Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hanna ja Joonas - Kermaperse & Komposti

Hannan ja Joonaksen podcast - Kermaperse & Komposti - Pientä paheksuntaa ilman perusteluja ja tarinoita yrittäjäperheen taaperoarjesta. Podcast asioista, joita et kuule muualta.

Podcast by Wecast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 30 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.10.2017.

30. Viimeinen jakso

Julkaistu 30.5.2018

Kermaperse ja Komposti kiittää ja kumartaa, viimeinen jakso uunista ulos! Miten siinä nyt näin kävi? Sehän selviää kuuntelemalla.

29. Hanna saunoo

Julkaistu 23.5.2018

Piinaajat ovat palanneet! Piti puhua treffeistä, mutta karkasi käsistä, hyvällä tavalla.

28. Juoksen mielelläni

Julkaistu 16.5.2018

Joonaksen pohdintaa juoksemisen henkisestä puolesta eli kuinka juoksu vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin ja miten pikku pohdinta voi parantaa suoritusta.

27. Ensitunnelmat Töölöstä

Julkaistu 3.5.2018

Miltä Töölö tuntuu vajaan viikon asumisen jälkeen ja miten muutto lopulta sujui.

26. Raportti Silja Linelta, mikä laivalla on parasta?

Julkaistu 25.4.2018

Kaupallinen yhteistyö Silja Line // Hanna ja Joonas äänessä Silja Symphonylta. Onko mahdollista matkustaa mukavasti laivalla, jos ei pidä ihmispaljouksista? Missä on paras aamiainen ja mitkä ovat top 5 asiat laivamatkailussa vuonna 2018? Jaksossa myös parhaat vinkit Tukholmassa vietettävään päivään!

25. Tässä jaksossa unelmoidaan ja haaveillaan isosti!

Julkaistu 18.4.2018

Mikä on Hannan suurin unelma, mitä haaveita on saavutettu? Mistä Joonas haaveilee? Miksi meidän mielestä on tärkeää miettiä mitä kaikkea tulevaisuus voisi tuoda tullessaan? Dream big!

24. Elämää uusperheessä

Julkaistu 11.4.2018

Uusperhe, uhka vai mahdollisuus? Mikä siinä on ollut vaikeinta, mitkä asiat yllättivät ja mikä uusperhe-elämässä on siisteintä.

23. Meistä tulee töölöläisiä!

Julkaistu 4.4.2018

Jutellaan meidän uusista huudeista, muuton haasteista ja tulevan kodin parhaista puolista. Millaisia muuttajia me ollaan, saako Hanna vihdoin kylpyammeen ja kuka perheestä saa ensimmäisenä kolmipyöräisen? Vastaus kaikkeen ja vähän muuhunkin tässä jaksossa.

22. Komposti special - Miltä juoksun aloittaminen tuntui?

Julkaistu 28.3.2018

Joonaksen vieraana juoksuvalmentaja ja ultrajuoksija Jarno Mehtiö, jonka kanssa hän aloitti juoksun syövän jälkeen. Keskustelun aiheena juoksun aloittaminen, ensimmäiset treenikaudet ja kilpailut.

21. "Mä käyn nopsaa vessassa" ja muita koottuja selityksiä

Julkaistu 21.3.2018

Omaa aikaa ei anneta, se otetaan. Meidän nerokkaat konstit oman ajan löytämiseen ja käyttämiseen hektisessä taaperoarjessa.

20. Millaista on arki just nyt ja mistä kuume mitataan

Julkaistu 15.3.2018

Millainen on Hannan seuraava keittokirja? Mitä arkeen kuuluu ja mistä kuume mitataan? Turinaa arjesta, hyvästä ja huonosta safkasta, sekä uudesta kirjaprojektista.

19. Niitä näitä, meidän häitä!

Julkaistu 8.3.2018

Miten meidän häät järkättiin, ketä esiintyi, missä tanssittiin, mitä syötiin ja miksi banaaninuttura ei liity mihinkään?

18. Suonikohjut, kauneusleikkaukset ja ikäkriisi

Julkaistu 28.2.2018

Jaksossa puhutaan suonikohjuista, juonteista, eläkeiästä, Suomen Kuvalehdestä, ikäkriisistä, sosiaalisen median luomista paineista ja kauneusleikkauksista. Pohditaan myös, nouseeko jalka ja munakoiso ja onko pillu lasten saamisen jälkeen pilalla.

17. Studiossa Komposti, aiheena Kermaperse

Julkaistu 21.2.2018

Joonas ottaa mikin haltuun ja pohdiskelee suhdettaan Hannaan sekä sitä, miten hän on muuttunut Hannan ansiosta.

16. Studiossa Kermaperse, aiheena Komposti

Julkaistu 14.2.2018

Hanna juttelee mikrofonille yksikseen ja paljastaa Joonaksesta jutun jos toisenkin.

15. Oodi lempijuomille

Julkaistu 8.2.2018

Tämä jakso on alusta loppuun nestemäinen! Puhutaan lempijuomista, kahvista limuun ja vesistä punkkuun. Paheksunta mukana vahvasti, etenkin Kermaperseen toimesta. Ps. Komposti yllättää, kuuntele vaikka.

14. Vapaapäivä vanhemmuudesta

Julkaistu 31.1.2018

Vanhemmuus on maailman siistein asia ja paras työ, mutta joskus siitäkin on syytä pitää vapaata. Kuuntele miksi ja miten Hanna ja Joonas pitävät vapaata vanhemmuudesta.

13. Kuinka taklata taaperoperheen influenssa?

Julkaistu 24.1.2018

Vaikka influenssa on perseestä, se voi kuitenkin tuoda yllättäviä mahdollisuuksia, mm. kauppakassien testaamista ja kokkausta. Kuuntele miten Hanna ja Joonas väänsivät influenssan tatamiin.

12. Lihotuskuuri, rasvaimu ja rasvansiirto - Joonaksen leikkauksesta ja kuntoutuksesta

Julkaistu 17.1.2018

Turinaa liikunnasta tai pikemminkin sen puutteesta flunssakauden ollessa päällä. Hannan ja Joonaksen vaatehuoneen lattialta käsin äänitettynä, höystettynä isolla määrällä mutua ja ennakko-oletuksia kestävyysurheilijoista.

11. Miksi netissä kiusataan ja miltä kiusaamisen kohteena oleminen tuntuu?

Julkaistu 3.1.2018

Miltä tuntuu olla kiusattu? Onko koulukiusaamisella ja nettikiusaamisella eroa? Millainen on nettikiusaaja ja miksi hän riehuu näppäimistön kanssa? Mitä jälkiä kiusaamisesta jää ja miten kiusaaminen voidaan lopettaa? Hannalla on aiheesta kokemusta ja hän avaa sitä omasta kulmastaan. Kauden itkuisin jakso, jonka lopussa on valoa. Kuuntele, jaa ja ole mukana muutoksessa, laitetaan piste kaikelle kiusaamiselle!

10. Uusi vuosi, vanhat fraasit

Julkaistu 27.12.2017

Toistelemme podcastissamme tutuksi tulleita, kuluneita fraaseja ja tiivistämme vuoden 26. minuuttiin. Paljastamme myös seuraavan jakson aiheen ja leikimme terapeuttia. 

9. Havuja, perkele! Hyvää ja helppoa joulua!

Julkaistu 20.12.2017

Millainen on stressitön joulu ja voiko sellaista olla? Mitä Hannan ja Joonaksen joulupöydästä löytyy? Mitkä traditiot tuodaan lapsuudesta, miten uusia perinteitä luodaan, tämä ja paljon muuta kulkusten kilistessä taustalla. Hyvää joulua! 

8. Hyväntekeväisyyshaaste

Julkaistu 13.12.2017

Puhutaan tärkeimmästä, eli lähimmäisen auttamisesta. Miten Hanna aikoinaan havahtui hyväntekeväisyyteen, mitä tahoja Joonas tukee ja mikä leffa liikutti molemmat kyyneliin? Tämä ja paljon muuta asiasta ja sen vierestä.

7. Oodi arkiruoalle

Julkaistu 6.12.2017

Tämä jakso on pelkkää arkiruokaa! Meidän perheen ruokakaapin kulmakivet, Joonaksen mielestä parhaat einekset ja molempia yhdistävä ruokafilosofia. Mihin liittyy Kaija Koo, keitetyt kananmunat ja minkä sukunimen Hanna haluaisi, kaikista maailman sukunimistä. Kaikki tämä selviää tästä mahtavasta jaksosta, eläköön maukas arki!

6. Parisuhde perhe-elämän puristuksissa

Julkaistu 29.11.2017

Miten roihu parisuhteessa pysyy yllä? Miten Hanna pyytää anteeksi? Mihin liittyy pikapassi, tupakkarulla ja terapia? Miten väsymys nujerretaan ja miten oma rakas otetaan huomioon? Näistä ja paljon muusta rakkauteen liittyvästä on tehty tämä jakso.

5. Ravintolaelämää

Julkaistu 22.11.2017

Kermaperse ja komposti

4. Liikkumisen tuska ja nautinto

Julkaistu 15.11.2017

Vaseliinia just siellä, kasviskeittoa ja suolakurkkuja maratonilla ja katkeransuloisia muistoja liikuntasaleista. Mikä motivoi, milloin antaa periksi ja ketä varten harrastaa? Urheilusta ja sen vierestä, kahdesta eri vinkkelistä.

3. Taustoista, työstä ja toisen tukemisesta

Julkaistu 8.11.2017

Kainuun metsistä ja Oulunkylästä kohti unelmaduunia yrittäjinä. Rankkoja ja rakkaita muistoja, sekä keskustelua toisen tukemisen tärkeydestä.

2. Taaperot taajuuksilla

Julkaistu 1.11.2017

Hannan ja Joonaksen vinkit parisuhteen kipinän ylläpitämiseen keskellä ruuhkavuosia, miten arjesta tehdään juhlaa ja mitä muuta kaksoset tekivät studiossa armottoman piereskelyn lisäksi. Wecast production

1. Hannan ja Joonaksen podcast

Julkaistu 25.10.2017

Hannan ja Joonaksen podcast - Pientä paheksuntaa ilman perusteluja ja tarinoita yrittäjäperheen taaperoarjesta. Wecast production

Takaisin podcastien listaan