Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ruohonjuuri Podcast

Iloa ja elinvoimaa!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 16 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 19.5.2017.

Ruohonjuuri podcast | Värjää hiukset hoitaen: Haastattelussa Tiia Tyynysniemi

Julkaistu 24.10.2018

Miten kasvipohjaiset hiusvärit eroavat perusmarkettien kemikaalikimaroista? Tämä on kysymys, joka Ruohonjuuren asiakkaita toisinaan askarruttaa. Asiantuntijana tässä podcastissa luonnonkosmetiikan moniosaaja Tiia Tyynysniemi. Haastattelu luettavissa myös Ruohonjuuren blogista: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/kasvipohjaiset-hiusvarit-varjaa-hiukset-hoitaen/

Ruohonjuuri podcast | Kurpitsansiemen terveyttä tulvillaan: Haastattelussa Foodinin Lasse Jalkanen

Julkaistu 23.7.2018

Ruohonjuuren asiakkaiden suosikkeina paistattelevat Foodinin kurpitsansiemenet kasvatetaan itävaltalaisilla perheviljelmillä ja ne ovat kuuluisaa Styrian-lajiketta. Tässä podcastissa Foodinin perustaja ja toimitusjohtsja Lasse Jalkanen kertoo lisää näistä erinomaisista kurpitsansiemenistä!

Ruohonjuuri podcast | Mahtava maca: Haastattelussa Puhdistamon Markus Lundström

Julkaistu 18.6.2018

Maca on toden totta Superfood isolla ässällä! Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön. Mitkä ovat macan oleellisimmat terveyshyödyt ja mihin ne perustuvat? Siitä otimme nyt selvää tässä podcast-jaksossa, jossa haastattelussamme on Puhdistamon tuotekehityspäällillö Markus Lundstrom. Markuksen haastattelu luettavissa myös blogistamme: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/mahtava-maca/

Ruohonjuuri podcast | Aidon oliiviöljyn jäljillä: haastattelussa Timo Tyynysniemi

Julkaistu 12.6.2018

Oliiviöljyjä on moneen junaan - ja osa niistä on syytä jättää jopa asemalle. Aika ajoin oliiviöljy nousee otsikoihin ruokaväärennöksistä puhuttaessa. Väitetäänkin, että juuri oliiviöljy olisi maailman väärennetyin elintarvike ja valtavien myyntimääriensä vuoksi ruokahuijareille yksi tuottoisimmista tulonlähteistä. Mistä sitten voi luotettavasti tunnistaa aidon oliiviöljyn? Tässä podcastissa oliiviöljyasiantuntija Timo Tyynysniemi kertoo aiheesta lisää.

Ruohonjuuri podcast | Stressin biohakkerointi, Teemu Arina

Julkaistu 12.6.2018

Kuuntele biohakkeri Teemu Arinan vinkit kesälomaa edeltävän stressin nujertamiseen sekä siihen, miten lomanjälkeinen arki aloitetaan ylivireeltä välttyen. Haastattelu luettavissa myös Ruohonjuuren blogista: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ressin-biohakkerointi-ennen-kesalomaa-lomalla-ja-loman-jalkeen/

Ruohonjuuri podcast | Ravinnosta suojaa kesäiholle, Jaakko Halmetoja

Julkaistu 18.4.2018

Onko sisäisiä aurinkovoiteita olemassa? Voiko kesän kynnyksellä ihoaan valmistella auringolle ravinnon avulla? Kuuntele ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan vinkit kesäisen hyvinvointisi tueksi.

Ruohonjuuri podcast | Lääkinnälliset sienet, Jaakko Halmetoja

Julkaistu 21.3.2018

Mitä ovat lääkinnälliset sienet ja miten niitä voidaan käyttää terveyden tukena? Uusimmassa Ruohonjuuri podcastissa haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja.

Ruohonjuuri podcast | Ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen: Pharma Nord Katja Saarikoski

Julkaistu 9.3.2018

Kevään koittaessa moni tunnistaa kevätväsymyksen hiipivän kehoon. Kroppa tuntuu toisinaan nuutuneelta ja olo on kuin olmilla. Olisiko ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen? Kuuntele Pharma Nordin Katja Saarikosken vinkit hyvinvointisi tueksi.

Ruohonjuuri podcast | Biomed - haastattelussa fytonomi Birgit Stenroos

Julkaistu 16.2.2018

Joka ilta ei lamppu meinaa nykyihmisellä sammua – ja jos sammuukin illalla, niin se saattaakin syttyä uudelleen keskellä yötä. Nukahtamisvaikeudet ovat melko yleinen vaiva. Kysyimme fytonomi Birgit Stenroosilta, mistä tämä johtuu ja mikä avuksi vaivaan. Kuuntele podcast ja nappaa vinkit oppaaksesi Höyhensaarimatkalle!

Ruohonjuuri podcast | Tavarantoimittajapiknik: Marika Auersalmi

Julkaistu 29.5.2017

Ruohonjuuressa halutaan vaalia hyvää yhteistyötä suomalaisten pienyritysten kanssa, ja hyvät suhteet näkyvät muun muassa yhteisten tapahtumien muodossa. Toukokuun lopulla Ruohonjuuri järjesti tavarantoimittajilleen yhteisen piknik-tapahtuman Kansalaistorilla. Tässä podcastissa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho keskustelee Maarika Auersalmen kanssa muun muassa luomun erikoiskaupasta, luomutuotteista ja digitalisaatiosta.

Ruohonjuuri podcast | Tavarantoimittajapiknik: Cafetoria Roastery, Mia Nikander-Ore

Julkaistu 26.5.2017

Ruohonjuuri järjesti tavarantoimittajilleen toukokuussa 2017 yhteisen piknik-tapahtuman Kansalaistorilla. Tässä podcastissa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho keskustelee Cafetoria Roasteryn Mia Nikander-Oren kanssa laadukkaista luomukahveista, Ruohonjuuren ja Cafetoria Roasteryn yhteistyöstä sekä hieman myös tulevista suunnitelmista :)

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Mikko Mäkelä, Panimo Hiisi

Julkaistu 23.5.2017

Ruohonjuuren miestenillassa makuelämyksinä tarjottiin muun muassa pienpanimo Hiisiin olutmakuja. Tässä podcastissa Mikko Mäkelä kertoo pienpanimo Hiisin oluista.

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Tuulia Bucciarelli, Ruohonjuuri

Julkaistu 23.5.2017

Ruohonjuuren miestenillassa paikalla olleilta tuli ylistäviä kommentteja niin musiikista kuin tapahtumasta kokonaisuudessa. Kirsikkana kakussa osallistujat pääsivät mukaan Ravintoterapeutin vetämään "Partabaariin" eli kuuntelemaan ravintolisistä mieskunnon vireyttämiseksi ja parrankasvun edistämiseksi, kertoi ohjelmasta Ruohonjuuren asiakaspalvelupäällikkö Tuulia Bucciarelli. Tässä podcastissa Tuulia kertoo lisää miestenillasta.

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Cardo, Beard Park

Julkaistu 23.5.2017

Ruohonjuuren miestenillassa parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Kardo. Tässä podcastissa Kardo jakaa parhaat partavinkit!

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Janne Uggeldahl, Bearded Villains

Julkaistu 19.5.2017

Ruohonjuuren huippusuositussa miestenillassa partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne Uggeldahl. Tässä podcastissa Janne kertoo kuulijoille parhaat partavinkit!

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Arto Ranta-aho, Ruohonjuuri

Julkaistu 19.5.2017

Luontais- ja terveystuotteita myyvä sekä kokonaisvaltaista elinvoimaa edistävä Ruohonjuuri satsaa myös elämyksellisiin kokemuksiin. Yksi suosituista tapahtumista on “miestenilta”. Huhtikuussa 2017 järjestetty miestenilta keräsi paikalle suuren määrän miehiä ja paikalla nähtiin paljon partaa. Teemaillan aiheina olivat mm. miehisen suorituskyvyn kohennus, parran leikkaaminen ja olutmaut. Parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Kardo. Partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne. Päivässä maisteltiin myös hyönteisten makuja alan tunnetuimman kokin, Topi Kaireniuksen johdolla. Makuelämyksinä tarjottiin pienpanimo Hiisiin olutmakuja. Tunnelman kruunasi DJ Javier Cuevas, joka rakensi settinsä elektronisen jazzsoundin ja rennon grooven ympärille. Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo haastattelussa, miten Ruohonjuuri tavoittaa uusia kohderyhmiä ja seuraa aikaansa ja trendejä. Miestenilta on tästä oivallinen esimerkki.

Takaisin podcastien listaan