Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Petipuheita

Tässä podcastissa puhutaan asioista, joita kuiskataan pimeässä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.12.2019.

Fyysistä etäisyyttä, henkistä läheisyyttä (COVID-19)

Julkaistu 28.3.2020

Me eletään outoa aikaa. Koronavirus SARS-CoV-2 aiheuttama COVID-19 -tauti on laittanut koko maailman poikkeustilaan, saanut ihmiset vetäytymään kotiensa turvaan ja ajattelemaan elämästä ehkä ihan täysin uudella tavalla. Tällä viikolla keskustellaan siitä, mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella. Vieraana aivan ihana Jutta Jokinen, @senseijudie.

Ei kuolemaa, ei pelkoa

Julkaistu 10.1.2020

Onko millään mitään merkitystä, kun joka tapauksessa kaikki loppuu? Vai onko kaikella merkitys juuri sen takia? 17-vuotiaana yksi painajainen muutti kaiken, ja aloin pelätä kuolemaa niin paljon, että kuvittelin satelliittien putoavan niskaan kun kävelin ulkona. Silloin sitä helpotti, outoa kyllä, Late Night with Conan O'Brien -ohjelma, jota katsoessa tuntui, että okei, Conan elää, minä elän, kaikki ei vaan kuole koko ajan. Vuosia myöhemmin tämän saman pelon aktivoi uudet asiat, läheisen ihmisen parhaan ystävän ja, jälleen outoa kyllä, Anthony Bourdainin, kuolemat. Tällä kertaa tuntui kuitenkin, että mikään ei auta. Eikä mikään auttanutkaan pitkään aikaan, kunnes koko ajatusmaailma kuolemaa kohtaan muuttui. Osallistu keskusteluun osoitteessa noorakulta.com tai Instagramissa @petipuheitapodcast. Uusi jakso ilmestyy joka toinen perjantai. Kiitos että kuuntelit!

Loppuelämäni ensimmäinen päivä & kaikista tärkein uusi alku

Julkaistu 27.12.2019

Isot muutokset luo uusia alkuja, mutta mitä jos muutos pelottaa? Tässä jaksossa mietitään näitä teemoja vuosikymmenen vaihteen tunnelmissa. Voiko ihminen muuttua tai aloittaa elämän alusta? Mitä Noora toivoo uudelta vuosikymmeneltä? Osallistu keskusteluun osoitteessa noorakulta.com tai Instagramissa @petipuheitapodcast. Uusi jakso ilmestyy joka toinen perjantai. Kiitos että kuuntelit!

Kun numeroilla on värit ja sanat maistuu hunajalta

Julkaistu 13.12.2019

Tässä Petipuheita-podcastin jaksossa puhutaan mielikuvista, synestesiasta ja siitä, miltä tuntuu kokea maailmaa havaintojen kautta, joita muut eivät näe. Mitä jos tunnen yhtäkkiä olevani Al Pacino? Miksi numero 3 on punainen ja numero 7 vihreä? Mitä jos kahden ihmisen intiimin hetken keskelle putoaa kutsumaton mielikuva? Voiko tästä kaikesta olla jotain hyötyä, vai vaikuttaako se ainoastaan negatiivisesti? Osallistu keskusteluun osoitteessa noorakulta.com tai Instagramissa @petipuheitapodcast. Uusi jakso ilmestyy joka toinen perjantai. Kiitos että kuuntelit! linktr.ee/petipuheita instagram.com/petipuheita http://instagram.com/noorakulta http://noorakulta.com

Takaisin podcastien listaan