Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pelidialogi

Videopelikeskustelua Suomen Turusta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.5.2016.

Jakso 13: Joulupukki on Esportsia

Julkaistu 2.3.2017

Videopelejäääää. Kristian on palannut Aasian lomaltaan, Jesse on ollut epäilyttävän näköinen Ikeassa ja Valtteri sairastelee. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Brothers: A Tale of Two Sons.

Jakso 12: Pelidialogi 2: Jakso 1

Julkaistu 3.2.2017

Uusi ja parempi Pelidialogi suuntaa korviinne ilman turhuuksia kuten koko shown vetäjää. Nyt 98% prosenttia vähemmän puhelinpelejä!

Jakso 11: GOTY 2016

Julkaistu 27.12.2016

On taas se aika vuodesta. Pojat riitelevät vuoden parhaista peleistä, oluesta, kuka tuntee kenetkin, ja kuinka hieno ensi vuosi tulee olemaankaan.

Jakso 10: Äänihommat on vaikeita

Julkaistu 7.12.2016

On hienoa olla täyskymppi! Kristian ei jaksa enää ähkimistä, Jesse ja studion äänieristeet ovat rappiolla, ja Valtteri ei approvaa Hitmanin bisnespäätöksiä. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Super Metroid.

Jakso 9: Suklaata pullossa

Julkaistu 15.11.2016

Oispa kaljaa. Kristian ei pysty katsomaan Junoa, Valtteri oli töissä ja Jesse ei ole autoautisti. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist. 

Jakso 8: Hänen tarinansa

Julkaistu 10.10.2016

Ei hemmetti, joko taas? Valtterilla ja Kristianilla on poliittisia mielipiteitä, ja Jessellä on Kristiania isompi virtuaalipippeli. Kuukausittaisen pelikerhon peli on Her Story.

Jakso 7: Journeyn soundtrack vinyylillä

Julkaistu 15.9.2016

Turun parhaimmat pelipodcastaajat palaavat jälleen ekstra-pitkän jakson saattelemana! Valtteri ei ole pelannut paljon videopelejä (wow) ja Jesse, Kristian ja koko internet vihaavat pullojen keräilyä. Pojat aloittavat myös kuukausittaisen pelikerhon.

Jakso 6: Spekselit

Julkaistu 4.7.2016

Hikisen studion valloittajat palaavat jälleen. Jesse innostuu Sherlock-peleistä, Valtterilla ei ole rahaa ostaa Divinityä ja Kristian on keskivertoa paskempi pelaaja. Pojat myös tsekkaa Jimmsistä uusimmat näytönohjaimet.

Jakso 5: Verta ja Viiniä

Julkaistu 2.6.2016

Lahoavan studion keskeltä tulee uusin Pelidialogi. Kristianilla on vakavaa asiaa ja Valtterilla ja Jessellä on aurinkolasit, sisällä! Pojat jakaa myös E3-viikon tärpit.

Jakso 4: Uusi studio

Julkaistu 9.5.2016

Uusi studio, vanhat kuviot! Tässä jaksossa Valtteri on Infinity Ward, Kristian on ainoa joka fanittaa Euroviisuja ja Jesse jakaa oluttietouttaan. Postilaatikkoon myös tippunut koskettava palaute.

Takaisin podcastien listaan