Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


NHL-löylyt

Suomenkielinen NHL-podcast, jonka lauteilla ruoditaan läpi ajankohtaiset tapahtumat, treidit, loukkaantumiset ja yllätykset. Tervetuloa löylyyn joka perjantai!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.9.2018.

12. NHL-löylyjen suuri joululahjaspesiaali

Julkaistu 21.12.2018

Vuoden (todennäköisesti) viimeisessä podcast-jaksossa NHL-löylyjen tontturaati jakaa lahjoja kaikille syksyn merkittäville pelaajille – mitä löytyy esimerkiksi Ovechkinin, Rantasen tai Elias Pettersonin lahjapaketeista ja miksi? Tuoreissa aiheissa mainitaan mm. tappelevat maskotit, tapaninpäivänä alkavat nuorten MM-kisat, Olli Jokinen ja Artturi Lehkosen ”törkeä” sukellus. 6:45 Joululahjojen jako kilteille ja tuhmille NHL-pelaajille33:56 Pikalöylyt: Philadelphian valmentajavaihdot, Tommy Hawk, Puljujärvi, Lehkonen ja MM-kisat44:38 Suomikatsaus

11. Vakuuttava Sharks, rimpuileva Blues ja valtavien taklausten sukupuutto

Julkaistu 15.12.2018

Jaksossa nostetaan isoimpaan fokukseen San Jose Sharksin vahva alkukausi, minkä lisäksi tarkassa syynissä ovat rimpuilevan St. Louis Bluesin sisäiset ristiriidat sekä isojen taklausten ja kiihtyvän vauhdin vaarallinen yhtälö. Muina aiheina astialla etenkin Mark Giordanon ja Mikko Koivun yhteenotto sekä Ken Hitchcockin muutosvoima Oilersin peliin. 4:39 San Jose Sharksin vahvan alkukauden analyysi18:01 St. Louis Bluesin peli-identiteetin metsästys23:17 Taklausten ja vauhdin vaarallinen yhtälö, case Niklas Kronwall32:24 Pikalöylyt: piste-ennätyksiä, polvitaklauksia ja Calder-puhetta37:05 Pikainen suomalaiskatsaus39:57 Legendaaristen viikkopalkintojen jakaminen

10. Sliipattu Nylander, sinnittelevä Islanders sekä nimi Seattlen joukkueelle

Julkaistu 7.12.2018

NHL-löylyt täyttää pyöreitä ja juhlan kunniaksi jutellaan pitkään. Jaksossa puidaan Nylanderin sopimus sekä Toronton palkkakattotilanne, keksitään Seattlen NHL-joukkueelle täydellinen nimi ja arvioidaan Islandersin kautta tähän mennessä. Lisäksi paljon paljon paljon muuta! 6:06 William Nylanderin sopimus ja Toronton palkkakattotilanne18:28 Seattlen upouusi NHL-franchise30:24 New York Islandersin kolme kotihallia38:24 Pikalöylyissä mm. Chuck Fletcher, Tom Wilson ja tappeleva Tuukka Rask44:26 Suomalaiskatsaus50:52 Palkintogaala

9. Floridan osavaltio -spesiaali + Laineen ja Hextallin villi marraskuu

Julkaistu 30.11.2018

Änärilöylyjen yhdeksäs jakso suuntaa katseen erityisesti Floridan osavaltioon – millainen kiekkokulttuuri siellä pesii ja miten Lightning ja Panthers oikein pärjäävätkään? Lisäksi jutellaan hieman Laineen marraskuusta, Ron Hextallin jälkeensä jättämästä Flyersista ja paljon muusta. 5:10 South Florida Hockey Academy ja Floridan kiekkokulttuuri11:25 Tampa Bay Lightningin menestys19:20 Miksi Florida Panthers kyntää taas?25:41 Laine ja ketjukaverit31:23 Dave Hextall ja Flyersin alennustila40:03 Pikalöylytys: treidejä, Fleury, Byfuglien, Crosby46:08 Suomalaiskatsaus48:50 Palkintogaala

8. Neljänneskauden kiihkeä sarjataulukkokatsaus

Julkaistu 23.11.2018

NHL-löylyjen kahdeksannessa jaksossa katsastetaan kiitospäivän kunniaksi sarjataulukkoon ja tehdään aikaisia playoff-ennustuksia. Ketkä ovat yllättäneet alkukaudella iloisesti ja ketkä negatiivisesti? Lisäksi puhutaan Buffalon rynnistyksestä, Edmontonin tuoreen valmentajan Ken Hitchcockin terveydestä ja vaikka mistä muusta. Varoitus: sisältää myös rankkaa sketsihuumoria.

7. Neutraalit sveitsiläiset ja ei-niin-neutraali Gary Bettman

Julkaistu 17.11.2018

Koska Sharksin Timo Meier on liekeissä ja Hockey hall of fame -nimitykset virallistettiin, tässä jaksossa visaillaan sveitsiläisistä pelaajista ja imitoidaan ja analysoidaan Gary Bettmania. Lisäksi ruoditaan NHL player safetyn epäloogisuutta ja totta kai nostetaan ajankohtaiset aiheet pikalöylytyksellä pinnalle, eli Pulju, Armia, Haula ja Nylander mainittu!

6. Erotettuja valmentajia ja Pekka Rinne -hattutemppu

Julkaistu 9.11.2018

Tulta munille. NHL-löylyjen kuumassa kutosjaksossa nostetaan tapetille NHL:n kauden ensimmäiset valmentajapotkut ja ruoditaan Coach Q:n tulevaisuutta. Lisäksi tartutaan mm. toissaviikon yleisökysymykseen Laineen ideaalista tutkaparista, puhutaan Pekka Rinne -hattutempusta ja ruoditaan satoja, ellei kymmeniä muitakin aiheita.

5. Lasinen Matthews sekä Jannen ja Teppo Winnipegin kuuma kohtaaminen

Julkaistu 2.11.2018

YLLÄTYS! Vain viikko kulunut ja jo nyt uusi NHL-löylyt pihalla. Kiukaaseen tungetaan jälleen suuria kysymyksiä, kuten: Onko Matthews lasia? Mitä Teppo Numminen sanoi Jannelle Hartwall Arenan käytävillä? Miksi Tyynenmeren divisioona on niin selkeästi Keskisen tossun alla? Lisäksi ihan hillittömästi asiaa suomalaisista.

4. Ihana Mikko Rantanen ja Laineen kadonnut kuti

Julkaistu 26.10.2018

Tässä jaksossa kiukaaseen työnnetään puheenaiheiksi mm. Mikko Rantanen ja Coloradon tulikuuma ykköskenttä, Patrik Laineen kadonnut laukaus, Juuse Saroksen näytönpaikka sekä fiilistellään ensimmäisten viikkojen yllättäjäjoukkueita. Huh hellettä!

3. Änäri alkoi ja yöunet meni – katsaus ensimmäiseen viikkoon

Julkaistu 12.10.2018

NHL-löylyt -podcastin kolmannessa jaksossa mm. nostetaan jalustalle ensimmäisen viikon vakuuttavimmat suomalaissuoritukset, triggeröidytään Tom Wilsonin ja Brad Marchandin rottailuista sekä lanseerataan sarjan viralliset viikkopalkinnot.

2. Kausiennakko 2018-2019: Läntinen konferenssi

Julkaistu 30.9.2018

Lisää NHL-löylyä! Podcastin toisessa jaksossa ruoditaan läpi Läntisen konferenssin joukkueet yksi kerrallaan ja julistetaan tulevan kauden voittajat. Tekikö Karlsson San Josesta ylivoimaisen, onko Vegasilla mestaruusdarra vaikkei voittanutkaan ja miten Nashvillen puolustuksesta saattaakaan löytyä 4 Norris-ehdokasta?

1. Kausiennakko 2018-2019: Itäinen konferenssi

Julkaistu 28.9.2018

NHL-löylyjen ensimmäisessä 1,5-tuntisessa spesiaalijaksossa erotellaan Itäisen konferenssin voittajat ja häviäjät raa'asti jo ennen kauden alkua. Iskeekö Capsille mestaruusdarra? Miten kapteenien myymiset vaikuttavat Ottawaan ja Montrealiin? Ketkä pelaajat saavat parhaat pisteet rottailu-pistetehtailu -mittarilla?

Takaisin podcastien listaan