Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Enbuske&Enbuske Love

Enbuske & Enbuske Love on podcast seksistä, rakkaudesta ja ihmissuhteista. Sen vetäjinä ovat Sarian Antila ja hänen poikaystävänsä Tuomas Enbuske. Ohjelma päästää kuulijan vaivaannuttavan lähelle sekä juontajien omaa suhdetta, että vieraiden suhdetta seksiin ja ihmissuhteisiin. Tämä podcast on aito, älyllinen ja kiusallisen rehellinen podcast ihmissuhteista.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.7.2019.

#3 Kiihotutko mustasukkaisuudesta, Jussi Parviainen?

Julkaistu 9.8.2019

Mustasukkaisuus - hävettävä riivaus vai merkki oikeasta rakkaudesta? Onko avioliittokin vain mustasukkaisuuden äärimmäinen ulottuvuus? Jussi Parviainen on tarinan mukaan julkaissut teinivaimostaan alastonkuvia nettiin, asentanut kamerat toisen ex-vaimonsa autoon ja tuottanut mustasukkaisuudestaan taidetta. Osa tarinasta on totta.

#2 Ovatko tosi-tv:n esiintyjät oikeasti idiootteja?

Julkaistu 2.8.2019

Temptation Islandista tuttu ex-pariskunta Meiju ja Iiro kertovat, miksi Iiro kerskuu naisilla ja miksi he kehtaavat paljastaa seksielämästään asioita, joita suurin osa meistä häpeäisi kuollakseen.

#1 Päivi Räsäsen eka kerta

Julkaistu 3.7.2019

Päivi Räsänen kertoo minkälaista värinää hän tunsi kropassaan koskiessaan mieheensä Niiloon ensimmäistä kertaa. Ja miltä seksi tuntuu, kun odottaa oikeasti papin aamenta.

Takaisin podcastien listaan