Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Jose Ahonen - Pään Sisällä podcast

Mentalisti Jose Ahonen mielenkiintoisten vieraiden pään sisällä

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 13 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 11.8.2017.

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Miika Korkatti

Julkaistu 25.5.2018

Lempääläinen Miika Korkatti on noussut nopeasti taikuuden harrastajasta ammattitaikuriksi. Ravintolataikuuden Suomen mestaruus 2017 antoi miehen uralle toivottua pontta purjeisiin. Nuoruudessaan villiä elämää viettänyt Miika tuli uskoon ja hyödyntää nyt taikuutta myös jakamalla viestiä Jeesuksesta. Miika on monelle uskovalle nuorelle tuttu nimi mm. Uskovaiset nuoret -Facebook ryhmän perustajana. Eikö uskonto ole ristiriidassa pelikorttien ja keppostelun kanssa? Millaista on korttitaikurin arki? Millainen oli Miikan oudoin keikka? Uskonnoton mentalisti ja valon nähnyt taikuri keskustelevat.

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Jani Salo

Julkaistu 9.3.2018

Jehovantodistajasta stand up koomikoksi - mitä tapahtui? Jani Salolla on pitkä kokemus esiintymisestä. Hän on tehnyt teatteria vuodesta 2008. Vuonna 2011 Jani löysi Stand up -komiikan ja siitä lähtien hän on naurattanut ihmisiä jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Nyt ympäri Suomea tehtyjen satojen Stand up -esiintymisten kokemus näkyy. Vuoden 2016 alussa mies jätti päivätyönsä ja hyppäsi täysillä viihdyttäjän rooliin. Salo on uskovaisen perheen kasvatti, jonka päihteet pelastivat Jeesukselta. Janin keikalla mikään ei ole pyhää, kun käsittelyssä on koko miehen elämä aina lapsuuden TV-ohjelmista nykypäivään. www.janisalo.fi www.joseahonen.com www.clubharha.info

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - OG Ulla-Maija

Julkaistu 15.10.2017

Suomalaisen “gangstaräpin” nouseviin nimiin lukeutuva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 7 000 000 katselukertaa. Hävyttömän rap-huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden, sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa. OG Ulla-Maija - RataSessarit OG Ulla-Maija - Huumetukka  

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Hampuusiparturi Jan-Magnus Kuisma

Julkaistu 28.9.2017

Jan-Magnus Kuisma parturoi ihmisiä Tampereen Dick Johnsonilla, harrastaa hyväntekeväisyyttä ja oluen juontia. Juttelimme Janin kanssa muun muassa parturikulttuurin muutoksesta, Slim Millistä, jonneista, Porista, henkilöbrändäyksestä, parroista ja ties mistä. Ja toki Jan antaa timanttiset tyylivinkit herrasmiehille syksyyn 2017! 29 minsan kohdalla äänitysvehje teki temput ja aiheutti pienen ajatuskatkoksen, älkää hämmentykö!  

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Ville Mäkinen - Bomfunk MC'stä Apulantaan ja muutama tatuointi välissä

Julkaistu 19.9.2017

Ville Mäkinen on tamperelainen muusikko ja DJ, joka tuli suuren yleisön tietouteen Bomfunk MC's-yhtyeestä. Matkalle mahtuu useita kokoonpanoja Flesh Roxonista Manzanaan, mutta nykyisin miehen työpaikka on Apulannan basistina. Ville kertoo Bomfunk-ajoista ja siitä millaista oli kiertää vientituotteen kanssa maailmaa loputtomalta tuntuvalla promokiertueella. Globaali haippi vaihtui muutaman mutkan kautta kiinnitykseen yhteen Suomen isoimmista bändeistä. Silti mies soittaa levyjä sunnuntaisin tamperelaisessa yökerhossa. Miksi? Ja miten tatuoinnit liittyvät kaikkeen? Ja mikä tärkeintä, missä Tampereella kannattaa käydä syömässä? 

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Jantso Jokelin - Tutkimusmatkoja lähelle

Julkaistu 11.9.2017

Törmäsin Jantso Jokelin -nimeen usean loistavan artikkelin yhteydessä ja fanitin heti miehen havaintokykyä. Raxin Pizzabuffetista, Suomen paskimmista nähtävyyksistä, GTA V:n maailmasta ja monesta muusta hienosta asiasta kirjoittanut Jantso piti siis ehdottomasti saada vieraaksi podcastiin. Jantso on todellinen renesanssimies, jolle elämä on seikkailua lähipiirissä ja tuttujen asioiden tutkailua uusista kulmista. Aina ei tarvitse lähteä merta kauemmas kalaan. Inspiroiva tyyppi ja mielenkiintoinen keskustelutuokio.

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Pekka Ollila - Mayweather vs McGregor - Ottelun jälkeisiä fiiliksiä

Julkaistu 2.9.2017

Josen ja Pekan mietteitä matsin jälkeen. Mietimme myös UFC:n nykytilaa ja Conorin seuraavaa siirtoa.

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Sampsa Simpanen - Uskosta ja uskon puutteesta.

Julkaistu 30.8.2017

Sampsa Simpanen on paitsi hyvä koomikko, myös pastori. Stand upin sijaan halusin jutella Sampsan kanssa uskosta ja uskonpuutteesta. Uskonnottomana tietyt asiat uskossa tuntuvat minusta vieraalta ja jopa älyttömiltä. Kuinka tietää, että oma uskonto on oikea tuhansista muista?  Onko Jumala epäreilu? Onko uskonto Jumalan hiljaisuuden kuuntelemista? Sampsa avasi rohkeasti sielunelämäänsä eikä provosoitunut tyhmistä kysymyksistäni. Erittäin mielenkiintoinen keskustelutuokio, jossa opin myös uusia asioita saatanasta. Sampsa Facebookissa: https://www.facebook.com/koomikkopappi/  

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Simo Frangén

Julkaistu 24.8.2017

Simoa ei juuri tarvitse esitellä. Venlan ja Telvis-palkintoja voittanut TV-kasvo, juontaja, Alivaltiosihteeri, palindromimestari, vuoden tamperelainen ja Nakkilan nahkiaisparoni kertoo miltä tuntuu olla tunnetumpi kuin Lady Gaga ja kuinka palindromi syntyy.

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Mayweather vs McGregor analyysiä Pekka Ollilan kanssa

Julkaistu 22.8.2017

Tulevana lauantaina (26.8.) nähdään kamppailuottelun yksi kenties isoin ottelu, kun vapaaottelija Conor McGregor kohtaa nyrkkeilykehässä voittamattoman nyrkkeilijän Floyd Mayweather Jr:n. Ottelu esitetään Suomessa Viaplaylta ja päämatsi nähdään noin 5-6 aikaa aamulla. Onko 0-0 tilaston omaavalla vapaaottelijalla mitään asiaa nyrkkeilykehään maailman parhaan counter-nyrkkeilijän kanssa? Saattaa hyvinkin olla. Kuuntele Josen ja Pekan mietteitä matsista!

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Tomppa / Halo Tattoo

Julkaistu 17.8.2017

Halotattoon omistaja, Tom Leppäniemi, aka Halotattoon Tomppa ei pelkää kertoa, mitä sinusta ajattelee. Ehkä sen vuoksi Tompalla oli tätä äänittäessämme musta silmä. Tomppa on pitkänlinjan tatuoija, ja juttelemme tatuointien muuttumisesta ulkopuolisuuden leimoista Instagram-hyväksynnän keräilyyn. Mitä helvettiä tapahtui? Ja miltä tuntuu tatuoida, kun asiakkaalta putoaa käsiase lattialle kesken työn? 

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Huijarit Johannes Malkamäki, Tommi Lahti

Julkaistu 12.8.2017

Teimme ystävieni ja kollegojeni Tommi Lahden ja Johannes Malkamäen kanssa Huijarit-nimistä videosarjaa Nelonen medialle / SuomiPopiin. Tässä jaksossa keskustelemme Huijareiden synnystä ja synnytysvaikeuksista, käymme läpi kaikki huijaukset ja niiden taustat ja pohdimme showbisneksen hulluutta median pyörityksessä. 

Jose Ahonen - Pään sisällä Podcast - Hannibal

Julkaistu 11.8.2017

Ensimmäisessä jaksossa juttelemme pitkän linjan räppärin ja kulttuurin sekatyöläisen, Hannu Starkin aka Hannibalin kanssa suomirapin kehityksestä Greengrass-nimisen pitseriasta jäähalleihin, uskonnoista, maailman meiningistä ja ties mistä. Mm. Tulenkantajat  ja Hannibal & Soppa-yhtyeistä tunnettu Stark musisoi useammassakin yhtyeessä/projektissa, ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen on Tre Funk III. 

Takaisin podcastien listaan