Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Jumikemut

Kahden populaarikulttuurinarkkarin podcast, jossa jutellaan leffoista, tv-sarjoista ja Mielettömistä jutuista.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 21.2.2017.

Jumikemut vol. 8: Twin Peaks ja Wonder Woman

Julkaistu 14.6.2017

Kahdeksannessa Popkemut-jaksossa upotaan David Lynchin kieroon, outoon, hauskaan ja pelottavaankin maailmaan, kun aiheena on ohjaajamaestron Twin Peaks -tv-sarja ja erityisesti sen uusi, kolmas kausi. Haloo!:ssa ihastellaan kesäkuun alussa ensi-iltaan tullutta Wonder Woman -supersankarielokuvaa, joka teki Jumikemu-jengiin SUUREN vaikutuksen. Sweet Chili Dippeinä suositellaan ensimmäistä kertaa kirjaa ja tumblr-tiliä. Tuu mukaan, nää on kivat kemut!

Jumikemut vol. 7: Suuri Chris-spesiaali ja SNL

Julkaistu 31.5.2017

Jutan ja Mikon popkemujen seitsemännessä jaksossa ollaan ison kysymyksen ääressä: kuka Hollywood-Chriseista on parhain? Eli puhetta Evansista, Hemsworthista, Prattista ja Pinesta. Vaaleita, komeita ja toimintatähtimäisiä Chriseja vertaillaan viidessä kategoriassa, ja lopputulos yllätti jopa podcastaajat. Haloo!:ssa käydään läpi amerikkalaisen Saturday Night Live -sketsisarjan menestyksekästä, politiikan värittämää viimeisintä kautta. Käydään läpi lempisketsejä, näyttelijöitä ja sarjasta kauden jälkeen poistuneita näyttelijöitä. Tuu mukaan, nää on kivat kemut!

Jumikemut vol. 6: Get Out, The Handmaid's Tale ja Euroviisut

Julkaistu 10.5.2017

Jutan ja Mikon popkemujen kuudennessa jaksossa ollaan ajankohtaisuuksien äärellä, kun puheenaiheina ovat teemoiltaan surullisen ajankohtaiset Get Out -kauhutrilleri ja HBO:sta löytyvä The Handmaid's Tale -dystopiasarja. Lisäksi fiilistellään Mikon lempiaihetta eli Euroviisuja, jotka ovat parhaillaan käynnissä Ukrainan Kiovassa. Koska keskustelu on tällä(kin) kertaa aika spoileripitoista, niin tiedoksi että Get Outista puhutaan kohdassa 17.45-37.17 ja The Handmaid's Talen kolmesta ensimmäisestä jaksosta kohdassa 37.17-57.22. Nää on kivat kemut, tuu mukaan! :D

Jumikemut vol. 5: Kesäleffat 2017 ja Girls

Julkaistu 27.4.2017

Jumikemujen viidennessä jaksossa ollaan kesäisissä tunnelmissa, kun aiheena ovat tämän kesän ökykalliit blockbuster-elokuvat. Luvassa on siis ennakkointoilua elokuvista Guardians of the Galaxy 2, Alien: Covenant, Wonder Woman, Baywatch ja Dunkirk. Lisäksi raporttia siitä, kun tapasimme Shia LaBeoufin Kiasman Ars17-näyttelyssä. Toteutimme myös ensimmäisen kuuntelijatoiveen, kun analysoimme viime viikolla päättyneen Girlsin viimeistä kautta ja finaalia.

Jumikemut vol. 4: Ghost In The Shell ja Iholla

Julkaistu 11.4.2017

Jutan ja Mikon neljännessä jaksossa jutellaan tuoreesta Ghost In The Shell -filmatisoinnista, alkuperäisestä vuoden 1995 animeklassikosta sekä Jutan ja Mikon animemenneisyydestä. Haloo!-osiossa valitaan suosikkeja Iholla-ohjelman naisista ja lopuksi annetaan vinkkejä viikolla Viikon Sweet Chili Dippi -osioissa. Tuu mukaan, nää on kivat kemut!

Jumikemut vol. 3: Feud ja Ryan Murphy

Julkaistu 28.3.2017

Kolmansissa Jutan ja Mikon Popkemuissa fiilistellään HBO:n tuoretta, tositapahtumiin perustuvaa leffatähtidraamaa Feudia sekä puhutaan sarjan luojasta Ryan Murphysta. Murphy on amerikkalaisen nyky-tv:n supermenestyjä, jonka aikaansaannosta ovat mm. Glee, American Horror Story ja O.J. Simpson: American Crime Story. Lisäksi Mikko avautuu turhautumisestaan suomalaisen tv:n julkkistulvaan ja jakson päättää totutusti Viikon Sweet Chili Dippi -osio, jossa annetaan popkulttuurimenovinkkejä. Tuu messiin, nää on kivat kemut!

Jumikemut vol. 2: Teinisarjat

Julkaistu 8.3.2017

Jutan ja Mikon popkemujen toisessa jaksossa jutellaan ihanista, kamalista ja fanitettavista teinisarjoista. Läppää lentää ainakin SKAMista, Dawson's Creekista, Dark Angelista, My So Called Lifesta, OC:sta, Gossip Girlista ja Aliaksesta. Tietenkin piipahdetaan myös kemuttajien omissa teiniajoissa sekä muistellaan teini-Jutan ja teini-Mikon omia lempisarjoja. Aluksi höpistään vielä vähän Oscar-gaalasta ja lopuksi vinkataan viihdettä Viikon Sweet Chili -dippi -osiossa.

Jumikemut vol. 1: Oscarit

Julkaistu 21.2.2017

Ensimmäisissä jumikemuissa jutellaan Aki Kaurismäestä, vuoden 2017 Oscar-ehdokkaista ja annetaan katseluvinkkejä viikon Sweet Chili -dippi -osiossa.

Takaisin podcastien listaan