Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Parempi tarina

Parempi tarina on keskusteluohjelma ihmisille, jotka haluavat kehittää suomalaista työ- ja liike-elämää. Avainsanoja ovat muutos, murros, uusi työ, johtaminen ja inhimillisyys.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 16 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 2.2.2015.

Parempi Tarina 16 – Henkka Hyppönen

Julkaistu 12.5.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/16 Henkka Hyppönen on paitsi tv-kasvo ja radioääni, myös kirjailija ja kouluttaja. Juttelimme Henkan kanssa pelosta, sen syntysyistä, vaikutuksista sekä sen hyvistä ja huonoista puolista.

Parempi Tarina 15 – Lauri Järvilehto

Julkaistu 5.5.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/15 Filosofi ja metafyysinen tutkimusmatkailija Lauri Järvilehto haluaisi, että ihmisten elämässä on enemmän elämää isolla E:llä. Keskustelimme Laurin kanssa innostuksesta, oppimisesta ja massakukoistuksesta.

Parempi Tarina 14 – Tommi Laitio

Julkaistu 27.4.2015

Ohjelman lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/14 Tommi Laitio on Helsingin kaupungin nuorisotoimen johtaja. Hän on työskennellyt aiemmin journalistina sekä ajatushautomo Demos Helsingissä. Tommin mukaan Suomessa tarvittaisiin lisää empatiaa.

Parempi Tarina 13 - Alf Rehn

Julkaistu 21.4.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/13 Alf Rehn on paitsi Åbo Akademin liiketaloustieteen professori, myös paljon muuta. Keskustelimme Alfin kanssa siitä, miksi suomalaiset yritykset ovat Alfin mielestä liian tehokkaita, miksi Alf vieroksuu stereotypioita sekä siitä, mitä Alf toivoi juuri päättyneiltä eduskuntavaaleilta.

Parempi Tarina 12 – Lassi Kurkijärvi

Julkaistu 14.4.2015

Ohjelman lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/12 Lassi Kurkijärvi jäi juuri sapattivapaalle Sanoman innovaatiojohtajan pestistä. Keskustelimme Lassin kanssa innovaatiosta, yrityskulttuurista, yhteiskunnasta ja monesta muustakin aiheesta. Podcastissa on muutama tauko, koska Sanomatalon neukkarin valojen ajastin päätti ottaa roolia haastattelun aikana.

Parempi Tarina 11 – Susanna Rantanen

Julkaistu 31.3.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/11 Susanna Rantanen on kasvuyrittäjä, yrityskulttuurin evankelista sekä työn ja työntekijöiden matchmaker. Tässä jaksossa Susanna paljastaa, miksi niin moni rekry epäonnistuu.

Parempi Tarina 10 - Mikko Kuitunen

Julkaistu 25.3.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/10 . Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen on kerännyt palkintoja toisensa jälkeen sekä itselleen että yritykselleen. Tuoreimpana palkintona oli GPTW-tutkimuksen parhaan työpaikan titteli vuonna 2014. Mistä palkinto- ja muunkinlainen menestys johtuu?

Parempi Tarina 09 – Eka Ruola

Julkaistu 17.3.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/9 Hasan & Partnersin toimitusjohtaja Eka Ruola on mainosalan elävä legenda. Tällä kertaa puhuimme Ekan kanssa siitä, miten yritysten pitää muuttua, jotta ne voivat vastata asiakkaitten muuttuviin tarpeisiin.

Parempi Tarina 08 - Aku Varamäki

Julkaistu 10.3.2015

Parempi Tarina 08 - Aku Varamäki by Jyri Paavilainen

Parempi tarina 07 - Mika Aittamäki

Julkaistu 3.3.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/7 Mika Aittamäki on Celectus Oy:n toimitusjohtaja ja myyntivalmentaja. Keskustelin Mikan kanssa työn ja tekijöiden kohtaamisesta, myynnistä ja hieman työvoimapolitiikastakin.

Parempi tarina 06 - Panu Luukka

Julkaistu 24.2.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta http://parempitarina.com/6 Naqu Oy:n perustaja, yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka on kehittänyt suomalaisyritysten yrityskulttuureja jo vuosikausia – ensin Great Place to Work -instituutin toimitusjohtajana ja sittemmin oman yrityksensä kautta. Keskustelimme Panun kanssa johtamisesta, yrityskulttuurista ja jopa kansallisesta kilpailuedusta.

Parempi tarina 05 - Hermanni Hyytiälä

Julkaistu 17.2.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/5 Reaktorin johtava konsultti Hermanni Hyytiälä on omien sanojensa mukaan "poisoppimisen liiketoiminnassa", eli hän auttaa yrityksiä kyseenalaistamaan nykyisiä toimintatapojaan. Hyytiälän mukaan yritysten ei kannata tehdä asioita paremmin – vaan pikemminkin tehdä parempia asioita.

Parempi tarina 04 - Petri Rajaniemi

Julkaistu 10.2.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/4 Future Worksin perustajaosakas Petri Rajaniemi auttaa organisaatioita pysymään mukana maailman muutoksessa. Tässä keskustelussa käymme Petrin kanssa läpi muutoksen vaikutuksia niin yksilöiden, yritysten kuin yhteiskunnankin tasolla.

Parempi tarina 03 - Jani Muhonen

Julkaistu 6.2.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/3 Solitan Jani Muhonen vastaa Lupapisteen liiketoiminnasta eli sähköistää kuntia. Jani toivoisi, että Suomessa kyseenalaistettaisiin enemmän nykyistä tekemistä.

Parempi tarina 02 – Mikael Pentikäinen

Julkaistu 4.2.2015

Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/2 Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/2 Mikael Pentikäinen on nykyisin Maaseudun tulevaisuuden päätoimittaja, mutta haastattelumme yhteydessä hän toimi vielä konsulttina. Keskustelimme Mikaelin kanssa luottamuksesta ja sen merkityksestä työelämässä ja yhteiskunnassa.

Parempi tarina 01 - Saku Tuominen

Julkaistu 2.2.2015

Parempi tarina, jakso 1. Vieraana Saku Tuominen. Jakson lisätiedot löytyvät osoitteesta parempitarina.com/1

Takaisin podcastien listaan