Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Vimma - puhetta tekemisestä

Puhetta tekemisestä. Mielenkiintoisia keskusteluja mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Mikä kumma ajaa ihmisiä eteenpäin?

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 10.1.2019.

#7 Antti Kyyrö

Julkaistu 11.2.2019

Antti Kyyrö on videotuontantoyhtiö Miaco Cineman perustaja ja yrittäjä. Miehellä on pitkä kokemus erilaisten videotuotantojen parista ja Antti on ollut mukana kuvaamassa lähes kaikkea mikä liikkuu, aina Karjala-turnauksista lyhytelokuviin ja musiikkivideoihin. Tällä hetkellä Miaco Cinema keskittyy pääosin yritysvideoihin, mutta Antti kiertää kyllä paljon pitkin Suomea mm. erilaisia urheilutapahtumia kuvaten ja ohjaten. Tässä jaksossa jutellaan vahvasti videosta markkinointikeinona. Miten olisi mahdollista parantaa omaa somegeimiä videoiden avulla ja mitkä on hyvän yritysvideon kulmakivet.. Miaco Cinema löytyy täältä: www.miacocinema.fi    

#6 Ilkka Santahuhta

Julkaistu 4.2.2019

Jälleen otettiin muutama askel lähemmäs totuutta, kun Tommi ja porilainen personal trainer Ilkka Santahuhta istahtivat kahvikupposen äärelle. Ilkka työskentelee vahvasti hyvinvointibisneksen parissa, koutsaten ihmisiä niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Tässä jaksossa juttua mm. - futisammattilaisena olemisesta - oman jutun löytymisestä (pakolla ja lähes vahingossa) - miten pitää omaa motivaatiota yllä - miksi Ilkka meditoi joka päivä? jne..

#5 Mikko Hakulinen

Julkaistu 28.1.2019

Tommi istahti alas Naapurin Mikkona tunnetun porilaisen Mikko Hakulisen kanssa. Reposaaren rauhassa nautittiin kupposet kahvia ja juteltiin syvällisiä. Keskustelun aiheina mm. - miksi mies rakastaa Reposaarta - oman jutun löytäminen ja musiikki - miten pysyä järjissään nykypäivän tietotulvan keskellä - tulevaisuuden suunnitelmista

#4 Riku Urholin

Julkaistu 20.1.2019

Tällä kertaa keskustellaan vahvasti treenaamisesta ja kamppailusta. Vieraana brasilialaisen jujutsun mustavyö ja kaikin puolin mielenkiintoinen ja mukava herrasmies; Riku Urholin. Rikun kanssa keskusteltiin mm.- Kumpi lukottaa enemmän (!?)- Mikä oli syynä siihen, että Porissa aloitettiin klo 06 treenit- kisoihin valmistautumisesta- asenteesta treenaamiseen- sopiiko kaikki tekniikat kaikille?

#3 Pohdintoja sohvan pohjalta

Julkaistu 15.1.2019

Ilman suurempia suunnitelmia otin mikrofonin käteen ja päätin purkaa päivän aatokset nauhalle. Juttua mm. markkinoinnista ja tulevaisuuden suunnitelmista podcastin suhteen..

#2 Rami Valli

Julkaistu 13.1.2019

Neljän lapsen isä Rami Valli on porilainen stand up-koomikko ja kiinteistönvälittäjä. Monessa mukana olleen Ramin kanssa juteltiin mm. komiikasta, tulevaisuuden suunnitelmista ja siitä, mikä elämässä on tällä hetkellä tärkeintä.

#1 Esittelyssä Vimma-podcast

Julkaistu 10.1.2019

Ensimmäisessä jaksossa Tommi kertoo mistä on oikein kyse, ja minkälaista keskustelua olisi tarkoitus tarjoilla. Hyppää kyytiin!

Takaisin podcastien listaan