Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Honcast

Honcast on kolmen FC Hongan kannattajan vetämä kuukausittainen podcast. Atso, Jolle ja Possu pureutuvat intohimoisesti Hongan ympärillä oleviin ajankohtaisiin ilmiöihin. Juontajien lisäksi jaksoissa kuullaan pelaajien, muiden kannattajien ja toimihenkilöiden mietteitä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.2.2019.

4. Kiihkeitä voittoja ja hengettömiä tappioita

Julkaistu 4.5.2019

Hongan alkukausi on sujunut kaksijakoisesti. Plakkarissa on kolme huikeaa voittoa, mutta mieltä kaihertaa kaksi hengetöntä esitystä, joista pisteitä ei herunut. Saimme vieraaksemme Hongan huippulupauksen Arlind Sejdiun. Annamme myös kiitosta Hongan somesta ja kritiikkiä matsilippujen hinnoista. 

Erikoishaastattelu: Luis Silva

Julkaistu 13.4.2019

Saimme Honcast-studioon vieraaksemme FC Hongan tähtihankinnan Luis Silvan. Silva aloitti ammattilaisuransa Yhdysvaltojen MLS-sarjassa ja saapui Honkaan juuri ennen kauden alkua.  We had Luis Silva as our special star guest in Honcast studio. Silva started his pro-career in MLS and arrived in Honka just before the season began. 

3. Kausi käyntiin

Julkaistu 3.4.2019

Tässä jaksossa mehustellaan kauden herkullisia lähtökohtia, lietsotaan honkamaniaa, sekä käydään läpi uusimmat käänteet ennen kauden alkua. Studiovieraaksemme saimme pitkän linjan kannattajan Teemun, joka avaa vieraskannattamisen ideologiaa. Pelaajahaastatteluun saimme talvella Honkaan siirtyneen Juha Hakolan.

2. Pohdintaa Esportista ja stadionista

Julkaistu 3.3.2019

Honcastin toisessa jaksossa saimme vieraaksemme pitkän linjan kannattajan Haimiksen. Keskustelu kävi Esportista ja stadionprojektin historiasta ja tulevaisuudessa. Lisäksi mukana on seuralegenda Joel Perovuon erikoishaastattelu.

1. Mehustelua joukkueen rakentamisesta

Julkaistu 1.2.2019

Honcastin ensimmäisessä jaksossa keskustelimme talven pelaajahankinnoista. Lisäksi saimme haastatteluun maajoukkueessakin vastikään debytoineen Robert Ivanovin. Puhuimme myös Suomen Cupin avausottelusta ja Honcastin juontajat Atso, Jolle ja Possu esittäytyivät.

Takaisin podcastien listaan