Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Vikisijän podcast – Lopeta valittaminen ja aloita tekeminen

Vikisijän podcast on inspiroiva podcast niille, jotka haluavat muuttaa asennettaan vikisijästä tekijäksi. Vikisijän podcastissa selviää, miksi tekemisestä pitäisi oppia nauttimaan ilman välitöntä palkkiota ja miksi on tärkeää, että elämää on kahvitaukojen ja palkkapäivien välilläkin. Podcastissa seurataan myös tekijöiden uuden kirjan, Vikisijän virsikirjan (Kauppakamari 2018) valmistumista. Viikoittain ilmestyvässä podcastissa kuullaan vieraita, tekijöiden löpinöitä sekä pieniä, lyhyitä välipaloja. Jukka Niemelä on takaisin työelämään yhdeksän monialayrittäjävuoden jälkeen palannut Oulusta lähtöisin oleva junantuoma espoolainen. Hän on ollut mukana kirjoittamassa kolmea kirjaa: Lyö rumpua!, Vaikea on oikea ja Pieniä tarinoita byrokratiasta. Jukka on kouluttanut markkinointia, viestintää ja kirjoitustaitoja sadoille yrittäjille, ollut perustamassa Nordic Business Report- ja Business Espoo -julkaisuja. Ville Kormilainen on viestintäkonsultti Tekir Kuhinassa. Hän on kirjoittanut seitsemän kirjaa: Saiturin markkinointikirja, Kukaan ei puhu Fruugosta – Tarinoita startup-Suomesta, Somempi seurakunta, Elämänmuutos – 11 tositarinaa ihmisistä elämän käännekohdissa, Koiraihmisen rukouskirja, Työ, treeni & elämä – Superpomojen 24 tuntia sekä Tubettajan käsikirja.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 16 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 29.12.2017.

16. jakso: vieraana Juhani Päivärinta

Julkaistu 14.4.2018

Juhani Päivärinta on monia muutoksia kokenut mies, joka otti itse yhteyttä ja tarjoutui vieraaksemme. Ja kylläpä kannatti napata mies mukaan, tarjolla todellisia helmiä muutoksesta, positiivisuudesta ja ylipäänsä elämästä!

15. Jakso. Vikisijän välipala ja Jukan monologi

Julkaistu 7.4.2018

Jukka kertoo, miten asennetta saa muutettua ja miten valittajien kanssa pärjää.

14. jakso. Vieraana oppimisen erikoisasiantuntija Tuomo Loukomies.

Julkaistu 30.3.2018

Tänään vieraana todella odotettu Tuomo Loukomies. Tuomo on tutkinut oppimista todella syvällisesti ja Villen ja Jukan isännöimässä podcastissa puhutaan oppimisen lisäksi muun muassa sosiaalisen median häritsevyydestä ja keskittymisestä.

13. jakso. Vieraana kolme kovaa Karjulan veljestä: Valtteri, Johannes ja Samuli.

Julkaistu 23.3.2018

Tänään tehdään podcastia Skypen yli Karjulan yrittäjä- tai vähintäänkin yrittäjähenkisten veljesten Samulin, Johanneksen ja Valtterin kanssa. Ei ainakaan hiljaista hetkeä tänään! Isäntänä Jukka ja Ville.

12. jakso. Vieraana Dagsmark Petfoodin toimitusjohtaja Laura Strömberg

Julkaistu 16.3.2018

Tänään puhutaan arjesta ja arjen hallinnasta sekä hiukan myös suorittamisesta. Vieraana Dagsmark Petfoodin Laura Strömberg.

11. jakso. Luovu turhasta tekemisestä

Julkaistu 9.3.2018

Jukka ja Ville pohtivat Vikisijän välipalassa, miksi turhasta tekemisestä kannattaa luopua.

10. jakso. Vieraana Rainmakerin Mika Aittamäki, aiheena rakkaus ja työelämä.

Julkaistu 2.3.2018

Rainmakerin Mika Aittamäen kanssa puhuttiin työelämästä, rakkaudesta, myynnistä, nuorista ja kaikesta siltä väliltä. Mukana myös maastavetohaasteen väliraportti. Isäntinä tuttuun tapaan Ville ja Jukka.

9. jakso. 10 kirjaa, jotka saavat ajattelemaan positiivisemmin

Julkaistu 23.2.2018

Vikisijän podcastissa tänään äänessä Ville ja 10 kirjan kirjalista positiivisempia ajatuksia kaipaaville.

8. jakso. Ei ole yhden yön menestystä

Julkaistu 16.2.2018

Jukka ja Ville tällä kertaa studiossa kahdestaan. Aiheena mm. se, miksi yhden yön menestystarinoita ei ole oikeasti olemassakaan.

7. jakso. Vieraana Haltun myyntijohtaja Mikki Ylevä, todella positiivinen kaveri

Julkaistu 9.2.2018

Seitsemäs jakso Vikisijän podcastia ja vieraana Haltun myyntijohtaja Mikki Ylevä.

6. jakso. Vieraana yrittäjä Antti Akonniemi

Julkaistu 2.2.2018

Vikisijän podcastin tämänkertaisessa jaksossa on vieraana yrittäjä ja Kisko Labs Oy:n toimitusjohtaja, crossfit-valmentaja ja -salinomistaja sekä stand up -koomikko Antti Akonniemi. Puhuttiin asioiden tekemisestä sekä erityisesti siitä, miksi tekeminen on parempi asia kuin valittaminen. Isäntinä tuttuun tapaan Jukka Niemelä ja Ville Kormilainen.

5. jakso. Työkaluja vikisemisen vähentämiseen.

Julkaistu 26.1.2018

Vikisijän välipalassa Jukka Niemelä avaa vikisemisen vähentäviä työkaluja. Keskustelemassa myös toinen Väkisijän virsikirjan tekijöistä, Ville Kormilainen

4. jakso. Vieraana positiivinen team leader Mika Jordanov.

Julkaistu 19.1.2018

Neljännen jakson vieraana Vainun myyntijohtaja Mika Jordanov. Mukana myös suosittu maastaveto-osio!

3. jakso. Miksi negatiivisuus on niin helppoa?

Julkaistu 12.1.2018

Jukka ja Ville keskustelevat tässä minipodcastissa siitä, miksi negatiivisuus on niin helppoa ja miten kirjoittaminen voi auttaa negatiivisuuden vähentämisessä.

2. jakso. Voita tekemisen esteet ja pelot, vieraana Marianne Särkiniemi

Julkaistu 5.1.2018

Miten tekemisen esteet ja pelot voitetaan? Vieraana Marianne Särkiniemi, joka on hypännyt tuntemattomaan kaksi kertaa ja kertoo oman tarinansa Villen ja Jukan vieraana.

1. jakso. Yöradio lasit huurussa vantaalaisella parkkipaikalla

Julkaistu 29.12.2017

Vikisijän podcast saa alkunsa vantaalaisen urheiluhallin parkkipaikalta lauantai-iltana kello 20.30. Miksi? Podcastin tekijät Ville Kormilainen ja Jukka Niemelä istuvat lasit huurussa autossa ja puhuvat itsestään, vikisemistä, positiivisesta asenteesta sekä siitä, mistä tässä podcastissa oikeastaan on kysymys.

Takaisin podcastien listaan