Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Muutoksen polku Podcast

Oululainen muutosvalmentaja. Muutoksen polku tarjoaa kokonaisvaltaista muutosvalmennusta, joka pohjautuu mm. tunnelukkotyöskentelyyn. Podcastien aiheita ovat mm. tunnelukot, narsismi ja yleiset syvälliset pohtivat keskustelut vieraiden kanssa.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.4.2019.

Jakso 4 - Emotionaalisen estyneisyyden tunnelukko

Julkaistu 24.4.2019

Onko tunteista puhuminen sinulle vaikeaa? Tuntuuko, että jokin estää sinua näyttämästä tunteitasi toisille? Koetko, että et osaa olla spontaani, ja että elämän tulee ohjautua järjen ja kontrollin kautta. Kuuntele jakso ja oivalla mistä emotionaalisen estyneisyyden tunnelukossa on kyse. Kotisivuni on muutoksenpolku.fi.

Muutoksen polku Podcast - Jakso 3. Suojattomuuden tunnelukko

Julkaistu 10.4.2019

Yksittäisten tunnelukkojen käsittely jatkuu. Muutosvalmennus: https://www.muutoksenpolku.fi Testaa tunnelukkosi: http://www.tunnelukkosi.fi Heräsikö kysymys? Kysy epäröimättä kommenteissa, FB:ssa tai instassa. Vastaan parhaiden kykyjeni mukaan. Tykkää ihimeessä ja jaa podcast mahdollisesti kiinnostuille.

Muutoksen polku Podcast - Jakso 2. Epäonnistumisen tunnelukko

Julkaistu 10.4.2019

Kaikki 18 tunnelukkoa tulevat tarkasteluun, nyt! Muutosvalmennus: https://www.muutoksenpolku.fi Testaa tunnelukkosi: http://www.tunnelukkosi.fi Heräsikö kysymys? Kysy epäröimättä kommenteissa, FB:ssa tai instassa. Vastaan parhaiden kykyjeni mukaan. Tykkää ihimeessä ja jaa podcast mahdollisesti kiinnostuille.

Muutoksen polku Podcast - Jakso 1. Johdanto tunnelukkoihin

Julkaistu 1.4.2019

Ensimmäinen podcastini vie kuulijan tunnelukkojen maailmaan. Käyn läpi tunnelukko-käsitettä, erilaisia tunnelukkoja ja selviytymiskeinoja, esimerkkien kautta. Tavoitteenani on lähitulevaisuudessa luoda laaja ja syvälle menevä tunnelukko-podcastsarja, jossa käsitellään koko aihetta kaikkine puolineen. Mm. jokaista 18 erilaista tunnelukkoa on tarkoitus tarkastella omissa jaksoissaan. Tervetuloa seuraan ja muistaa vinkata podcastista kavereille, jos uskot, että heitä voisi aihe jollain tasolla kiinnostaa.

Takaisin podcastien listaan