Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Huorapuutarha

Huorapuutarha on Justiinan ja Pauliinan murhapodcast jonka jokaisessa jaksossa esitellään kaksi kiehtovaa true crime -tapausta. Podcastissa käydään läpi tunnettuja sarjamurhaajia, mystisiä katoamisia ja muita karmivia tapauksia. Myös teoriat siitä mitä oikeasti tapahtui, kuka oikeasti oli syyllinen ja kuinka meidän pitäisi suhtautua siihen että kaikki tämä kiinnostaa meitä vähän liikaakin ovat tärkeä osa podcastia. Korjaukset, rakkauskirjeet & kehitysideat: huorapuutarha@gmail.com

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 21 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 11.12.2016.

Sukat nurinpäin

Julkaistu 26.11.2017

Tässä Huorapuutarhan jaksossa Pauliina puhuu Islannin kuuluisimmasta rikoksesta ja Justiina kertoo Blair Adamsin kuolemasta. Kerrotaan jakson alussa myös jakso.fin Suomen paras podcast -äänestyksestä, joka löytyy täältä: https://goo.gl/VmbSgU. Jos olet sitä mieltä, että me ollaan Suomen paras podcast, niin käy äänestämässä!

Internetissä kaikki on ikuista

Julkaistu 5.11.2017

Huorapuutarha toivottaa hyvää myöhästynyttä Halloweenia! Tässä jaksossa Justiina kertoo Luka Magnottan kuvottavista rikoksista ja Pauliina kertoo Kanadan nuorimman murhaajan, Jasmine Richardsonin, tarinan.

Eksoottisia tanssijoita ja vääriä tunnustuksia

Julkaistu 22.10.2017

Huorapuutarhan yhdeksännessätoista jaksossa Pauliina kertoo Holly Bobon murhasta ja Justiina puhuu sarjamurhaaja Robert Hansenista.

Jogurttikultteja Teksasissa

Julkaistu 8.10.2017

Huorapuutarhan kahdeksannessatoista jaksossa Justiina kertoo Teksasin jogurttikauppamurhista ja Pauliina puhuu Mark Kilroyn murhasta.

Viikinkikuninkaat pelaamassa nettipokeria

Julkaistu 24.9.2017

Huorapuutarhan seitsemännessätoista jaksossa Pauliina kertoo Brian Barretin murhasta ja Justiina puhuu Springfieldin kolmikon katoamisesta. Jakson lopusta löytyy easter egg, jossa paljastuu mitä tapahtuu kun aletaan nauhottamaan, mutta ei vaan päästä asiaan. Aiheina mm. murhat, kummitukset ja Paratiisihotelli. Pauliina sekoittaa jaksossa keskenään nämä kaksi uutista: "Body found under parking lot is King Richard III, scientists prove" http://edition.cnn.com/2013/02/03/world/europe/richard-iii-search-announcement/index.html "The largest Viking ship ever discovered found when renovating the Roskilde Viking Ship museum" https://en.wikipedia.org/wiki/Viking_Ship_Museum_(Roskilde)

Teinitytöt on pelottavia 2: Electric Boogaloo

Julkaistu 3.9.2017

Huorapuutarhan kuudennessatoista jaksossa Justiina puhuu 11-vuotiaasta tappajasta Mary Bellistä ja Pauliina kertoo Shanda Sharerin kauheasta kohtalosta.

Teinitytöt on pelottavia

Julkaistu 6.8.2017

Huorapuutarhan viidennessätoista jaksossa Pauliina puhuu Brandon Lawsonin katoamisesta ja Justiina kertoo Skylar Neesen murhasta.

Pornotähtiä ja Tsaariperheitä

Julkaistu 16.7.2017

Huorapuutarhan reunion-jaksossa Justiina puhuu Bryan Kocisin murhaan johtaneista tapahtumista ja Pauliina kertoo Grigori Rasputinin murhasta.

Kielletään keinut

Julkaistu 11.6.2017

Huorapuutarhan kolmastoista jakso on Night Stalker -teemajakso. Pauliina puhuu Original Night Stalkerista ja Justiina kertoo myös Night Stalker -lisänimen saaneesta Richard Ramirezista

Murhanhimoisia kirjeystäviä

Julkaistu 14.5.2017

Tässä jaksossa Pauliina kertoo 8-vuotiaan April Tinsleyn murhasta ja Justiina Clevelandin torsomurhaajasta.

Ruumiin piilottamisen A ja O

Julkaistu 30.4.2017

Huorapuutarhan yhdennessätoista jaksossa Justiina puhuu Snake River Killeristä ja Pauliina kertoo kuuluisasta sarjamurhaajasta Ed Kemperistä.

Jos matkustat yksin, älä liftaa

Julkaistu 16.4.2017

Huorapuutarhan kymmenes jakso on täällä! Tässä jaksossa Pauliina puhuu aina yhtä karmivasta Elisa Lamin tapauksesta ja Justiina kertoo Mary Vincentin painajaismaisen tarinan.

Keijuja ja kannibalismia

Julkaistu 2.4.2017

Tässä jaksossa Justiina puhuu italialaisesta sarjamurhaajasta Leonarda Cianciullista ja Pauliina kertoo Bridget Clearyn kuolemasta.

Shakkia Meksikon rajalla

Julkaistu 19.3.2017

Huorapuutarhan kahdeksannessa jaksossa Pauliina kertoo Shakkilautamurhaaja Aleksandr Pitšuškinista ja Justiina puhuu McStayn perheen katoamisesta ja kohtalosta.

Kommenttikenttäsalaliittoteoreetikot

Julkaistu 5.3.2017

Huorapuutarhan seitsemännessä jaksossa Justiina kertoo Annie Len murhasta Yalessa ja Pauliina puhuu Jessica Chambersin selvittämättömästä murhasta.

#Slenderman ja muita karmivia tägejä

Julkaistu 19.2.2017

Tässä jaksossa Pauliina kertoo 12-vuotiaiden tyttöjen suorittamasta Slenderman -puukotuksesta ja Justiina puhuu Hagley Woods Bellan mysteeristä.

Snäppää meille murhasi

Julkaistu 5.2.2017

Huorapuutarhan viidennessä jaksossa Justiina puhuu Briteissä tapahtuneesta Snäppimurhasta ja Pauliina kertoo Venäjän ihmissudesta, Mihail Popkovista.

Nunnia ja konnia

Julkaistu 22.1.2017

Huorapuutarhan neljännessä jaksossa Pauliina kertoo Diana Robertsonin mysteerisestä murhatapauksesta ja Justiina puhuu sisar Abhayan kuolemasta ja sen kyseenalaisesta tutkinnasta.

Älä mene vaeltamaan yksin

Julkaistu 8.1.2017

Huorapuutarhan kolmannessa jaksossa Justiina kertoo kahden hollantilaistytön mystisestä kuolemasta ja Pauliina puhuu Staynerin veljesten traagisesta elämästä.

Kotikaupunkimurhat

Julkaistu 25.12.2016

Huorapuutarha toivottaa hyvää joulua! Tässä jaksossa Pauliina kertoo Kuopion nailonsukkamurhista ja Justiina Jyväskylän laukkusurmasta.

Ensimmäinen jakso

Julkaistu 11.12.2016

Koska me muutenkin vaan juodaan kaljaa ja puhutaan murhista, päätettiin nauhoittaa se muidenkin kuultavaksi. Huorapuutarhan ensimmäisessä jaksossa ikinä Justiina kertoo Paul Bernardosta ja Pauliina australialaisesta Tinder -kuolemasta.

Takaisin podcastien listaan