Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ahdistuneet Ihmisrauniot Podcast

Ahdistaako? Niin meitäkin. Älä huoli! Helpotus ahdistukseesi löytyy tästä podcastista. Emme välttämättä anna sinulle työkaluja ahdistuksen voittamiseksi, mutta ainaki harhautamme ajatuksesi väliaikaisesti meidän ahdistuksiin. Keskustelemme isoista ja pienistä ahdistuksen aiheista ja välissä juomme kahvia ja porisemme ahdistamattomistakin asioista. Huumorin avulla ahdistusta on huomattavasti siedettävämpi sietää. Jos tykkäsit meidän ahdistuksesta, niin meidät löytää esimerkiksi myös: Youtubesta: Ahdistuneet Ihmisrauniot Instagramista: @ahdistuneetihmisrauniot

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 27 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 16.9.2019.

Asiaton Podcast - Jakso 1

Julkaistu 7.4.2020

Ahdistaako sinuakin, miten Ahdistuneet Ihmisrauniot Podcast käsittelee aina asioita?

Ei hätää tässä ratkaisu pulmaasi. Tässä asiattomassa podcastissa ei nimittäin käsitellä mitään asioita.

Tervetuloa kuuntelemaan asiatonta monologia.

Jakso 14 - Politiikka ja uskonnot

Julkaistu 1.4.2020

Ahdistuneet ihmisrauniot podcast teki sen. Politiikka ja uskonnot. Riemuhan se vielä repiää näin kiistanalaisesta aiheesta.  Ihime hommaa.  Lopettaisivat kokonaan ku ei ne mittää ossaa.  Leikiksi pistävät vakavat aiheet.  Ihmiskunta jakautuu nyt ihan kokonaan ja syntyy turhaa tappelua ja kinastelua.  Ääliömäistä sanon minä. lueppa tosijjaan joka lauseen ensimmäinen kirjain

Jakso 13 - Covid-19

Julkaistu 25.3.2020

Tässä jaksossa puhumme koronaviruksesta ja sen aiheuttamista ahdistuksista. Mukana ahdistumassa on Tatu, jota myös ahdistaa.

Alkuvaiheessa mikrofonin kanssa oli hieman ongelmallisuutta, mutta onneksi kaikki korjaantui ja meni parhain päin.

Jakso 12 - Ahdistuneet Ihmisrauniot Podcast!

Julkaistu 14.3.2020

Tervetuloa toiselle tuotantokaudelle. Tässä toisen kauden ihka ensimmäisessä jaksossa puhutaan podcastin tekemisen vaikeudesta. Saatettiin me välillä puhua jostain muustakin. Mahtava homma.

Jakso 11 - 2019

Julkaistu 9.2.2020

Tässä tuotantokauden viimeisessä ja kauan odotetussa jaksossa käymme läpi vuotta 2019 ja sen huippuja ja laskuja ja varsinkin niitä laskuja ja laskujen maksamista.

Juhlistuneet Ihmisrauniot

Julkaistu 22.12.2019

Mukavaa joulua!

Pikkuahdistus - Neitokaiset, Uutiskusetukset ja Myymälöiden vaikeus

Julkaistu 11.12.2019

Tämä on Pikkuahdistus, jossa ahdistumme pikkuisen. Tällä kertaa, kuten otsikosta voi jo päätellä, käsittelimme kolmea pientä ahdistavaa asiaa, jotka ovat ahdistavia ja varsinkin asioita. Kiitos ja Anteeksi!

Jakso 10 - Ilmastonmuutos ja ekologisuus

Julkaistu 8.12.2019

Tässä jaksossa keskustelemme ilmastonmuutoksesta ja sen ahdistavuudesta. Ilmastoahdistus on nykyään kuulemma melko yleinen ilmiö, joten eiköhän ahdistuta kaikki yhdessä. Jos kuuntelet loppuun asti, saatat löytää kevyitä pieniä vinkkejä omaan jokapäiväiseen ekologisuuteen. Taistellaan yhdessä ilmastonmuutosta vastaan! Jos ilmasto lämpenee niin Joni joutuu ostamaan uudet shortsit ja se on ahdistavaa nimittäin se vaateostoksille meneminen! (Ja luonnollisesti ilmaston lämpeneminen on oikeasti vakava asia, eikä mikään shortsiläppä, mutta paskan huumorin avulla vakavia asioita on helpompi käsitellä tällaisena ahdistuneena ihmisriekaleena.)

Isänmaalliset Ihmisrauniot

Julkaistu 6.12.2019

Suomessa on maailman paras koulutusjärjestelmä, sekä yksi maailman parhaista ja huokeimmista julkisista terveydenhuoltopalveluista. Näistä ja monista muista tärkeistä ja suomalaisista asioista olisimme voineet puhua tässä itsenäisyyspäivän erikoisjaksossa. Onpas hyvä että käytimme ajan puhumalla viinasta ja makkarasta. Perkele. Hyvää itsenäisyyspäivää ja kiitos! (ja anteeksi.)

Pikkuahdistus - Kuumehourailua ja väsynyttä lässytystä

Julkaistu 5.12.2019

Tässä pikkuahdistuksessa ei ole aihetta, ideaa, päätä eikä häntää. Ei mittään järkiä koko jaksossa. Huhhuh. Kiitos ja anteeksi

Jakso 9 - Vittuuntuneet ihmisrauniot

Julkaistu 1.12.2019

Välillä elämä potkii naamaan ja hakkaa naamaan ja tulee naama kipeäksi. Tämä jakso kertoo siitä. Kiitos ja anteeksi

Jakso 8 - Sairaus, Sairastuminen ja Sairasloma

Julkaistu 24.11.2019

Tässä jaksossa meitä ahdistaa kovin sairaana oleminen, ja sairaaksi tuleminen. Lisäahdistusta aiheuttaa lääkärit ja sairaslomatodistukset.

Pikkuahdistus - Valikoima, valinnat ja valinnanvaikeus

Julkaistu 20.11.2019

Tämä on pikkuahdistus ja tässä pikkuahdistuksessa ahdistumme pikkuisen. Tässä kyseisessä jaksossa pikkuista ahdistusta herättää valikoimat ja valitsemisen ahdistava vaikeus. Jos sinua joku ahdistaa, niin kerroppa meille siitä! Yhteyttä voi ottaa sosiaalisessa mediassa, jotka löytyvät podcastin descriptionista. Googlettamalla Ahdistuneet Ihmisrauniot voit myös löytää jotain jännää! Kiitos ja anteeksi.

Jakso 7 - Videopelit osa 2/2

Julkaistu 17.11.2019

OSA 2/2

Tässä jaksossa jatkamme edellisen jakson keskustelua videopelien ihmeellisestä maailmasta, sekä myös hieman niihin liittyvistä ahdistuksen aiheista. Aloitamme jakson kahvitauolla kun se jäi kokonaan edellisestä osasta pois.


Pikkuahdistus - Joulun aika ja julkiset saniteettitilat

Julkaistu 13.11.2019

Tämä on pikkuahdistus ja tässä pikkuahdistuksessa me ahdistumme pikkuisen. Tämän kertaisessa jaksossa meitä ahdistaa joulunvieton alkamisajankohta sekä julkisten saniteettitilojen sosiaaliset kohtaamiset sekä hygienisyyden puutostilat. Jos sinua ahdistaa jokin ja haluaisit, että juuri me keskustelisimme siitä asiasta, mikä sinua ahdistaa, kerroppa meille siitä! Sosiaaliset mediamme voit löytää esimerkiksi tämän podcastin descriptionista tai hakemalla meitä hakukonepalvelu Googlesta. Kiitos ja anteeksi.

Jakso 6 - Videopelit osa 1/2

Julkaistu 10.11.2019

OSA 1/2

Vieraana Eetu (mister videogame)

Tässä jaksossa puhuimme videopeleistä ja kaikesta videopeleihin liittyvästä sen verran kauan ja hartaasti, että päätimme jälkikäteen editoida jakson kahteen osaan

Pikkuahdistus - Lakimuutos ja lisää pahaa mieltä

Julkaistu 6.11.2019

Tämä on Pikkuahdistusjakso, jossa ahdistumme pikkuisen. Tässä Pikkuahdistusjaksossa keskustelemme uudesta sähkötupakkaa koskevasta lakiuudistuksesta sekä siitä, miten terveyssiteitä valmistava yhtiö muutti pakkaustaan siksi että jollakin oli herne vähän turhan syvällä sieraimessa. Pikkuahdistusjaksoissa käsittelemme lisäksi kuuntelijoiden ehdottamia ahdistuksen aiheita. Juuri sinä, joka kuuntelet tätä, voit lähettää meille aiheita meidän someihin, jotta voimme aiheitasi käsitellä.

Kauhistuneet Ihmisrauniot Halloween Special

Julkaistu 3.11.2019

Pelottaako? Niin meitäkin. Tässä jaksossa puhumme kauhusta ja kauhistuksista.

Pikkuahdistus - Sosiaalisen median vaikutus ja feikkiys

Julkaistu 30.10.2019

Tämä on Pikkuahdistusjakso, jossa ahdistumme pikkuisen. Tässä Pikkuahdistusjaksossa ahdistumme sosiaalisesta mediasta, ja siitä, miten ihmisten sosiaalisen median persoona eroaa heidän todellisuudestaan. Pikkuahdistusjaksoissa käsittelemme lisäksi kuuntelijoiden ehdottamia ahdistuksen aiheita. Juuri sinä, joka kuuntelet tätä, voit lähettää meille aiheita meidän someihin, jotta voimme aiheitasi käsitellä.

Jakso 5 - Koulu ja lapsuus

Julkaistu 27.10.2019

Tässä jaksossa muistelemme kouluaikojemme ahdistusta, jota aiheuttivat muun muassa suoriutumispaineet ja kiusatuksi tuleminen. Koulussa olimme lapsia joten puhumme hieman lapsuudestakin samalla ohimennen.

Pikkuahdistus - Asiakaspalvelu ja lapsukaiset

Julkaistu 23.10.2019

Tämä on Pikkuahdistusjakso, jossa ahdistumme pikkuisen.

Tässä Pikkuahdistusjaksossa ahdistumme pikkuisen meille sattuneesta huonosta asiakaspalvelukokemuksesta, ja nykynuorison tavoista julkisilla paikoilla. Juuri sinä, joka kuuntelet tätä, voit lähettää meille aiheita meidän someihin, jotta voimme aiheitasi käsitellä.

Pikkuahdistus - Pakkaukset ja vanhukset

Julkaistu 17.10.2019

Tämä on Pikkuahdistusjakso, jossa ahdistumme pikkuisen. Jokaisessa Pikkuahdistusjaksossa käsittelemme lisäksi kuuntelijoiden ehdottamia ahdistuksen aiheita. Juuri sinä, joka kuuntelet tätä, voit lähettää meille aiheita meidän someihin, jotta voimme aiheitasi käsitellä.

Jakso 4 - Laiskuus ja saamattomuus

Julkaistu 13.10.2019

Tarkoituksena oli keskustella tässä jaksossa omasta laiskuudesta ja saamattomuudesta, mutta laiskuus ja saamattomuus saivat ylivallan ja keskustelu menee aivan vierestä, ohi ja ihan minne sattuu. Laiskoina ja saamattomina poikasina ei myöskään millään saamattomuudelta saatu aikaiseksi editoida tätä jaksoa sen kummemmin, eli tervetuloa ja kiitos ja anteeksi!

Jakso 3 - Mielensäpahoittamisen kulttuuri

Julkaistu 6.10.2019

Tässä jaksossa emme ole niinkään ahdistuneita, vaan meillä on tosi paha mieli. Paha mielemme johtuu mielenpahoittamiskulttuurista ja monista muista asioista, mistä voi tulla paha mieli. Tuliko sinulle paha mieli? Niin minullekin.

Jakso 2 - Aikuisuus

Julkaistu 29.9.2019

Aikuisuus on monesti ahdistava asia. Mukana ahdistumassa on Toni, jota ahdistaa.

Jakso 1 - Kotieläimet ja huijatuksi tuleminen

Julkaistu 22.9.2019

Tässä jaksossa ahdistumme rakkaiden lemmikkieläintemme ihanista pikku tempuista, jotka monesti voivat aiheuttaa ahdistustiloja. Lisäahdistusta elämään tuovat huijarit niin internetissä, kuin muuallakin maailmassa. Välissä lievitämme ahdistusta nauttimalla yhden tauollisen kahvia. (Äänenlaatu on vielä ihan hieman skönde, mutta ei hetikään niin skönde kuin pilotissa.)

Pilotti - Väenpaljous ja nukahtamisen vaikeus

Julkaistu 16.9.2019

Tässä pilottijaksossa ahdistumme ihmismassoista ja muiden huomioon ottamatta jättämisestä. Lisäahdistusta aiheuttaa nukahtaminen ja sen vaikeus. Välissä lievitämme ahdistusta nauttimalla yhden tauollisen kahvia. (Äänenlaatu on vähän skönde, mutta muissa jaksoissa se on vähän vähemmän skönde.)

Takaisin podcastien listaan