Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


JuttaxKaisa

Kaksi täysin erilaista nuorta naista, mutta kuitenkin niin samanlaista. JuttaxKaisa-podcast pohtii meidän omaa rentoa elämää, jolta kuitenkin halutaan ihan hirveästi. Unelmaduunin havittelua ja tasapainottelua Netflixin ja deadlinejen välillä. Ilmaistaan itseämme kultaisen keskitien määrittämiseksi, ja ajetaan tavoitteita takaa keräten kokemuksia. Arjen pienien ilojen löytämistä ja ylianalysointia Ben&Jerry’s purkin pohjan ja vihersmoothien välillä. Näkökulma näihin juttutuokioihin on tietty omalaatuinen – eikä ainakaan vielä aikuisen. Yhteydenotot juttaxkaisa@gmail.com

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 21 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.11.2016.

#moikka

Julkaistu 4.4.2017

Ei, nämä eivät ole hyvästit. Funtsittiin kuitenkin, että kakkoskausi tuli tältä erää pulkkaan. Keskitytään hetkeksi täysillä vielä niihin puulta maistuviin koulujuttuihin ja palataan sitten takas täynnä uutta virtaa ja puhtia! Näihin tunnelmiin, Jutta&Kaisa

#ylianalysoin

Julkaistu 28.3.2017

Ylianalysoin mutta nyt saa riittää! Kyllä, mekin teemme sitä, nimittäin ylianalysoimme kaikkea maan ja taivaan väliltä. Miksi teemme sitä jatkuvasti ja kuinka voimme sitä vähentää? Nyt ylianalysoidaan ylianalysoimista, "kaikki asiat eivät ole liiallisen pohtimisen arvoisia"...

#inspis

Julkaistu 21.3.2017

Nyt uskaltaa jo hehkuttaa: KEVÄT ON TÄÄLLÄ! Tästä syystä tuumittiin jutskailla kevään inspiksen tiimoilta. Oli se sitten vaaleat tennarit, lyhyet hiukset tai katupölyn tuoksu iholla - niistä me inspiroidutaan tänä keväänä.

#kannanotto

Julkaistu 14.3.2017

Kuuntelijan toive toteutettu! Kaisa valitsi Jutalle kolme artikkelia/blogikirjoitusta, ja Jutta vastaavasti Kaisalle. Tässä jaksossa tiivistetään nämä kirjoitukset ja höpinöidään niiden ympärillä. Kuullaan muunmuassa Trumpista, unelmien lyttäämisestä ja tehdäkkö vai eikö tehdä lapsia. Meininki on vähän sunnuntai-illan mukainen ;)

#yksin

Julkaistu 7.3.2017

Tämänkertaisen jakson lopputulos on kahden nuoren naisen mielipide yksinäisyydestä. Ja ennen kaikkea sellaisesta yksinäisyydestä, jota "ei yksinäinen" ihminenkin kokee joskus. Puhuttiin suoraan sydämestä ja siitä, että yksinäinen voi olla vaikkei olisikaan. Yksinäisyydestä puhuminen on ainakin meille tosi vaikeaa, tästä syystä jaksossa pyöritellään molempia sekä yksinolemista että yksinäisyyden tunnetta.

#tähtivieras

Julkaistu 28.2.2017

Tänä lumisena helmikuun viimeisenä päivänä, keskustellaan deittailusta, Tinderistä ja kosketetaan kuumaa aihetta - seksiä. Mitä Tinder-profiilin tulisi sisältää, mikä herättää kiinnostusta ja mikä ei? Jaksosta tekee mielenkiintoisen etenkin se, että ”studiossa” paikalla on myös tähtivieras Daniela.

#someminä

Julkaistu 21.2.2017

Minkälainen on sun someminä? Kuka sä olet sosiaalisessa mediassa? Puhutaan meidän omasta käyttäytymisestä somessa, tykkäyksien ja kommenttien merkityksestä sekä somen käyttövapaudesta. Minkälaista sisältöä sä tuotat somen kanaviin vai tuotatko ollenkaan? Sosiaalinen media on vaan puolet totuudesta (ja elämästä) sekä oma tarina, jonka haluat sun elämästä kertoa.

#tyttöystävä

Julkaistu 13.2.2017

VALENTINE'S DAY Special! Romanttinen rakastavaisten päivä vai ystävyyden juhlistamista, vai kumpaakaan? Ystävänpäivää vietetään tänään ja revittiin siitä teema tähän jaksoon. Jutellaan siitä minkälaisia tyttöystäviä me ollaan ja annetaan vähän vinkkejä siihen, mitkä ovat meidän parisuhteen saloja. 🌹❤️

#duuniiduunii

Julkaistu 7.2.2017

Tällä kertaa alkuviikko ei lähtenyt ihan käsikirjoituksen mukaan käyntiin. Agendalla oli kuitenkin uuden jakson äänittäminen teille ja tässä lopputulos. Mielenkiintoisissa meiningeissä jutellaan unelmaduuneista, tuskaisesta työnhakuprosessista ja muutama vinkkikin mahtuu mukaan. Tästä jaksosta siis vertaistukea ja puhtia alkuviikon ahdistukseen ja kevään työnhakuun!

#superihminen

Julkaistu 31.1.2017

Jaksossa puhutaan SUPERIHMISISTÄ. Superihmiset on oikeesti niin huikeita ja niitä on niin monta ja niiiiin erilaisia. Kaisaa myös laulattaa aika paljon tässä jaksossa... kertoo aika paljon maanantain äänitysfiiliksistä. Muistakaa teidän superihmisiä ystävänpäivänä. Hope you like it!

#kaksikielisyys

Julkaistu 24.1.2017

Helan går (sjung hoppfalleri fallerallala). Tåget till Tammerfors avgår från spår ett ja sama suomeks. Nyt puhutaan kielistä, kulttuureista ja jo kotoa omaksutuista arvoista. Meille se on itsestään selvää, että ihana kotimaamme on virallisesti kaksikielinen maa, mutta mites sitten ne ennakkoluulot suuntaan ja toiseen? Pitihän se pakkoruotsikin ottaa puheeksi "pakko sitä pakko tätä".

#intro

Julkaistu 17.1.2017

How you doin'?! Intro kaudelle kaksi, vaihdetaan kuulumisia ja palataan vielä viimeisen kerran siihen, miten se joulu nyt sit oikein meni. Ollaa niin innoissaan äänittämisestä ja siitä, että päästään entistä innokkaampina podcastin pariin. Uusi vuosi, we are so ready for you, BRING IT ON 2017!

#newyearnewme

Julkaistu 27.12.2016

En tiedä teistä, mutta me ollaan otettu rennosti, syöty hyvin ja kaikilla tavoilla nautittu joulusta. Kohta vaihtuu vuosi ja tulee uudet kujeet. Jaksossa keskustellaan meidän odotuksista, toiveista ja mahdollisista lupauksista. Mitä uusi vuosi teille merkitsee? Uusi vaihde silmään, tehdään vuodesta 2017 HUIKEA vuosi!

#kattilattäynnä

Julkaistu 20.12.2016

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo. Tässä luultavasti Jutan lempijakso, olkaa hyvä! Nimittäin puhutaan JOULUSTA. Koko jakson ajan. Joulu edition sisältää muun muassa tulevan joulun suunnitelmia sekä uusia ja vanhoja jouluperinteitä.

#nostalgia

Julkaistu 13.12.2016

Valvomon Mikä Kesä, Keshan TikTok ja Pitbullin Give Me Everything.... Tuoko nää teille yhtä hyviä muistoja mieleen kun meille? Jakson aiheena on nostalgia. Muistellaan vanhoja aikoja, paikkoja ja parhaita kavereita. Voi nuoruus, olit todella hieno!

#opiskelijabudjetti

Julkaistu 6.12.2016

Jaksossa jutellaan rahasta, rahan käytöstä ja myönnetään opiskelijabudjetin olevan meille jokseenkin vieras käsite.

#itsetunto

Julkaistu 29.11.2016

"You are either as beautiful or as ugly as you believe you are. You define your beauty. That's not a power anyone can have over you." Jakson aiheena itsetunto, josta olisi riittänyt puhuttavaa tuntikausiksi. Tässä muutamia meidän mietteitä.

#kotikaupunki

Julkaistu 22.11.2016

Turkulainen vastaan tamperelainen. TPS vai Tappara? Vastaikkainasettelun lisäksi puhutaan oikeistakin asioista, kuten siitä mitä kotikaupunki merkitsee ja minkälaisia fiiliksiä koti herättää.

#tööt

Julkaistu 15.11.2016

Jaksossa puhutaan aiheista, jotka ovat tavalla tai toisella TÖÖT. Kuuntele jakso niin tiedät mistä puhutaan.

#vallanmainiomarraskuu

Julkaistu 8.11.2016

Inspisjakso kiireisen marraskuun keskelle. Tokassa jaksossa jaetaan muun muassa kirjavinkkejä, puhutaan lintubongauksesta ja haaveillaan hiihtämisestä.

#sinäminäme

Julkaistu 1.11.2016

Mirror mirror on the wall.. Ensimmäinen jakso, perinteisesti sisältäen kaikki tyypilliset ainekset "öööö", "niinku", "tiäkste" ja "oikeesti". Analysointia meistä, tulevaisuuden unelmista ja tästä hetkestä naurulla höystettynä.

Takaisin podcastien listaan