Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Iskävartalo

Iskävartalo vaatii huoltamista ja tuunaamista. Länsi-Savon podcastissa keskustellaan miesten terveydestä, kuntoilusta ja urheilusta paikallisella otteella.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.3.2019.

4. Elokuvaohjaaja Jesse Haaja viihtyy salilla vain 20 minuuttia kerrallaan

Julkaistu 11.4.2019

Rendel-ohjaaja Jesse Haaja ei lähde salille fiilistelemään. Osin Los Angelesissa, osin Mikkelissä asuvasta Haajasta putosi ensimmäisen ohjauksen aikana parikymmentä kiloa elopainoa. Kokemus herätti pitämään parempaa huolta omasta terveydestä.

3. Aina ei ole pakko suorittaa, tuumaa Mikkelin Möyhentäjä, toimittaja Anssi Mehtälä

Julkaistu 4.4.2019

Olli Lindholmin kuolema oli hänen ikätovereilleen kova paikka. Traaginen tapaus sai monet huolestumaan omasta terveydestään. Toimittaja Anssi Mehtälä muistuttaa, että välillä pitää osata löysätä.

2. Varusmiesten cooper-käyrä on laskenut 70-luvulta kuin lehmän häntä, kertoo mikkeliläinen kapteeni

Julkaistu 28.3.2019

Iskävartalo-podcastin toisessa jaksossa luodaan silmäys siihen, mitä varusmiesten juoksukunto oli 70-luvulla verrattuna tähän päivään. Maavoimien liikuntapäällikkö Heikki Nousiainen kertoo myös, miten ja miksi intin lihaskuntotestit ovat muuttuneet.

1. Unohda vaaka - luota mieluummin mittanauhaan, sanoo mikkeliläinen fysioterapeutti

Julkaistu 21.3.2019

Ensimmäisessä Iskävartalo-podcastissa toimittaja Mikko Kääriäisen vieraana oleva mikkeliläisten palomiesten työkykyneuvoja ja fysioterapeutti Jari Kuusisto jakaa omia hyvinvointivinkkejään. Vaakaan tuijottelu ei Kuusiston mielestä kannata, mutta mittanauhaa hän suosittelee iskävartalon tilanteen kartoittamiseen.

Tiiseri: Mistä Iskävartalossa on kyse?

Julkaistu 13.3.2019

Iskävartalo on Länsi-Savon toimittajan Mikko Kääriäisen podcast, jossa keskustellaan miehen kehon huollosta ja tuunaamisesta kepeällä otteella. Kuuntele tiiseri, mitä podcast-sarjassa on luvassa.

Takaisin podcastien listaan