Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Jumikemut

Kahden populaarikulttuurinarkkarin podcast, jossa jutellaan leffoista, tv-sarjoista ja Mielettömistä jutuista.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 21.2.2017.

Jumikemut vol. 4: Ghost In The Shell ja Iholla

Julkaistu 11.4.2017

Jutan ja Mikon neljännessä jaksossa jutellaan tuoreesta Ghost In The Shell -filmatisoinnista, alkuperäisestä vuoden 1995 animeklassikosta sekä Jutan ja Mikon animemenneisyydestä. Haloo!-osiossa valitaan suosikkeja Iholla-ohjelman naisista ja lopuksi annetaan vinkkejä viikolla Viikon Sweet Chili Dippi -osioissa. Tuu mukaan, nää on kivat kemut!

Jumikemut vol. 3: Feud ja Ryan Murphy

Julkaistu 28.3.2017

Kolmansissa Jutan ja Mikon Popkemuissa fiilistellään HBO:n tuoretta, tositapahtumiin perustuvaa leffatähtidraamaa Feudia sekä puhutaan sarjan luojasta Ryan Murphysta. Murphy on amerikkalaisen nyky-tv:n supermenestyjä, jonka aikaansaannosta ovat mm. Glee, American Horror Story ja O.J. Simpson: American Crime Story. Lisäksi Mikko avautuu turhautumisestaan suomalaisen tv:n julkkistulvaan ja jakson päättää totutusti Viikon Sweet Chili Dippi -osio, jossa annetaan popkulttuurimenovinkkejä. Tuu messiin, nää on kivat kemut!

Jumikemut vol. 2: Teinisarjat

Julkaistu 8.3.2017

Jutan ja Mikon popkemujen toisessa jaksossa jutellaan ihanista, kamalista ja fanitettavista teinisarjoista. Läppää lentää ainakin SKAMista, Dawson's Creekista, Dark Angelista, My So Called Lifesta, OC:sta, Gossip Girlista ja Aliaksesta. Tietenkin piipahdetaan myös kemuttajien omissa teiniajoissa sekä muistellaan teini-Jutan ja teini-Mikon omia lempisarjoja. Aluksi höpistään vielä vähän Oscar-gaalasta ja lopuksi vinkataan viihdettä Viikon Sweet Chili -dippi -osiossa.

Jumikemut vol. 1: Oscarit

Julkaistu 21.2.2017

Ensimmäisissä jumikemuissa jutellaan Aki Kaurismäestä, vuoden 2017 Oscar-ehdokkaista ja annetaan katseluvinkkejä viikon Sweet Chili -dippi -osiossa.

Takaisin podcastien listaan