Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hyvät ihmiset

Tässä podcastissa kuullaan tarinoita ihmisten takaa ja tutustutaan ihmisiin tarinoiden takana. Keskustelu pyörii kolmen pääteeman ympärillä: kohtaaminen, kehittyminen ja hyvän tekeminen. Ajatuksena on, että kuuntelemalla voit aina oppia uutta, koska jokainen ihminen tietää jotain mitä sinä et tiedä. Yksi jakso on noin tunnin mittainen ja se on ulkona maanantaina, jotta voit halutessasi aloittaa viikon hyvien ihmisten parissa. Lisää tietoa löydät osoitteesta hyvatihmiset.fi Intron musiikki: Kasimir Kantonen Promokuvat: Nana ja Juhana Simelius

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 19.11.2017.

# 4 jakso: Nana ja Juhana Simelius - on vain yhtä valoa

Julkaistu 10.12.2017

Tässä jaksossa teen poikkeuksen, kun keskustelen kahden ihmisen kanssa. Nana ja Juhan Simelius muodostavat kuitenkin erottamattoman tiimin pariskuntana, äitinä ja isänä sekä valokuvaajina. Heidän elämänasenteensa pohjautuu ihmisen kohtaamiseen ja yhteisöllisyyteen sekä yleiseen ihmisten kunnioittamiseen. Simeliukset ovat kuvanneet suomalaisia supertähtiä Antti Tuiskusta Teemu Selänteeseen ja huippumalleista tavallisiin tallaajiin. Kaikissa ihmisissä he kuitenkin näkevät samaa kauneutta ja kaikki valo on samaa valoa.

# 3 jakso: Vilma Luoma-aho - olen summa kaikkea sitä minkä keskellä ja kenen kanssa olen elänyt

Julkaistu 3.12.2017

Tässä jaksossa pääsin keskustelemaan Vilma Luoma-aho kanssa. Vilma on viestinnän johtamisen professori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Vilman kanssa puhumme itsenäisyyspäivän tunnelmissa suomalaisuudesta ja Suomi-brändistä. Hän selventää mitä sosiaalinen pääoma tarkoittaa, minkälaista elämää meidän tulisi elää osana vaahtoyhteiskuntaa ja mikä on Whuffie ja missä sitä tarvitaan. Keskustelemme myös uran ja vanhemmuuden yhdistämisestä, matkustamisesta meditatiivisena vastapainona junnaavalle arjelle sekä kuivaneulagrafiikasta. Tässä sinulle meidän juttutuokio Vilman kanssa… ole hyvä.

# 2 jakso: Arto Joensuu - jokainen heittäytyminen tekee tavalla tai toisella vahvemmaksi

Julkaistu 26.11.2017

Tässä jaksossa pääsin juttelemaan Arto Joensuun kanssa. Arto on suomalais-bolivialais-intialainen Orimattilassa syntynyt Tornion jälkeläinen, joka lapsena haaveili ammattilaisjalkapalloilijan ja lentäjän ammateista. Arton polku on kulkenut Espanjassa ja Boliviassa vietettyjen lapsuusvuosien jälkeen Nokian huipputiimistä Dubizzlen kansainväliseen start up ympäristöön Dubaihin ja sieltä edelleen Gamebookille ja Espooseen, jossa hän perheensä kanssa nykyään vaikuttaa. Arto avaa elämänfilosofiaansa, jonka keskiössä on hänen veljeltään oppimansa ajatus: ”doing good things with good people”.

Hyvät ihmiset # 1 jakso: Ville Kinaret - elämä tulee sellaisena kuin tulee

Julkaistu 19.11.2017

Ensimmäisessä jaksossa keskustelemme Ville Kinaretin kanssa. Ville on tunnettu radioääni, joka tällä hetkellä työskentelee Radio SuomiRockin aalloilla yhdessä juntajakollegoidensa Mikko Honkasen ja Shirly Karvisen kanssa. Tämän lisäksi Ville on perhestatuksen omaava muusikko, samoilija ja nyrkkeilyn harrastaja, joka stoalaisella elämänasenteellaan ottaa uusia paikkoja eksymällä haltuun. Villen kanssa juttelemme himanktalaisuudesta, isänä olemisesta, siitä miten Ville päätyi radioon töihin, nykynuorista ja monesta muusta aiheesta. Klikkaa ja kuuntele meidän keskustelu... ole hyvä! Intron musiikki: Kasimir Kantonen Promokuvat: Nana ja Juhana Simelius

Takaisin podcastien listaan