Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kansan filmiradio

Suomenkielinen podcast valokuvaamisesta, vedostamisesta, kameroista, elämästä ja low-fi -estetiikasta. Sähköposti: kansanfilmiradio@gmail.com

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.6.2019.

Podcast osa 10, panorama Wide pic focus free

Julkaistu 10.7.2019

Tänään sedät juttelevat kammottavasta muovilimpusta, nimittäin panorama wide pic focus free kamerasta ja kuinka siitä tehdään "oikea" kamera.

Podcast osa 9, vedostaminen "oikeiksi valokuviksi"

Julkaistu 6.7.2019

Kuinka sujuu valokuvien tekeminen negatiiveista? Onko Mikolla tosiaan jätelavakamoista rakennettu suurennoskone? Kuinka on mahdollista saada aasinsilta vedostamisesta Helsinkiläisiin rautakauppoihin 1980-luvulla? Entäs valokuvauskeskustelu lomassa mainitut varastetut omenat ja Natsi-Saksan sotilaat?? Sedät eivät petä tälläkään kertaa vaan outoa horinaa on luvassa ja paljon! Kuuntele ja ylläty!

Podcast osa 8, höpinäpäivä

Julkaistu 2.7.2019

Tänään sedät ovat vauhdissa ja juttua lentää. Myös hihittelyä. Aiheet loikkivat Kodakin kertakäyttökamerasta veroilmoitukseen ja lain harmaalle alueelle. Kuuntelemalla selviää. Tätä jaksoa emme suosittele tosikoille.

Podcast osa 6, juhannustaikoja

Julkaistu 27.6.2019

Höpösedät ovat jälleen seikkailleet kamerat tanassa vahvassa etunojassa, heinänuha vaivaa ja virkayskä on vaihtunut niiskutukseen. Vai ovatko sedät liittyneet high societyyn ja nokkivat nyt koukkeinia nokkaan Hollywoodin malliin? Ari on ollut metsässä ja Mikko on ollut landella. Lisäksi tulee tunnustuksia rehujen kuvaamisesta ja käy ilmi, etteivät sedät ihan tiedä mistä horisevat mutta into korvaa faktaosaamisen.

Takaisin podcastien listaan