Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Loimu - keskustelua retkeilystä

Ulkoilmamiesten keskusteluohjelma. Aiheina vaeltaminen, retkeily ja ulkona liikkumiseen tarvittavat taidot sekä välineet.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 2 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 5.12.2018.

S1E2: Kebnekaisen vaelluksen valmistelu ja siinä tapahtuneet virheet

Julkaistu 12.12.2018

Mikko ja Toni kävivät kesällä tekemässä ensimmäisen Suomen rajojen ulkopuolelle suunnanneen vaelluksensa. Kohteena oli vanha kunnon Kebnekaise ympäristöineen. Reissun suunnittelu alkoi karkeasti puolisen vuotta ennen varsinaista matkaa, mutta näennäisen hyvästä valmistelusta huolimatta moni asia meni pieleen. Isoin moka oli niinkin yksinkertainen asia, kuin matkan ajankohta. Kesälomakaudelle ajoitettu vaellus oli tyssätä jo ennen alkuaan, kun paria viikkoa ennen matkaan lähtöä selvisi, että pojat olivat puhuneet koko ajan eri lähtöpäivästä.

Loimu 01: Uusi sarja alkaa, Mikko ja Toni esittäytyvät, minkälainen oli reissuvuosi 2018?

Julkaistu 5.12.2018

Loimu on Ulkoilmamiesten uusi sarja, jossa keskustellaan kaikesta ulkoiluun liittyvästä iltanuotion äärellä. Ensimmäisessä jaksossa Mikko ja Toni pohjustavat vähän uuden idean syntyä, kertovat omista vaellustaustoistaan ja pistävät pakettiin vuoden 2018 tähän mennessä heitetyt reissut Keskustelun aikana mainittuja reissuja: ► Yllättävä reissu Hyvinkäälle: http://www.ulkoilmamiehet.fi/mentiin-vaeltamaan-hyvinkaalle/ ► Kaiken alku - Liipolan laavu: http://www.ulkoilmamiehet.fi/laavukatsaus-2-liipolan-laavu/ ► Ensimmäinen Ulkoilmamiesten Evon reissu: http://www.ulkoilmamiehet.fi/evo-1-retkeilya-rankkasateessa/

Takaisin podcastien listaan