm. menneestä kaudesta, fiiliksistä EM-skaboista ja uran jälkeisistä suunnitelmista. Ennen Lukea käytiin vähän viikonlopun Veikkausliigan & Ykkösen rundia läpi.

Episode 82 feat. Daniel O’Shaughnessy

Julkaistu 26.5.2021

Klubin kapteeni & Huuhkajat puolustaja Daniel O’Shaughnessy (41:07) jutteli jäbien kaa vajaan tunnin. Dani kerto mm. vähän fiiliksiä kaudesta & hyvän tarinan Englannista. Ennen Danin settiä käytiin läpi viikonlopun Veikkausliigarundia ja vähän ykkösestäkin juteltiin.

Episode 81 feat. Diogo Tomás

Julkaistu 19.5.2021

Episode 81 pitää sisällään viime viikonlopun tapahtumien läpikäyntiä. Käytiin mm läpi Ac Oulun ahdinkoa ja mitä Hongassa tapahtuu. Ykkösestä jauhettiin myös pitkät tovit. Setin päätähti, Kups-puolustaja Diogo Tomás liittyy seuraan ajassa (34:05).

Episode 80 feat. Rasmus Schüller & Rafinha

Julkaistu 12.5.2021

Kahden haastiksen setti taas! Alkuläppien keskellä Huuhkajien ja Djurgårdenin #6 Rasmus "Rade" Schüller (14:04-27:50) kertoo kuulumisensa Stokiksesta ja fiiliksistä EM-kisoista. Episoden päävieras on kaiken nähnyt ja kokenut Ac Oulun puolustaja Rafinha, joka pääsee ääneen ajassa (45:35). Muuten käytiin läpi mm. Suomen Cupin finaalia & Veikkausliigan rundia.

Episode 79 feat. Teemu Penninkangas

Julkaistu 5.5.2021

Suomen Chicagon ylpeyden Fc Lahden uus-vanha puolustaja Teemu Penninkangas liittyy jätkien vieraaksi ajassa (39:50). Sitä ennen käytiin viikonlopun liigarundia läpi ja ihmeteltiin muutaman jengin tilannetta. Tällä viikolla starttaavan Ykkösen ennakointia ajassa (27:54)

Episode 78 feat. Pekka Lagerblom

Julkaistu 27.4.2021

Lahtelainen futisikoni ja maailmaa kiertänyt Pekka "Laage" Lagerblom liittyy jätkien vieraaks ajassa (45:15). Erikoispitkät alkuläpät, jossa käytiin läpi Veikkausliigan starttia ja otettiin Kups, Fc Lahti & IFK Mariehamn käsittelyyn.

Episode 77 LiigaEnnakko feat. Dave, Sakke, Furkka, Marsu, Make & Henkka

Julkaistu 20.4.2021

P&P:n kauden 2021 ensimmäinen erikoislähetys! Vieraita kuudesta eri jengistä, joiden kaa fiilistellään liigan starttia, puhutaan sakkokuninkaista yms. Kaikki vieraat & jengit löydät alla:

Dave Ramadingaye KTP (08:35-15:50), Sakke Mattila IFK Helsinki (24:15-35:00), Timo Furuholm Fc Inter Turku (42:25-52:47), Niko Markkula SJK (59:50-1:10:37), Markus Halsti HJK (1:15:24-1:27:35), Henkka Aalto Fc Honka (01:30:50-1:44:13)

Episode 76 feat. Essi Sainio

Julkaistu 15.4.2021

Kansallisen Liigan startin kunniaks jututettiin HJK:ssa vaikuttavaa ja pitkän uran ulkomaillakin tehnyt Essi Sainiota. Haastis alkaa (1:07).

Episode 75 feat. Nikolai Alho & Mika Hilander

Julkaistu 13.4.2021

Episode 75 pitää sisällään 2 pelaajahaastattelua! Show:ssa aiemminkin vieraillut Nikolai Alho (7:00-19:35) kertoo kuulumisensa Budapestista ja fiilikset alkaneista MM-karsinnoista. Episoden päätähti on kuitenkin Veikkausliiga-veteraani Mika Hilander, joka vaikuttaa nykyään Fc Hakan tolppien välissä. Hilan show alkaa ajassa 27:00. Jätkien läpissä käytiin vähän Suomen Cupia läpi.

Episode 74 feat. Mehmet Hetemaj

Julkaistu 6.4.2021

SJK:n kapteeni Mehmet "Mehu" Hetemaj liittyy jätkien seuraan ajassa 15:30. Mehun kanssa juteltiin mm. pastan keittämisestä, hiustenlähdöstä ja futiksesta. Ennen Mehun haastista jätkien alkuläpät.

Episode 73 feat. Tuija Hyyrynen

Julkaistu 30.3.2021

Helmareitten ja Juventuksen puolustaja Tuija Hyyrynen liittyy linjoille ajassa 24:30. Sitä ennen mm. Huuhkajat ja kalsareitten riisuminen käsittelyssä.

Episode 72 feat. Onni Valakari

Julkaistu 23.3.2021

Huuhkajien & Pafos FC:n Onni @minifrank Valakari liittyy jätkien seuraan ajassa 39:43. Sitä ennen Case Kamara, Huuhkajien MM-karsinta ja läpän heittoa.

Episode 71 feat. Saku-Pekka Sundelin

Julkaistu 16.3.2021

Narcos & Gärry jututti Iltasanomien & Urheilulehden futistoimittaja Saku-Pekka Sundelinia pari viikkoa sitten. Saku liittyy linjoille ajassa 24:35, sitä ennen alkuläpät tuttuun tyyliin.

Episode 70 feat. Nora Heroum

Julkaistu 9.3.2021

Helmareitten ja Brighton Hove & Albionin pelaaja Nora "Snöge" Heroum liittyy linjoille ajassa 29:27. Puhuttiin Noran kanssa futiksesta, opiskelusta ja safkasta muun muuassa. Jätkien alkuläpät luonnollisesti alkuun.

Episode 69 feat. Jyri Nieminen

Julkaistu 2.3.2021

Vastikään New York Red Bullsin veskarikoutsiks palkattu Jyri Nieminen kävi Tampereelta käsin P&P:n eetterissä. Jyrin story on erilainen kuin monen muun, kandee kuunnella. Tää jätkä liittyy jätkien seuraan ajassa 22:35, sitä ennen tuttuun tyyliin lätinää futiksesta ja muusta.

Episode 68 feat. Hannu Tihinen

Julkaistu 23.2.2021

Huuhkajat-legenda & Palloliiton UTJ Hannu Tihinen liittyy jätkien seuraan ajassa 28:33. Sitä ennen alkuläpät jossa fiilisteltiin Helmareita, Suomen Cupia ja vähän suoratoistopalveluiden tarjontaa.

Episode 67 feat. Tinja-Riikka Korpela

Julkaistu 16.2.2021

Helmareiden pitkäaikainen veskari Tinja-Riikka "Tinni" Korpela liittyy linjalle ajassa 23:00. Sitä ennen käytiin läpi mm. Suomen Cupia, Helmareiden Portugali matsia, tatskoja jne.

Episode 66 feat. Sauli Väisänen

Julkaistu 9.2.2021

Suomen A-Maajoukkueen & Chievo Veronan puolustaja Sauli Väisänen liittyy jätkien kaa linjoille ajassa 32:45. Sitä ennen alkuläpät.

Episode 65 feat. Pekko Piirto

Julkaistu 2.2.2021

Freestyle futiksesta tuttu Pekko "Pege" Piirto liittyy jätkien seuraan ajassa 20:50. Sitä ennen tuttuun tyyliin jätkien alkuläpät.

Episode 64 feat. Walter Viitala

Julkaistu 26.1.2021

Vuoden 2021 toinen P&P on täällä! Episode 64 sisältää jätkien alkuläppien lisäks SJK:n kassari Walter "Wade" Viitalan haastiksen, joka liittyy linjoille ajassa 27:50.

Episode 63 feat. Jesse Joronen

Julkaistu 19.1.2021

Vuoden eka Pallo & Pullo on täällä! Episode 63 pitää sisällään jätkien alkuläpät ja Brescian & Huuhkajien veskarin Jesse Jorosen haastiksen. Jesse liittyy jätkien seuraan ajassa 41:30. Jessen kanssa puhuttiin mm. shakista, futiksesta ja tukan leikkaamisesta.

Episode 62 feat. Joonas Rantanen

Julkaistu 30.12.2020

Vuoden 2020 viimeisessä episodessa jätkien juteltavana kävi viime kauden Klubi 04 päävalmentaja & tulevan kauden HJK:n edarin kakkoskoutsi Joonas Rantanen. Jopen haastis alkaa ajassa 1:26:40, ennen sitä vedettiin jäbien kaa yhteen tätä vuotta ja vastattiin muutamaan kuulijakyssäriin. Palataan vuonna 2021 asiaan, pysykää taajuuksilla!

Episode 61 feat. Ari Virtanen

Julkaistu 22.12.2020

Hesarin urheilutoimittaja Ari Virtanen oli jätkien kuultavana etä-yhteyden voimin. Loistavia tarinoita toimittajan uran varrelta, kuuntelusuositus!

Episode 60 feat. Linda Sällström

Julkaistu 15.12.2020

Helmareitten & Paris Fc:n hyökkääjä Linda Sällström oli jätkien juteltavana etäyhteyden voimin Pariisista käsin. Skipattiin alkuläpät ja mentiin suoraan asiaan eli tarinoihin Lindan reissun varrelta.

Episode 59 feat. Mohammad Al-Emara

Julkaistu 8.12.2020

Kolmatta kertaa Veikkausliiga parhaaks dumariks valittu Mohammad "Mohi" Al-Emara kävi jätkien vieraana. Haastis alkaa ajassa 32:35, sitä ennen jäbien alkuläpät.

Episode 58 feat. Jyrki Ahola

Julkaistu 1.12.2020

AC Oulun päävalmentaja Jyrki "Jykä" Ahola kävi jätkien vierailulla. Haastis alkaa ajassa 29:50, sitä ennen tarinoita Maradonasta.

Episode 57 feat. Amanda Rantanen

Julkaistu 24.11.2020

PK-35 Helsingin keskikenttä Amanda Rantanen kävi jäbien vieraana. Amanda oli messissä koko lähetyksen ajan ja kertoi mm. luokanopettaja opinnoista ja mitä muuta Amanda diggaa vapaa-ajallaan tehdä!

Episode 56 feat. David Ramadingaye

Julkaistu 17.11.2020

KTP:n David "Dave" Ramadingaye jutteli jätkien kaa zoomin välityksellä. Haastis alkaa ajassa 22:22, sitä ennen Garryn ja Narcosin alkuläpät.

Episode 55 feat. Antti Peltonen

Julkaistu 10.11.2020

Klubin psyykkisen valmentajan Antti Peltosen haastattelu alkaa ajassa 21:00. Erittäin paljon asiaa ja muutama erittäin hauska stoory, nauttikaa!

Episode 54 feat. Juri Kinnunen vol. 2

Julkaistu 3.11.2020

TPS-puolustaja Juri Kinnusen haastiksen osa 2 jatkuu ajassa 25:10. Sitä ennen tuttuun tyyliin jätkien alkuläpät. Tuore Suomen mestari Wistuba kertoo päälimmäiset fiilikset HJK:n 30 mestaruudesta.

Episode 53 feat. Juri Kinnunen vol. 1

Julkaistu 27.10.2020

TPS-puolustaja Juri Kinnunen kävi jätkien vieraana jauhamassa futiksesta ja elämästä. Käpylän kundin tarina alkaa ajassa 23:45, sitä ennen jäbien alkuläpät.

Episode 52 feat. Petteri Pennanen vol. 2

Julkaistu 22.10.2020

Kuopion Palloseuran ikoni Petteri Pennasen haastattelu osa 2. Tarina jatkuu ajassa 25:30, sitä ennen jätkien läpänheitot. Pahoittelut heikosta audio laadusta.

Episode 51 feat. Petteri Pennanen vol. 1

Julkaistu 20.10.2020

KUPS ikoni Petteri Pennasen haastattelu osa 1. Haastis alkaa ajassa 22:40, sitä ennen jätkien alkuläpät. Tekniikka petti meidän eli haastiksessa hieman heikko äänenlaatu, pahoittelut kaikille kuulijoille etukäteen!

Episode 50 feat. Hanna Ruohomaa vol. 2

Julkaistu 15.10.2020

Hanna Ruohomaan haastiksen osa 2. Tarina jatkuu ajassa 15:46 eli kelaa suoraan siihen jos siltä tuntuu!

Episode 49 feat. Hanna Ruohomaa vol. 1

Julkaistu 13.10.2020

Euran lahja suomalaiselle futikselle Hanna Ruohomaan haastattelu osa 1. Haastis alkaa ajassa 32:35, sitä ennen perus lätinät.

Episode 48 feat. Markus Halsti vol. 2

Julkaistu 8.10.2020

Maailmankansalaisen haastattelun osa 2. Setti jatkuu ajassa 26:55, sitä ennen läpänheittoa tuttuun tyyliin.

Episode 47 feat. Markus Halsti vol. 1

Julkaistu 6.10.2020

Markus Halsti vol. 1. Tän kaiken nähneen ja kokeneen maailmankansalaisen tarinan osa 1 alkaa ajassa 36:30. Sitä ennen jätkien alkuläpät.

Episode 46 feat. Pekka Sihvola vol. 2

Julkaistu 1.10.2020

Peksi Sihvolan haastiksen osa 2. Pelaajayhdistyksen puheenjohtajan tarina jatkuu osasta 1 ja se jatkuu ajassa 29:06. Enjoy!

Episode 45 feat. Pekka Sihvola vol. 1

Julkaistu 29.9.2020

Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Pekka Sihvolan haastiksen osa 1. Puhuttiin pelaajayhdistyksestä, COVID-19 vaikutuksesta futikseen ja kaikesta muusta. Haastis alkaa ajassa 13:50, osa 2 ulos torstaina. Pysykää taajuksilla!

Episode 44 feat. Heli Rekimies vol. 2

Julkaistu 24.9.2020

Heli Rekimies part 2. Tampereen Ilveksen fysiikkakoutsin setti jatkuu 18:15, sitä ennen jätkien läpänheittoa ja vähän fudisasiaa. Enjoy!

Episode 43 feat. Heli Rekimies vol. 1

Julkaistu 22.9.2020

Tampereen Ilveksen fysiikkavalmentaja Heli Rekimies kävi vieraana. Tää tyyppii tietää jutun jos toisenkin fysiikkavalmennuksesta! Haastis alkaa ajassa 17:38, sitä ennen jätkien alkuläpät. Nauttikaa!

Episode 42 Metroderby Extra vol. 2 feat. Tapio Heikkilä

Julkaistu 18.9.2020

Metroderby (Fc Honka - HJK) extra vol 2, tällä kertaa vierailevana starana Hongan Tapio "Tapsa" Heikkilä. Tapsa oli messissä koko lähetyksen ajan, jauhettiin fudiksesta ja kaikesta muusta kivasta. Enjoy!

Episode 41 feat. Juno

Julkaistu 16.9.2020

Rap-artisti Juno kävi jätkien vieraana. Jauhettiin musasta, sportista ja elämästä ylipäätänsä. Haastis alkaa ajassa 37:22, ennen sitä jauhettiin aika paljon futiksesta.

Episode 40 Stadin Derby extra feat. Jani Bäckman

Julkaistu 9.9.2020

Stadin Derby, IFK-HJK pelataan torstaina 10.9.2020. IFK:sta Jani "Bäri" Bäckman oli messissä koko lähetyksen ajan. Enjoy!

Episode 39 feat. Toni Koskela

Julkaistu 7.9.2020

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kävi jätkien vieraana. Jauhettiin futiksesta, Tonin urasta ja heitettiin läppää. Enjoy!

Episode 38 feat. Antti Niemi

Julkaistu 2.9.2020

Maajoukkuelegenda & veskarikoutsi Antti Niemi kävi jätkien vieraana. Puhuttiin Antin urasta, punajuuresta, kalastuksesta ja kaikesta muusta kivasta. Haastis alkaa ajassa 22:55, ennen sitä jätkien alkuläpät. Enjoy!

Episode 37 feat. Jani Virtanen

Julkaistu 31.8.2020

TPS kasvatti Turun oma Jani "Jamppa Virtanen kävi jätkien vieraana ja kertoi hauskoja tarinoita Italiasta. Jamppa on yks 10:stä Serie A:ssa pelanneista suomalaisista, ja ehkä ainoa joka on onnistunut hävittämään joukkuekaverinsa auton. Haastis alkaa ajassa 17:05, nauttikaa!

Episode 36 feat. Linda Ruutu

Julkaistu 25.8.2020

Klubin naisten kapteeni ja Punainen Kortti Rasismille- hankkeen projektipäällikkö Linda Ruutu kävi jätkien vieraana. Jauhettiin futiksesta, rasismista monen muun asian lisäks. Haastis alkaa ajassa 18:05, nauttikaa!

Episode 35 feat. Perparim Hetemaj

Julkaistu 18.8.2020

Perpa ei esittelyjä kaipaa. 49 A-Maaottelua, satoja Serie A matsia jne. Haastattelu alkaa ajassa 19:30, nauttikaa!

Episode 34 Metroderbyextra feat. Henri Aalto

Julkaistu 12.8.2020

Metroderbyextra (HJK-Fc Honka) jonka starana vieraili Fc Hongan ruummillistuma Henri Aalto. Henkka oli koko lähetyksen ajan messissä, timanttia kamaa!

Episode 33 feat. José Riveiro vol. 2

Julkaistu 6.8.2020

Turun Interin Espanjalaisen pääkoutsin José Riveiron haastattelun toka setti. Haastattelu jatkuu ajassa 14:35, enjoy! The second part of José Riveiros interview continues at 14:35, enjoy!

Episode 32 feat. José Riveiro vol. 1

Julkaistu 4.8.2020

Fc Inter Turku Espanjalainen päävalmentaja José Riveiro kävi haastattelussa. Haastattelu alkaa ajassa 14:20, eli voit kelata myös suoraan siihen jos jätkien läpät ei kiinnosta!

Episode 31 feat. Sakari Mattila vol. 2

Julkaistu 30.7.2020

Sakari "Sakke" Mattilan haastiksen toka setti jatkuu ajassa 18:55. Sitä ennen vähän ennakkoo lauantain liiga-rundille.

Episode 30 feat. Sakari Mattila vol. 1

Julkaistu 28.7.2020

Helsingin IFK:n #3 Sakari Mattila kävi jätkien kaa juttelemassa urastaan ja kolmosten faijana olemisesta. Haastiksen eka osa alkaa ajassa 37:15, sitä ennen käytiin jätkien kaa vähän liigaa läpi.

Episode 29 feat. Timo Furuholm vol. 2

Julkaistu 23.7.2020

Turun Interin Kapteenin haastiksen toka osa. Haastis jatkuu ajassa 10:33 ja tarina jatkuu suoraan Saksan reissulta. Kuulijakysymykset ja Bulletdodgerin Kolme Kovaa luonnollisesti included.

Episode 28 feat. Timo Furuholm vol. 1

Julkaistu 21.7.2020

Fc Inter Turun kapteeni Timo Furuholm vieraili podcastissa. Haastiksen osa 1 alkaa ajassa 31:14. Ennen haastista heitettiin jätkien kaa vähän läppää ja puhuttiin IFK:n koutsin potkuista.

Episode 27 feat. Ferhan Hasani vol. 2

Julkaistu 16.7.2020

HJK:n Ferhan Hasanin haastattelun toka osa, second part of Ferhan Hasanis interview. The interview starts at 29:06, enjoy!

Episode 26 feat. Ferhan Hasani vol. 1

Julkaistu 14.7.2020

HJK:n keskikenttäpelaaja Ferhan Hasani jutteli jätkien kaa. The interview is in English and starts at 41:22. Enjoy!

Episode 25 feat. Moshtagh "Mosa" Yaghoubi vol. 2

Julkaistu 9.7.2020

Mosan haastiksen toka setti. Jatkuu siitä mihin vol. 1 jää, eli toka setti sisältää mm. kuulijakyssärit & Bulletdodgerin kolme kovaa.

Episode 24 feat. Moshtagh Yaghoubi vol. 1

Julkaistu 7.7.2020

Helsingin IFK:n keskikenttä Moshtagh "Mosa" Yaghoubi kävi jätkien vieraana. Haastattelun eka osa alkaa ajassa 21:45, toka osa torstaina ulos. Ennen Mosaa heitettiin jätkien kaa vähän läppää, ja puhuttiin vähän mitä liigassa on tapahtunut ekan rundin aikana.

Episode 23 feat. Mikael Forssell vol. 2

Julkaistu 2.7.2020

Miklun haastiksen toka osa, jatkuu kuulijakysymyksistä ja loppuu Bulletdodgerin Kolmeen Kovaan.

Episode 22 feat. Mikael Forssell vol. 1

Julkaistu 30.6.2020

The one and only. Kultaisen suihkun jäbä, one of the best. Osa 1 haastiksesta, kandee tsekkaa osa 2 kanssa.

Episode 21 feat. Nikolai Alho vol. 2

Julkaistu 25.6.2020

HJK kapteeni Nikolai Alhon haastattelun osa 2. Keskusteluu musasta, kuulijakyssärit & Bulletdodgerin kolme kovaa.

Episode 20 feat. Nikolai Alho vol. 1

Julkaistu 23.6.2020

HJK:n kapteeni ja musatuottaja Nikolai Alho kävi jätkien vieraana. Ekassa osassa puhutaan enemmän fudiksesta, toka osa sisältää musakeskustelua ja kuulijakyssärit.

Episode 19 Juhannus Spesiaali feat. Paulus Arajuuri

Julkaistu 18.6.2020

Paulus "Pake" Arajuuri vieraili jätkien kaa juhannuslähetyksessä. Kuuntele A-Maajoukkueen nallekarhun tarina.

Episode 18 feat. Ville Wallén

Julkaistu 16.6.2020

HJK-legenda Ville Wallén jutteli kundien veskarikoutsaamisesta ja muisteli omaa pelaajauraansa. Mm. 7 Suomen Mestaruutta Klubissa, se on paljon se.

Episode 17 feat. Mika "Väykkä" Väyrynen vol. 2

Julkaistu 12.6.2020

Väykän haastiksen kakkososa. MLS, kuulijakysymykset ja paljon muuta luvassa. Kiitos Väykkä!

Episode 16 feat. Mika "Väykkä" Väyrynen vol. 1

Julkaistu 9.6.2020

Muun muuassa 63 A-maaottelua pelannut Mika "Väykkä" Väyrynen tuli jauhaa urastaan ja elämästään. Osa 1 tässä, osa 2 ulos perjantaina.

Episode 15 feat. Ilari Äijälä vol. 2

Julkaistu 5.6.2020

Iltsun haastattelun toka osa. U21 EM-Skabat, kuulijakysymykset ja kaikkee muuta nastaa!

Episode 14 feat. Ilari Äijälä vol. 1

Julkaistu 2.6.2020

245 liigamatsin todellinen herrasmies Ilari Äijälä kävi jätkien kuultavana. Todella paljon mielenkiintosia tarinoita Iltsun urasta. Haastis on jaettu kahteen osaan, tässä eka.

Episode 13 feat. Panu Autio vol. 2

Julkaistu 29.5.2020

Panu Aution haastiksen osa 2. Toka setti sisältää kuulijakysymykset ja Panun roolista pelaajayhdistyksessä jauhetaan kans. Paljon painavaa asiaa, kandee kuunnella!

Episode 12 feat. Panu Autio vol. 1

Julkaistu 26.5.2020

Tällä viikolla jätkien kuulusteltavana on Suomen futsal A-maajengin kapteeni ja pelaajayhdistyksen yhteyspäällikkö Panu Autio. Haastattelu on jaettu kahteen osaan. Tässä eka osa, perjantaina toka.

Episode 11. The return of El Utiléro

Julkaistu 19.5.2020

Nyt meitä on kolme. El Utiléro Wistuba on nyt vakioääni Pallo & Pullo podcastissa. Bobin paluussa juteltiin mm. Koronaviruksen positiivisista vaikutuksista futikseen, enjoy!

Episode 10 feat. Rade Schüller

Julkaistu 5.5.2020

Paluun Stadiin tehnyt Rasmus "Rade" Schüller tuli linjoille ja kertoi kuulumisensa. Käytiin mm. läpi miten Rade päätyi Klubiin ja minkälaista elämä oli Jenkeissä.

Episode 9 feat. Joni Kauko vol. 2

Julkaistu 28.4.2020

Kake vol. 2/2. Mm. EM-Bileistä hyvä story, check it out.

Episode 8 feat. Joni Kauko vol. 1

Julkaistu 20.4.2020

Joni "Kake" Kauko hyppäs Tanskan Esbjergistä linjoille ja kertoi mitä karanteenielämään kuuluu ja minkälaista on olla Turkulaisena maailmalla. Kakella oli paljon asiaa niin jaettiin haastis kahteen osaan.

Episode 7 feat. Robert Taylor

Julkaistu 13.4.2020

Robi Taylor hengaili jätkien kaa koko lähetyksen ajan Norjalaisesta karanteeniluukustaan. Kovaa kamaa. Introssa Narcos sanoi vahingossa episode 6, kyseessä siis episode 7.

Episode 6 feat. Niko Markkula

Julkaistu 5.4.2020

SJK:n puolustaja Niko "Marsu" Markkula hengaili koko lähetyksen ajan linjoilla. Käytiin vähän läpi mitä mieltä Marsu on turkulaisista ja kyseltiin muutenkin kuulumisia. Kovaa kamaa.

Episode 5 feat. El Utliéro vol. 2

Julkaistu 30.3.2020

Bobi "El Utiléro" Wistuban haastattelun osa 2. Aiheena junnufutis ja muuta kovaa shittiä. 00:00-10:45 alkuläpät, 10:46-1:30:32 El Utiléro.

Episode 4 feat. El Utiléro vol 1.

Julkaistu 23.3.2020

Koronavirus riehuu ja pysäytti futiksen. Onneks HJK:n huoltaja Bobi "El Utiléro" Wistuba pyörähti vieraana ja löi tiskiin kovaa shittiä. 00:00-10:30 alkuläpät, 10:30-1:22:27 El Utiléro, 1:22:28-1:33:30 Outro.

Episode 3 feat. Korona

Julkaistu 18.3.2020

Episode 3. Korona pilasi melkein kaiken, ei saatu edes vierasta.

Episode 2 feat. Eero the hero

Julkaistu 18.3.2020

Pallo & Pullo Episode 2. feat Eero the Hero. Juteltiin Erzin kaa Erzin urasta ja mm. millä fiiliksillä on tullut takas Veikkausliigaan. 00:00-04:42 alkujerryt, 04:43-1:05:48 Eero Markkanen, 1:05:49-1:09:27 outro.

Episode 1 Keitä me ollaan?

Julkaistu 18.3.2020

Juttuja elämästä osana kotimaista futista. Kaikki on persoonia, niin on futaajatkin. Tää show kertoo niistä.

Takaisin podcastien listaan