Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Backlund&Lange Podcast

Podcast tärkeistä puheenaiheista. Ruuhkavuosi-ihmisille. Ja muillekin. @backlundlangepodcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 16 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.10.2017.

Osa 15. Choose life

Julkaistu 19.1.2018

Osa 15, jossa puhumme Lotan uudesta duunista ja sen innoittamana siitä, miten pääsimme eroon ylipainosta, sairaalloisesta painon tarkkailusta, ahdistuksesta ja kuinka opimme huolehtimaan tärkeimmästämme eli vartalostamme. Rakastakaa itseänne, ok?

Osa 14. Syntymä

Julkaistu 12.1.2018

Osa 14, jossa puhumme (kuten kaikki) viikon tärkeimmästä puheesta ja vähän presidentinvaaleista. Ja sitten pääsemme itse aiheeseen: ajattelimme jatkossa jakaa elämämme merkkihetkiä, ja aloitamme synnyttämisestä. Yleisön pyynnöstä siis verta, hikeä ja kyyneleitä. Ja ihan vähän istukasta. Olkaa hyvät!

Osa 13. The Secret

Julkaistu 5.1.2018

Osa 13, jossa paljastamme kaikki uuden vuoden lupaukset ja haaveet. Aarrekartta, The Secret -kirja ja muut järeät asiat ovat käytössä. Lotta aikoo nukkua, Miina juo viherpirtelöä. Saas nähdä kuinka tässä käy.

Osa 12. What happened

Julkaistu 29.12.2017

Tehtiin lista vuodesta 2017. Unohdetiin tosi monta asiaa, mutta muistettiin muutama tärkeä juttu ja Lotta paljastuu TALVIurheiluihmiseksi.

Osa 11. Shop til you drop

Julkaistu 22.12.2017

Osa 11, jossa mietimme, miksi hakkaraisten menoa katsotaan edelleen läpi sormien, vaikka #metoo. Lotta haluaisi shamppanjan lähikauppaan ja Miinasta ruotsalainen holhousyhteiskunta on aika kiva. Lisäksi annamme lisää deittailuvinkkejä ja joululoman kunniaksi lukuvinkkejä.

osa 10. Kuinka saan...

Julkaistu 15.12.2017

Osa 10, jossa vastaamme kaikkein googletetuimpiin kysymyksiin, koska tiedämme vastauksen kaikkeen. Olkaa hyvä!

Osa 9. Feedback

Julkaistu 8.12.2017

Osa 9, jossa puhumme alpakoiden lisäksi siitä, miten ruotsalaiset onnistuvat suorittamaan joulunsa vaivattomalla tyylikkyydellä ja kiireettä nauttien, podcastin saamasta palautteesta (Sitä on tullut! Se on hyvää! Ja rakentavaa! Kiitos!) ja siitä, miksi Lotta hämmentyi Lidlissä. Mietimme myös, miksi kotona unohtuu antaa kannustavaa palautetta ja miksi toteemieläimemme juuri nyt on Paavo eli vieteriukko.

Osa 8. Exien ketju

Julkaistu 1.12.2017

Kahdeksas jakso, jossa lähetämme rakkautta ja valoa, sillä juuri nyt sitä tarvitsevat kaikki (etenkin me, jotka postaamme asioita someen). Lotta kysyy, paljonko ruutuaikaa on paljon, Miina tunnustaa olevansa IG-addikti ja mietimme, miten monimutkainen kuvio on exien ketju ja puhumme tietysti Gwynethin vaginahöyryttimestä. Muun muassa.

Osa 7. Sukupolvikokemus

Julkaistu 24.11.2017

Osa 7, jossa puhumme ikäerosta parisuhteessa, milleniaalimiehistä, joita naisten menestys ei pelota, inspiroivista pomoista ja Lotta kertoo, millainen oli hänen kamalin pomonsa koskaan. Miina avautuu elämästä trendikkäiden kääpiövuohien kanssa. Juonipaljastus: se ei ole yhtä söpöä kuin Instagramissa.

Osa 6. Paluu arkeen

Julkaistu 17.11.2017

Osa 6, jossa Miina kertoo, miksi ei voita vuoden bonusäiti titteliä tänä(kään) vuonna ja Lotta lupaa auttaa erästä lahtelaista selviämään normaalista arjesta Töölössä. Pohdimme myös, missä menee hybriksen ja hyvän itsetunnon raja Lahdessa ja Töölössä. Lisäksi puhumme appseista, jotka auttavat nukkumisessa, pms-hulluudessa ja sen tärkeimmän treenaamisessa.

Jakso 5. Häpeätyyny

Julkaistu 9.11.2017

Osa 5, jossa puhumme tietystä verkkarikohusta, siitä, miten ollaan pk, häpeätyynystä ja olemme eri mieltä romcomeista mutta yhtä mieltä eräästä ruotsalaisesta.

Osa 4. Money talks

Julkaistu 3.11.2017

Osa 4, jossa puhumme asioista, joita rakastamme: työ ja raha. Esillä muun muassa: urasuunnitelmat (ja niiden puute), huijari-syndrooma (kärsimme!), itsensä hinnoittelu (we don't wake up for less than...), palkankorotuksen pyytäminen ja palkat(koska niistä pitää puhua enemmän!).

Osa 3. Stripparipoliisi ja muita epäasiallisia asuja

Julkaistu 27.10.2017

Osa 3, jossa Lotta paljastaa, miksi pukeutui lastenjuhliin stripparipoliisiksi, Miina kertoo, miksi MELKEIN sai porttarin eduskuntaan, miten keräämme äitipisteitä ja miksi #metoo:sta pitää vielä puhua.

Jakso 3. Stripparipoliisi ja muita epäasiallisia asuja

Julkaistu 27.10.2017

Kolmas jakso, jossa Lotta kertoo kokemuksestaan stripparipoliisina, Miina avautuu työpukeutumismokasta, keräämme äitipisteitä ja ihmettelemme, miksi #metoon ympärillä on Suomessa niin hiljaista.

Osa 2. #metoo

Julkaistu 20.10.2017

Toinen jakso!! Puhumme muun muassa chardonneyshoppailusta New Yorkissa, pms-shoppailusta Cannesissa, parisuhteen virallistamisesta Tinder-aikakaudella (Lotalla on paljastus!!) ja tietysti #metoo :sta.

Osa 1. Cliffhanger

Julkaistu 13.10.2017

Ensimmäinen jakso, jossa puhumme muun muassa siitä, mistä aiomme puhua, valtakunnan ykkösvauvasta, vanhenevista munasoluista, bonusperheistä ja siitä, että Lotta oli ilman meikkiä Gloriassa.

Takaisin podcastien listaan