Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Akonniemen avara luonto

Akonniemen Avara Luonto on komiikalla höystetty podcast ennen kaikkea itsensä kehittämisestä, hyvinvoinnista, urheilusta sekä digialan evoluutiosta. Samalla se on tutkimusmatka kiinnostavien ihmisten elinympäristöihin ja kasvutarinoihin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.9.2017.

#6 Marko Suomi

Julkaistu 16.10.2017

Juttelemme Marko Suomen kanssa treenistä, kirjoista, sosiaalisesta mediasta sekä median käytöstä.

#5 Antti Niemi

Julkaistu 9.10.2017

Vieraana monitouhuaja, Antti Niemi! Juttelemme tapojen muuttamisesta, kohtuudesta, median kulutuksesta sekä luomisesta, kasvissyönnistä sekä siitä kuinka pahalta acai oikeasti maistuu.

#4 Sami Honkonen

Julkaistu 2.10.2017

Vieraana yrittäjä, podcastaaja, laulaja ja puhuja Sami Honkonen. Puhumme mm. haastatteluiden tekemisestä ja moniosaamisesta.

#3 Karla Nieminen

Julkaistu 25.9.2017

Vieraana iplomi-insinööri, ihmisuhdetaitokouluttaja, yrittäjä, kirjailija ja podcastaaja Karla Nieminen. Juttelemme mm. podcastaamisesta, keskustelutaidoista, itsevarmuudesta, ensivaikutelman luonnista ja verkostoitumisesta

#2 Henry Lehto

Julkaistu 18.9.2017

Vieraana koomikko Henry Lehto. Aiheina mm. yleisesti koomikan tekemisestä, huumorista, lavalla olemisesta, kirjoittamisesta ja Twin Peaksista.

Vesa Vänskä #1

Julkaistu 9.9.2017

Tässä jaksossa käymme läpi podcastin taustaa sekä juttelemme luomisen tuskasta, liikunnan aloittamisesta uudelleen sekä isyydestä.

Takaisin podcastien listaan