Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Näin meidän kesken

Oletko joskus potenut sydänsuruja, ollut korvia myöten rakastunut tai tullut kohdelluksi huonosti? Ei hätää, niin mekin! Tulet huomaamaan meidän tarinoiden myötä ettet ole näiden asioiden kanssa yksin. Asioita lempeän hassusti kanssasi lähestyy Karo ja Saara. Tuu mukaan meidän keskiseen hetkeen! Seuraa meitä Instagramissa @ nainmeidankesken

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 2.2.2019.

12. Yhteensopivat ja muuta taikahöpinää

Julkaistu 10.6.2019

Mitkä horoskooppimerkeistä ovat kuin luotu yhteen? Entä mitä Saaran ja Karon rakkaushoroskooppi ennustaa kesän suhteen? Tässä ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa pääset kuulemaan Saaran korttiennustuksia ja muita taikahöpinöitä. Lisäksi saat tietää millaisia suunnitelmia näiltä sinkkunaisilta löytyy kesäksi ja miten Tinder-haaste lopulta päättyi!

11. Salapoliisin jalanjäljissä

Julkaistu 30.5.2019

Tällä kertaa puhutaan jokaisen naisen vaietusta salaisuudesta eli stalkkeroinnista! Mukana yllätysvieraana kyyläspesialisti sekä assistentti.

10. Katoamistemppuja

Julkaistu 12.5.2019

Meistä jokainen on varmasti joskus halunnut päästä eroon jostain tyypistä ja käyttänyt vanhaa kunnon katoamistemppua! Jutellaan myös miesten maailman mysteereistä ja kommunikoinnin saloista. Pitääkö oikeasti odottaa 10min ennen kuin viestiin voi vastata? Kuuntele, niin kerrotaan sulle vastaus.

9. Kostean huuruiset illat

Julkaistu 1.5.2019

Hihittelevän sarjadeittailijan ja satunnaisystävän paljastuksia osa 9. Kumpi tienasi 100 euroa ja kumman kostean huuruinen ilta päättyi ambulanssiin?

8. Saavuttamattomissa

Julkaistu 23.4.2019

Kaukana tanssilattian tuolla puolen nään preerian tiikerin lähestyvän saalistaan... Millainen on saavuttamattomissa oleva mies? Entä kenen julkkiksen juliste on aikoinaan ollut Karon seinällä? Lisäksi Saara paljastaa salaisuuden mitä ei ole koskaan kehdannut myöntää kellekään. Juonipaljastus: ajoittaista sivuraiteille karkailua keskustelun edetessä.

7. Friikkisirkus

Julkaistu 30.3.2019

Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että huomaat tapailleesi jollain tavalla tyyppiä, jossa on jotain tosi outoa? Tai ootko vaan ollut niin ihana että joku ei ole päässyt sinusta yli eikä ympäri ja jatkanut liehittelyä mitä oudoimmilla tavoilla? Tervetuloa Friikkisirkukseen! Esityksen just sulle tarjoaa tuttuun tapaan Karo ja Saara. Varoitus: luvassa hihitystä ja hekotusta.

6. Oot just hyvä noin

Julkaistu 24.3.2019

Tämän kertaisessa jaksossa jutellaan itsetunnosta ja oman identiteetin muuttumisesta parisuhteiden myötä. Miksi on helppo ajautua suhteeseen, jossa huomaa tulleensa kohdelluksi huonosti? Jakso sisältää rehellistä höpinää siitä, miltä tuntuu kamppailla oman itsetunnon ja identiteetin kanssa. Muista että sä oot just hyvä noin!

5. Parisuhdesoppia ja lusikoiden jakoa

Julkaistu 8.3.2019

Tässä jaksossa palataan ajassa taaksepäin menneisiin parisuhteisiin ja eroihin. Jakso on erityisen henkilökohtainen meille molemmille ja käymme läpi jakson aikana myös erityisen vaikeita asioita. Skippaa tää jakso jos tuntuu siltä, että tää on liikaa sulle!

4. Unelmatreffeistä painajaiseen

Julkaistu 24.2.2019

On aika jakaa ikimuistoisia treffikokemuksia. Kumpi on hengästynyt aktiviteettitreffeillä ja kumpi kääntänyt päänsä pois pusun yllättäessä? Entä mitä tapaamisia voi oikeasti kutsua treffeiksi? Kanssasi asioita pohdiskelee Karo ja Saara.

3. Sinkku, vapaa ja naimaton

Julkaistu 17.2.2019

Tässä jaksossa jaetaan ajatuksia vapaudesta, sinkkuudesta ja yksinäisyydestä. Mitä paineita ihmiset ympärillä ja yhteiskunta luo yksineläviä kohtaan. Ja miten Ruisrock ja sinkkuus liittyvät toisiinsa?

2. Jatkoon vai ei

Julkaistu 10.2.2019

Svaippaisko oikealle vai vasemmalle? Mikä tekee vaikutuksen ja kuka saa sukat pyörimään jaloissa? Entä kenen kohdalla selkäpiitä pitkin hiipii kylmät väreet... Ja ei, ei sillä hyvällä tavalla! Ikimuistoisista tindertarinoista svaippailun kautta valitsemaan kumman kanssa oltaisiin. Loppuun vielä haaste! Ootko mukana?

1. Tervetuliaismalja

Julkaistu 2.2.2019

Kippis ja tervetuloa meidän kanssa matkalle ihmissuhteiden ihmeelliseen maailmaan! Ykkösjaksossa pääset vähän kiinni siihen ketä linjan toisella puolella on ja mitä on luvassa.

Takaisin podcastien listaan