Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Shitty is the new black

Avoimesti epätäydellinen äiti, puoliso ja nainen. Podcasteja lapsiperhearjen ja äitiyden haasteista vahvasti huumorilla höystettynä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 12.6.2019.

Ikeaa ja pesänrakennusviettiä

Julkaistu 9.7.2019

Miten Ikean ja Ikean myöhästyneet toimitusongelmat sopii yhteen raskauspöllyissä pyörivän ja pesänrakennusvietistä kärsivän naisen kanssa? Miksi naiset rakastaa koota Ikean huonekaluja ja miehillä menee heti kasetti jumiin?

Imetysinhoa & -rakkautta

Julkaistu 1.7.2019

Kuinka ristiriitaisia fiiliksiä imetys voikaan saada aikaan? Välillä et kestä sitä vampyyria jatkuvasti itsessäsi kiinni ja toisinaan et olisi missään muualla mieluummin! Mukana myös pari nykyään huvittavaa esimerkkiä siitä, millaista showta lapsen ruokkiminen voikaan olla.

Ai mikä uhmaikä muka?

Julkaistu 24.6.2019

Tiedättekö, mitä tarkoittaa uhmalankku tai uhmaspagetti? Mäpä kerron! Näiden termien selvennyksen lisäksi tarjolla iso annos vertaistukea uhmaavan taaperon (tai miksei teininkin?) vanhemmille!

Ajatuksiani sukupuolisensitiivisyydestä & vauvamme sukupuoli

Julkaistu 18.6.2019

Mitä ajatuksia sukupuolisensitiivisyys herättää minussa ja miten gender reveal partyt liittyvät siihen? Entä minkälainen värkki on mahakaverilla? Se selviää tästä jaksosta!

Mikä Shitty is the new black podcast?

Julkaistu 12.6.2019

Mistä Shitty is the new black -podcast kertoo? Sopivan epätäydellisen äidin elämästä, perhearjesta ja jatkuvista kasvukivuista uuteen rooliin. Miten nimi syntyi ja millainen kokoonpano kuuluu aiemmin mainittuun arkeen?

Takaisin podcastien listaan