Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Polkuporinat

Polkuporinat -podcastsarjassa pääset kuuntelemaan kestävyysurheilun parissa olevien henkilöiden haastatteluja ja pureutumaan aiheeseen juuri heidän näkökulmasta. Haastateltavana on monipuolinen joukko suomalaisia urheilijoita ja alansa asiantuntijoita.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 7.8.2018.

Jukka Viljanen

Julkaistu 14.9.2018

Seikkailujuoksija Jukka Viljanen on äärimmäisten olosuhteiden mies. Seikkailuillaan Jukka on päässyt tuntemaan niin Saharan polttavan auringon ja hiekan kuin myös napajäätiköiden äärimmäisen pakkasen ja tuulen. Näissä olosuhteissa myös herkkä luonto ja ympäristössä tapahtuvat muutokset ovat jättäneet jäljen Jukan sydämeen. Hautaudu Jukan ja Polkuporinoiden seuraavaan seikkailuun (31.7.2018 Solvalla).

VäliPorina 1

Julkaistu 10.9.2018

Tässä ensimmäisessä VäliPorinassa kerromme vähän menneestä ja tulevasta. Käymme läpi saamaamme palautetta sekä kerromme mistä asioista toivoisimme edelleen palautetta. Käy kuuntelemassa ja kommentoimassa (9.9.2018 Siikajärvi).

Tomi Savolainen

Julkaistu 9.9.2018

Juoksija-lehden päätoimittaja Tomi Savolainen hengittää täysipäiväisesti liikunnallista elämäntapaa sekä omalla vapaa-ajallaan että työssään. Polkuporinoissa Tomi avaa myös omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan Juoksija-lehden kehittämiselle ja viemiseksi eteenpäin. Avaa seuraava episodi Tomin ja Polkuporinoiden kanssa (15.7.2018 Ylläs).

Maija Oravamäki

Julkaistu 7.9.2018

Maija Oravamäki on ehtinyt tehdä kestävyysurheilu-urallaan hengästyttävän paljon asioita. Jo kotoa opittu aktiivinen elämäntapa on ilmentynyt ammattimaisena juoksu-urana sekä osallistumisena lukuisiin muihin kestävyyslajeihin. Viimeisimpänä aluevaltauksena on polku- ja vuorijuoksuissa saavutettu maailmanluokan menestyminen. Tässä Polkuporinat-jaksossa Maija valottaa meille omaa taustaansa sekä harjoittelua ja motivaation lähteitä (30.8.2018, Chamonix).

Janne Marin – vuorijuoksu

Julkaistu 27.8.2018

Janne Marin on varmasti tuttu monille vuori- ja polkujuoksijoille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tässä Polkuporinat-jaksossa Janne kertoo oman tarinansa, joka on kantanut pikkupojan pihaseikkailuista haastaviin monipäiväisiin vuorikisoihin. Jannen sanoin: ” Run like a kid. Be Free. Enjoy.” (20.7.2018 Sysikallio).

Tarja Virolainen

Julkaistu 25.8.2018

Leijonaloikan elämässään tehnyt Tarja Virolainen kertoo meille oman tarinansa, jossa hän on toteuttanut unelmaansa ympäri maailman. Tarja on kirjoittanut kirja "Juoksijan Sielu" ja juossut kaikki World Marathon Majors maratonit. Tarja on myös kokenut Kenian juoksukehdon hengen, jossa juoksu on osa ihmistä. Loikkaa Tarjan tarinaan (4.7.2018 Siikajärvi).

Polkuporinat Intro

Julkaistu 7.8.2018

Tässä ensimmäisessä jaksossa kerromme tulevan podcast-sarjamme taustasta ja tavoitteista. Toivottavasti nautit siitä ja samalla innostut kuuntelemaan varsinaiset haastattelumme eri henkilöiden kanssa.

Takaisin podcastien listaan