Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kymppikerho

Ravintola Palacen Kymppikerho-podcastissa Hans Välimäki kutsuu suomalaisia mielipidevaikuttajia ja alansa parhaita tekijöitä ravintola Palacen pöytään keskustelemaan kanssaan - muustakin kuin ruuasta!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 12.4.2018.

Kymppikerho: Niko Kivelä

Julkaistu 1.6.2018

Miten stand up -koomikko selviää, jos lavalla iskee totaalinen blackout? Entä mitä tarkoittaa kun esiintyjää vaivaa "stage drunk"? Hans Välimäen ja Kymppikerhon vieraana on koomikko Niko Kivelä.

Kymppikerho: Alina Tomnikov

Julkaistu 4.5.2018

Millaista on olla stara Venäjällä ja miten tasa-arvo toteutuu itänaapurimme tv- ja elokuvatuotannoissa? Tällä kertaa Hans Välimäki tutustuu Kymppikerhossa slaavilaiseen kulttuuriin ja saa oppaakseen matkalle suomalais-venäläisen näyttelijän, Alina Tomnikovin. Jaksossa paljastetaan myös helppo ja herkullinen toffeeresepti!

Kymppikerho: Hjallis Harkimo

Julkaistu 18.4.2018

Miten politiikkaa pitäisi uudistaa ja millaisessa kriisissä suomalainen demokratia onkaan? Tämänkertaisessa Kymppikerhossa kuullaan suoria mielipiteitä, kun Hans Välimäen vieraana on kansanedustaja, liikemies ja tubettaja Harry "Hjallis" Harkimo.

Kymppikerho: Teemu Laajasalo

Julkaistu 12.4.2018

Onko evankelis-luterilaisella kirkolla ja Seinäjoen Tangomarkkinoilla jotain yhteistä? Kuuntele miten Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo vastaa Hans Välimäen profetioihin kirkon muutoksesta.

Takaisin podcastien listaan