Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Nonsense by Alexa & Linda

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvat Linda Juhola ja Alexa Dagmar päästävät kuulijat osaksi heidän jokapäiväisiä Skype-puheluitansa, täysin ilman sensuuria. Podcastissä aiheet vaihtelevat aina syvällisemmistä pohdinnoista mitä älyttömimpiin tarinoihin, kuten nimi Nonsense kertookin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 34 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.4.2018.

34. Joulu hyvässä, pahassa ja surussa

Julkaistu 12.12.2018

Jingle bells, jingle bells... tällä viikolla päästään kunnolla joulutunnelmaan. Fiilistellään jouluruokia, listataan lempparibiisejä ja tirautetaan myös muutamat kyyneleet. Joulu on ilon juhla, mutta jaksossa jutellaan myös sen kääntöpuolista.

33. Kuvankäsittelyä ja kauhukokemuksia kosmetologilla

Julkaistu 5.12.2018

Kuulijoiden toivejaksossa puhutaan tällä kertaa somen aiheuttamista paineista, ja miten ne vaikuttavat omaan mielenterveyteen ja käsitykseen omasta itsestä. Pohditaan myös kauneusoperaatioiden yleistymistä ja kerrotaan omia kauhukokemuksia kokeilemistamme hoidoista.

32. Työpaikkakiusaamista ja minimipalkka-hommia

Julkaistu 28.11.2018

Tämän viikon jaksossa on syynissä Alexan ja Lindan työhistoria. Mukaan mahtuu kaikkea aina tiskikoneen pöyrittämisestä putiikissa hääräilyyn eikä vuosien varrella ole vältytty ikäviltä pomoilta saati ahdistelulta. Jaksossa paljastuu myös Lindan uusi elämänmuutos! Kaupallisessa yhteistyössä Norwegianin kanssa.

31. Filosofi-Alexa & ryppyiset vanhat peput

Julkaistu 21.11.2018

Kolmenkympin kriisiä ilmassa? Lindalla pyöreät lähenee ja tällä viikolla puhutaankin ikääntymisestä ja sen tuomista fiiliksistä. Alexan sisäinen filosofi pääsee myös vauhtiin, ja elämänohjeita olisi siis taas jaossa!

30. Puolisot somessa ja oman naaman kirous

Julkaistu 15.11.2018

Tällä viikolla pakka on aivan sekasin kun Alexa ja Linda päättivät nauhoittaa jakson viime hetkellä. Puhutaan Alexan kauhunhetkistä suorassa lähetyksestä, uppoudutaan somen varjopuoliin ja käydään läpi menkka-update. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

29. Vaimot vaihtoon ja mielialan vaihteluita

Julkaistu 7.11.2018

Mimmit paneutuvat 16 personalities -persoonallisuustestiin. Minkälaisia persoonia Linda ja Alexa todellisuudessa on, entäpä heidän puolisot? Kummalla on mielialan vaihteluita ja kumpi epäilee ADHD:ta? Tälläkin kertaa jutustelu eskaloituu daddyhommiin.

28. Sheivatut kulmakarvat, unohtunut dödö ja muita kommelluksia

Julkaistu 31.10.2018

Tällä viikolla uppoudutaan kauneuden maailmaan, joskaan tässäkään aiheessa ei olla selvitty ilman kömmähdyksiä matkan varrella. Sheivatut kulmat, kynitty tukka, ja mitä näitä nyt oli? Kaupallinen yhteistyö kanssa Stockmann.com.

27. Sex edition: Halu-napin löytäminen ja seksimatka Berliiniin

Julkaistu 24.10.2018

Q & A time! Tässä jaksossa huikea seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vastaa kuulijoiden kysymyksiin kanssamme. Miten halu-nappi ja seksimatka liittyy asiaan? Kuuntele jakso, niin tiedät!

26. Sex edition: Linda ja Alexa seksiterapiassa

Julkaistu 17.10.2018

Jälleen uutta seksispesiaalia kehiin! Tässä jaksossa Linda ja Alexa pääsevät seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vastaanotolle. Jaksossa käydään läpi mimmien mieltä painavia seksikysymyksiä, eli puhutaan mm. haluttomuudesta, halujen eriparisuudesta ja suuseksi-kammosta - Nonsenselle ominaiseen tyyliin! Kaupallisessa yhteistyössä Vuokkosten kanssa.

25. Luottokortin kirous ja mitä me tienataan?

Julkaistu 10.10.2018

Nonsense iskee taas kerran tabujen kimppuun, nimittäin tässä jaksossa mimmit kertoo suoraan kuinka paljon he tienaavat. Alexa paljastaa paljon häihin paloi rahaa ja Linda kertoo mihin opintolaina oikeasti kului.

24. Yllätys pöntössä ja raskaustestejä Ruotsissa

Julkaistu 3.10.2018

Story time! Tänään käydään läpi AK-momentteja, eli kiusallisia hetkiä! Niistä riittää ammennettavaa suuntaan jos toiseen. Miten pöntöt ja raskaustestit liittyy aiheeseen? Kuuntele jakso niin tiedät!

23. Kehonkuva, dieetit ja julmat kommentit

Julkaistu 26.9.2018

Tällä viikolla puhutaan suhteesta omaan kroppaan ja miten se on kehittynyt vuosien varrella. Muistellaan koettuja vartalokomplekseja, dieettikokeiluja ja mieleenpainuvimpia tahdittomia kommentteja ulkönäöstä. Kaupallinen yhteistyö Pierre Robert.

22. Rakkauden 5 kieltä ja mikä on tärkeämpää kun seksi?

Julkaistu 19.9.2018

Nyt korvat hörölle – tällä viikolla paljastetaan miten Joksu ja Steve onnistuivat varastamaan Alexan ja Lindan sydämet, sekä minkälaisia puolisoja he parisuhteissaan ovat. Jaksossa selviää myös kuka hoitaa talouden pyykit ja kenelle lankeaa likaiset astiat. Kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa.

21. Nakukommuuni ja ennustajan kykyjä

Julkaistu 12.9.2018

Tämän viikon jaksossa puhutaan ystävyydestä, mitä me ystävissä arvostetaan ja mikä puolestaan saa niskakarvat pystyyn ja näkemään punaista? Mietitään myös, voiko kaverilta lainata alkkareita, ja kuinka nopeasti toisen edessä kehtaa nakuilla - vai kehtaako ollenkaan? Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

20. Kynnetön pedikyyri ja kuolavana

Julkaistu 5.9.2018

Miten meni niin kuin ihan omasta mielestä? Tämän viikon jaksossa Alexalle sattuu ja tapahtuu (taas)! Käydään läpi viimeisimmät ja hulvattomimmat tapaturmat ja miten niistä on selvitty. Lisäksi pääsemme kuulemaan, mitä kumpikin on onnistunut jättämään läppärinsä kannen väliin tehden läppäreistään entiset. Kaupallisessa yhteistyössä Folksamin kanssa.

19. Unissakävelyä ja uniorgasmeja

Julkaistu 29.8.2018

Tänään paneudutaan unien maailmaan. Mitä painajaisemme meistä kertoo, entä käveleekö jumpi kumpi unissaan ja kumpi mimmeistä saa uniorgasmeja?

18. Sex edition: Kolmen kimppa ja oopperalaulua makuuhuoneessa

Julkaistu 22.8.2018

Tällä viikolla sukelletaan taas seksin maailmaan! Luvassa on extra pitkä jakso, jonka myötä selviää millaisia seksipersoonia Alexa ja Linda ovat. Rohkenisivatko he kolmen kimppaan ja millä kokoonpanolla? Entä kumpi on revitellyt rannalla ja kumpi valitsee mielummin keittiön pöydän? HUOM, jos aiheena seksi tuntuu liian henkilökohtaiselta, skippaa ja jää odottelemaan ensi viikon jaksoa!

17. Kommandona kaupungilla käristyskupolin kourissa

Julkaistu 15.8.2018

Uudessa jaksossa käydään läpi kesän tapahtumia tai pikemminkin noloja sattumuksia. Sen lisäksi Linda paljastaa budjettinsa asuntomarkkinoilla, niin ja alkoiko ne Alexan menkat viimein?

16. Kysymyspodi: Hyvät tissit ja kaverikateus?

Julkaistu 8.8.2018

Tällä viikolla vastataan kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Jakson myötä selviää mm. kumpi vahaa nenäkarvansa ja olemmeko kokeneet ystävien välistä kateutta? Entä miltä näyttää meidän aamurutiinit? Näihin kysymyksiin vastaukset kuulet tämän viikon jaksosta!

15. Vauvakuumetta ilmassa?

Julkaistu 1.8.2018

Puhutaan uraunelmista, perheestä ja spekuloidaan sitä millaista raskaana olo ja synnytys tulee olemaan.

14. Blogijuoruja ja dick piceja

Julkaistu 25.7.2018

Epäonnistunut blogiportaali, painajaisia aiheuttanut stalkkeri ja dicki-kuvia... Näistä ja muutamasta muusta blogjuorusta ei muuten olla koskaan puhuttu!

13. Kuningas alkoholi?

Julkaistu 18.7.2018

Puhutaan nuoruuden seikkailuista, kauheista kankkusista ja suhtautumisesta alkoholiin. Kuinka usein tulee juotua, vai skoolataanko mieluummin kolalla? Entä onko juomattomuus osoittautunut koskaan ongelmaksi?

12. Mustasukkaisuutta ja haavemaailman petikumppaneita

Julkaistu 11.7.2018

Jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Puhutaan siis rooleistamme parisuhteessa, ja mustasukkaisuudesta - onko sitä? Homma taas tavalliseen tapaan eskaloitu niin, että ajauduttiin unelmoimaan haavemaailman petikumppaneista.

11. Miestyyppejä ja ekoja treffejä

Julkaistu 4.7.2018

Tällä viikolla pohditaan meidän miestyyppejä, mikä meidät sytyttää? Kerrotaan myös tarinoita parisuhteiden alkutaipaleelta, missä niitä miehiä oikein tapaa? Ainiin, ja kumpi oli enemmän skeittareihin päin ja kumpi taas innostui surffareista? Selviää päivän jaksossa! Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

10. Jättekiva, eller hur?

Julkaistu 27.6.2018

Se olisi maaottelun aika, tällä kertaa laitetaan nimittäin Suomi ja Ruotsi vastakkain ja puhutaan siitä, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

9. Sex edition: Barbileikkejä ja ekoja kertoja

Julkaistu 20.6.2018

Kauan odotettu ja toivottu seksijakso on täällä! Tällä viikolla kelataan aikaa taaksepäin, muistellaan meidän ekoja seksikokemuksia ja vastataan polttavan kuumaan kysymykseen: milloin me menetettiin neitsyytemme ja miten? Kummalla pääsi oksu ja mitä Ken ja Barbie oikeastaan puuhasivat keskenään..? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

8. Raskausuteluita ja kreisejä kesämuistoja

Julkaistu 13.6.2018

Kesäfiilistely lähti täysin käsistä. Muistellaan nuoruuden dokureissuja, kumpi ryöstettiin ja kumpi meni kännissä naimisiin? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

7. Deittailu, vatsavaivat ja ujopissa

Julkaistu 6.6.2018

Deittailuvaihe on samalla ihanaa ja kamalaa, mutta tällä kertaa puhutaan niistä kamalista hetkistä eli keskiössä on vessajutut - ne ei vanhene koskaan! Kumpi on kärsinyt ujosta pissasta ja kumpi pakeni kakkoshätää pesutupaan? Se selviää tässä jaksossa.

6. Polttarispesiaali

Julkaistu 30.5.2018

Miksi Alexalla on krapula ja kuinka monta kertaa The Baron-strippari mainitaan? Se selviää päivän jaksossa! Aamu Wolt-kuskina ja muita polttarikommelluksia siis luvassa, vieraana polttariasiantuntija ja aina sanavalmis Vivian. Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

5. Kaikki Alexan häistä

Julkaistu 23.5.2018

Alexa, Linda ja Alexan äiti kertovat kaikki yksityiskohdat häistä. Liikuttavia hetkiä, kaaosmainen häämatka ja miksi häistä ei saanut somettaa?

4. Veriviikot & terapian tarpeessa

Julkaistu 9.5.2018

Tällä viikolla päästään asian ytimeen, kun Alexa ja Linda jakavat parhaita (vai pahimpia?) menkkakertomuksia, unohtamatta tietenkään niitä kiusallisia hetkiä gynekologin penkissä. Varaudu siis suoraan puheeseen, nyt mennään!

3. Häähumua

Julkaistu 2.5.2018

Linda kertoo että onko Alexa paha bridezilla, vai ottaako hepuloinnista vetovastuun morsiamen äiti aka momzilla? Ovatko häävalmistelut sujuneet yllätyksettä?

2. Ihanaa kamalaa realityä

Julkaistu 26.4.2018

Alexa ja Linda pääsee vauhtiin realityn merkeissä. Mihin realityyn Alexaa ja Lindaa on pyydetty mukaan? Entä mihin telkkariohjelmaan mimmit lähtisi heti mukaan? Unohtamatta tietenkään Selviytyjät Suomi -spesiaalia.

1. Tästä se alkaa

Julkaistu 25.4.2018

Tutustutaan Alexaan ja Lindaan muutaman hauskan haasteen merkeissä. Olisiko Linda mieluummin vuoden selibaatissa vai herkkulakossa? Mitkä on Alexan huonot puolet?

Takaisin podcastien listaan