Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hanna ja Joonas - Kermaperse & Komposti

Hannan ja Joonaksen podcast - Kermaperse & Komposti - Pientä paheksuntaa ilman perusteluja ja tarinoita yrittäjäperheen taaperoarjesta. Podcast asioista, joita et kuule muualta.

Podcast by Wecast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 17 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.10.2017.

17. Studiossa Komposti, aiheena Kermaperse

Julkaistu 21.2.2018

Joonas ottaa mikin haltuun ja pohdiskelee suhdettaan Hannaan sekä sitä, miten hän on muuttunut Hannan ansiosta.

16. Studiossa Kermaperse, aiheena Komposti

Julkaistu 14.2.2018

Hanna juttelee mikrofonille yksikseen ja paljastaa Joonaksesta jutun jos toisenkin.

15. Oodi lempijuomille

Julkaistu 8.2.2018

Tämä jakso on alusta loppuun nestemäinen! Puhutaan lempijuomista, kahvista limuun ja vesistä punkkuun. Paheksunta mukana vahvasti, etenkin Kermaperseen toimesta. Ps. Komposti yllättää, kuuntele vaikka.

14. Vapaapäivä vanhemmuudesta

Julkaistu 31.1.2018

Vanhemmuus on maailman siistein asia ja paras työ, mutta joskus siitäkin on syytä pitää vapaata. Kuuntele miksi ja miten Hanna ja Joonas pitävät vapaata vanhemmuudesta.

13. Kuinka taklata taaperoperheen influenssa?

Julkaistu 24.1.2018

Vaikka influenssa on perseestä, se voi kuitenkin tuoda yllättäviä mahdollisuuksia, mm. kauppakassien testaamista ja kokkausta. Kuuntele miten Hanna ja Joonas väänsivät influenssan tatamiin.

12. Lihotuskuuri, rasvaimu ja rasvansiirto - Joonaksen leikkauksesta ja kuntoutuksesta

Julkaistu 17.1.2018

Turinaa liikunnasta tai pikemminkin sen puutteesta flunssakauden ollessa päällä. Hannan ja Joonaksen vaatehuoneen lattialta käsin äänitettynä, höystettynä isolla määrällä mutua ja ennakko-oletuksia kestävyysurheilijoista.

11. Miksi netissä kiusataan ja miltä kiusaamisen kohteena oleminen tuntuu?

Julkaistu 3.1.2018

Miltä tuntuu olla kiusattu? Onko koulukiusaamisella ja nettikiusaamisella eroa? Millainen on nettikiusaaja ja miksi hän riehuu näppäimistön kanssa? Mitä jälkiä kiusaamisesta jää ja miten kiusaaminen voidaan lopettaa? Hannalla on aiheesta kokemusta ja hän avaa sitä omasta kulmastaan. Kauden itkuisin jakso, jonka lopussa on valoa. Kuuntele, jaa ja ole mukana muutoksessa, laitetaan piste kaikelle kiusaamiselle!

10. Uusi vuosi, vanhat fraasit

Julkaistu 27.12.2017

Toistelemme podcastissamme tutuksi tulleita, kuluneita fraaseja ja tiivistämme vuoden 26. minuuttiin. Paljastamme myös seuraavan jakson aiheen ja leikimme terapeuttia. 

9. Havuja, perkele! Hyvää ja helppoa joulua!

Julkaistu 20.12.2017

Millainen on stressitön joulu ja voiko sellaista olla? Mitä Hannan ja Joonaksen joulupöydästä löytyy? Mitkä traditiot tuodaan lapsuudesta, miten uusia perinteitä luodaan, tämä ja paljon muuta kulkusten kilistessä taustalla. Hyvää joulua! 

8. Hyväntekeväisyyshaaste

Julkaistu 13.12.2017

Puhutaan tärkeimmästä, eli lähimmäisen auttamisesta. Miten Hanna aikoinaan havahtui hyväntekeväisyyteen, mitä tahoja Joonas tukee ja mikä leffa liikutti molemmat kyyneliin? Tämä ja paljon muuta asiasta ja sen vierestä.

7. Oodi arkiruoalle

Julkaistu 6.12.2017

Tämä jakso on pelkkää arkiruokaa! Meidän perheen ruokakaapin kulmakivet, Joonaksen mielestä parhaat einekset ja molempia yhdistävä ruokafilosofia. Mihin liittyy Kaija Koo, keitetyt kananmunat ja minkä sukunimen Hanna haluaisi, kaikista maailman sukunimistä. Kaikki tämä selviää tästä mahtavasta jaksosta, eläköön maukas arki!

6. Parisuhde perhe-elämän puristuksissa

Julkaistu 29.11.2017

Miten roihu parisuhteessa pysyy yllä? Miten Hanna pyytää anteeksi? Mihin liittyy pikapassi, tupakkarulla ja terapia? Miten väsymys nujerretaan ja miten oma rakas otetaan huomioon? Näistä ja paljon muusta rakkauteen liittyvästä on tehty tämä jakso.

5. Ravintolaelämää

Julkaistu 22.11.2017

Kermaperse ja komposti

4. Liikkumisen tuska ja nautinto

Julkaistu 15.11.2017

Vaseliinia just siellä, kasviskeittoa ja suolakurkkuja maratonilla ja katkeransuloisia muistoja liikuntasaleista. Mikä motivoi, milloin antaa periksi ja ketä varten harrastaa? Urheilusta ja sen vierestä, kahdesta eri vinkkelistä.

3. Taustoista, työstä ja toisen tukemisesta

Julkaistu 8.11.2017

Kainuun metsistä ja Oulunkylästä kohti unelmaduunia yrittäjinä. Rankkoja ja rakkaita muistoja, sekä keskustelua toisen tukemisen tärkeydestä.

2. Taaperot taajuuksilla

Julkaistu 1.11.2017

Hannan ja Joonaksen vinkit parisuhteen kipinän ylläpitämiseen keskellä ruuhkavuosia, miten arjesta tehdään juhlaa ja mitä muuta kaksoset tekivät studiossa armottoman piereskelyn lisäksi. Wecast production

1. Hannan ja Joonaksen podcast

Julkaistu 25.10.2017

Hannan ja Joonaksen podcast - Pientä paheksuntaa ilman perusteluja ja tarinoita yrittäjäperheen taaperoarjesta. Wecast production

Takaisin podcastien listaan