Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Huorapuutarha

Kaksi blondia ja murha. Korjaukset, rakkauskirjeet & kehitysideat: huorapuutarha@gmail.com @pauliinakiero & @vegepekoni

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 11.12.2016.

Jos matkustat yksin, älä liftaa

Julkaistu 16.4.2017

Huorapuutarhan kymmenes jakso on täällä! Tässä jaksossa Pauliina puhuu aina yhtä karmivasta Elisa Lamin tapauksesta ja Justiina kertoo Mary Vincentin painajaismaisen tarinan.

Keijuja ja kannibalismia

Julkaistu 2.4.2017

Tässä jaksossa Justiina puhuu italialaisesta sarjamurhaajasta Leonarda Cianciullista ja Pauliina kertoo Bridget Clearyn kuolemasta.

Shakkia Meksikon rajalla

Julkaistu 19.3.2017

Huorapuutarhan kahdeksannessa jaksossa Pauliina kertoo Shakkilautamurhaaja Aleksandr Pitšuškinista ja Justiina puhuu McStayn perheen katoamisesta ja kohtalosta.

Kommenttikenttäsalaliittoteoreetikot

Julkaistu 5.3.2017

Huorapuutarhan seitsemännessä jaksossa Justiina kertoo Annie Len murhasta Yalessa ja Pauliina puhuu Jessica Chambersin selvittämättömästä murhasta.

#Slenderman ja muita karmivia tägejä

Julkaistu 19.2.2017

Tässä jaksossa Pauliina kertoo 12-vuotiaiden tyttöjen suorittamasta Slenderman -puukotuksesta ja Justiina puhuu Hagley Woods Bellan mysteeristä.

Snäppää meille murhasi

Julkaistu 5.2.2017

Huorapuutarhan viidennessä jaksossa Justiina puhuu Briteissä tapahtuneesta Snäppimurhasta ja Pauliina kertoo Venäjän ihmissudesta, Mihail Popkovista.

Nunnia ja konnia

Julkaistu 22.1.2017

Huorapuutarhan neljännessä jaksossa Pauliina kertoo Diana Robertsonin mysteerisestä murhatapauksesta ja Justiina puhuu sisar Abhayan kuolemasta ja sen kyseenalaisesta tutkinnasta.

Älä mene vaeltamaan yksin

Julkaistu 8.1.2017

Huorapuutarhan kolmannessa jaksossa Justiina kertoo kahden hollantilaistytön mystisestä kuolemasta ja Pauliina puhuu Staynerin veljesten traagisesta elämästä.

Kotikaupunkimurhat

Julkaistu 25.12.2016

Huorapuutarha toivottaa hyvää joulua! Tässä jaksossa Pauliina kertoo Kuopion nailonsukkamurhista ja Justiina Jyväskylän laukkusurmasta.

Ensimmäinen jakso

Julkaistu 11.12.2016

Koska me muutenkin vaan juodaan kaljaa ja puhutaan murhista, päätettiin nauhoittaa se muidenkin kuultavaksi. Huorapuutarhan ensimmäisessä jaksossa ikinä Justiina kertoo Paul Bernardosta ja Pauliina australialaisesta Tinder -kuolemasta.

Takaisin podcastien listaan