Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pikkurikollisia

Pikkurikollisia-podcastissa toimittaja ja kirjoittaja Elena Sulin etsii Red Bullin kanssa todellisia antisankareita ja luovia hulluja. Niitä, joiden unelmat ovat saaneet siivet – vastoin kaikkia odotuksia.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 4.7.2018.

18. Matti Lehikoinen

Julkaistu 31.8.2018

Alamäkipyöräilijä Matti Lehikoinen oli jo lapsena kilpailuhenkinen pikku riiviö, jonka ego ei olisi mahtunut edes jäähalliin. Sinnikäs Matti päätyi voittamaan lajin nuorten Euroopan mestaruuden ja ensimmäisenä suomalaisena miesmaastopyöräilijänä maailmancupin osakilpailun, mutta mitä sitten tapahtui?

17. Taito Kawata

Julkaistu 16.8.2018

Taito Kawata on itseoppinut ohjaaja, joka rakastaa sitcomeja ja suunnittelee mainoksia päässään yötä päivää. Käsikirjoitukset valmistuvat kadulla kävellessä, sunnuntaisessa keittiössä ja jopa yöaikaan, jos luovaa moodia ei saa käännettyä pois päältä.

16. Iivo Niskanen

Julkaistu 9.8.2018

Iivo Niskanen on 26-vuotias perinteisen hiihtotavan maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiavoittajana. Se kannattaa mainita heti alkuun, koska Iivo on nöyrä urheilija, joka haluaa vain pysyä omana itsenään. Jos joku tykkää niin tykkää ja jos ei niin se siitä. Mutta kukapa nyt ei Iivosta pitäisi?

15. OG Ulla-Maija

Julkaistu 2.8.2018

Forssalainen OG Ulla-Maija on miljoonien suomalaisten suosioon ponnahtanut artisti, joka omien sanojensa mukaan räppää suoraan hyvinvointivaltion nurjalta puolelta asioista, joista muut eivät uskalla. Ilman levy-yhtiötä musiikkia tekevällä OG Ulla-Maijalla on miljoonia kuuntelukertoja suoratoistopalveluissa mutta kuka Ullista kuuntelee? Ja mitä löytyy vahvasti misogynisten lyriikoiden, naamion ja vetovitosten takaa?

14. Anniina "AT" Tikka

Julkaistu 26.7.2018

B-girl AT on suomalainen breakdance tanssija ja maailmalla tunnettu lajin opettaja sekä tuomari. Anniiinan liikkeitä seuraa internetin syövereissä lähes kolmekymmentä tuhatta ihmistä, mutta miten Anniinasta tuli niin hyvä? Kannattiko koulut jättää kesken ja kuinka kauan nuori nainen voi vielä mahdollisesti tanssia?

13. Sasu Kauppi

Julkaistu 19.7.2018

Intiimin haastattelun aikana kotimaassaan vähemmän tunnettu vaatesuunnittelija Sasu Kauppi kuljettaa meidät pehmeästi läpi henkilökohtaisen matkan Aalto yliopistosta Lontooseen, Lontoosta Los Angelesiin ja takaisin koti-Suomeen, jossa puhumattomuus vieläkin välillä harmittaa.

12. Remu Aaltonen

Julkaistu 12.7.2018

Remu Aaltonen on rockmuusikko, joka ei ole käynyt päivääkään musiikkikoulua. Itseoppinut rumpalivelho istui hetkeksi alas valtaistuimelleen ja kertoi meille, mistä elämä on tehty – silloin ja nyt eläkkeellä.

11. Cledos

Julkaistu 4.7.2018

Vladis Heponen eli Cledos on helsinkiläinen rap-artisti ja Töis-kollektiivin perustajajäsen. Cledos on liikkeissään nopea absolutisti, joka on aiemmin harrastanut muun muassa kurinalaista taekwondoa. Sieltäkö kuuliaisuus kumpuaa? Ja mitä muuta löytyy artistin takaa, jonka Töis-biisiä on kuunneltu Spotify-alustalla kaksi miljoonaa kertaa?

Takaisin podcastien listaan