Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ruohonjuuri Podcast

Iloa ja elinvoimaa!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 16 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 19.5.2017.

Rohkeasti parempaan päin - Aduki

Julkaistu 18.3.2019

Adukin perustajat Lea Brusin ja Olli Helander valottavat yritystoiminnan alkuaikoja Ruohonjuuren "Rohkeasti parempaan päin" tavarantoimittaja-podcastissa. Luomu- ja Reilun kaupan tuotteita Suomeen tuova Aduki perustettiin vuonna 1980. Kipinä luomutukun perustamiseen lähti kiinnostuksesta kasvisruokaa kohtaan. Haastattelu luettavissa blogissamme: www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/aduki-luomun-uranuurtaja

Ruohonjuuri podcast | Jaakko Halmetojan vinkit kevätväsymyksen voittamiseen

Julkaistu 25.2.2019

Kevään korvilla saattaa olo olla kuin olmilla ja voimat vähissä. Pitkä, pimeäkin talvi tuntuu joskus vaatineen veronsa ja elinvoimaa pitäisi saada ropautettua kroppaan. Itselle mieleinen liikunta, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ja ajan viettäminen ystävien ja perheen kanssa auttavat varmasti asiaa... Mutta onko olemassa pikavinkkejä kevätväsymyksen karkottamiseen? Kuuntele ravintovalmentaja Jaakko Halmetojan niksit. Haastattelu luettavissa myös blogistamme: http://bit.ly/kevätväsymys-podcast

Ruohonjuuri podcast | KSM66-ashwagandhan hyödyt terveyden tukena

Julkaistu 11.1.2019

KSM66-ashwagandha on viimeaikoina mullistanut markkinan ylikierroksia laannuttavan tehonsa ansiosta. Mutta mikä ihme KSM66-ashwagandha oikein on ja miksi se auttaa stressiin? Ashwagandhan iloista kanssamme juttelemaan tässä podcast-jaksossamme saapuivat fytonomi Outi Häkkinen sekä ravintolisäguru Sami Larste.

Ruohonjuuri podcast | Oluthiivahiutaleet - helppo ja herkullinen B-vitamiinien lähde

Julkaistu 17.12.2018

Oluthiivahiutaleet ovat nousseet varsin suosituiksi Ruohonjuuren terveystietoisten asiakkaiden keskuudessa. Eikä mikään ihme; herkullisen juustoisilta maistuvilla oluthiivahiutaleilla ravintoaan saa rikastetuksi varsin vähällä vaivalla. Mutta mitä oluthiivahiutaleet oikein ovat ja miksi eri merkkisten hiutaleiden ravintoarvoissa on eroja? Visaisiin kysymyksiimme vastaa Valioravinnon tuotepäällikkö, oluthiivahiutaleguru Juha Sihvonen

Ruohonjuuri podcast | Värjää hiukset hoitaen: Haastattelussa Tiia Tyynysniemi

Julkaistu 24.10.2018

Miten kasvipohjaiset hiusvärit eroavat perusmarkettien kemikaalikimaroista? Tämä on kysymys, joka Ruohonjuuren asiakkaita toisinaan askarruttaa. Asiantuntijana tässä podcastissa luonnonkosmetiikan moniosaaja Tiia Tyynysniemi. Haastattelu luettavissa myös Ruohonjuuren blogista: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/kasvipohjaiset-hiusvarit-varjaa-hiukset-hoitaen/

Ruohonjuuri podcast | Kurpitsansiemen terveyttä tulvillaan: Haastattelussa Foodinin Lasse Jalkanen

Julkaistu 23.7.2018

Ruohonjuuren asiakkaiden suosikkeina paistattelevat Foodinin kurpitsansiemenet kasvatetaan itävaltalaisilla perheviljelmillä ja ne ovat kuuluisaa Styrian-lajiketta. Tässä podcastissa Foodinin perustaja ja toimitusjohtsja Lasse Jalkanen kertoo lisää näistä erinomaisista kurpitsansiemenistä!

Ruohonjuuri podcast | Mahtava maca: Haastattelussa Puhdistamon Markus Lundström

Julkaistu 18.6.2018

Maca on toden totta Superfood isolla ässällä! Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön. Mitkä ovat macan oleellisimmat terveyshyödyt ja mihin ne perustuvat? Siitä otimme nyt selvää tässä podcast-jaksossa, jossa haastattelussamme on Puhdistamon tuotekehityspäällillö Markus Lundstrom. Markuksen haastattelu luettavissa myös blogistamme: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/mahtava-maca/

Ruohonjuuri podcast | Aidon oliiviöljyn jäljillä: haastattelussa Timo Tyynysniemi

Julkaistu 12.6.2018

Oliiviöljyjä on moneen junaan - ja osa niistä on syytä jättää jopa asemalle. Aika ajoin oliiviöljy nousee otsikoihin ruokaväärennöksistä puhuttaessa. Väitetäänkin, että juuri oliiviöljy olisi maailman väärennetyin elintarvike ja valtavien myyntimääriensä vuoksi ruokahuijareille yksi tuottoisimmista tulonlähteistä. Mistä sitten voi luotettavasti tunnistaa aidon oliiviöljyn? Tässä podcastissa oliiviöljyasiantuntija Timo Tyynysniemi kertoo aiheesta lisää.

Ruohonjuuri podcast | Stressin biohakkerointi, Teemu Arina

Julkaistu 12.6.2018

Kuuntele biohakkeri Teemu Arinan vinkit kesälomaa edeltävän stressin nujertamiseen sekä siihen, miten lomanjälkeinen arki aloitetaan ylivireeltä välttyen. Haastattelu luettavissa myös Ruohonjuuren blogista: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/ressin-biohakkerointi-ennen-kesalomaa-lomalla-ja-loman-jalkeen/

Ruohonjuuri podcast | Ravinnosta suojaa kesäiholle, Jaakko Halmetoja

Julkaistu 18.4.2018

Onko sisäisiä aurinkovoiteita olemassa? Voiko kesän kynnyksellä ihoaan valmistella auringolle ravinnon avulla? Kuuntele ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan vinkit kesäisen hyvinvointisi tueksi.

Ruohonjuuri podcast | Lääkinnälliset sienet, Jaakko Halmetoja

Julkaistu 21.3.2018

Mitä ovat lääkinnälliset sienet ja miten niitä voidaan käyttää terveyden tukena? Uusimmassa Ruohonjuuri podcastissa haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja.

Ruohonjuuri podcast | Ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen: Pharma Nord Katja Saarikoski

Julkaistu 9.3.2018

Kevään koittaessa moni tunnistaa kevätväsymyksen hiipivän kehoon. Kroppa tuntuu toisinaan nuutuneelta ja olo on kuin olmilla. Olisiko ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen? Kuuntele Pharma Nordin Katja Saarikosken vinkit hyvinvointisi tueksi.

Ruohonjuuri podcast | Biomed - haastattelussa fytonomi Birgit Stenroos

Julkaistu 16.2.2018

Joka ilta ei lamppu meinaa nykyihmisellä sammua – ja jos sammuukin illalla, niin se saattaakin syttyä uudelleen keskellä yötä. Nukahtamisvaikeudet ovat melko yleinen vaiva. Kysyimme fytonomi Birgit Stenroosilta, mistä tämä johtuu ja mikä avuksi vaivaan. Kuuntele podcast ja nappaa vinkit oppaaksesi Höyhensaarimatkalle!

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Cardo, Beard Park

Julkaistu 23.5.2017

Ruohonjuuren miestenillassa parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Kardo. Tässä podcastissa Kardo jakaa parhaat partavinkit!

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Janne Uggeldahl, Bearded Villains

Julkaistu 19.5.2017

Ruohonjuuren huippusuositussa miestenillassa partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne Uggeldahl. Tässä podcastissa Janne kertoo kuulijoille parhaat partavinkit!

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Arto Ranta-aho, Ruohonjuuri

Julkaistu 19.5.2017

Luontais- ja terveystuotteita myyvä sekä kokonaisvaltaista elinvoimaa edistävä Ruohonjuuri satsaa myös elämyksellisiin kokemuksiin. Yksi suosituista tapahtumista on “miestenilta”. Huhtikuussa 2017 järjestetty miestenilta keräsi paikalle suuren määrän miehiä ja paikalla nähtiin paljon partaa. Teemaillan aiheina olivat mm. miehisen suorituskyvyn kohennus, parran leikkaaminen ja olutmaut. Parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Kardo. Partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne. Päivässä maisteltiin myös hyönteisten makuja alan tunnetuimman kokin, Topi Kaireniuksen johdolla. Makuelämyksinä tarjottiin pienpanimo Hiisiin olutmakuja. Tunnelman kruunasi DJ Javier Cuevas, joka rakensi settinsä elektronisen jazzsoundin ja rennon grooven ympärille. Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo haastattelussa, miten Ruohonjuuri tavoittaa uusia kohderyhmiä ja seuraa aikaansa ja trendejä. Miestenilta on tästä oivallinen esimerkki.

Takaisin podcastien listaan