Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Runner's High Podcast

Runner's High Podcastissa keskustellaan juoksusta ja juoksuun liittyvistä ilmiöistä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.2.2019.

Jakso 8: Juoksutapahtumien järjestäminen

Julkaistu 19.3.2019

Runner's High Podcastin jaksossa vieraana Runner's High:n tapahtumapäällikkö Tapani Virtanen. Mitä kaikkea suuren kaupunki(puoli)maratonin järjestäminen vaatii? Studioisännät Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg keskustelevat Tapanin kanssa juoksutapahtumien ja vähän muidenkin tapahtumien järjestämisestä, sekä muistelevat sitä Tukholman reissua, jolla vintti pimeni.

Jakso 7: Kuinka pääsen kympin kuntoon?

Julkaistu 12.3.2019

Runner's High Podcastissa keskustellaan treenamisesta kympille. Studiossa Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg.

Jakso 6: Kevätjuoksu

Julkaistu 7.3.2019

Runner's High Podcastin jaksossa keskustellaan juoksemisesta keväällä. Mihin juoksijan kannattaa kiinnittää huomiota, kun lumet sulavat ja into lenkkipoluille suuntaamiseen on kovimmillaan. Jaksossa soitellaan myös paljon allergioista uransa aikana kärsineelle Minna Lammiselle, jolta saadaan vinkit treenaamiseen allergian painaessa päälle. Studiossa Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg.

Jakso 5: Tavoitteiden asettaminen

Julkaistu 26.2.2019

Runner's High Podcastin jaksossa keskustellaan tavoitteista ja niiden asettamisesta. Studioisäntien eli Aki Nummelan, Tuomo Salosen ja Tero Forsbergin lisäksi jaksossa mukana Suomen parhaan naismaratoonarin Anne-Mari Hyryläisen valmentaja Simo Wannas sekä jalkapalloseura SAPAn edustusjoukkueen valmentaja Samuli Jokinen.

Jakso 4: Matkalla Saksassa - ISPO-messut

Julkaistu 19.2.2019

Runner's High Podcast matkalla Saksassa. Aki Nummela ja Tero Forsberg vierailivat maailman suurimmilla liikunta-alan messuilla ISPO:ssa Münchenissä, sekä kävivät juoksemassa Johannesbad Thermen-Marathonilla puolikkaan ja kympin.

Jakso 3: Karo Hämäläinen ja Miksi juoksen?

Julkaistu 12.2.2019

Runner's High Podcastin vieraana kirjailija Karo Hämäläinen. Jaksossa keskustellaan Karon suhtautumisesta juoksemiseen hänä uutuuskirjansa "Miksi juoksen" hengessä. Studiossa Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg.

Jakso 2: Alle kahden tunnin maraton

Julkaistu 5.2.2019

Runner's High Podcastin jaksossa pohditaan maratonin kahden tunnin haamurajaa. Kuka sen alittaa, milloin, ja mitä siihen vaaditaan? Studiossa Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg. Asiantuntijavieraana maratonriippuvainen Tuomas Zacheus.

Jakso 1: Selviääkö juoksija talvesta?

Julkaistu 5.2.2019

Runner's High Podcastin jaksossa numero 1 keskustellaan talvijuoksusta. Selviääkö juoksija hengissä talvesta, ja mitä tulee huomioida harjoittelussa? Studiossa Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg.

Jakso 0: Runner's High Podcast

Julkaistu 5.2.2019

Runner's High Podcastin aiheena on juoksu ja juoksuun liittyvät ilmiöt. Podcastin nollajaksossa studioisännät Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg muun muassa esittelevät itsensä ja toisensa, sekä kertovat miksi tällainen podcast ylipäänsä tarvitaan.

Runner's High Podcast - Teaser

Julkaistu 1.2.2019

Runner's High Podcast aloittaa 5.2.2019. Podcastin aiheena on juoksu ja juoksuun liittyvät ilmiöt. Studioisäntinä Aki Nummela, Tuomo Salonen ja Tero Forsberg.

Takaisin podcastien listaan