Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Selviytyjät − Tarinoita elämästä

Monen suomalaisen elämän seisauttaa uutinen, joka muuttaa kaiken, ja jonka jälkeen mikään ei palaa ennalleen. Teemu ”Pastori” Potapoffin juontama Selviytyjät – Tarinoita elämästä -haastattelusarja kertoo vastoinkäymisistä, joita tavalliset suomalaiset ovat kohdanneet. Vastoinkäymisistä, jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä, ja keinoista, joiden avulla elämää voi jatkaa, vaikka kaikki muuttui pysyvästi. Uusi jakso keskiviikkoisin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 26.2.2018.

Sukupuolenkorjaus

Julkaistu 14.3.2018

"Mun pitää pitää kaikki kaapissa. Perheen vuoksi." Näin ajatteli Timo Kovanen yli 10 vuoden ajan. Timo oli jo lapsena kiinnostunut äitinsä vaatteista, mutta häpesi tuntemuksiaan. Ne vaivasivat Timoa, joka teki itsestään äärimiehen kumotakseen tuntemuksensa, kunnes eräs pieni teko aloitti lumivyöryn, jonka tuloksena Timo on nyt Tiia.

Päihteet

Julkaistu 7.3.2018

Isä joi ja sääti lääkkeiden kanssa. Äiti teki töitä ja yritti pitää perheen jotenkin kasassa. Poika, joka oli nuoren elämänsä aikana nähnyt elämän ruman puolen, joi itsensä humalaan ensimmäisen kerran alle 10-vuotiaana. Siitä alkoi J-P Pääskysaaren vuosia kestänyt väkivallan ryydittämä päihdehelvetti, jonka aikana vedettiin kaikki aasta ööhön.

Parisuhdeväkivalta

Julkaistu 26.2.2018

Nainen tapaa miehen, joka on charmantti, huumorintajuinen ja huikea seuramies. Kuherruskuukautta seuraa aika, jolloin itsetunto revitään kappaleiksi aina siihen pisteeseen, että mielessä on itsemurha. Silläkin uhalla, että lapset joutuisivat äidittömiksi. Milja kertoo, kuinka hän selvisi vuosia kestäneestä lähisuhdeväkivaltahelvetistä.

Peliriippuvuus

Julkaistu 26.2.2018

Vuosittain peliongelmaisten joukkoon liittyy kymmeniä ihmisiä. Yksi peliongelmaisista on Riku Forsell, joka nuoren elämänsä aikana on pelannut kesätyörahansa, palkkansa ja opintolainansa kunnes ulosottoon kertyneitä velkoja oli jo yli 60 000 euroa. Miten ongelmapelaamisen kanssa pitää toimia?

Takaisin podcastien listaan