Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Irti turhasta

Puhetta mielen, kodin ja arjen keventämisestä

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 2.7.2013.

019. Rutiinit, muistisieni ja bullet journal

Julkaistu 24.11.2016

Tässä jaksossa Katri Manninen kutri.net:istä ja Jenni Arkijärki-blogista kertovat miten heidän rutiininsa ovat muuttuneet viimeisen puolen vuoden aikana. Katri kertoo myös muistia parantavasta sienestä ja bullet journalin autuaaksi tekevästä voimasta. Linkit ja vinkit: Jennin Arkijärki-blogi Katrin Kutri.net – Instagram – Snapchat – Periscope (@kutrinet) Bullet Journal Muistia parantavan sienen nimi on siiliorakas eli lion’s mane eli monkey head. […]

018. Lastenvaatteet

Julkaistu 16.11.2016

Katri ja Jenni kertovat kuinka lastenvaatteiden tuoma lisätyö yllätti heidät ja millä kaikilla tavoin he ovat yrittäneet saada lastenvaaterumban haltuun.

017. Kotitöiden jakaminen

Julkaistu 24.3.2016

Tässä jaksossa käymme jokin aika sitten kovasti kansaa kuohuttaneen teeman kimppuun eli puhumme kotitöiden jakamisesta. Miksi kotitöiden jakaminen voi tuntua niin vaikealta? Miten päättää miten kotityöt pitää jakaa? Mitä on metatyö? Miten sinkut voivat valmistautua henkisesti kotitöiden jakamiseen?

016. Marie Kondon Konmari-menetelmä

Julkaistu 4.2.2016

Oletko jo tutustunut Marie Kondon Konmari-menetelmään? Tässä jaksossa Katri ja Jenni keskustelevat omista kokemuksistaan Konmari-menetelmän käytöstä kodin järjestämisessä. Podcastissa mainittu Marien uusi kirja on Spark Joy. Onko Konmari-menetelmä auttanut sinua oman kotisi järjestämisessä?

015. Miten aiomme toteuttaa tavoitteemme

Julkaistu 7.1.2016

Oletko tehnyt uudenvuoden lupauksia? Miten aiot toteuttaa ne? Katri ja Jenni jakavat parhaat vinkkinsä omien tavoitteidensa toteuttamiseksi.

014. Mitä joulu opetti?

Julkaistu 30.12.2015

Miten sinun joulusi meni? Miten seuraava joulu voisi mennä paremmin? Tässä jaksossa Jenni ja Katri miettivät mennyttä vuotta ja joulua ja suunnittelevat seuraavaa.

Onko itse tehty aina paremmin tehty?

Julkaistu 20.9.2013

Tässä osassa pohdimme sitä, onko itse tehty aina paremmin tehty. Miksi Suomessa arvostetaan enemmän itse tekemistä kuin monissa muissa maissa. Mitä haittaa itse tekemisen vimmasta voi olla?

Mitä jos toinen puolisoista on sottapytty ja toinen siisti?

Julkaistu 27.7.2013

Tässä osassa puhutaan aiheesta, joka koskettaa monia perheitä, eli tilanteesta, jossa toinen puolisoista on epäsiistimpi kuin toinen. Jättääkö epäsiistimpi puoliso tavarat lojumaan koska hän ei kunnioita kumppaniaan? Onko siistimpi puoliso turha nipottaja, joka vaatii järjestystä vain käyttääkseen valtaa?  

Kuinka kiinteytyä, osa 2/2

Julkaistu 9.7.2013

Tässä jaksossa Katri jakaa käytännön kiinteytymisvinkkejä: voiko 15 minuuttia liikuntaa riittää kiinteytymiseen, millainen on kiinteyttävä ruokavalio ja mitä eroa on liikkumisella ja liikunnalla.

Kuinka kiinteytyä? Osa 1/2

Julkaistu 2.7.2013

Oletko normaalipainoinen, mutta haluaisit olla kevyempi ja kiinteämpi? Tiesitkö että mahdollisimman pieni vaatekoko ja mahdollisimman alhainen paino saavutetaan eri tavoin? Haluatko siis mahtua mahdollisimman pieniin vaatteisiin vai olla mahdollisimman kevyt? Tällä kertaa on Jennin vuoro olla äimänkäkenä, kun kiinteytymisestä Sinä onnistut – Tehokiinteytys -kirjan kirjoittanut Katri kertoo kiinteytymisen pääperiaatteista.

Takaisin podcastien listaan