Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Grym+Jalkanen vs maailma

Grym + Jalkanen vs maailma -podcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 29.7.2016.

No.7. Miksi minä äänestäisin?

Julkaistu 27.3.2017

Miksi äänestää, jos yksi ääni ei kuitenkaan ratkaise vaaleja? Miksi kierrättää Suomessa kun Afrikassa poltetaan ongelmajätteitä kasakaupalla? Miksi toimia yhteisen hyvän eduksi, kun aina löytyy vapaamatkustajia? Näistä aiheista keskustelemme seitsemännessä jaksossamme podcastia Grym + Jalkanen vs maailma.

No.6. Eutanasia ja oikeus kuolemaan

Julkaistu 24.1.2017

Onko jokaisella oikeus päättää milloin kuolee? Onko kaikilla oikeus pyytää siihen apua? Tiesitkö, että julkkiksen itsemurha lisää lento-onnettomuuksia? Kyllä, se ihan oikeasti lisää. Näistä kevyistä aiheista juttelimme tällä kertaa Grym + Jalkanen vs Maailman podcastissa no.6.

No.5. Eskapismi

Julkaistu 14.1.2017

Voiko fiksu ihminen nauttia Transformereiden katsomisesta? Onko jokainen tunti World Of Warcraftin pelaamista pois oikeasta elämästä? Mitä eroa on baarissa aktiivisesti käyvällä ja alkoholistilla? Mihin sinä pakenet kun kaipaat jotain muuta? Pakenetko sinä itseäsi vai ympäröivää maailmaa?

No.4. Väärät yhtäläisyydet

Julkaistu 28.12.2016

Onko Clinton aivan yhtä paha kuin Trump? Onko kristinusko yhtä väkivaltainen kuin islam? Onko rööki pahe siinä missä bisse? Väärät yhtäläisyydet, väärät vertaukset, väärät dilemmat. Termejä saatamme käyttää ristiin rastiin väärin, mutta tässä jaksossa puhumme tavasta tasapäistää vaihtoehtoja, arvoja, konsepteja ja argumentteja.

No.3. "The less you give a f**k the happier you'll be"

Julkaistu 28.11.2016

Oletko skeptinen, kriittinen vai vain katkera? Kannattaako FB-ystävistään poistaa persut ja Trump-kannattajat? Onko moraalisesti väärin elää "The less you give a f**k the happier you'll be"-asenteella?

No.2. Leffapahikset

Julkaistu 25.8.2016

Tässä podcastissa juttelemme leffapahiksista. Onko James Bondin painajainen Auric "Kultasormi" Goldfinger maailman kovin pahis? Kumpi on pelottavampi: mutanttiroisto Magneto vai ihmisiä maisteleva psykopaatti Hannibal Lecter? Tässä kevyemmän aiheen jaksossa kelailemme näitä asioita. Pahoittelemme ääniraidan heikkoa laatua, varsinkin alussa - törmäsimme muutamaan tekniseen ongelmaan nauhoituksissa.

No.1. Kaikki tai ei mitään

Julkaistu 29.7.2016

Kannattaako luomua boikotoida koska luomustandardit sisältävät epätieteellistä hömppää kuten homeopatiaa? Onko ekologisesti fiksumpaa ostaa uusi hybridiauto, kun jo olemassa toimivia autoja joiden rakentaminen ei vaatisi uusien resurssien käyttöä? Onko mitään hyötyä kierrättää Suomessa, jos Afrikan mantereella kaikki jätteet joka tapauksessa poltetaan? Väitämme, että ei, joo ja joo. Näistä asioista rupatellaan tällä kertaa Grym+Jalkanen vs maailma -podkästissä. Voit kuunnella jakson soundcloudin kautta, tilata sen millä vain podcast-äpillä tai tsekata jakso YouTuben kautta, jolloin pääset myös "nauttimaan" pärstöistämme videon muodossa.

Takaisin podcastien listaan