Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Anni & Fredu Show

Tervetuloa Anni & Fredu Show:n pariin. Tämä hyvinvointivalmentaja Anni Sirviön ja palkitun yrittäjän Fredu Sirviön inspiroiva podcast -sarja käsittelee hyvinvointia ja oman itsensä löytämistä pilke silmäkulmassa.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 6.11.2019.

Onko järkevää paastota nyt kun koronavirus leviää?

Julkaistu 24.3.2020

Minulta on kysytty useasti, että voiko pidempiä paastoja tehdä nyt kun koronavirus jyllää? Tämä video antaa hyvän katsauksen aiheeseen! Ja kuten videon lopussa lupasin, niin tässä on Keto Kickstart 50% alennus: https://ketokickstart.fi/valmennus

Mitä Saanalle tapahtui keto ruokavalion aloitettuaan?

Julkaistu 3.1.2020

Saana aloitti Keto Kickstart valmennuksen kaksi vuotta sitten. Tulokset ovat olleet mullistavia. Tule ja kuuntele kuinka keto ruokavalio on muuttanut Saanan elämän.

Naudanliha special! Vieraana luomuviljelijä Nina Mayer

Julkaistu 5.12.2019

Kuinka valita parasta mahdollista lihaa lautaselle? Tässä jaksossa meillä on vieraana luomuviljelijä Nina Mayer, joka kasvattaa 100% grass fed naudanlihaa Mantereen tilalla Lempäälässä. Mielenkiintoinen jakso, joka käy samalla läpi yleisiä myyttejä lihansyönnistä.

Rehelliset kokemukset keto ruokavalion aloittamisesta

Julkaistu 19.11.2019

Tervetuloa mukaan tämän päivän podcastiin, jossa meillä on Johannes vieraana. Johannes aloitti keto ruokavalion kaksi viikkoa sitten ja tulee kertomaan meille rehellisesti kokemuksistaan ruokavalion parissa. Tämä jakso on täyttä timanttia, joten luurit korvaan ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Kuinka Tanja pudotti 22 kg muutamassa kuukaudessa ja selätti useat hyvinvointihaasteet?

Julkaistu 6.11.2019

Tänään meillä on podcast vieraana Tanja, joka on pudottanut yli 22kg Keto Kickstartin avulla. Tule mukaan kuuntelemaan, kuinka Tanja sen teki!

Takaisin podcastien listaan