Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Näin meidän kesken

Oletko joskus potenut sydänsuruja, ollut korvia myöten rakastunut tai tullut kohdelluksi huonosti? Ei hätää, niin mekin! Tulet huomaamaan meidän tarinoiden myötä ettet ole näiden asioiden kanssa yksin. Asioita lempeän hassusti kanssasi lähestyy Karo ja Saara. Tuu mukaan meidän keskiseen hetkeen! Seuraa meitä Instagramissa @ nainmeidankesken

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 23.4.2019.

12. Yhteensopivat ja muuta taikahöpinää

Julkaistu 10.6.2019

Mitkä horoskooppimerkeistä ovat kuin luotu yhteen? Entä mitä Saaran ja Karon rakkaushoroskooppi ennustaa kesän suhteen? Tässä ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa pääset kuulemaan Saaran korttiennustuksia ja muita taikahöpinöitä. Lisäksi saat tietää millaisia suunnitelmia näiltä sinkkunaisilta löytyy kesäksi ja miten Tinder-haaste lopulta päättyi!

11. Salapoliisin jalanjäljissä

Julkaistu 30.5.2019

Tällä kertaa puhutaan jokaisen naisen vaietusta salaisuudesta eli stalkkeroinnista! Mukana yllätysvieraana kyyläspesialisti sekä assistentti.

10. Katoamistemppuja

Julkaistu 12.5.2019

Meistä jokainen on varmasti joskus halunnut päästä eroon jostain tyypistä ja käyttänyt vanhaa kunnon katoamistemppua! Jutellaan myös miesten maailman mysteereistä ja kommunikoinnin saloista. Pitääkö oikeasti odottaa 10min ennen kuin viestiin voi vastata? Kuuntele, niin kerrotaan sulle vastaus.

9. Kostean huuruiset illat

Julkaistu 1.5.2019

Hihittelevän sarjadeittailijan ja satunnaisystävän paljastuksia osa 9. Kumpi tienasi 100 euroa ja kumman kostean huuruinen ilta päättyi ambulanssiin?

8. Saavuttamattomissa

Julkaistu 23.4.2019

Kaukana tanssilattian tuolla puolen nään preerian tiikerin lähestyvän saalistaan... Millainen on saavuttamattomissa oleva mies? Entä kenen julkkiksen juliste on aikoinaan ollut Karon seinällä? Lisäksi Saara paljastaa salaisuuden mitä ei ole koskaan kehdannut myöntää kellekään. Juonipaljastus: ajoittaista sivuraiteille karkailua keskustelun edetessä.

Takaisin podcastien listaan