Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


CoConainen Podcast

CoConainen on podcast, jossa kaksi viisikymppistä naista keskustelee aikuiselle naiselle tärkeistä asioista kuten esimerkiksi hyvinvoinnista ja sen kartuttamisesta tai vaalimisesta. Keskusteluaiheet ovat kevyesti kantaaottavia kokonaisuuksia aikuisiän elämästä ja tietenkin päivänpolttavat trendit tulevat olemaan keskusteluissa mukana. Coconainen on positiivinen, rehellinen ja aito.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 71 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.10.2017.

71. Oma maa mansikka!

Julkaistu 18.4.2019

Kuka uskaltaa tunnustaa, että ei ole juurikaan kierrellyt kauniissa pääkaupungissamme viime aikoina? Onko Oodit ja Löylyt tuttuja? Coconaiset kuulee Helsinki-opas Teppo Viiperiltä, mitä kaikkea kokemuksellista Helsingissä on. Mitä jos seuraava vapaapäivä olisikin omistettu Helsinki-kierrokselle? Kannatetaan!

Puukko reiteen ja pillit päällä sairaalaan!

Julkaistu 11.4.2019

Joskus selviää säikähdyksellä, toisinaan kuolema korjaa mukaansa. Miltä tuntuu, kun ikätovereiden poismenoista saa lukea lehdestä tai kuulla tuttavilta? Huh, synkältä kuulostaa, mutta onneksi elämässä on myös juhlia ja kulttuuria!

69. Palautumisella kovalevy tyhjäksi

Julkaistu 4.4.2019

Ilman riittävää palautumista keho ja mieli ylikuormittuu ja hyvinvointi heikkenee. Hyvä palautuminen edistää terveyttä ja onnellisuutta. Jatkuvasti väsyneenä on hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta, päästä omaan parhaaseensa ja nauttia elämästä. Osaako Coconaiset palautua? Miten mieli tyhjentyy? Onko some palautumisen este?

68. Pääsiäinen Palermossa

Julkaistu 28.3.2019

Tuleva Antiikki ja design -lehden päätoimittaja, kirjailija Mirva Saukkola rakastaa matkustaa kultturien perässä. Mirva kertoo omat lempikohteensa ja miten ne valiutuu. Puhutaan hiilijalanjäljestä ja sen kompensoinnista. Mielenkiintoista kuultavaa on myös, mitä tämä maailmanmatkaaja on mieltä hotellien tähtiluokituksista ja arvosteluista.

67. Uskaltaisko ostaa uuden kodin?

Julkaistu 21.3.2019

Miten paljon rohkeutta vaatii, jos ajattelee ostaa uuden kodin? On niin paljon tarinoita hometaloista ja hulluista naapureista, että rohkeampaakin pelottaa! Coconaisista toinen tarvitsee lisää tilaa perheelleen ja toinen haaveilee kompaktimmasta. Saa nähdä, milloin se täydellinen löytyy!

66. Hypnoosi pureutuu moneen ongelmaan

Julkaistu 14.3.2019

Inka Ikonen kertoo Coconaisille, miten päätyi hypnoterapeutti Serafiina Sainion hoitohuoneeseen ja mitä sen jälkeen on tapahtunut. Ei lähdetykkään perus-laihikselle (lue: nälkäkuurille) vaan positiivisuus ja armollisuus astuivat kuvaan mukaan. Laitettiin asiat tärkeysjärjestykseen ja se tuottaa tulosta.

65. Taiteilijaelämää!

Julkaistu 7.3.2019

Näin Naistenpäivän kunniaksi, on ilo saada haastateltavaksi rohkea ja taitava nainen, taiteilija Anne Kuntsi. Anne kertoo matkastaan taiteilijaksi, miten on tekemisen kautta löytänyt syvemmän ymmäryksen itseensä ja saanut sisäistä voimaa ja tullut näkyväksi itselleen sielua myöten. On ihana kuulla, miten taulut syntyvät ja mitkä asiat taiteilijaa inspiroivat.

64. Kerro kerro kuvastin...

Julkaistu 28.2.2019

Miten me näemme itsemme, kuka sieltä peilistä katsoo? Kun nainen tai mies istuu meikkaajan tuoliin, alkaa oman ulkonäön vähättely. Miksi? Sitä pohditaan tässä jaksossa meikkaja Mervi Markkasen kanssa. Mervi on kohdannut työssään tuhansia ihmisiä uransa aikana, joista osa on todella ankaria ja vähätteleviä omaa ulkonäköään kohtaan. Positiivisuutta peliin Ystävät!

63. Nyt huolletaan vaatteita!

Julkaistu 21.2.2019

Tässä jaksossa selvitetään vaatetusalan ammattilainen Susanna Björklundin kanssa, miten vaatteita kannattaa hoitaa ja huoltaa. Ja koska kenkien pitää saada "levätä", niitä pitää olla monta paria (ja siitäkös Nora innostui!). Susannan sanoja lainataksemme:" Tuuletus kunniaan ja aluspaidat käyttöön!"

Ystäviä vai kavereita?

Julkaistu 14.2.2019

Pohdintaa ystävyydestä. Voiko aikuisena luoda ystävyyssuhteita vai onko elämänkestävä ystävyys sitä oikeaa ystävyyttä? Coconaiset ovat olleet keskenään ystäviä jo teini-ikäisistä lähtien; pitkissä ystävyyssuhteissa voi yhtä luontevasti nauraa tai itkeä, puhua tai olla hiljaa. Tai tehdä vaikka podia!

61. Long time no see!

Julkaistu 7.2.2019

Eipä olla nähty aikoihin, joten aika päivittää kuulumiset ja totta kai päivitellä lumen määrää ja talven pituutta! Mietitään myös, mitä loma tekee ihmiselle ja miten pärjätä pitkä talvi ilman valoa ja lämpöä.

60. Hohtavaa kauneutta

Julkaistu 31.1.2019

Hohtava, luonnollinen meikkipohja; varmasti yksi googlatuin asia, kun puhutaan meikkaamisesta! Itseään purkkihulluksi ja meikkifanaatikoksi tituleeraava meikkitaiteilija Eevis Liedes kertoo, miten saadaan kasvot näyttämään luonnollisen hohdokkailta eikä diskopallolta.

59. Pakkanen puree ihoa!

Julkaistu 24.1.2019

Kyllä kävelylenkki raikkaassa pakkassäässä hivelee sielua ja mieltä; mutta entäs ihoa? Iho kaipaa erityistä huolenpitoa talvella. Ilma on kuivaa niin ulkona kuin sisälläkin. Coconaiset juttelevat tässä jaksossa talvi-ihonhoidosta ja 2019 ihonhoitotrendeistä.

58. Onnistunut elämänmuutos

Julkaistu 17.1.2019

”En oikein sanoin pysty edes kuvailemaan mitä kaikkea tämä vuosi on antanut minulle: asennetta, voimaa, uskallusta, uskoa itseensä, kestävyyttä ja uusia ystäviä ❤ Moni on kysynyt mistä saisin tuon saman motivaation? Ei se ole muuta kuin päättää, astua ovesta sisään ja antaa mennä. Kerran kun aloittaa ei kannata enää lopettaa." Näin sanoi Nina Honkanen, jota CoConaiset pääsivät haastattelemaan onnistuneesta elämänmuutoksesta. Yhteisöllisyys ja me-henki ovat selkeästi olleet Ninan primusmoottoreita.

57. Uusi vuosi ja LAIHDUTUS alkaa taas!

Julkaistu 10.1.2019

Jaksossa jutellaan miten viime vuosi 2018 oikein menikään ja ennen kaikkea luvataan yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista!! 😉

56. Tulevaisuuden trendit

Julkaistu 3.1.2019

Tässä jaksossa tähytään tulevaisuuteen; vieraana Coconaisilla on Susanna Björklund, jonka työ on ennakoida tulevaisuutta, tutkia asiakaslähtöisyyttä, kulutuskäyttäytymisen ja arvojen muutoksia sekä muotoiluprosesseja.Trendianalyytikkon mukaan trendin syntyminen on prosessi: joku näkee jotakin, josta pitää, ja joku toinen hankkii sellaisen myös. Aivan super-mielenkiintoista!

55. Joulutunnelmaa etsimässä

Julkaistu 20.12.2018

Kaunis puutalo keskellä ei mitään - siis Sipoossa - jonka natisevia portaita pitkin pääsee yläkertaan aistimaan jouluista tunnelmaa. Voi että, miten ihania tavaroita, joilla kaikilla on jo tarina! Sari ja Lefa, Verandan luojat kertovat, miten tästä tuli totta.

54. Saako Jouluna syödä yölläkin?

Julkaistu 13.12.2018

Coconaiset - nuo kotien hengettäret - pohtivat mitä ja miten jouluna syödään. Niin, ja kuka ne ruuat ja herkut tekee. Mitä perinnejouluruuat toimii ja mitkä aiheuttaa vilunväristyksiä?

53. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Julkaistu 6.12.2018

Suomen itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna 1917 muuttui itsenäiseksi valtioksi. Mitä itsenäinen Suomi tarkoittaa vuonna 2018? Miten sitä juhlitaan vai juhlitaanko? Jakson haastattelussa meikkitaiteilija Leena Waggoner, jolle Itsenäisyyspäivä on vuosi toisensa jälkeen kiireinen työpäivä.

52. Kukat ovat juhlan kruunu

Julkaistu 30.11.2018

Hullaannu kukista! Kranssi oveen tai ympyröimään kauniisti lautasta; mitä ihania elementtejä voi käyttää pukeakseen kodin joulukuntoon? Mikä on kukkastylisti Riia Koiviston lempijoulukukka? Näistä ja paljon muusta jutellaan tässä jaksossa.

51. Ostohysteriaa Black Fridaynä

Julkaistu 22.11.2018

Saako Black Friday sinut ostohysterian partaalle? Meneekö Coconaiset hypetykseen mukaan? No oikeasti tässä jaksossa puhutaan rahankäytöstä ja mistä ne tavat on lähtöisin. Keskustellaan myös pitäisikö olla omat vai yhteiset rahat. Ja sitten tietenkin täytyy miettiä, miten sitten eläkkeellä tullaan toimeen.

49. Ayurveda voi muuttaa elämän

Julkaistu 15.11.2018

Ayurveda on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Ayurvedasta haetaan hoitoa, hyvää oloa ja terveyttä, sillä onhan ayurveda sananmukaisesti elämän (ayur) tiedettä (veda). Se tarjoaa näkökulmia elämän eri osa-alueille, tavoitteena on täydellinen terveys, joka saavutetaan kehon, mielen ja tietoisuuden tasapainolla. Tätä etsi myös Eija Rantanen ja löysi itsensä taivaasta maanpäällä keskeltä Saksaa! Kuuntele Eijan sykähdyttävä tarina!

49. Kaamos koittaa!

Julkaistu 8.11.2018

Pimeys löi taas päin pläsiä ihan avokämmenellä! Miten se voikaan joka ikinen vuosi yllättää vaikka varmuudella tietää sen tulevan. Coconaisilla on järeät aseet kaamoksen torjuntaan - vai onko?

48. Vaikuttaja Alexa D.

Julkaistu 1.11.2018

Mikä ammatti on vaikuttaja? Mikä on vaikuttajan vastuu? Miten henkilöstä voi tulla vaikuttaja? Coconainen sai vieraaksi Alexa Dagmarin, jonka kanssa pohdittiin, minkälaista on vaikuttaa. Alexa kertoo myös, miten he päätyivät Lindan kanssa tekemään Nonsense -podcastia, jonka tunnuslause on "No bullshit, only nonsense".

47. Rumat ne vaatteilla koreilee!

Julkaistu 26.10.2018

Se, miten pukeudumme vaikuttaa suuresti siihen, miten muut meidät näkevät. Ja ensivaikutelmahan on kaikki kaikessa! Tämä syksynä voidaan ottaa vaikutteita 90-luvulta ja rakentaa vaikka koko outfit yhden värin varaan. Stylisti Outi Broux, jota myös Moudin Moulinexiksi kutsutaan rohkaisee naisia olemaan näyttäviä ja vahvasti kauniita. Kysyimme Outilta myös, lähtisikö hän lenkkareissa pippaloihin?

46. Ulkomaille sitten eläkkeellä!

Julkaistu 11.10.2018

Miten kaikilla mahdollisilla tavoilla saisi varmistettua sen, että sitten kun se eläkkeelle pääsy joskus koittaa, niin sen saisi viettää missä huvittaa? Coconainen kävi idyllisessä Wiesbadenissa ja mieleen jäi pyörimään, voisiko siellä viettää leppoisia päiviä myös tulevaisuudessa "vapaa rouvattarena".

45. Mitä on henkinen valmennus?

Julkaistu 4.10.2018

"Henkinen valmennus herättää monia mielikuvia ja käsitteenä se on monelle epäselvä. Henkisessä valmennuksessa on yksinkertaisuudessa kyse siitä, miten mielemme toimii ja miten sen saa toimimaan kaikkein tarkoituksenmukaisimmalla tavalla." Näin kuvaa Coconaisen haastattelussa Marina omaa työtään. Coconaisille selviää, mitä kaikkea ihminen voikaan oppia, kun omaa mieltä valmennetaan.

44. Matkalla töihin vai työmatkalla?

Julkaistu 27.9.2018

Miltä se tuntuu, kun on ollut aina sellaisessa työssä, jossa reissaaminen kuuluu oleellisesti työnkuvaan? Toisinaan se on etuoikeus, joskus taas välttämätön paha. Coconaiset pohdiskelee, mitä kaikkea matkan varrella on tullut nähtyä - esimerkiksi Cannesin punainen matto!

43. Voiko Lontoossa supata?

Julkaistu 20.9.2018

Suppailu on ihana, rentouttava tapa nauttia kesäpäivästä veden ääressä, mutta että suppaamalla Lontoo sightseeing?? Nora Coconainen kertoo, minkälainen huikea elämys tämä oli.

42. Ikinuori vastaan keski-ikäinen

Julkaistu 13.9.2018

Wikipedia sanoo, että keski-ikä tarkoittaa ihmisen ikäkautta nuoruuden ja vanhuuden välissä. Määritelmä ei kerro mitään siitä, minkälaista se on. Mutta CoConaiset kertoo! Nämä todelliset kokemusasiantuntijat jakavat kokemuksia siitä, mitä se tuo tullessaan ja miten sen kanssa eletään.

41. Lilaa luomiin vai punaa huuliin?

Julkaistu 6.9.2018

Meikkipäivitys kuuluu syksyyn; vaihtuuko tänä syksynä nude huulipuna punaiseen? Millä konstilla saa helposti "silmät päähän"? Meikkitaiteilija Janita Salmensuo kertoo haastattelussa, mitä meikkitrendeistä kannattaa otta jokapäiväiseen käyttöön tulevana sesonkina.

40. Liikuntaa arjessa vai arkiliikuntaa?

Julkaistu 30.8.2018

Miten Coconaiset liikkuu? Arjen jaksaminen on monella tapaa kiinni siitä, miten jaksaa ja viitsii pitää itsestään huolta. Jaksossa pohditaan, riittääkö arkiliikunta vai pitäisikö olla aktiiviliikkuja. Ja millä ilveellä saisi motivoitua itsensä liikkumaan päivittäin? Nyt on hyvä aika tehdä lupaus itselleen myös liikunnan säännöllisyyden suhteen!

39. Hiusten- ja ihonhoidon update!

Julkaistu 23.8.2018

Jos kesän jälkeen peilistä katsoo hampputukkainen, kuivaihoinen kuvatus takaisin, kannattaa nyt viimeistään tehdä muutoksia hiusten- ja ihonhoidon saralla. Tässä Coconaisten jaksossa jutellaan, mitä näiden asioiden suhteen voi tehdä kotikonstein ja selvitetään myös kummankin Coconaisen lempparituotteet!

38. Teinejä talossa!

Julkaistu 16.8.2018

"Näe teinin huoneeseen unohtuvien astioiden, tyhjien vessapaperirullien ja vaatekasojen yli! Teini siinä vain tekee parhaansa, jotta vanhemmatkin oppisivat kunnianhimoa ja joustavuutta, optimismia ja tarkkuutta." kirjoittaa Kodin Kuvalehti artikkelissaan. Onko näin? Coconainen ruotii asiaa perinpohjaisesti, vieraana kokemusasiantuntija Sari Kullberg.

37. Somehaasteet ja muutakin hömppää!

Julkaistu 9.8.2018

Nyt laitetaan kesä pakettiin! Coconaiset haastavat toisensa kertomaan totuuden kesätekemisistä. Kumpihan mahtaa olla festarityyppi ja kumpi valitsee mieluumin lavatanssit? Ja mitä ihmettä, toinen Coconainen käyttää bikineitä ja uimapukua päällekkäin! Myös some-käyttäytyminen ruoditaan; kuinka paljon Coconaiset siloittelee ryppyjään ja mielipiteitään somessa? Nyt mennään takki auki!

Hypnoosi

Julkaistu 1.8.2018

Kun pitäisi saada tukea johonkin muutokseen omassa elämässä, oletko koskaan ajatellut, mahtaisitko saada apua siihen hypnoosin avulla? Vai onko mielikuvasi hypnoosista enemmänkin Hawkin joukkohypnoosiesitykset viime vuosituhannelta? Coconainen tapasi hypnoterapeutti Serafiina Sainion, jonka kertomana tämä hoitomuoto avautui hyvinkin miellyttävänä ja tehokkaana.

35. Tsimmarihaaste

Julkaistu 15.6.2018

Aiheuttaako uusien tsimmareiden hankkiminen pakokauhua? Jo pelkkä ajatuskin sovittamisesta saa tuskanhien helmeilemään otsalla. Mikä avuksi; koti-shoppailu vai ammattiauttaja? Coconaiset selvitti, miten tästä haasteesta selvitään.

34.Päivetys purkista

Julkaistu 8.6.2018

Kamala haju ja luonnoton lopputulos ovat todella mennyttä aikaa kun puhutaan itseruskettavista. Purkista saa nykyään turvallisimman ja kauneimman päivetyksen! Vakuuttaako suihkurusketus vai luottaako omiin taitoihin? Nyt kannattaa kuunnella kaikki vinkit heavyusereilta!

33. Blehat päähän!

Julkaistu 31.5.2018

Aurinkolasit ovat todellinen ykkösasuste, mutta ovat ne paljon muutakin! Coconainen sai vieraakseen optikko-Harrin, joka antoi kymmenen pisteen vinkit, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun aurinkolaseja valitsee. Porukalla pohdittiin myös, kuinka monet aurinkolasit nainen todellisuudessa tarvitsee.

32. Onnea 18-vuotiaalle ja ylioppilaalle!

Julkaistu 25.5.2018

Nykyajan nuori osaa pyytää 18-vuotislahjaksi elämyslahjan eikä kultakoruja ja Pentikin astioita, niin kuin ennen vanhaan! Nora sai toteuttaa yhden tällaisen Nycin matkana ja tästä jäi läjäpäin kokemuksia, joita kannattaa ehdottomasti jakaa. Ja onhan tämä alkukesä myös valmistumisjuhlien aikaa; ylppärijuhlien järjestelyt voi tehdä stressillä tai ilman - se on ihan oma valinta!

31. Puolivuotias Coconainen

Julkaistu 18.5.2018

Vuosi sitten nippa nappa tiedettiin, mikä on podcast; nyt Coconaisten jaksoja on takana kolmisenkymmentä! Kuuntele, mistä kaikki alkoi ja mikä on ollut tärkein ohje läpi kaikkien jaksojen. Kyllä Coconainen oli puolivuotislahjansa ansainnut! Ai minkä? Sekin selviää tässä jaksossa. Chin-chin!

30. Äiti

Julkaistu 11.5.2018

Äitiys on etuoikeus ja lahja. Siunaus ja haaste. Se on rajojen asettamista ja luopumista. Mutta onko se itsestäänselvyys? CoConaiset pohdiskelevat äitiyden kiemuroita.

29.Kulmakarvat tiptop-kunnossa!

Julkaistu 4.5.2018

Kulmakarvat ovat hot topic! Trendit niiden ympärillä muuttuvat jatkuvasti ja monella meistä on muistona siitä tyhjä kohta siinä, missä niitä pitäisi olla. Mutta onneksi on olemassa tehokkaita ja pitkäaikaisia tekniikoita, joilla nämä silmien kehykset saadaan kuntoon; Todellinen kulmien kuningatar Suvi Tiilikainen kertoo meille niistä. Ja kuumiskin on tällä kertaa ihan jäätävä!

28. Vappu - kevään virallinen pakkojuhla - ko?

Julkaistu 27.4.2018

Miten erilaisia tapoja onkaan viettää Vappua; lapsuuden traditioita kunnioittaen, älytön vappunenä naamalla tai vaikka pesäpalloa pelaten! Coconaiset miettii, onko vappu-ihmisiä olemassa ja ketkä kaikki ovat omineet vapun omaksi juhlakseen.

27. Kalkkilaivan kapteeni

Julkaistu 20.4.2018

Kesä tulee pienin askelin ja vaatteet vähenee! Miten lähteä suojaamaan herkkää hipiää? Siinä aihetta kerrakseen! CoConainen pohtii myös miten luomet kannattaa tsekata ja pelottaako ihosyöpä.

26.Pillit vai trumpettit?

Julkaistu 13.4.2018

Millä kuoseilla kevääseen? Ja miten ne kaikenmaailman kukkakledjut yhdistellään toisiinsa? Keväällä väkisinkin on kevennettävä vaatteita ja siitä, miten se kannattaa tehdä vuonna 2018, keskustellaan tässä jaksossa. Ja By the way, on meillä asiantuntijakin mukana.

25. Aurinko - ystävä vai vihollinen?

Julkaistu 6.4.2018

Kevät on ihanaa aikaa; varmasti yksi tärkeimmistä asioista meille pohjoisen ihmisille on valon määrän lisääntyminen ja tietenkin aurinko! Aurinko tekee paljon hyviä asioita; aurinko tekee tekee onnelliseksi. Mutta aurinko vaatii myös tarkkuutta, jotta sittä ei tule vihollinen.

24.Maailman onnellisin kansa

Julkaistu 30.3.2018

Onpa hienoa lukea, että kuuluu maailman onnellisimpaan kansaan! Mikä tekee suomalaisista onnellisia? Coconainen pohtii tätä ja toki omaa onnellisuuttaan tässä happy-happy-landissa.

23. Gasellinaskelinko lenkille?

Julkaistu 23.3.2018

Miten onnistua juoksuharrastuksen aloittaminen niin, että sitä jaksaisi harrastaa enenmmän kuin viikon? Vaatiihan se sisua ja aikaa, mutta vaatii se myös tekniikkaa. Tässä jaksossa juoksuvalmentaja kertoo, miten lenkkeily kannattaa aloittaa ja miten tätä lajia oppii rakastamaan.

22. Paikoillanne, valmiit - KEVÄT!

Julkaistu 16.3.2018

Ikkunat pitää pestä, kesäverhot vaihtaa, villavaatteet tuulettaa ja kevätpalsa etsiä varastosta. Tätä kaikkea on kevät! Coconaiset pohtivat, minkälaista henkilökohtaista keväthuoltoa itse kukin tarvitsee. Mitä sinun keväthuoltoosi kuuluu?

21. Koko omaisuus vai litran pussi?

Julkaistu 9.3.2018

Monet meistä fiilistelee matkalle lähtöä jo miettimällä, mitä ottaa matkalle mukaan - yhtä monet hyperventiloi samasta asiasta. Miten selvitä kaupunkiloman kenkäongelmasta tai litran pussilla kosmetiikkaa monta päivää? Tässä jaksossa selviää myös, kumpi Coconaisisita osaa pakata ja kumpi ei.

20. Kuonat kiertoon - on kevätpuhdistuksen aika!

Julkaistu 2.3.2018

Mitä ajatuksia sana detox herättää? Turhaa huuhaahömppää vai oikeasti hyödyllinen juttu kehon toimintakyvyn paranemisen ja mahdollisesti myös keveämmän olon kannalta? Asiantuntijamme kertoo, miten yksilöllinen koti-detox kannattaa toteuttaa. Nyt myrkyille ja kuona-aineille kyytiä - täältä tullaan kevät puhtaampana kuin koskaan!

19. Pappi, lukkari, talonpoika, BLOGGARI!

Julkaistu 23.2.2018

Blogit tarjoavat tietoa, tunnetta, kauneutta, vertaistukea. Samalla kun blogi on vaikutuskanava se on myös mainoskanava. CoConainen selvitti, miten Porvoolaisrouvasta tuli yksi Suomen suosituimmista bloggareista ja mitä blogin pitäminen vaatii.

18. Lomatko perheiden laatuaikaa?

Julkaistu 16.2.2018

"Äiti, mihin mä meen tänään?" Tuttu kysymys lapsen suusta loma-aikoina. Miten ihmeessä kekseliäisyys riittää, että saa handlattua koululaisten 14 viikon vuosilomat? Kipakkaa keskustelua asiasta, kannattaa osallistua!

17. Hooray hooray its a holi-holiday!

Julkaistu 9.2.2018

Loman pitäisi olla täydellinen kokonaisuus, mikä miellyttäisi kaikkia, olisi omaperäinen, aktiivinen, vaihteleva ja silti pitäisi pystyä rentoutumaan, "olemaan vaan". Mahdoton yhtälö, vai onko? Tässä jaksossa meillä on vieraana kovan luokan matkanjärjestäjä Teppo Viiperi, jolta irtoaa loppuun sellainen KUUMIS, että heikompaa hirvittää. Kuuntele heti!

16. Äiti-minä, työ-minä, vaimo-minä - yksi ja sama ihminen?

Julkaistu 2.2.2018

Miten ikä muokkaa minäkuvaasi? Mistä otat jäätävät egobuustit? Tässä jaksossa pohdintaa, miksi me ollaan just me. Jaksossa kerrotaan myös, miksi ikänäkö tekee tuloaan neljänkympin korvilla 🤓 Kannattaa kuunnella!

15. Jaksaa jaksaa painaa painaa!! Missä työympäristössä sitä antaa parastaan?

Julkaistu 26.1.2018

Maisemat merelle vai näkymät parkkikselle? Läppäri sylissä vai tupla-skriini? Pomon valvovan silmän alla vai omana herrana? Tässä jaksossa pohdinnassa, minkälaisessa työympäristössä ihminen antaa parastaan työelämässä?

14. Millaista on olla yrittäjä ja mitä se vaatii?

Julkaistu 19.1.2018

CoConaiset miettivät yrittäjyyttä, sen hyviä puolia ja haasteita. Mukana keskustelussa myös yrittäjä Niina Harju.

13. DETOX-matka Thaimaahan

Julkaistu 12.1.2018

Miten Nora pärjäsi viikon Thaimaassa pelkillä nesteillä? Onko jo uusi matka buukattu? Käy kuuntelemassa viikon tunnelmat!

12. Ja taas olisi toiveena hoikka olemus

Julkaistu 5.1.2018

Nyt on juhlat juhlittu ja arki alkakoon; kuka sieltä peilistä kurkistaa? Pitäisikö omille ääriviivoille tehdä jotakin? Tässä jaksossa pohditaan omaa ulkomuotoa ja kuullaan, miten asiantuntija neuvoo etenemään matkalla kohti ihanne-minää!

11. Uusi vuosi, uudet kujeet

Julkaistu 29.12.2017

Vuoden vaihde on kautta aikojen ollut hetki arvioida menneen vuoden tekemisiä ja mikä tärkeämpää, tulevan vuoden tavoitteita. Nyt on taas se aika vuodesta, kun meidän tulisi pohtia mitä uudistuksia haluamme elämäämme vuonna 2018 ja mitä teemme niiden toteutumiseksi.

10. Vatun vaaleanpunainen Villa

Julkaistu 15.12.2017

Kirjojen lukeminen on viihdyttävää puuhaa, mutta lukemisella on myös tieteellisesti todistettuja hyötyjä. Jaksossa mukana esikoiskirjailija Meku Sjöblom.  

9. "Rakas Joulupukki, toivoisin joululahjaksi..."

Julkaistu 8.12.2017

Onko joululahjat jo hankittu? Vai onko se vasta ahdistuksena ajatuksissa? Coconainen antaa muutavan varteenotettavan vinkin, miten saada tämä olo helpottumaan. Ja toki jaksossa kerrotaan myös, mitä Coconaiset haluaisivat joululahjaksi.

8. Hiukset talvikuntoon

Julkaistu 1.12.2017

Levittyykö hilse lumisateena hartioille vai litistääkö pipo kampauksen? Tässä jaksossa keskitytään siihen, miten hiuspohjaa hellitään ja miten frisyyri pysyy kuosissa talvellakin.

7. Uusia vinkkejä TALLINNAAN matkustaville!

Julkaistu 24.11.2017

Uusia vinkkejä Tallinnaan matkustaville! Kuuntele viimeisimmät vinkit uusista mielenkiintoisista kohteista Tallinnassa. CoConaisten vieraana on Thea Ekholm, verkkolehti tallinna24.ee:n päätoimittaja.

6. Miten kaamosväsymys selätetään?

Julkaistu 17.11.2017

Jaksossa keskustellaan, miten tämän pimeän jakson vuodesta voi kääntää voitoksi tai ainakin elää se kunnialla läpi. Poimi tärpit ja nauti kaamoksesta!

5. Meikit naamaan ja menoksi!

Julkaistu 10.11.2017

Tässä jaksossa saamme meikkitaiteilija Laura Anderssonilta kaudet villit vinkit ehostukseen; miten loistaa juhlissa tähtien lailla aamuun saakka tai ihan vaikka piristää peilikuvaa arjen melskeessä.

4. Korkkareilla kemuihin

Julkaistu 3.11.2017

Uskallatko pistää jalalla koreasti korkkareissa vai onko olosi kuin bambilla liukkaalla jäällä? CoConainen -podcastin vieraana tässä jaksossa todellinen korkkari-guru, jolta saadaan mahtavat vinkit, joiden avulla lähdet pikkujouluihin lanteet keinuen.

3. Viiskymppiset

Julkaistu 27.10.2017

Jaksossa pohditaan kannattaako 50 vuoden ikää juhlia ja miten? CoConainen antaa muutamia varteenotettavia vinkkejä niin juhlien järjestäjille, kuin juhliin osallistujillekin.

2. Hoidanko ihoani oikein?

Julkaistu 20.10.2017

CoConainen on podcast, jossa kaksi viisikymppistä naista keskustelee aikuiselle naiselle tärkeistä asioista kuten esimerkiksi hyvinvoinnista ja sen kartuttamisesta tai vaalimisesta. Keskusteluaiheet ovat kevyesti kantaaottavia kokonaisuuksia aikuisiän elämästä ja tietenkin päivänpolttavat trendit tulevat olemaan keskusteluissa mukana. Coconainen on positiivinen, rehellinen ja aito.

1. Coconainen esittäytyy

Julkaistu 13.10.2017

CoConainen on podcast, jossa kaksi viisikymppistä naista keskustelee aikuiselle naiselle tärkeistä asioista kuten esimerkiksi hyvinvoinnista ja sen kartuttamisesta tai vaalimisesta. Keskusteluaiheet ovat kevyesti kantaaottavia kokonaisuuksia aikuisiän elämästä ja tietenkin päivänpolttavat trendit tulevat olemaan keskusteluissa mukana. Coconainen on positiivinen, rehellinen ja aito.

Takaisin podcastien listaan