Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Anni & Fredu Show

Tervetuloa Anni & Fredu Show:n pariin. Tämä hyvinvointivalmentaja Anni Sirviön ja palkitun yrittäjän Fredu Sirviön inspiroiva podcast -sarja käsittelee hyvinvointia ja oman itsensä löytämistä pilke silmäkulmassa.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 25 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 18.1.2018.

Onko järkevää paastota nyt kun koronavirus leviää?

Julkaistu 24.3.2020

Minulta on kysytty useasti, että voiko pidempiä paastoja tehdä nyt kun koronavirus jyllää? Tämä video antaa hyvän katsauksen aiheeseen! Ja kuten videon lopussa lupasin, niin tässä on Keto Kickstart 50% alennus: https://ketokickstart.fi/valmennus

Mitä Saanalle tapahtui keto ruokavalion aloitettuaan?

Julkaistu 3.1.2020

Saana aloitti Keto Kickstart valmennuksen kaksi vuotta sitten. Tulokset ovat olleet mullistavia. Tule ja kuuntele kuinka keto ruokavalio on muuttanut Saanan elämän.

Naudanliha special! Vieraana luomuviljelijä Nina Mayer

Julkaistu 5.12.2019

Kuinka valita parasta mahdollista lihaa lautaselle? Tässä jaksossa meillä on vieraana luomuviljelijä Nina Mayer, joka kasvattaa 100% grass fed naudanlihaa Mantereen tilalla Lempäälässä. Mielenkiintoinen jakso, joka käy samalla läpi yleisiä myyttejä lihansyönnistä.

Rehelliset kokemukset keto ruokavalion aloittamisesta

Julkaistu 19.11.2019

Tervetuloa mukaan tämän päivän podcastiin, jossa meillä on Johannes vieraana. Johannes aloitti keto ruokavalion kaksi viikkoa sitten ja tulee kertomaan meille rehellisesti kokemuksistaan ruokavalion parissa. Tämä jakso on täyttä timanttia, joten luurit korvaan ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Kuinka Tanja pudotti 22 kg muutamassa kuukaudessa ja selätti useat hyvinvointihaasteet?

Julkaistu 6.11.2019

Tänään meillä on podcast vieraana Tanja, joka on pudottanut yli 22kg Keto Kickstartin avulla. Tule mukaan kuuntelemaan, kuinka Tanja sen teki!

Vannoutuneesta vegaanista täyskäännös carnivoreksi - Catarinan tarina

Julkaistu 25.10.2019

Tervetuloa mukaan tämän päivän podcast jaksoon joka on täyttä timanttia. Tänään meillä on mukana Catarina, jonka elämä muuttui vegaani influenceristä täys carnivoreksi terveysongelmien takia. Todella mielenkiintoinen keskustelu, joka kannattaa ottaa kuunteluun!

Live Q&A: Keto Kickstart Facebook ryhmän viikkolive

Julkaistu 2.10.2019

Tervetuloa mukaan 1.10.2019 järjestettyyn Keto Kickstart Facebook-tukiryhmän viikkoliveen. Keto Kickstart on Suomen suosituin hyvinvointivalmennus ketogeeniseen ruokavalioon, jota vetää Anni ja Fredu Sirviö. Valmennuksen tukiryhmässä järjestettään viikottain todella suosittuja live Q&A kyselytunteja. Tässä viimeisin, olkaa hyvät!

Lisäravinteiden maailma - Nutrix live Olli Postin kanssa

Julkaistu 6.8.2019

Tämä podcast on nauhoite Nutrix ryhmän livestä, jossa Anni ja Olli Posti vastailevat mielenkiintoisiin kysymyksiin lisäravinteista ja oman hyvinvoinnin optimoimisesta.

Yleisiä keto myyttejä

Julkaistu 16.4.2019

Tässä jaksossa murramme yleisiä myyttejä liittyen keto ruokavalioon! Some on täynnä virheellisiä käsityksiä ja väittämiä ketogeenisestä ruokavaliosta. Tärkeä jakso! Aloita rasvanpoltto tästä: https://ketokickstart.fi/valmennus

Onnistuuko ketogeeninen ruokavalio vegenä?

Julkaistu 12.4.2019

Tämä aihe kiinnostaa kovasti! Onnistuuko kasvisruokavalion ja ketogeenisen ruokavalion yhdistäminen? Tässä jaksossa käymme läpi erittäin mielenkiintoista aihetta. Nauti.

Asiakashaastattelu: Linda Lensu

Julkaistu 11.4.2019

Tervetuloa kuuntelemaan kuinka Linda on saanut apua omiin hyvinvointihaasteisiin Keto Kickstart -valmennuksen myötä! Liity mukaan tästä: https://ketokickstart.fi/valmennus

Carnivore dieetti - Mitä tapahtuu kun syödään pelkkiä eläinkunnan tuotteita?

Julkaistu 10.4.2019

Eläimet, joilla on isot hampaat ja lyhyt ruoansulatuskanava on tarkoitettu syömään lihaa. Entä ihminen? Olemme sekasyöjiä, eli onko mahdollista syödä ainoastaan eläinproteiineja? Tässä podcast jaksossa käymme läpi hyvin trendikästä carnivore dieettiä. Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoinen jakso aiheesta, joka varmasti aiheuttaa keskustelua.

Live Q&A - Ketogeeninen ruokavalio Facebook ryhmässä

Julkaistu 9.4.2019

Tässä jaksossa vastaillaan kysymyksiin, joita saimme Instagramin (@fredusirvio ja @annisirvio.fi) kautta. Jakso on täyttä timanttia, joten luurit korvaan ja kuuntelemaan! Jos haluat aloittaa tehokkaan rasvanpolton, niin klikkaa tästä: https://ketokickstart.fi/valmennus

Kuinka noudattaa kasvisruokavaliota ketogeenisesti? Haastattelussa Elviira Krebber

Julkaistu 22.6.2018

Haastattelussani on kasvis-ketoruokavalioon erikoistunut ruokakirjailija Elviira Krebber. Elviira on maailmalla supersuositun Low Carb, So Simple blogin perustaja. Blogin Facebook -sivulla on yli 700 000 seuraajaa. Elviira on kirjoittanut myös kulttiteokseksi muodostuneen Parantava Ketoosi -kirjan, joka on ollut loppuunmyyty lähes kaikkialta. Lue lisää ketogeenisestä ruokavaliosta: https://ketokickstart.fi

Ammattina hyvinvoinnin edistäminen. Haastattelussa biohakkeri Olli Sovijärvi

Julkaistu 25.5.2018

Tervetuloa kuuntelemaan lääkäri ja biohakkeri Olli Sovijärven haastattelu. Olli Sovijärvi oli Suomen ehkäpä suosituin lääkäri, jonka vastaanotolle saattoi olla yli vuoden jono. Jaksossa kuulemme Ollin nykyiset kuulumiset ja uuden aluevaltauksen. Sovijärvi jakaa myös erittäin arvokkaita vinkkejä hyvinvointiin. Jakso on täyttä timanttia, joten ota mukava asento, rentoudu ja laita luurit korvaan. Tätä et halua missata!

Haastattelussa liikuntavalmentaja ja Puhdas+ tuotemerkin perustaja Sami Sundvik

Julkaistu 18.5.2018

Tässä podcast-jaksossa liikuntvalmentaja ja hyvinvointiekspertti Sami Sundvik jakaa kokemuksiian ketogeenisen ruokavalion ja liikunnan yhdistämisestä, mielenkiintoisia vinkkejä lisäravinteisiin ja arvokkaita vinkkejä hyvinvoinnin pariin. Jakso on täyttä timanttia, joten tervetuloa kuuntelemaan! Keto Kickstart valmennukseen voit osallistua nyt tutustumistarjoushintaan täältä: http://ketokickstart.fi/

Kun paino jumittaa, mitä tehdä?

Julkaistu 5.5.2018

Käytännön vinkkejä jos painonpudotus meinaa jumittaa. Saan usein kysymyksiä, mitä tehdä jos paino ei meinaa tippua toivotusti. Tässä jaksossa annan hyviä vinkkejä ja avaan lukkoja aiheen ympäriltä. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan.

Yksi parhaista motivaatiolauseista

Julkaistu 30.4.2018

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan uutta podcast-jaksoa, jossa käyn läpi yhtä parhaista motivaatiolauseista. Tämä jakson tarkoitus on antaa sinulle ideoita motivoida itseäsi. Jakso on täyttä timanttia, joten tule mukaan kuuntelemaan!

Olet vain yhden ajatuksen päässä muutoksesta

Julkaistu 28.4.2018

Tämä podcast-jakso on täyttä timanttia. Tule mukaan kuuntelemaan, kuinka olet vain yhden ajatuksen päästä muutoksesta, kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Usko itseesi, vaikka muut epäilisivät

Julkaistu 26.4.2018

Tervetuloa mukaan podcast jaksoon, jossa käyn läpi onnistumisen mindsettia. Muiden kateellisuus ja kritiikki ei saa olla esteenä omaan tekemiseen, silloin kun tietää että muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi. Autan löytämään työkaluja jotta myös sinäkin voit loistaa!

FB Live: Kysymyksiä ja vastauksia ketogeenisestä ruokavaliosta

Julkaistu 29.3.2018

Todella informatiivinen Facebook Live Keto Kickstart -valmennuksen tukiryhmästä. Jaksosta saat kullanarvoista infoa joten eikun kuuntelemaan! Tervetuloa mukaan Keto Kickstart -verkkovalmennukseen ja Facebook tukiryhmään täältä: https://ketokickstart.fi

Ketogeeninen ruokavalio ja liikunta

Julkaistu 13.3.2018

Tässä Podcast jaksossa vastataan kysymykseen kuinka ketogeeninen ruokavalio sopii yhteen liikunnan kanssa. Jakso on täyttä timanttia ja saat arvokasta tietoa ketogeenisen ruokavalion ja liikunnan yhteensovittamiseen.

Lasten palkitseminen herkuilla

Julkaistu 3.2.2018

Tervetuloa kuuntelemaan Fredu Sirviön solo-sessiota, jossa aiheena lasten palkitseminen herkuilla. Hyviä mietteitä joita ei kannata missata! Keto Kickstart -verkkovalmennus nyt tarjoushintaan: https://ketokickstart.fi

FB Live: Ketoosin mittaaminen eri laitteilla

Julkaistu 26.1.2018

Tässä Facebook livessä käydään läpi kuinka mitata ketoosia ja miksi!

Kuinka selviytyä lastenruokailun haasteista?

Julkaistu 18.1.2018

Tämä jakso tempasi mukanaan ja sai jopa tunteet vähän kuumenemaan. Suosittelen kuuntelemaan jos lastenruokailu on yhtään ajankohtainen aihe nyt tai koskaan tulevaisuudessa. Podcastissa nostetaan esille erittäin hyviä pointteja kuinka selvityä haasteista kun kyseessä on lasten ja nuorten ruokailutottumukset. Tämä podcast -sarja koostuu lyhyistä jaksoista, jotka käsittelevät hyvinvointia, unelmia, onnea, elämänviisauksia ja mielenkiintoisia pohdintoja. Jaksot juontaa Keto Kickstart -valmentajat Anni ja Fredu Sirviö. Anni Sirviö on suosittu hyvinvointivalmentaja ja Fredu Sirviö on personal trainer. Jaksoissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, hyvinvointia, terveyttä, unelmia, onnea, rohkeutta ja kaikkea muuta mikä juontajien elämää liikuttaa. Keto Kickstart on hyvinvointivalmennus, joka johdattaa sinut ketogeeniseen ruokavalioon, elämäntapamuutokseen ja optimaaliseen rasvanpolttoon. Keto Kickstart -verkkovalmennuksesta saat avaimet huippusuorituskykyyn, lisäenergiaan ja kehonkoostumuksen myönteiseen muuttamiseen. Tervetuloa mukaan! https://ketokickstart.fi/valmennus

Takaisin podcastien listaan