Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pelidialogi

Videopelikeskustelua Suomen Turusta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.9.2016.

Jakso 16: Mun kissan nimi on Triss Merigold

Julkaistu 5.6.2017

E3 on ihan nurkan takana ja pojat ovat ihan innoissaan uudesta Tekkenistä, voi juku. Valtteri leikkii vankiluolan mestaria, Kristianilla on sanottavaa uudesta Pokemon-pelistä ja Jesse päristelee menemään itäeurooppalaisissa metsissä. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura.

Jakso 15: Tuhansia risteyksiä

Julkaistu 8.5.2017

Olipas lame vappu. Valtteri ja Kristian vetää dueton koska Jesse on muka "kiireinen". Puheenaihetta löytyykin videopeleistä, DVD:eiden keräilystä ja vuoden PÄÄPÄIVÄSTÄ.

Jakso 14: Kape

Julkaistu 7.4.2017

Videopelit on ihan jees. Valtteri on saanut uniikin tipin, Jesse käyttää pirusti rahaa kosmeettisiin juttuihin ja Kristian on tehnyt oudon heräteostoksen. Kuukausittaisen pelikerhon peli on The Beginner's Guide.

Jakso 13: Joulupukki on Esportsia

Julkaistu 2.3.2017

Videopelejäääää. Kristian on palannut Aasian lomaltaan, Jesse on ollut epäilyttävän näköinen Ikeassa ja Valtteri sairastelee. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Brothers: A Tale of Two Sons.

Jakso 12: Pelidialogi 2: Jakso 1

Julkaistu 3.2.2017

Uusi ja parempi Pelidialogi suuntaa korviinne ilman turhuuksia kuten koko shown vetäjää. Nyt 98% prosenttia vähemmän puhelinpelejä!

Jakso 11: GOTY 2016

Julkaistu 27.12.2016

On taas se aika vuodesta. Pojat riitelevät vuoden parhaista peleistä, oluesta, kuka tuntee kenetkin, ja kuinka hieno ensi vuosi tulee olemaankaan.

Jakso 10: Äänihommat on vaikeita

Julkaistu 7.12.2016

On hienoa olla täyskymppi! Kristian ei jaksa enää ähkimistä, Jesse ja studion äänieristeet ovat rappiolla, ja Valtteri ei approvaa Hitmanin bisnespäätöksiä. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Super Metroid.

Jakso 9: Suklaata pullossa

Julkaistu 15.11.2016

Oispa kaljaa. Kristian ei pysty katsomaan Junoa, Valtteri oli töissä ja Jesse ei ole autoautisti. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist. 

Jakso 8: Hänen tarinansa

Julkaistu 10.10.2016

Ei hemmetti, joko taas? Valtterilla ja Kristianilla on poliittisia mielipiteitä, ja Jessellä on Kristiania isompi virtuaalipippeli. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Her Story.

Jakso 7: Journeyn soundtrack vinyylillä

Julkaistu 15.9.2016

Turun parhaimmat pelipodcastaajat palaavat jälleen ekstra-pitkän jakson saattelemana! Valtteri ei ole pelannut paljon videopelejä (wow) ja Jesse, Kristian ja koko internet vihaavat pullojen keräilyä. Pojat aloittavat myös kuukausittaisen pelikerhon.

Takaisin podcastien listaan