Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Steal my job

Steal my job on podcast työn tulevaisuudesta

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.8.2017.

Miksi pienimpien palkkojen laskeminen nostaisi kaikkien palkkoja, Antero Vartia?

Julkaistu 8.12.2017

Mitä eduskunnan pitäisi uskaltaa tehdä työn murroksessa – ja millaisia mahdollisuuksia lainsäätäjillä ylipäätään on työn tulevaisuuden muovaamisessa? Marjaana Toimisen vieraana on kansanedustaja Antero Vartia, joka kertoo myös siitä, miten hän uudistaisi eduskunnan työskentelytapoja.

Millaista navigointia tulevaisuuden ura vaatii, Anna Perho?

Julkaistu 17.11.2017

Miten työntekijä navigoi työn murroksessa ja mitä se vaati? Millainen on tulevaisuuden työidentiteetti? Vieraana valmentaja, toimittaja Anna Perho.

Mihin teknologia seuraavaksi menee, Risto Linturi?

Julkaistu 27.10.2017

Risto Linturi on tulevaisuustutkija ja muutoskatalysaattori, jota New York Times on kutsunut Skandinavian high tech -guruksi. Marjaana Toiminen keskustelee hänen kanssaan siitä, miten teknologia tulee muuttamaan maailmaa ja miten siihen pitäisi suhtautua. Tai Linturin sanoin: ”Me jysähdettiin vaalimaan sitä kaikkea rahaa jota tuli ovista ja ikkunoista. Me oltiin Liisoja Ihmemaassa ja nyt me ollaan Herttakuningattaria, … Jatka lukemista "Mihin teknologia seuraavaksi menee, Risto Linturi?"

Millainen on oppimisen tulevaisuus, Saku Tuominen?

Julkaistu 6.10.2017

Jos ja kun suuri osa nykyisen kaltaisista työpaikoista katoaa, joutuuko jokainen tulevaisuudessa luomaan itselleen oman ammattinsa? Mistä tietää, mitä pitää opiskella, jotta siitä olisi hyötyä tulevaisuuden työelämässä? Vieraana on Saku Tuominen, jota elinikäinen oppiminen -termi ei miellytä Saku Tuomista. Niinpä hän lanseeraa tilalle osuvamman. Bonuksena Sakun elämänohjeet nuorelle Sakulle.

Millainen on hyvä konflikti työpaikalla, Kirsi Piha?

Julkaistu 22.9.2017

Marjaana Toiminen keskustelee Kirsi Pihan kanssa siitä, millainen on hyvin toimiva työyhteisö ja miksi pitkissä työpäivissä ei ole mitään pahaa.

Viekö robotti työsi, Henkka Hyppönen?

Julkaistu 8.9.2017

Steal my job -podcastin ensimmäisessä jaksossa Marjaana Toiminen keskustelee työn tulevaisuudesta Henkka Hyppösen kanssa.

Podcast työn tulevaisuudesta

Julkaistu 28.8.2017

Steal my job on podcast työn tulevaisuudesta. Se on arkijärkinen opas muuttuvan työn villinä vellovaan keskusteluun. Steal my job käsittelee hypeä kaihtaen digitaalisen murroksen aiheuttamia muutoksia suomalaisessa työssä. Podcastissa pohditaan ammattien katoamista, tekoälyn vaikutusta ja yksittäisen työntekijän mahdollisuuksia navigoida muutoksen myrskyissä. Aiheita ovat myös johtaminen, organisaatioiden rakenne, yrityskulttuuri ja itsensä johtaminen: mitä niistä pitäisi tulevaisuudessa … Jatka lukemista "Podcast työn tulevaisuudesta"

Takaisin podcastien listaan