Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


KSPCast

Neljän kaveruksen podcast viihteestä ja tekniikasta. Mukana Mikko, Joni, Kari ja Tero. Julkaisu joka kuun 15. päivä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 23 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.5.2017.

#22 - Esportsia ja Euroviisuja

Julkaistu 31.5.2019

Suomi pärjännyt esportsissa mutta ei euroviisuissa, uuden tekniikan kuolailua (taas) uusien konsolien ja puhelimien myötä, voi sitä suuruudenhulluutta mitä Star Citizen on osaltaan tuonut maailmaan ja onko digitaalisuus pelien surma?!

#21 - Konsolihuhuja

Julkaistu 30.4.2019

On taas sen aika kun konsolihuhumylly pyörii täydellä teholla ja nelikko jakaa niistä mielipiteensä. Muuten sitten puhelinten innovointi uhkaa lähteä käsistä ja Mikkis on pelannut liikaa Minecraftia.

#20 - Häröilyn paluu

Julkaistu 31.3.2019

Podcast on palannut ja vanha kunnon häröily jatkuu! E-urheilu puhuttaa ENCEn nousun johdosta ja taas joku on mennyt tutkimaan miten pelit ei vieläkään aiheuta väkivaltaa. Käymme läpi myös Epic Storen aiheuttamaa rytinää. Tämä ja seuraavat jaksot tästä eteenpäin nauhotetaan katsojien kanssa livenä Twitch.tv:ssä.

#19 - Pelaajakupruja

Julkaistu 17.11.2018

Kupruja pelimarkkinoilla, kupruja istumassa podcaststudiossa. Omassa ajankohtaiskulmassamme käydään läpi kun Blizzard kehtasi julkaista mobiili-Diablon ja kysytään päivän polttava kysymys: pystytkö elämään ilman kuulokeliintäntää mobiililaitteessasi?

#18 - Minikonsolien juhlaa

Julkaistu 15.10.2018

Markkinat täynnä minikonsoleita ja niiden serkkuja. Myös Mikon olkkarin kulma on täynnä kun joukko omituisia höpöttäjiä on kerääntynyt uuteen lokaatioon.

#17 - Hyvästi Liipola

Julkaistu 26.9.2018

Voi kuinka ihmisen uteliaisuus herääkään kun jotain ennakkoon vuodetaan tai voi miten yllättäen nelikon mielikuvitus lensikään kun puhuttiin uudenlaisista battle royale peleistä. Tämä on myös viimeinen Lahden Liipolassa nauhotettu podcastjakso, Hyvästi Liipola.

#16 - Edullinen lovi

Julkaistu 15.8.2018

Edullinen näyttölovi löytyy Outkitel U18:sta, mutta onko se hankinnan arvoinen? Joni testasi pari viikkoa. Tässä hänen ja muiden kommentoinnit. Kiitokset e-ville.comille puhelimen lainasta!

#15 - Ensivaikutelma

Julkaistu 15.7.2018

Paljon on puhelimista podcastissa puhuttu ja täten on aika tuoda uusi ohjelmaosio kehiin! Saadaan ihan fyysinen ensivaikutelma Huawei P20 Pro luurista. Muuten sitten syynäämme E3-messuja ja muita uutisia.

#14 - Poika on rikki

Julkaistu 15.6.2018

Tervetuloa uutisten sumaan, jopa Terolla on niitä useampi! Pohditaan muovin merkitystä, puhutaan hävyttömyyksiä ihmisen pojasta ja mahtuu mukaan muutama sana puhelimistakin.

#13 - Pelastakaa kalat

Julkaistu 16.5.2018

Tässä kuussa vietettiin vappua roolilautapelin parissa, katsottiin ohjelmaa huumeparonien maailmasta ja nautittiin kauan odotetusta kesästä niinkin paljon että mentiin ulos sisällä pelaamisen sijasta. Lisäksi PETA on huomionkipeä.

#12 - Kahdestoista

Julkaistu 22.4.2018

Olemme tehneet podcastiamme vuoden ympäri! Tässä livenä lähetetyssä jaksossa otetaan striimin chatti myös huomioon. Puhumme uutisten lisäksi järjestämistämme vanhoista kunnon laneista.

#11 - Huonosti käyttäytyvät miehet

Julkaistu 15.3.2018

Ryhmä rämän räkä lentää ja räntti kuuluu kun päästään vauhtiin. Uutisissa Rockstar se lypsää samaa lehmää, kryptovaluutta kiinnostaa monia ja Nintendo on hassu.

#10 - Hikiset kymppiuutiset

Julkaistu 15.2.2018

Nyky-Nokia retroilee ja se innoittaa myös nelikkoa nostalgisoimaan kaikkia niitä puhelinmalleja joita oli serkuilla ja niiden kissoillakin. Ihmetellään myös miten eri pelien tarinakaaret risteävätkään keskenään.

#9 - Jalkasukat haisee

Julkaistu 15.1.2018

Tekniikkalähihistorian isompia tietoturvakolhuja sekä tietokoneen luomia hermoverkkoja. Tässä vuoden ensimmäinen kastike.. ja Joni pois nyt sieltä pöydän alta!

#8 - Spesiaalimausteinen sohvapodcast

Julkaistu 20.12.2017

Pistettiin rennoksi ja istahdimme sohvalle. Normaalien ohjelmanumeroiden lisäksi rankataan myös vuoden aikana pelatut pelit.

#7 - Joni ja sen rypäleet

Julkaistu 15.11.2017

Lisenssimafiat, muta ja Weetabixit. Kaikki nämä sisältyvät tähän podcastiin ..ainiin, mainitaan me DigiExpotkin.

#6 - Tikkari-Kari

Julkaistu 15.10.2017

Tässä levottomassa ja ennätyspitkässä jaksossa tarjoillaan retroa ja nykypäivää sopivalla sekoituksella. Vastaa myös kyselyyn podcastin videoversiosta some-kanavillamme, tarvitsemme mielipidettäsi.

#5 - Sukulaiset Tinderissä

Julkaistu 17.9.2017

Huonoja vitsejä, melkein ajankohtaisia uutisia, pelattuja pelejä. Niistä on tämäkin KSPCast tehty.

#4 - Assyfiilikset

Julkaistu 15.8.2017

Koko nelikko osallistui Summer Assembly 2017 lanitapahtumaan ainakin jollain asteella ja siitä jaemme kokemuksemme muiden ohjelmanumeroiden joukossa.

#3 - Spinnaten puuhun

Julkaistu 15.7.2017

Käydään läpi taas päivän polttavia kysymyksiä kun jäsenet jakavat suorat mielipiteensä Fidget Spinnereistä. Kahlaamme myös tuttuun tapaan uutisankkureina.

Extra #1 - E3-lehdistötilaisuudet 2017

Julkaistu 23.6.2017

Nelikko syynää vuoden isoimmat pelialan messut lehdistötilaisuuksien kautta. Tervetuloa kuuntelemaan KSPCastin ensimmäistä extrajaksoa!

#2 - Lain toisella puolen

Julkaistu 15.6.2017

Puhetta mm. kopiosuojauksista ja torrentskenestä. Jaksossa kuultavissa Teron tekemät rikollisen hyvät uudet tunnarit. Suuri kiitos Maurille (MDarkbladeM) joka lahjoitti palan suloäänestään introon.

#1 - Lapsenmieliset

Julkaistu 15.5.2017

Lahtelaisesta kaveriporukasta koostuva pelimaratooniryhmä keksi laajentaa toimintaansa podcasteihin ja istahti saman pöydän ääreen. Tervetuloa kuuntelemaan KSPCastin ensimmäistä jaksoa jossa osansa saa muun muassa suomalainen pelikehitys sekä LEGOt.

Takaisin podcastien listaan