Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Motivaatiomies

Parhaat Self-Help harjoitukset, haasteet, tekniikat ja ajattelumallit. TULOKSIIN johtavia vinkkejä eikä mitään höpöhöpö motivaatiomatskua.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 23.11.2015.

Ep. 12: Jukka Joutsiniemi & Hyvinvointi

Julkaistu 10.12.2016

Jukka Joutsiniemi on yksi Lifted yrityksen perustajista, kokenut valmentaja ja hyvinvoinnin rautainen ammattilainen. Tämän lisäksi mies on myös todellinen viikinki sekä aktiivinen metsä- ja kalamies. Tämän kertaisessa keskustelussa käymme läpi mm. hyvinvointia, vuodenajan parhaimpia ruokavinkkejä sekä huikeita metsästystarinoita. Enjoy! Seuraa Jukkaa ja Liftediä SOMEssa: @joutsi Instagram @liftedfi Instagram lifted.fi

Ep.11: Aamurutiinit

Julkaistu 3.11.2016

HUOMENTA! Podcastin jaksossa nr.11 puhutaan siitä miten saada joka aamuun se tunne, että et malta herätä! Aiheena tietenkin aamurutiinit. Käy lukemassa myös Motivaatiomiehen aikaisemmat kirjoitukset aiheesta: https://motivaatiomies.net/2015/12/08/miksi-sinunkin-kannattaa-aloittaa-aamurutiini/ https://motivaatiomies.net/2015/12/09/kolme-aamurutiinia-uudenvuodenlupauksiksi/ https://motivaatiomies.net/2016/05/27/paras-alku-paivaan-motivaatiomiehen-paivakirjarutiini/

Ep.10: Nälkä vs. Jano

Julkaistu 7.10.2016

Oletko elämännälkäinen- vai janoinen? Elätkö puutteessa vai yltäkylläisyydessä? Tässä podcastissa keskustellaan siitä miten väärinymmärretyt halumme ajavat meitä huonoihin tekoihin ja laatustandardien laskuun.

Ep.9: Elämänmuutos ja Tietoisuus

Julkaistu 29.6.2016

Tässä podcastissa mennään takaisin perusasioiden äärelle. Keskustelun aiheena ovat tämän blogin ja podcastin keskeiset teemat: Elämänmuutos, selfhelp ja tietoisuuden kasvattaminen. Näitä aiheita on sivuttu aiemmissa kirjoituksissa ja keskusteluissa mutta ansaitsevat tärkeytensä takia oman podcastin. Siinä missä monet aiemmat mm. haasteisiin liittyvät kirjoitukset vastaavat kysymykseen miten, me etsimme tällä kertaa vastausta kysymykseen miksi, ja siihen mitä hyötyjä tietoisesta elämänmuutoksesta on. Vieraina vanhat tutut Johannes Raunio ja Juha-Pekka Jääskeläinen Inspiroivia kuunteluhetkiä!

Ep.8: Aika

Julkaistu 16.6.2016

"Don't waste your time or time will waste you" -Muse, Knights of Cydonia Paremmin en voisi asiaa itse todeta kuin Matt Bellamy laulaessaan yllä viitattua laulua. Tässä 13min podcastissa pureudutaankin ainoaan resurssiin jolla oikeasti on arvoa: Aikaan. Ja siihen miten se vaikuttaa onnellisuuteen. Motivaatiomiehen monologin tapaan luvassa on hieman filosofiaa, selkeitä käytännön vinkkejä ja elämän tosiasioista kumpuavaa insipiraatiota!

Ep.7 Kuinka hallita omia pelkoja

Julkaistu 8.6.2016

Tässä Motivaatiomiehen 12min mittaisessa monologipodcastissa käydään läpi muinainen pelkojenhallintatekniikka. Tämä sama Tosinimen tietämiseen liittyvä metodi esiteltiin jo aiemmin päiväkirjarutiinista kertovassa artikkellissa ja se juontaa juureensa vanhoihin mytologiohin ja uskonnollisiin perinteisiin. Nyt se tuodaan muinaisista kirjoista käytäntöön tavalla millä kuka tahansa voi ottaa omat pelkonsa haltuun!

Ep.6 n=1: Ihmiskoekaniinina elämisen hyödyt

Julkaistu 13.5.2016

Mitä hyötyä on siitä, että tekee itsestään oman elämänsä koekaniinin? Entäs siitä että kokeilee eri diettejä ja mittaa järjestelmällisesti painoa, vyötärönympärystä ja vireystilaa? Erilaisten elämäntapojen kokeilu on erinomainen tapa parantaa elämänlaatua sekä pienin että suurin askelin. Tässä podcastissa puhutaan mm. laskuvarjohypyistä, Kuussa käymisen vaikutuksista ihmismieleen, kahvin juomisesta, unen laadun parantamisesta, virtsaamisesta 230km koiravaljakkovaelluksella ja keskiarvojen vaarasta tieteellisissä tutkimuksissa. Meno menee välillä päällehuutelun ja naurun puolelle ja samalla esille tulee oivallisia esimerkkejä ja tehokkaita vinkkejä ihmiskoekaniininina elämiseen! Vieraina: - Eero Oksanen - Johannes Raunio - Simo Suoheimoa Isäntänä Jesse Kinnunen

Ep. 5 Miksi Heräät Aamulla? Merkityksellisyys jokapäiväisessä elämässä.

Julkaistu 15.4.2016

Nyt mennään tosi diipeille alueille. Keskustellaan miksi herätään aamulla, miksi teemme mitä teemme, ja miten voit alkaa elämään merkityksellistä elämää! Vieraina Johannes Raunio ja Simo Suoheimo

Ep. 4 Itsemotivoinnin ABC

Julkaistu 17.3.2016

Oletko oman elämäsi päätähti vai elätkö sivuosassa jonkun muun elokuvassa? Aika tehdä muutos ja motivoida itsesi oman elämäsi supertähdeksi!

Ep. 3 Jesse Kinnunen & Simo T. Suoheimo - Ruokavalio & Ravinto

Julkaistu 16.2.2016

Motivaatiomiehen podcastissa tällä kertaa vieraana on yksi Ambronite yrityksen perustajajäsenistä Simo T. Suoheimo. Simon asiantuntijuus ja tieto ruoan ja ravinnon suhteen tulee hänen kokemuksistaan yrittäjänä aivan ruokateollisuuden innovatiivisimmassa kärjessä!

Ep. 2. Jesse Kinnunen, Johannes Raunio & Juha-Pekka Jääskeläinen: Mukavuusalue

Julkaistu 9.2.2016

Mitä mukavuusalue tarkoittaa? Milloin sieltä pitää päästä pois? Kuuntele motivaatiomiehen podcast oman mukavuusalueen haastamisesta ja siitä miten sitä pitää lähestyä!

Ep 1. Haasteet Ja Uudenvuodenlupaukset

Julkaistu 23.11.2015

Haluatko onnistua uudenvuodenlupauksissa? Tässä podcastissa käydään läpi tärkeimmät säännöt ja periaatteet millä tehdään uudenvuodenlupauksissa ja muissa haasteissa epäonnistuminen mahdottomaksi!

Takaisin podcastien listaan