Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


AHAA PODCAST

AHAA PODCAST on torstaisin ilmestyvä kahden kaveruksen, Atson ja Jollen keskusteluohjelma, jossa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin enemmän tai vähemmän kieli poskella.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 20 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 29.3.2018.

25. KESÄN LOPUSTA

Julkaistu 9.8.2018

Yöpyisitkö kaupan lattialla kuumina kesäöinä? Jaksossa 25. puhumme kuumista kesäöistä ja monista muista kesän ilmiöistä. Lisäksi jaamme vinkit, kuinka valmistautua syksyyn. 

24. HÄÄVALMISTELUISTA

Julkaistu 2.8.2018

Jolle menee naimisiin ja Atso on bestman. AHAA PODCAST uppoutuu häähumuun ja Jolle kertoo mitä häiden järjestäminen vaatii.

23. PELOISTA

Julkaistu 26.7.2018

Viime viikon podcast jäi julkaisematta kun Jollen kone hajosi. Mitä sinä pelkäät? Korkeita paikkoja, käärmeitä tai sosiaalisia tilanteita? Puhuimme siitä, mitä pelkäämme ja miten elämme pelkojemme kanssa. Lisäksi puhuimme fobioista ja pelkotiloista. 

22. PIERUISTA

Julkaistu 19.7.2018

Hys hys, ei piereskellä julkisesti! Jutteleminenkin pieruista on vähän kammoksuttua. Siksi puhuimmekin piereskelystä ja ilmiöstä, jonka pierut aiheuttavat.

21. HESA CUPISTA

Julkaistu 12.7.2018

Uusin jakso äänitettiin Hesa Cupissa junnupelejä katsellen. Jolle uppoutui Hesa Cup muistoihin. Ihmettelimme myös Thaimaalaisten jalkapallopoikien luolapelastus operaatiota sekä Suomalaisen huippu-urheilun nykytilaa. 

20. ARJEN NIKSEISTÄ

Julkaistu 5.7.2018

Tiesitkö, että jäädytetystä makkarapaketista saa loistavan kylmäkallen piknikille? Tiesitkö, että foliorullan pakkauksen päissä on väkäset, jotka painetaan sisään rullaamisen helpottamiseksi? Tässä jaksossa teemme arjestasi helpompaa. Ja kerromme myös, että avaat banaanin väärästä päästä. Ja mitä AHAA PODCAST jakso olisi ilman pientä jalkapallon MM-kisa analyysia. 

19. KASPERI LIIKOSESTA

Julkaistu 28.6.2018

Saimme erityisjaksossa vieraaksemme Kasperi Liikosen. Hän on Veikkausliigajoukkue FC Hongan laitahyökkääjä. Tässä jaksossa saamme selville mitä vaatii tulla ammattilais jalkapalloilijaksi Suomessa. Lisäksi puhumme jalkapallon MM-kisojen pudotuspeleistä

18. PIETARISTA

Julkaistu 21.6.2018

AHAA PODCAST matkusti Pietariin katsomaan jalkapallon MM-kisoja. Tässä jaksossa fiilistelemme tunnelmia paikan päältä. AHA TVssä julkaistaan vlogi matkasta reissun jälkeen. 

17. JALKAPALLON MM-KISOISTA

Julkaistu 13.6.2018

Jolle ja Atso lähtee Pietariin katsomaan jalkapallon MM-kisoja. Tässä jaksossa fiilistellään alkavia MM-kisoja ja tulevaa matkaa. 

16. STRESSISTÄ

Julkaistu 7.6.2018

Onko stressi uhka vai mahdollisuus? Jollen pääsykokeet on ohi ja stressi oli mukana lukemisesta kokeeseen asti. 

15. OPISKELUSTA

Julkaistu 31.5.2018

Jollen pääsykokeet ovat viikon päästä. Alla on satoja lukutunteja ja valmennuskurssi. Muistelemme vanhoja hyviä lukioaikoja ja kommentoimme opiskelun nykyistä tilaa. 

14. VAMMAISUUDESTA

Julkaistu 24.5.2018

Pureuduimme vammaisuuden moniväriseen maailmaan omakohtaisten kokemustemme kautta. Vieraaksemme saapui hyvä ystävämme Anni Kyröläinen. 

13. KESÄN FESTAREISTA

Julkaistu 17.5.2018

Suomi on kesäfestari kansaa. Jaksossa 13. KESÄN FESTAREISTA annamme omat vinkkimme tämän kesän parhaista festarikeikoista. Musiikki teeman mukaisesti ruodimme myös viikonlopun euroviisuja. 

12. TV-SARJOISTA

Julkaistu 10.5.2018

Oletko koskaan ollut siinä tilanteessa, että lempisarjasi päätösjakson jälkeen on tyhjä olo. Se on juuri se ikävä tunne, kun elämä menettää pohjan, kun et tiedä enää mitä sarjaa katsoa. Me ratkaisimme tämän ongelman puolestasi. Tämänkertaisen jaksomme aiheena on TV-sarjat. Vielä on toivoa. Tämän jakson kuunneltuasi huomaat kuinka paljon katsottavaa sinullakin vielä on.

11. TULEVAISUUDESTA

Julkaistu 3.5.2018

Syvennymme tulevaisuuden visioihin. Välillä mentiin scifin puolelle, mutta jaksoa kuuntelemalla selviää, kuinka huikea tulevaisuutemme oikeasti onkaan. Todellisuus voi olla fiktiotakin villimpää.

10. DOKUMENTIN TEOSTA

Julkaistu 26.4.2018

Tässä jaksossa saimme vieraaksemme Waltteri Laineenkareen. Hänen lyhytelokuvansa "How to save a life!" voitti Utah Film Festivaaleilla Budget under $500-kategorian. Waltteri on luonto dokkarien tulevaisuuden lupaus ja meillä oli etuoikeus saada haastatella häntä dokumentin tekemisestä ja luonnonsuojelusta ja kaikesta siltä väliltä.

9. HUONOSTA RUNOUDESTA

Julkaistu 18.4.2018

18.4.2018 on huonon runouden päivä. Ryhdyimme tuumasta toimeen ja päätimme lausua omat tekeleemme nauhalle. 

8. NOSTOJA

Julkaistu 12.4.2018

Mäkkäri aloittaa kotiinkuljetukset. Onko se uhka vai mahdollisuus? Suomalaisten lasten ja nuorten harrastusten kausimaksut ja kustannukset puhuttivat Jollea ja Atsoa. Viekö digitalisaatio meiltä sosiaaliset taidot? Miten vanhenemisen huomaa muusta kuin iän numerosta? Muummuassa näistä asioista puhuimme jaksossa 8. NOSTOJA.

7. ESPOOLAISESTA URHEILUSTA

Julkaistu 5.4.2018

6. RUOASTA

Julkaistu 29.3.2018

Takaisin podcastien listaan