Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Backlund&Lange Podcast

Lotta Backlund ja Miina Lange jakavat vapaasti ja huumorilla elämästä keskellä ruuhkavuosia. Juuri nyt paljon puhetta duuneista, feminismistä, parisuhteesta, lapsista, ikäkriisistä, uusperheestä, nukkumisesta ja hyvinvoinnista, kirjoista, joita haluaisimme lukea ja politiikasta. Joka perjantai! Seuraa instassa@backlunglangepodcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 62 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.10.2017.

61. Joulusekoilu

Julkaistu 14.12.2018

Joulunalussekoilumme sisältää Lotan, joka on menossa nukkumaan ja Miinan, jolta loppuu akku kaikista laitteista -mukaan lukien oma kovalevy. Innostumme vaihtamaan kuulumisia niin, että emme pääse asiaan. Onneksi aloitamme kiinnostavan keskustelun, jota lupaamme jatkaa ensi viikolla.

60. Exä Stockalla

Julkaistu 8.12.2018

60. Exä Stockalla by Backlund&Lange Podcast

59. Home alone

Julkaistu 30.11.2018

Miltä tuntuu, kun aikuisena on yksin? Mistä saa ystäviä aikuisena? Puhumme siitä, mistä kaikki muutkin: yksinäisyydestä. Miina kertoo, miltä tuntuu olla yksin vieraassa kaupungissa ja Lotta avautuu päinvastaisesta ongelmastaan. Ja sitten puhumme shoppailusta, jouluexcelistä ja siitä, saako Miinan kanat seppeleen.

58. Nobody puts Baby in a corner

Julkaistu 24.11.2018

Suuressa karismajatkossa ratkaisemme ensin Suomen syntyvyysongelman ja perhe-elämän brändiongelman. Miina kertoo lidingöläisestä vanhempainillast. Sitten puhumme Michelle Obamasta, Dirty Dancing -elokuvasta ja Lotta on tehnyt suuren karismaselvityksen. Huom! Tämä jakso on Miinan leikkaama, joten pahoittelemme teknistä laatua.

57. Something about Alec

Julkaistu 16.11.2018

Piti jutella Alec Baldwinista, mutta päädyimme puhumaan kaikesta muusta. Joistain miehistä vain riittää juttua, joistain ei...

56. Palkkapäivä

Julkaistu 8.11.2018

Miksi nainen tienaa edelleen vähemmän kuin mies? Miksi on niin vaikeaa jakaa vanhempainvapaita tasan? Veropäivä ja naisten palkkapäivä herättivät meissä taas raikkaan raharaivon. Jäämme myös pohtimaan, saako toisen tuloilla elää ja mietimme, miltä tuntuisi olla trophy wife. Rahapuheen lisäksi murehdimme taas ajankäyttöämme ja sitä, miksi Instagram syö kaiken ajan. Se tavallinen kattaus siis.

55. Safe haven

Julkaistu 2.11.2018

Suunnitelmissa oli puhua tärkeistä aiheista, mutta puhumme puolet podista siitä, miten paljon rakastamme Starbucksia. Luvassa yllättäviä paljastuksia Lotan addiktiosta. Ennätämme puhua myös viikon puheenaiheesta eli burnoutista ja masennuksesta ja siitä mikä lopulta on tärkeää. Pitäkää huolta itsestänne - ja toisistanne <3

54. Valo pimeydessä

Julkaistu 26.10.2018

Pimeys tulee ja me olemme valmiita! Lotta haluaa muutosta muutoksen vuoksi, ja Miina vastustaa sekä kesäajan poistamista että Brexitiä. Pädemme sillä, millä kaikilla osa-alueilla olemme asiantuntijoita. Tai ainakin kokemusasiantuntijoita. Tai osataan edes jotain - ehkä. Miina siirtyy lopulta Lotan terapoitavaksi ja lopussa pohdimme, kuinka iso rangaistus olisi, jos Lotta joutuisi katsomaan The Star Is Born -elokuvan.

53. Younger

Julkaistu 19.10.2018

And we're back!! Synttäreiden jälkeen alkoi arki ja tässä jaksossa Lotta kertoo, miltä tuntuu olla international business woman ja Miina on katsonut tv-sarjan. Puhutaan siitä, millaisia oltiin työelämässä 26-vuotiaina ja mitä (muka) ollaan tähän mennessä opittu. Lotta antaa kosmetiikkavinkin.Uskokaa tai älkää.

52. Show must go on!

Julkaistu 5.10.2018

Juhlapodi on täällä! Olemme podanneet 52 viikkoa JOKA viikko. Siksi juomme skumppaa ja puhumme #metoosta, ja mitä se on muuttanut, Gwynethin häistä ja päätämme lopulta tutustua toisiimme kunnolla. HUOM! Jaksoa varten on suunniteltu podibingo! Löydät sen Instasta!

51. Seuraa johtajaa

Julkaistu 28.9.2018

51. Seuraa johtajaa by Backlund&Lange Podcast

50. Losing your shit

Julkaistu 21.9.2018

50. Losing your shit by Backlund&Lange Podcast

49. Ehkä tänä syksynä kaikki muuttuu

Julkaistu 14.9.2018

Kantaaottava, kiukkuinen ja hauska podcastimme on taas täällä! Olkaa hyvä!Tiesittekö, että Lotta vihaa musikaalielokuvia? Miksi, se selviää tällä viikolla. Peukutamme vihaisille naisille ja ihmettelemme, miten jotkut ihmiset kertakaikkiaan ajattelevat ihan väärin. Lisäksi olemme seonneet muutamasta uudesta podcastista.

48. Raja

Julkaistu 7.9.2018

Miten lopettaa keskustelu, johon ei halua osallistua? Miksi parhaat lainit keksii aina tilanteen jälkeen, kysyy Miina ja Lotallehan ei koskaan käy niin. Kuka oli oikeasa? Sara Sieppi vai Maria Veitola? Lisäksi puhumme uudesta jännittävästä podcast-löydöstä ja siitä, että eräs ruotsalaista poliisia näytellyt ruotsalainen kävi Suomessa.

47. FOMO

Julkaistu 31.8.2018

Lotta kärsii MO:sta ja v***tuksesta, Miina kuukautiskierrosta. Siksi puhutaan viinistä. Ja tapojen muuttamisesta. Muun muassa.

46. The kids are alright

Julkaistu 23.8.2018

Äiti on nyt töissä. Ja olisi kiva, jos äiti saisi olla töissä rauhassa. Joskus se ei onnistu ja silloin on kiva, jos ei tarvitse kuolla häpeästä. Ei vaikka olisi tärkeä presis tai ministeri paneelissa. Vaadimme myös, että huippupätevät supernaiset lopettavat some-postaukset, joissa noloilevat ja vähättelevät saavutuksistaan. Analysoimme myös kohutun viinipullo päivässä -dieetin ja lopuksi tappelemme taas leffoista ja sarjoista. Puss teille, kun kuuntelette!

45. Express yourself

Julkaistu 17.8.2018

Vihdoin! Miina on vapautunut vankisaarelta!! Ja Lotta on Tampereella. Kertaamme, miten Madonna ja muut powernaiset ovat meitä inspiroineet, ja Miina on löytänyt (taas) uuden gurun. Puhumme myös kerrankin miehistä, mutta vain vähän. JA PARASTA KAIKESSA: Lotta paljastaa todellisen bossladymuuvin ja me olemme liekeissä!!!

44. Ero

Julkaistu 10.8.2018

Syksyn isot suunnitelmat ovat melkein valmiina. Kalenteria on täytelty ja tärkeitä hankintoja googlailtu. Lisäksi käsittelyssä suuri aihe, jota moni pohtii juuri nyt: ero. Mistä tietää, että pitää erota? Miksi kesä on niin vaikeaa aikaa parisuhteelle? Miten paljon toinen saa ärsyttää? Pohdinta päättyy lopulta tuskan huutoon. Kenen, se selviää vain kuuntelemalla...

43. You can do it

Julkaistu 4.8.2018

Miina aikoo paeta Fårön kuumuutta Suomeen (siis NYT, kun ainoana kertana universumin historiassa Suomi ei ole kylmempi kuin mikä muu tahansa paikka maailmassa) ja Lotta on palannut työelämään, arkeen, oravanpyörään ja markkinatalouteen. Puhumme Gwyneth Paltrown täydellisyydestä (vai epätäydellisyydestä?) sekä käsittelemme kourallisen parhaita uraneuvoja, jotka pätevät myös elämään yleisesti.

42. Meltdown

Julkaistu 28.7.2018

Podissa on ylikuumentunut tunnelma, koska Miinan koneen akku on huollon tarpeessa, Lotta haluaa Ikean ja puoli valtakuntaa ja uuden uran ja Miinaa hikoiluttaa paitsi kännykällä nauhoittaminen ja autossa istuminen myös erään toimitusjohtajan tekemiset. Lisäksi annamme kesäsarjavinkkejä heille, joilla loma vielä jatkuu.

41. Happy end

Julkaistu 20.7.2018

Jännitys tihenee. Mitä tapahtuu Miinan lomasaarella? Miten Lotta selviää kuumuudesta? Miksi Trump aloitti sodan Ruotsia vastaan? Miinan äitikroppa täytti kolme vuotta ja pohdimme myös onnellisuutta, koska Lotalla on asiasta TUTKIMUStietoa...

40. Äiti Puuhamaassa

Julkaistu 13.7.2018

Äideillä ei ole kuulkaa helppoa kesällä(kään). Lotta kertoo Malliksesta ja pitää "it gets better" -puheen Miinalle, joka on eksynyt Puuhamaahan. Onneksi kesä on vasta puolivälissä! Lisäksi mainittu huutokaupat, hait ja aurinkorasvan levittäminen.

39. Järki ja tunteet

Julkaistu 8.7.2018

Suuri kysymys/vastaus-jakso! Miten tutustuimme? Mitä TODELLA ajattelemme toisistamme? Mikä on mottomme? Onko meillä urahaaveita? Entä lastenkasvatusfilosofiaa? (Spoiler: juuei!)

38. Storkukslugnet

Julkaistu 30.6.2018

Lomanaloitusstressiä? Kyllä, kiitos! Lotta kärsii myös toimistoraivosta, mutta selvisi lomalle. Lisäksi puhumme "iso*piip*rauhallisuudesta ja kesälomakotiläksyistä, joita Miina sai.

36. Konmari your life

Julkaistu 22.6.2018

36. Miten paljon tavaraa ja vaatteita ihminen tarvitsee? Ei juuri mitään, havaitsee Lotta ja heittää melkein kaiken pois. Pohdimme myös, ilman mitään syytä(?), avoimia suhteita ja sitä, kuinka monta ihmistä parisuhteessa on liikaa (joskus kaksikin).

36. Exä junassa

Julkaistu 15.6.2018

Puhumme ruotsalaisista miehistä (taas), karismasta, jalkapallosta, huijarinaisesta New Yorkissa, exästä junassa ja miltä tuntuu, kun eräs rakkaustarina joskus saa loppunsa.

35. Love and light

Julkaistu 8.6.2018

Aina ei jaksa, ei edes koko ajan. Puhummea vakavia eli loppuunpalamisesta ja masennuksesta, siitä miten tärkeää on hakea apua ja miksi stressi vaivaa yhä useampaa meistä. Lisäksi suunnittelemme Lotan self help -kirjaa, josta tulee menestys.

34. The way we were

Julkaistu 1.6.2018

34. Tyllihameet esiin ja Cosmot riviin11 Sinkkuelämää-sarjan alkamisesta on 20 vuotta ja me jämähdämme muistelemaan sarjaa, joka muutti niin paljon. Ja sitten puhumme muustakin tv-bisneksestä: Roseannen potkuista ja siitä, miksi Bachelor-konsepti on niin koukuttava. Lotalla on tietysti myös sisäpiiritietoa!

33. Moms behaving badly

Julkaistu 25.5.2018

33. Lotalle järjestettiin polttarit ja Miina makasi kotona ja itki. Viikon aiheena: kuinka holtittomasti äiti saa käyttäytyä? Ja voiko kaiken unohtaa edes yhdeksi illaksi? Lisäksi paljastamme, miksi Lotta vieraili Netflixillä ja miksi Miinalla on kanoja. Muun muassa. Tuntiin mahtuu toki taas paljon muutakin!

32. Itkuhäät

Julkaistu 18.5.2018

Osa 32. Onko vähän vaarallista olla hauska nainen? Mitä tapahtui, kun aloitimme rosékauden terassilla? Ja KAIKKI kuninkaallisista häistä.

31. Maan äiti

Julkaistu 11.5.2018

Osa 31. Äitienpäivän kunniaksi puhumme äideistä (eli itsestämme), novinofibiasta, josta kärsitään yleisimmin Pohjoismaissa, erään maan äidistä ja siitä, miksi Miinaa kuulutettiin supermarketissa.

30. Kokemusasiantuntija

Julkaistu 4.5.2018

Mitä pitäisi ajatella äidistä, joka neuvoo muita, mutta jonka oma elämä on sekaisin? Miina briiffaa Anna Wahlgren -kohusta ja pohdimme äiti-tytär-suhteita ylipäätään. Sitten puhumme tietysti Lotan uudesta duunista, Miinan elämästä international business womanina (kind of), vaginahieronnasta ja siitä, kuka oikeastaan saa olla asiantuntija. Ja miten puuttua, jos joku alkaa sekoilla somessa? Kuten Kanye.

29. Kunnon feministi

Julkaistu 27.4.2018

Osa 29, jossa vastaamme kysymykseen, miten kunnon feministi toimii töissä, mitä tehdä, kun huomaa epätasa-arvokohdan ja kuka oikeastaan on kunnon feministi. Muun muassa.

28. Bridezilla

Julkaistu 21.4.2018

Juhlistamme puolivuotista poditaivaltamme skoolaamalla skumppaa ja puhumalla politiikkaa. Miina paljastaa mustan menneisyytensä bridezillana ja mietimme tätä naimisiinmenojuttua ylipäätään. Lisäksi annamme erittäin hyviä yleisiä elämänohjeita. Rosé-kausi alkaa nyt, joten skoolatkaa ja kuunnelkaa!

Osa 27. Walk with me

Julkaistu 13.4.2018

Osa 27, jossa Miina kärsii taas momflusta ja on menettänyt kaikki kultatarrat äitivihosta ja pohdimme, miksi tuntuu niin kamalalta, kun oma lapsi ei aina olekaan enkeli? Lotta kertoo, mikä on hänen menestyksensä salaisuus ja jakaa sen meille muille. Miina muistelee erästä taksimatkaa New Yorkissa ja mediakriittisessä osassa pohdimme, miksi eräs MIT:n professori on kiinnostunut Brad Pittistä. Hirveästi siis kaikkea.

Osa 26. Leva livet

Julkaistu 6.4.2018

Osa 26. Miksi Lill-Babsin kuolema ajoi Miinan Youtuben syövereihin? Mitä todella tapahtuu tavoitevalmennuksessa? Miksi suomalaiset naiset eivät uskalla unelmoida? Miksi jotkut naiset haluavat remonttikohdemiehiä? Miksi suomalaiset miehet pitävät edelleen lepattavalahkeisia farkkuja? Miksi käyttäydymme kuin teinit, kun pitäisi nukkua? Miksi Miina ei halua, että mies ompelee makuuhuoneeseen verhot? Tällä viikolla ilmassa on paljon kysymyksiä ja vähän vastauksia.

Jakso 25. Momventure

Julkaistu 30.3.2018

Jakso 25. Jussi-gaala - miten se meni noin niinkuin omasta mielestä? Ja sitten tärkein: Lottaa pyydettiin tosi-tv-ohjelmaan (taas!) ja me spekuloimme, mihin telkkarisarjaan voisimme osallistua. Miten Lotta politikoisi Selviytyjissä? Miina yrittää ehdottaa erilaisia ÄIDEILLE sopivia tv-formaatteja ja lopuksi muistellaan, millaista seksi oli 90-luvulla.

Osa 24. Vive la résistance!

Julkaistu 23.3.2018

Osa 24, jossa puhumme viikon kohusta ja siitä, miten #metoo vihdoin saavutti Suomen. Lisäksi ihmettelemme, miksi ruotsalaiset miehet elävät pitkään ja miksi joillain heistä on vahva (mutta huono) sisustusmaku. Lisäksi Lotta yrittää saada Miinaa asettamaan tavoitteita ja esittelee, kuinka aikoo ratkaista sähköpostiongelmansa. Tämän lisäksi taustalla kipeän lapsen älämölöä, koska on maaliskuu ja tämä talvi ei lopu koskaan.

Osa 23. Goal getter

Julkaistu 16.3.2018

Osa 23. Saako feminismin avulla myydä seerumia ja mekkoja? Juhlittiinko Naistenpäivää nyt oikein vai väärin? Viekö AI meidän työpaikat? Onko Lotan ja Zalandon suhde terveellä pohjalla? Ja miten tulla ihmiseksi, joka vain tekee asioita? Ja onko meistä siihen? Ja ennenkaikkea: miksi Lotta ei pitänyt Oprahin podcastista??!

Osa 22. Get your shit together

Julkaistu 9.3.2018

Osa 22, jossa olemme aikuisia ja pidämme homman hanskassa. Mutta miksi siivoojan palkkaamisesta tulee huono omatunto? Ja pitääkö ennen siivoojan tuloa siivota? Ja miten elämä muuttuu jos alkaa mealprepata? Lotta tietää. Lisäksi ärsyynnymme laimeasta tasa-arvokeskustelusta. Eli perussettiä siis.

Osa 21. Oman elämänsä CEO

Julkaistu 2.3.2018

Osa 21, jossa yritämme selvittää ikäkriisin ja pitää oman elämämme strategiakokouksen, mutta kuumeisen lapsen huuto estää meitä. Story of our lives. Esittelemme myös kuulemamme valaisevaan urateorian naiselle ja muistelemme Monica Lewisnskyä näin Naistenpäivän alla ja #metoo-aikoina. Muun muassa.

20. Keksitaikinataivas

Julkaistu 23.2.2018

Osa 20, jossa naisemme maailmalla eli Lotta esittelee San Franciscon ruokatrendit (chardonneyta tölkissä! keksitaikinakioskit! miljonäärien pekoni!) ja raportoi sinkkujen ja perheiden arjesta Bay Arealla (rankkaa on!). Olemme yhtä mieltä siitä, että on aika ok olla äiti Pohjoismaissa ja Miina katuu hetken mielenhäiriössä, ettei jäänyt kotiäidiksi (ja Lotta pitää palopuheen palauttakseen järjestykse taloon). Pohdimme myös, saako lomalla maata hotellihuoneessa ja pelata Candy Crashia tai somettaa, jos ei ole perheeseensä kyllästynyt esiteini. Ja miksi lentokoneessa kaikki huonotkin elokuvat itkettävät?! Ps. SF-Lidingö-välillä äänet eivät ole ihan täydelliset, joten antakaa anteeksi huohottelu ja niiskuttelu

Osa 19. Nomadit

Julkaistu 16.2.2018

Osa 19, jossa yritämme olla yhtä henkistynyt kuin Oprah, mutta kiihdymme perhavapaauudistuksesta ja jaamme parhaimmat vinkkimme lasten kanssa matkustamiseen. Muistelemme ihanimpia all inclusive -kokemuksiamme, oksennuksia autossa ja kaikkea muuta, jota vain perhematkailu voi tarjota. Bonuksena parhaat vinkkimme Kalifornian lomailuun. Enjoy!

Osa 18. Setämieskuiskaaja

Julkaistu 9.2.2018

Osa 18, jossa paljastamme, olemmeko setämieskuiskaajia, haaveilemme rennosta kesälookista, kehumme vähän ruotsalaisia, epäilemme että Kylie Jenner aloitti uuden sometrendin ja ikävöimme ystäviä, jotka ovat kaukana. Paljon muutakin ennätimme puhua, sillä tässä jaksossa puhumme ennätysnopeasti.

Osa 17. Äitiresilienssi

Julkaistu 2.2.2018

Suuri vinkkipodi on täällä! Mutta ennen vinkkejä (parhaat seerumit! parhaat podit! parhaat sarjat!!) puhumme äitiresilienssistä ja siitä, miten se kasvaa -tai on kasvamatta. Lisäksi Lotta paljastaa bacsktagetunnelmia presidentintekijäisistä, ärsyynnymme #metoon aikana uhriutuvista miehistä ja Miinan kotiin on muuttanut toinen nainen. Ihan tavallinen podi siis. Enjoy!!

Osa 16. Stalkers

Julkaistu 26.1.2018

Osa 16, jossa ihmettelemme, kenen elämää oikein elämme (emme tilanneet tätä ruuhkaa/kaaosta!) ja paljastamme, mitä teemme somessa. Muun muassa haihyökkäysvideot ja stalkkaus mainittu. Kuuntele, niin tiedät. Puss!

Osa 15. Choose life

Julkaistu 19.1.2018

Osa 15, jossa puhumme Lotan uudesta duunista ja sen innoittamana siitä, miten pääsimme eroon ylipainosta, sairaalloisesta painon tarkkailusta, ahdistuksesta ja kuinka opimme huolehtimaan tärkeimmästämme eli vartalostamme. Rakastakaa itseänne, ok?

Osa 14. Syntymä

Julkaistu 12.1.2018

Osa 14, jossa puhumme (kuten kaikki) viikon tärkeimmästä puheesta ja vähän presidentinvaaleista. Ja sitten pääsemme itse aiheeseen: ajattelimme jatkossa jakaa elämämme merkkihetkiä, ja aloitamme synnyttämisestä. Yleisön pyynnöstä siis verta, hikeä ja kyyneleitä. Ja ihan vähän istukasta. Olkaa hyvät!

Osa 13. The Secret

Julkaistu 5.1.2018

Osa 13, jossa paljastamme kaikki uuden vuoden lupaukset ja haaveet. Aarrekartta, The Secret -kirja ja muut järeät asiat ovat käytössä. Lotta aikoo nukkua, Miina juo viherpirtelöä. Saas nähdä kuinka tässä käy.

Osa 12. What happened

Julkaistu 29.12.2017

Tehtiin lista vuodesta 2017. Unohdetiin tosi monta asiaa, mutta muistettiin muutama tärkeä juttu ja Lotta paljastuu TALVIurheiluihmiseksi.

Osa 11. Shop til you drop

Julkaistu 22.12.2017

Osa 11, jossa mietimme, miksi hakkaraisten menoa katsotaan edelleen läpi sormien, vaikka #metoo. Lotta haluaisi shamppanjan lähikauppaan ja Miinasta ruotsalainen holhousyhteiskunta on aika kiva. Lisäksi annamme lisää deittailuvinkkejä ja joululoman kunniaksi lukuvinkkejä.

osa 10. Kuinka saan...

Julkaistu 15.12.2017

Osa 10, jossa vastaamme kaikkein googletetuimpiin kysymyksiin, koska tiedämme vastauksen kaikkeen. Olkaa hyvä!

Osa 9. Feedback

Julkaistu 8.12.2017

Osa 9, jossa puhumme alpakoiden lisäksi siitä, miten ruotsalaiset onnistuvat suorittamaan joulunsa vaivattomalla tyylikkyydellä ja kiireettä nauttien, podcastin saamasta palautteesta (Sitä on tullut! Se on hyvää! Ja rakentavaa! Kiitos!) ja siitä, miksi Lotta hämmentyi Lidlissä. Mietimme myös, miksi kotona unohtuu antaa kannustavaa palautetta ja miksi toteemieläimemme juuri nyt on Paavo eli vieteriukko.

Osa 8. Exien ketju

Julkaistu 1.12.2017

Kahdeksas jakso, jossa lähetämme rakkautta ja valoa, sillä juuri nyt sitä tarvitsevat kaikki (etenkin me, jotka postaamme asioita someen). Lotta kysyy, paljonko ruutuaikaa on paljon, Miina tunnustaa olevansa IG-addikti ja mietimme, miten monimutkainen kuvio on exien ketju ja puhumme tietysti Gwynethin vaginahöyryttimestä. Muun muassa.

Osa 7. Sukupolvikokemus

Julkaistu 24.11.2017

Osa 7, jossa puhumme ikäerosta parisuhteessa, milleniaalimiehistä, joita naisten menestys ei pelota, inspiroivista pomoista ja Lotta kertoo, millainen oli hänen kamalin pomonsa koskaan. Miina avautuu elämästä trendikkäiden kääpiövuohien kanssa. Juonipaljastus: se ei ole yhtä söpöä kuin Instagramissa.

Osa 6. Paluu arkeen

Julkaistu 17.11.2017

Osa 6, jossa Miina kertoo, miksi ei voita vuoden bonusäiti titteliä tänä(kään) vuonna ja Lotta lupaa auttaa erästä lahtelaista selviämään normaalista arjesta Töölössä. Pohdimme myös, missä menee hybriksen ja hyvän itsetunnon raja Lahdessa ja Töölössä. Lisäksi puhumme appseista, jotka auttavat nukkumisessa, pms-hulluudessa ja sen tärkeimmän treenaamisessa.

Jakso 5. Häpeätyyny

Julkaistu 9.11.2017

Osa 5, jossa puhumme tietystä verkkarikohusta, siitä, miten ollaan pk, häpeätyynystä ja olemme eri mieltä romcomeista mutta yhtä mieltä eräästä ruotsalaisesta.

Osa 4. Money talks

Julkaistu 3.11.2017

Osa 4, jossa puhumme asioista, joita rakastamme: työ ja raha. Esillä muun muassa: urasuunnitelmat (ja niiden puute), huijari-syndrooma (kärsimme!), itsensä hinnoittelu (we don't wake up for less than...), palkankorotuksen pyytäminen ja palkat(koska niistä pitää puhua enemmän!).

Osa 3. Stripparipoliisi ja muita epäasiallisia asuja

Julkaistu 27.10.2017

Osa 3, jossa Lotta paljastaa, miksi pukeutui lastenjuhliin stripparipoliisiksi, Miina kertoo, miksi MELKEIN sai porttarin eduskuntaan, miten keräämme äitipisteitä ja miksi #metoo:sta pitää vielä puhua.

Jakso 3. Stripparipoliisi ja muita epäasiallisia asuja

Julkaistu 27.10.2017

Kolmas jakso, jossa Lotta kertoo kokemuksestaan stripparipoliisina, Miina avautuu työpukeutumismokasta, keräämme äitipisteitä ja ihmettelemme, miksi #metoon ympärillä on Suomessa niin hiljaista.

Osa 2. #metoo

Julkaistu 20.10.2017

Toinen jakso!! Puhumme muun muassa chardonneyshoppailusta New Yorkissa, pms-shoppailusta Cannesissa, parisuhteen virallistamisesta Tinder-aikakaudella (Lotalla on paljastus!!) ja tietysti #metoo :sta.

Osa 1. Cliffhanger

Julkaistu 13.10.2017

Ensimmäinen jakso, jossa puhumme muun muassa siitä, mistä aiomme puhua, valtakunnan ykkösvauvasta, vanhenevista munasoluista, bonusperheistä ja siitä, että Lotta oli ilman meikkiä Gloriassa.

Takaisin podcastien listaan