Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Steal my job

Steal my job on podcast työn tulevaisuudesta

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.8.2017.

Millainen on oppimisen tulevaisuus, Saku Tuominen?

Julkaistu 6.10.2017

Jos ja kun suuri osa nykyisen kaltaisista työpaikoista katoaa, joutuuko jokainen tulevaisuudessa luomaan itselleen oman ammattinsa? Mistä tietää, mitä pitää opiskella, jotta siitä olisi hyötyä tulevaisuuden työelämässä? Vieraana on Saku Tuominen, jota elinikäinen oppiminen -termi ei miellytä Saku Tuomista. Niinpä hän lanseeraa tilalle osuvamman. Bonuksena Sakun elämänohjeet nuorelle Sakulle.

Millainen on hyvä konflikti työpaikalla, Kirsi Piha?

Julkaistu 22.9.2017

Marjaana Toiminen keskustelee Kirsi Pihan kanssa siitä, millainen on hyvin toimiva työyhteisö ja miksi pitkissä työpäivissä ei ole mitään pahaa.

Viekö robotti työsi, Henkka Hyppönen?

Julkaistu 8.9.2017

Steal my job -podcastin ensimmäisessä jaksossa Marjaana Toiminen keskustelee työn tulevaisuudesta Henkka Hyppösen kanssa.

Podcast työn tulevaisuudesta

Julkaistu 28.8.2017

Steal my job on podcast työn tulevaisuudesta. Se on arkijärkinen opas muuttuvan työn villinä vellovaan keskusteluun. Steal my job käsittelee hypeä kaihtaen digitaalisen murroksen aiheuttamia muutoksia suomalaisessa työssä. Podcastissa pohditaan ammattien katoamista, tekoälyn vaikutusta ja yksittäisen työntekijän mahdollisuuksia navigoida muutoksen myrskyissä. Aiheita ovat myös johtaminen, organisaatioiden rakenne, yrityskulttuuri ja itsensä johtaminen: mitä niistä pitäisi tulevaisuudessa…

Takaisin podcastien listaan