Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Maa & taivas

Podcast by Kirkko Suomessa

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 29.3.2018.

Onko rakkaus elämänasenne?

Julkaistu 19.4.2018

Mutta suurin niistä on rakkaus. Rakkaus on latautunut sana, mutta onko länsimainen rakkauskäsitys liian suppea? Miten empatia eroaa rakkaudesta, vai eroaako se? Tässä Maa & taivas podcast-sarjan jaksossa Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala sekä kirjailija ja teatterintekijä Laura Gustafsson pohtivat rakkautta yhdessä toimittaja Reetta Rädyn kanssa.

Kuka on kristitty?

Julkaistu 12.4.2018

Miten kulttuurikristillisyys määritellään? Entä mitä uskossa oleminen on – ja miltä sen pitäisi tuntua? Vai kuvaako termi ennemmin identiteettiä tai maailmankatsomusta? Maa & taivas -podcastissa pohditaan tällä kertaa kristittynä olemisen ydintä. Reetta Rädyn kanssa studiossa ovat kielitieteilijä Janne Saarikivi ja teologian tohtori Lauri Kemppainen.

Ilmastonmuutos – onko meillä syytä toivoon?

Julkaistu 6.4.2018

Onko ihmisyys kriisissä, kun olemme omin käsin tuhoamassa koko planeetan? Voisiko kirkko toimia nykyistä näkyvämmin kulutusta vastaan, luontoarvojen puolesta? Menisikö Jeesus lentokoneeseen? Reetta Rädyn kanssa studiossa keskustelemassa ympäristötutkija ja ekoteologi Panu Pihkala sekä Hyvän sään aikana -ilmastokirjan kirjoittamisessa mukana ollut toimittaja Reetta Rönkä.

Kuolemaa ei pidä piilottaa

Julkaistu 29.3.2018

Häivytetäänkö kuolema elämästä, kun se piilotetaan laitoksiin? Uskallatko kohdata kuoleman? Kuolema on asia, jonka kaikki kohtaavat ennemmin tai myöhemmin, mutta siitä puhumista vältellään. Toimittaja Reetta Rädyn kanssa keskustelemassa sairaalapastori Kristiina Hannula ja toimittaja-kirjailija Elina Järvi.

Takaisin podcastien listaan